Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στην Κορινθία

Οι κακοποιοί «χτυπούσαν» σπίτια και βενζινάδικα.Συμμορία ληστών που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή της Κορινθίας, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Κορίνθου. Οι
κακοποιοί διέπρατταν ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σπίτια.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία μέλη της ομάδας, εκ των οποίων οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάπραξη ληστειών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται και ένας ακόμη 33χρονος Αλβανός, μέλος της εγκληματικής ομάδας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Κορίνθου και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική διερεύνηση, οι κακοποιοί είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα τουλάχιστον από τις αρχές Ιανουαρίου του 2013. Η σπείρα, με διαφορετικές συνθέσεις κάθε φορά, είχε διαπράξει έξι ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικα και σπίτια στην Κορινθία και από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 65.000 ευρώ.

Κατά τις έρευνες οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά στην κατοχή τους και στα σπίτια τους, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα, τα οποία κατάσχεσαν.

Οι συλληφθέντες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου