Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ!!! - Έκδοση Τρίτη

Μετά την χθεσινή παραλαβή της υπ' αριθ. 27187/24533/16419/15182/20.6.2012 απόφασης της Αποκ. Διοίκησης Αττικής, που
ακύρωνε τη προσβαλλόμενη απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος 87/2012, λάβαμε, από το Γραφείο του Δήμου, μια νέα έκδοση του ίδιου εγγράφου με ίδιους αριθμούς πρωτοκόλλων αλλά με σημαντικές αλλαγές στο κείμενο.
Από την παράγραφο με τίτλο ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ έχει διαγραφή η φράση: "και ακυρώνουμε την αριθ. 87/2012 απόφαση ΔΣ Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος". αυτό θα μπορούσε να είναι νομότυπο αν το νέο έγγραφο είχε νέο αρ.Πρωτοκόλλου ή αν είχε την ένδειξη "Ορθή Επανάληψη" και θα έπρεπε να αναφέρεται σαφώς στις διορθώσεις και να τις αιτιολογεί. Επίσης το συγκεκριμένο κοινοποιείται μόνο στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος και Ραφήνας - Πικερμίου και όχι στους άλλους 2 της πρώτης έκδοσης...
Εδώ δημοσιεύουμε μια τρίτη έκδοση -διαφορετική από αυτή που δημοσιεύθηκε από τον κ.Ποθουλάκη στο spata-artemida.blogspot.gr

Μπορεί μέχρι αύριο να υπάρχει και άλλη έκδοση;

Καλά, πως είναι δυνατόν, με διαφορά ωρών, να κυκλοφορούν 3 εκδόσεις του ίδιου εγγράφου;
Υπάρχει τόση ανευθυνότητα και επιπολαιότητα;
Δεν φοβάται κανείς, πλέον τίποτα;

Μάλλον το θέμα είναι ότι τα λεφτά είναι πολλά και οι διεκδικητές πολλοί και έτσι υπάρχουν και πολλές εκδόσεις του ίδιου έγγραφου.
Την πραγματικότητα πρέπει να την διελευκάνει η δικαιοσύνη...

2 σχόλια:

  1. χαμος...οτι να ναι.... ποιος ειναι υπευθυνος για αυτο το καταντημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φτυσεις η να κρατησεις το σαλιο, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ?ΑΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ...Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου