Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στο εδώλιο ο Α. Τσοχατζόπουλος

Ενώπιον δικαστηρίου θα βρεθεί ξανά σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, μετά τη διακοπή της δίκης την Παρασκευή. Στη δίκη θα συνεχιστεί η
εξέταση του μάρτυυρα - στελέχους του ΣΔΟΕ- Νίκου Μαϊτού.

Την Παρασκευή την αντίδραση του πρώην υπουργού προκάλεσε η κατάθεση του προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Νίκου Μαΐτου ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις για το ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο μάρτυρας, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, επεσήμανε ότι στην περίπτωση της αγοράς του εν λόγω ακινήτου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ο κ.Τσοχατζόπουλος, που φαίνεται ότι πλήρωνε ενοίκιο για την Αρεοπαγίτου, προχώρησε στην αγορά του σπιτιού στο όνομα της συζύγου χωρίς να υπάρξει συμβόλαιο ούτε προσύμφωνο με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Nobilis που φαινόταν ιδιοκτήτρια.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στον οποίο απευθύνθηκε ο πρόεδρος του δικαστηρίου λέγοντάς του: «Να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να ακουστούν και πράγματα χειρότερα από δω και πέρα. Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σας. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας για να βοηθήσετε τη θέση σας. Εδώ κρέμεται η ζωή και η ελευθερία σας»

Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης ήταν παρούσες στο δικαστήριο η προσωρινά κρατούμενη κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, καθώς και η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, που απουσίαζε στις προηγούμενες συνεδριάσεις επικαλούμενη λόγους υγείας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου