Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Aventador. Blue BAPE Camo Aventador

Αν είναι η Blue BAPE Camo, πάει και κάνει και σκι! Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι η ατάκα «Πας στο βουνό; Θες τη Lambo μου;» θα μπορούσε πράγματι να ακουστεί χωρίς να μοιάζει καθαρή τρέλα;Κι όμως, όλα αλλάζουν με τη συγκεκριμένη Blue BAPE Camo Aventador που είναι έτοιμη για εξορμήσεις στον Βόρειο Πόλο! Ή μέχρι την κοντινότερη βουνοκορφή τέλος πάντων...Κάνοντας το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη να μοιάζει παιδικό παιχνίδι, η συγκεκριμένη Aventador διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση, εξατμίσεις από την κορυφαία IPE (Innotech Performance Exhaust), έντονο αρκτικό καμουφλάζ για να μη σε αναγνωρίζουν οι πολικές αρκούδες αλλά και ski box φυσικά στον ουρανό για τα απαραίτητα σύνεργα του σκιέρ!



Κι έτσι ο «δαίμονας» μπορεί πλέον να διαλύσει το οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου με τον κτηνώδη V12 κινητήρα του και να σε πετάξει και μέχρι το αγαπημένο σου χιονοδρομικό για λίγο snowboard.



Πέρα από τις εξατμίσεις της Innotech Performance Exhaust, η παγωμένη κούκλα φορά αεροδυναμικό kit από τη Liberty Walk LB Performance, σε ένα πακέτο αναβάθμισης που αγγίζει τα 80.000 δολάρια.



Και σε περίπτωση που διερωτάστε, ναι, την έχουν ήδη τιμήσει σκιέρ παγκοσμίου κλάσης, όπως ο επαγγελματίας Jon Olsson!



Δόξα και τιμή λοιπόν στον μικρό οίκο βελτιώσεων του Βανκούβερ που έντυσε στα χειμερινά το κομψοτέχνημα της Lamborghini, αλλά και στο ιαπωνικό fashion house Bathing Ape (BAPE) για το αχτύπητο καμουφλάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου