Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15.11.13 - "Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος"


Π.Λάμπρου: Ανάλυση του καθεστώτος που υφίσταται με την "Ομοσπονδία Συλλόγων
Αρτέμιδος", όπως φαίνεται από το πρωτοδικείο και τους παράγοντες της σχετικά με έγγραφα που δημοσιεύθηκαν στον διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.
Βασικό αίτημα να προσκομίσει η 'Ομοσπονδία' τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ότι λειτουργεί νόμιμα ή αν δεν υπάρχουν να τα τακτοποιήσουν, ώστε να είναι απόλυτα νόμιμοι.

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα δεν είναι τι είπε ο Λάμπρου αλλά η Σαρρή η οποία στην ουσία παραδέχτηκε ότι η Ομοσπονδία δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ενεργοποίησης! Δηλαδή δεν είναι νόμιμη! η Ομοσπονδία συμμετέχει σε όργανα του Δήμου(Επιτροπή Διαβούλευσης) χρηματοδοτούνται διάφορες δράσεις και της παρέχεται οίκημα από τον δήμο όλα αυτά με λεφτά των δημοτών. Εξαιτίας της αμφισβήτησης της νομιμότητας της κινδυνεύουν με ακύρωση πράξεις και ενέργειες της. Απαιτείται σοβαρότητα από μέρους της. Η πρόεδρος της η Ραφτοπούλου είναι και δημοτική σύμβουλος απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή γιατί κατέχει και θεσμικό ρόλο. Η συμπεριφορά των μελών της μέσα στο Τοπικό συμβούλιο απαράδεκτη! Φωνές διακοπές απειλές! Έμεινα άφωνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσάς τι σας χάλασε η Κα Σαρρη.Πολύ αληθινά και πραγματικά όπως ακριβώς έγινε η κομπίνα εξήγησε.Είναι πολύ βαριά η προφορά ,και το συντακτικό της,και γίνεται δυσνοήτη,σε αυτα που λέει,αλλά ειλικρινέστατη.Μαζευτήκαμε μερικοί εξουσιολάτρες,ήπιαμε καφέ,είδαμε ότι μόνο η επαναλειτουργία μας συμφέρει,κάναμε τα μπακαλόχαρτα,(γιατί μάλλον έπρεπε να προλάβουν να πάρουν εκείνες τις χορηγίες Καραμανλή) ήταν παραμονές Δημοτικών εκλογών,βγήκε απο την κουζινα της,έτρεξε πάνω,κάτω,δεξιά,αριστερά,απέκτησε αναγνωρισότητα,ισον κουκιά,που την έφεραν στην θέση του Δημοτικού Συμβουλού.Ουτε στα πιο πρόστυχα ονειρά της,δεν το ειχε ονειρευθει,και εγινε αλήθεια.Κρατιέται τώρα η γυναίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου