Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για τον ΟΤΕ Ραφήνας-Πικερμίου

Δήλωση Παναγιώτη Καλαθάκη για τον ΟΤΕ Ραφήνας-Πικερμίου
Πριν λίγες μέρες στην πόλη μας έκλεισε το κατάστημα του ΟΤΕ που εξυπηρετούσε το κοινό. Ήταν άλλη μια βόμβα στην τοπική κοινωνία και έδειξε
σε όλους ότι η "ανάπτυξη" είναι προ των πυλών.
Το κατάστημα εδώ και δεκαετίες ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον οικονομικό ιστό της πόλης, δίνοντας λύσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών για τους πολίτες Ραφήνας-Πικερμίου και τονώνοντας εμπορικές δραστηριότητες.
Οι προσωρινοί Επικυρίαρχοι του όμως αποφάσισαν το κλείσιμο του για να εμπεδώσουμε ακόμα μια φορά ότι ΔΕΝ επενδύουν για να στηρίξουν την Ελλάδα αλλά για να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ και στη συνέχεια να ξεπουλήσουν ό,τι οι Έλληνες έφτιαξαν μέσα από τον αγώνα τους τα τελευταία 50 χρόνια.
Καταδικάζω αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια και το κλείσιμο ενός νευραλγικού πόστου που έδινε ζωντάνια στην ήδη αποδυναμωμένη αγορά της πόλης μας.

Καλώ τους παρακοιμώμενους Δημάρχους, Υποψηφίους Δημάρχους, Τοπικούς Άρχοντες και Βουλευτές να αναλάβουν δράση και να είναι σίγουροι ότι σε μια τέτοια κίνηση η τοπική κοινωνία θα είναι στο πλευρό τους.
Υ.Γ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11:00 πμ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου