Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ,ΑΜΜΟΛΗΣΤΕΙΑ,ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ-ΦΟΒΟ



8 σχόλια:

  1. παρουσια βλεπω και του δημαρχου μπραβο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΕΝΝΟΗΣ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΝΑΛΑΓΗ,ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΑΡΚΟ,ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ..ΤΟΟΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έγκλημα το παρακολουθουσα απο σχετική απόσταση ασφαλείας,γιά ευνόητους λόγους,όταν εμφανήστικε ένας χοντρός με μπλέ μπλούζα μάλλον μπράβος,χ@στηκ@ν@ επάνω τους.Οι δημοτικοί υπάλληλοι που ειναι υποχρεωμένοι να κάνουν το έγκλημα,φτέρισαν και έφυγαν σαν κοτόπουλα.4 ψευτόμαγκες κινήθηηκαν απειλητικά καί του έκλεισαν τον δρόμο,και το μηχάνημα έκανε πίσω να τον τρομάξει οτι θα τον πατήσει,κάτι είπαν και ό μπράβος έφυγε.Αμέσως κάποιος έχωσε το γκρί 4χ4,γιά να κλείση,την δίοδο,γιατί ερχοτανε ένα ασπρο τζιπάκι παραλιακά,να μήν δεί το έγκλημα.Ομως αυτός χώθηκε,και τά είδε ΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΡΤΕΜΙΣ,ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ,ΟΛΗ.ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ----12-18

      Διαγραφή
  4. Μπράβο για το βίντεο. Άκουσα πως περιπολεί το εκατό στην παραλία και γίνεται έρευνα από την εισαγγελία για τα μηχανήματα στην αμμουδιά. Υπάρχει κινητοποίηση από συλλόγους και πολίτες και μόλις εμφανιστεί μηχάνημα θα συλληφθούν αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!
      Συνεχίζουν και ΣΗΜΕΡΑ, 20-05-2013 το έγκλημα... Ακάθεκτοι!!

      Διαγραφή
  5. Τόσοι μηχανικοί στο Δήμο και στο δημοτικό συμβούλιο και στις υπηρεσίες και λειτουργούν έτσι χύμα; Τέτοιο αίσχος δεν έχω δει σε άλλη παραλία! Στοιχειωδώς δε θα έπρεπε να γίνει μια χωροθέτηση και να την προστατεύσουν; Ακόμα στο έλεος του κάθε αλήτη θα την αφήσουν; Ας ελπίσουμε, ώστε η κινητοποίηση κάποιων φορέων να αποδώσει καρπούς και να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη είτε είναι οδηγοί οχημάτων είτε δημοτικοί άρχοντες είτε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι μηχανικοι αντιδημαρχαιοι, ειναι για να βγαζουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,υπογραφοντας υπευθυνες δηλωσεις, ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ.Σε οποιοδηποτε κρατος, με μια τετοια δηλωση και την ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗς ΥΠΗΡΕΣΙΑς,θα τους ειχαν παρει την αδεια.Εδω αυτο τους φερνει πελατεια.Οπως τα καταφερε με τον ταδε, θα τα κανονησει και για μενα,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΟΟΟΣΟΥς ΨΗΦΟΥΣ.

    οθεν τι αναρωτιεστε?ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ,ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου