Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Βίσση – Ρέμος: Φωτογραφίες από τις πρόβες τους

Την Παρασκεύη θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα τους.Την περίμεναν χρόνια αυτή την συνεργασία αλλά όπως δήλωσαν και οι ίδιοι στην συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν, τώρα ήταν το σωστό timing και για τους δύο.Σε λίγες ημέρες η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα συναντηθούν στην σκηνή του Πάνθεον σε μία παράσταση που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι δυο καλλιτέχνες πήραν μια εβδομάδα παράταση προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Παρασκευή ενώ θα κάνουν τέσσερις παραστάσεις την εβδομάδα, που θα ξεκινούν περίπου στις 22:00. Οι δύο καλλιτέχνες λίγο πριν την πρεμιέρα τους τράβηξαν backstage φωτογραφίες τις οποίες τις ανέβασαν και στο διαδίκτυο.

Την Παρασκεύη θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πρεμιέρα τουςΤην περίμεναν χρόνια αυτή την συνεργασία αλλά όπως δήλωσαν και οι ίδιοι στην συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν, τώρα ήταν το σωστό timing και για τους δύο.

Σε λίγες ημέρες η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα συναντηθούν στην σκηνή του Πάνθεον σε μία παράσταση που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι δυο καλλιτέχνες πήραν μια εβδομάδα παράταση προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Παρασκευή ενώ θα κάνουν τέσσερις παραστάσεις την εβδομάδα, που θα ξεκινούν περίπου στις 22:00.

Οι δύο καλλιτέχνες λίγο πριν την πρεμιέρα τους τράβηξαν backstage φωτογραφίες τις οποίες τις ανέβασαν και στο διαδίκτυο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου