Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ανάσσα χωρίς Ανάσα...

Πριν αναπνεύσει, ήδη ξεψύχησε...
Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με την υποψήφια Δήμαρχο, και μας εξέφρασε την απαίτησή της σβήσουμε το πρώτο σχόλιο "Ανώνυμου" αναγνώστη που την ενόχλησε. στο άρθρο «ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ».
Είπαμε ότι θα το κοιτάξουμε και
σήμερα 13:00 η ώρα, πάλι σε τηλεφωνική συνομιλία, με το γνωστό στυλ και ύφος των ανθρώπων της νύχτας ή στρατηγού σε περίοδο δικτατορίας, μας
απείλησε ότι θα μας κάνει αγωγή.
Της εξηγήσαμε ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι. Πρέπει πρώτα να μας στείλει ένα email στο οποίο θα περιγράφει τι ακριβώς την ενοχλεί και τι θέλει να κάνουμε. Ένα κείμενο που θα το δημοσιεύσουμε για να ικανοποιηθεί αυτός που θεωρεί ότι θίγεται αλλά εκείνη προτίμησε να μείνει στο τελεσίγραφο «Αν δεν κατέβει το σχόλιο σε ένα τέταρτο, θα σου κάνω Αγωγή».
Μάλλον θα έμαθαν την οικονομική μας επιφάνεια και ορέγονται να βάλουν και εμάς στο χέρι...

Εντύπωση, βέβαια, μας κάνει το γεγονός ότι τα χυδαία σχόλια που ακολουθούν το πρώτο και από ότι φαίνεται προέρχονται από υποστηρικτές της είναι πιο χυδαία... Παρόλα αυτά το πρώτο θέλει να κατεβάσουμε...
Φυσικά μην λάβετε υπ' όψι σας το παρών άρθρο, διότι εφόσον δεν υπάρχει τίποτα γραπτό μπορεί να κατηγορηθούμε ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι... αν και τα αποδεικτικά των συνομιλιών υπάρχουν...

Όταν μια νέα αρχηγός παράταξης που πρεσβεύει νέα ήθη, μόλις τις πρώτες μέρες του μεγάλου "εκλογικού πολέμου", με ένα απλό σχολιάκι -ούτε καν δικό μας άρθρο- απειλεί θεούς και δαίμονες, πως θα φτάσει στην πραγματική μάχη που θα βγουν όλα στο φως; Εμείς δεν είμαστε, ούτε καν εκλογικοί της αντίπαλοι. Ένα τοπικό, περιφερειακό μπλοκάκι είμαστε. Με τέτοια μέσα σκοπεύει να διοικήσει έναν Δήμο; Μήπως σκοπεύει να ανοίξει και δημοτικές φυλακές να μας φυλακίζει και κατόπιν να μας δικάζει με την ησυχία της;
Φυσικά εμείς της ευχόμαστε να κατακτήσει τον ύψιστο στόχο της...
Θα είναι κρίμα να χαθεί μια τέτοια παρουσία στα κοινά του Δήμου. Θα μας καταστρέψει. Θα χαθεί πολύτιμη ύλη που αυξάνει την απήχησή μας.
Εμείς έχουμε τους αναγνώστες μας που ανήκουν σε όλα τα κόμματα, σε όλες τις παρατάξεις και σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μπορούν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Όσο μας βοηθάτε υπάρχουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα "πολιτευτάκια" να σας κλείσει το στόμα.
Έχουμε την ατυχία και το προνόμιο κάθε μέρα να περνάμε "εκλογές". Ο αριθμός των αναγνωστών/κλικ μας υπαγορεύει αν πρέπει  να υπάρχουμε ή να εξαφανιστούμε... Δεν μπορούμε με τίποτα να κρατηθούμε όλα αυτά τα χρόνια εάν δεν πάρουμε την "ψήφο σας" κάθε μέρα. Ζούμε κάθε μέρα με το άγχος της απόρριψης από το αναγνωστικό κοινό.

Οι εκλογές έφτασαν. Κάποιοι θα χαθούν... Εμείς θα μείνουμε για να σας δίνουμε ελεύθερο βήμα έκφρασης.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, αλλά τα ευκόλως παραλειπόμενα δεν εννοούνται.

90 σχόλια:

  1. "ένα απλό σχολιάκι ..." λοιπόν αποκαλείτε κυρία Ευτυχία Ζερδέ τις χυδαιολογίες που εσείς η ίδια αναρτάτε υπο μορφή σχολίων και κρυμμένη πίσω απο την ανωνυμία? Τα υβριστικά που γράφτηκαν λοιπόν αποτελούν ένα απλό σχολιάκι και τίποτα το μεμπτό?
    Ιδού λοιπόν συμπολίτες το επίπεδο των ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν υπογείως τα πολιτικά δρώμενα της πόλης? Ιδού λοιπόν οι άνθρωποι που περιμένουν τις εκλογικές αναμετρήσεις έτσι ώστε να καρπωθούν ότι δεν μπορούν να καρπωθούν κατά τη διάρκεια μια τετραετίας.
    Η ξεφτύλα σας κυρία Ζερδέ σε όλο της το μεγαλείο...Μαζί και όλα τα συμφέροντα που σας υποστηρίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ένα απλό σχολιάκι ..." λοιπόν αποκαλείτε κυρία Ευτυχία Ζερδέ τις χυδαιολογίες που εσείς η ίδια αναρτάτε υπο μορφή σχολίων και κρυμμένη πίσω απο την ανωνυμία? Τα υβριστικά που γράφτηκαν λοιπόν αποτελούν ένα απλό σχολιάκι και τίποτα το μεμπτό?
      Ιδού λοιπόν συμπολίτες το επίπεδο των ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν υπογείως τα πολιτικά δρώμενα της πόλης? Ιδού λοιπόν οι άνθρωποι που περιμένουν τις εκλογικές αναμετρήσεις έτσι ώστε να καρπωθούν ότι δεν μπορούν να καρπωθούν κατά τη διάρκεια μια τετραετίας.
      Η ξεφτύλα σας κυρία Ζερδέ σε όλο της το μεγαλείο...Μαζί και όλα τα συμφέροντα που σας υποστηρίζουν!

      πηγή:anatakti.gr anatakti.gr: Ανάσσα χωρίς Ανάσα... http://anatakti.blogspot.com/2014/03/blog-post_7427.html#ixzz2xXiNWti6
      Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
      Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

      Διαγραφή
  2. Άρα λοιπόν κάνατε μια ανάρτηση για να μας πείτε οτι βρίσατε τη κ. Ραφτοπούλου με χυδαίο τρόπο και εκείνη σας απείλησε με αγωγή? Δηλαδή τη προφανή αντίδραση την αποκαλείτε ύφος ανθρώπου της νύχτας? Τη προφανή αντίδρασης της προσφυγής στη δικαιοσύνη προσφυγή την αποκαλείτε αντίδραση στρατηγού δικτατορίας?
    Ποιά λοιπόν είναι η δική σας αντίδραση όντα βλέπετε οτι γράφονται χυδαία σχόλια και βωμολοχίες? Επαναλαμβάνοντάς τες? Επικαλείστε οτι ακούστηκαν και άλλα απο πιθανούς υποστηρικτές της... άρα αυτό κάνει το αρχικό σχόλιο αθώο? Μήπως οφείλετε να διαγράψετε όλα τα σχόλια που γράφτηκαν σαν περιφερειακό μπλοκάκι που υποστηρίζετε οτι είστε?
    Μήπως ζητάτε χρήματα για προστασία κ.Ζερδε και ντρέπεστε να το πείτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ? ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ Η ΑΝΑΤΑΚΤΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ!!
    Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΛΛΑ Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ.Η ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΟ Δ.Σ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ.ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΚΗ;ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ;Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ,ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ
    ,Η ΜΕ ΤΙΣ 8ΩΡΕΣ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ,ΑΝ ΒΓΕΙ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιωτη Λαμπρου ασε τις βρωμιες σου στην ακρη γιατι ολη η Λουτσα σε κυνηγαει με τις οικονομικες ατασθαλιες σου στο ποδηλατικο... ποσα τσεπωσες χωρις αποδειξη?

      Διαγραφή
    2. Τελικά ο V αν είναι αυτός που διαδίδει το ίδιο και στα καφενεία πραγματικά είναι επί πληρωμή όπως λέει ο Αρίστος. Κόπηκαν οι ολοσέλιδες διαφημίσεις και τα παίρνουμε για τα blog.

      Διαγραφή
    3. Κανει μονον διημερο σχολιασμο κατ εξακολουθηση.μεχρι τωρα.Αν βγαινει και στα καφενεια θα πληρωνεται εξτρα.Το να πληρωνεις για να σε θαβουν τελικα ,δειχνει το μεγεθος της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΣΟΥ,να καταλαβεις τι σε ωφελει και τι σε βλαπτει.ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ αυτης της ανοησιας, ειναι να υπερ αναπληρωνεις με το να φανταζεσαι δημαρχηλικια.
      ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
      Αυτο βλεπουμε πεντακαθαρα πλεον.Η πρωτη επιδειξη υφους και ηθους,εγινε στο τοπικο Λουτσας και συνεχιζεται ολο και χειροτερα.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
      Ειναι χειροτερα απο οτι μπορουσα να φαντασθω,ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΚΟΣ λογος γεμισε τα μπλογκς.Με χυδαιολογια ,απυθμενη ανοησια ,αμορφωσια,απειλες,ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ,αλλα που θα παει ,,...και αυτο αναμενομενο ειναι πλεον.
      Δεν με εκπλησσει τιποτα πλεον.Η Λουτσα τα εχει ολα.και εχει και υποψηφιους, που αντιστοιχουν στην κατασταση της.

      Διαγραφή
  5. Αν και δε τη βρίσκω καθόλου κατάλληλη ούτε για υποψήφια δημοτική σύμβουλο, το σχόλιο ήταν απαράδεκτο.
    Ο διαχειριστής του blog ρωτά "τι ακριβώς σας ενόχλησε?" και απαιτεί να του σταλθεί μύνημα.
    Υπάρχει κάποιος αυστηρώς κώδικας δεοντολογίας που ακολουθείτε και σας απαγορεύει να αφαιρείται αναφορές ή συκοφαντίες ή κουτσομοπολιά επιπέδου πάτωμα για την προσωπική ζωή οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου (αν ναι κοινοποιήστε τον μας) ή απλώς παραμένετε αγράμματος μετά από τόσα χρόνια, ξεροσταλιάζοντας έξω από τα γραφεία των δημάρχων και αντιδημάρχων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσο βρωμικοι γινονται καμια φορα οι ανθρωποι! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΟΥ. Σε ειχα γνωρισει πριν χρονια στη Μεδουσα. Ντροπη σου να παιζεις τετοια παιχνιδια ξεφτυλισμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ,ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ,ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Α Η Ο Β ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.Μου αρεσει που θα αρουν την ανωνυμια,,,Επι τελους, να το κανουν ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ποιος βγαζει ετσι αερα πατερα ονοματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ.Εμπρος λοιπον, υπερασπιστες,εμενα με απειλησατε επανειλημμενα εδω και σε αλλο μπλογκ.Σας προκαλω να αρετε το απορρητο ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ , ΚΑΙ μας λετε οτι μας παρακολουθειτε τα ip,που και αυτο ειναι ποινικα κολασιμο.Αν θελετε αξιοπρεπη σχολια να ειστε αξιοπρεπεις.Να μην απειλειτε και να μην υβριζετε γιατι μπορει να σας γυρισει ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.Ρωταω λοιπον για δευτερη φορα τους διαχειριστες.Δινουν τα ip μας στον καθενα η απλα μας απειλουν τσαμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρίστο πέσε για ύπνο γιατί θα έχεις πρωινό ξύπνημα και πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό, για να γράψεις πάλι τα ωραία σου!!
      Έχω γίνει fan σου!!
      Σε λατρεύω είσαι απίστευτος, φανταστικός, τέλειος , είσαι η καψούρα μου, ζηλεύω την γυναίκα σου που έχει τόσο έξυπνο άντρα!!
      Πόσο τυχερή είναι! ! Μου αρέσεις! !
      Ανυπομονώ κάθε φορά να διαβάσω
      Τις μαλακίες που γράφεις! !!
      Το ip μου για να με θυμάσαι ποιος είμαι κράτησε το να το χεις! !
      @@@ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ $$$
      Είσαι αρχηγός πάντως, κάθε φορά που γράφω το όνομα σου στο blog
      Μυρίζει σκατά το χέρι μου!!

      Διαγραφή
  8. Προς V. Η Ραφτοπούλου είχε το δίκιο να διαμαρτύρεται για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται και για επιθέσεις κάτω από την μέση. Βέβαια όπως καλά γνωρίζεται στα καφενεία και από στόμα σε στόμα λέγονται ακόμα χειρότερα. Αυτός είναι ο σταυρός όποιου αποφασίζει να ασχοληθεί με τα τοπικά πολιτικά. Κάνεις κακό στην συγκεκριμένη υποψήφιος γιατί με το επίπεδο των σχολίων σου ο κάθε ουδέτερος αναγνώστης βλέπει μια από τα ίδια και στον συνδυασμό της. Εκτός αν δεν είσαι μαζί της και το παριστάνεις για να της κάνεις κακό. Οι απαντήσεις πρέπει να έχουν ένα πολιτικό πολιτισμό αν δεν έχουν καλύτερα να μην ανεβαίνουν. Παρακολουθώντας τα τοπικά blog χρόνια έχω παρακολουθήσει οκτώ αντιδράσεις σε υβριστικά σχόλια. Του Δημάρχου που ποτέ δεν απαντάει αυτός ή στελέχη του. Του Γιώργου Κασίμη που έχει βγει και έχει απαντήσει ο ίδιος στα σχόλια, της Ελένης Φράγκου που έχει βγει και έχει απαντήσει η ίδια στα σχόλια, του Δημήτρη Μάρκου που έχει παρέμβει με ανακοίνωση και τέλος της Μαρίας Ζήση που και αυτή έχει βγει και έχει απάντηση όπως και του Σωτήρη Γιαννάτου. Το να επιλέγει ένα υποψήφιος να μην βγει να απαντήσει και να βγαίνουν αυτόκλητοι υπερασπιστές που ρίχνουν και αυτοί το επίπεδο είναι άσχημη εικόνα. Στις ύβρεις δεν απαντάς με ύβρεις αλλά με πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης???? Αναμένουμε ακόμα???? Εκτός αν φάμε άλλη μια μέρα με δηλώσεις ότι έχει ο ένας ή ο άλλος ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε μου δεν έχεις άποψη σε άλλο κόσμο ζεις!!
      Εξοχικό έχεις, η περαστικός να ψηφίσεις και να φύγεις? ?
      Την δημοσκόπηση περιμένεις για έχεις άποψη?
      Άμα σου πουν πέσε από το γκρεμό οι πολλοί, θα πέσεις και εσύ μαζί τους;
      Σε παρακαλώ πολύ μην γίνεσαι γραφικός σαν τους υπόλοιπους! !

      Διαγραφή
  10. Άποψη έχω και γι’ αυτό θέλω την δημοσκόπηση γιατί δεν μου κολάει. Το θέμα είναι και ηθικό δεν μπορείς νέος συνδυασμός με νέους ανθρώπους να αναφέρονται σε δημοσκοπήσεις χωρίς να τις δημοσιοποιούν ιδιαίτερα όταν δημιουργούνται σε όλους μας εύλογα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που πας βρε κακομοίρα να βγείς που δεν πρόκειτε καν να βρεις τους υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο σου που γραφεις και γράφεις στο facebook την μια βλακεία πίσω από την άλλη και εκείνος ο αδελφός σου δεν παίζετε λέμε την είδε αρχηγος και γραφει γραφει γραφει.....Ακουσε λοιπόν και βάλτω καλά στο μυαλό σου και εσυ και ο μανατζερ (αν ηταν καλός θα είχε βγάλει και τον Μάρκου τον Μήτσο δήμαρχο).Πρόσεξε καλα τι θα σου πω αν ειχες κοτσια και ήσουν κυρία θα είχες γίνει ανεξάρτητη από την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αλλά κρατάς καβάτζες λες αν δεν μαζέψω τους 70 και κάτι εκεί είναι ο Μαρκου το ομορφόπαιδο... αλλά και εκείνος δεν θα βγει δήμαρχος και δεν θα χαρεί θα φτάσει πρώτος την δεύτερη Κυριακή ...θα παίζει μπάλα με τον Χρήστο ΜΑΡΚΟΥ και τελικά αυτός που είναι δήμαρχος τώρα θα ξαναβγεί .Θυμηθείτε την ημερομηνια που σας το ειπα 31.3.2014!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΎΠΝΟ ΒΡΕ ΣΠΆΤΑΝΑΚΙ
      ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΆ ΒΓΆΛΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΤΊΠΟΤΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ!
      ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ 1 ΜΉΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΜΈΝΗ ΠΑΡΑΛΊΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΡΗΜΆΔΙ ΤΟ ΈΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΎΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ!!
      ΞΥΠΝΑ ΣΠΆΤΑΝΑΚΙ! !
      ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΌΤΙ ΈΦΑΓΕ ΈΦΑΓΕ! !
      Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ! !
      ΘΑ ΦΆΝΕ ΜΑΎΡΟ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ! !
      ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ ΤΗΝ ΏΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΆΦΩ! !
      ΓΙΑ ΓΈΛΙΑ ΕΊΣΑΙ !!!

      Διαγραφή
  12. Αν υποστηρίζεις τον συνδυασμό της ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ έχεις απόλυτο δίκιο να περιμένεις με τόση αγωνία, αλλά αν υποστηρίζεις και έχεις άποψη για κάποιον άλλον συνδυασμό, τελικά είχα δίκιο σε αυτό που σου έγραψα πριν! !
    Φυσικά υπάρχουν περισσότερα σημαντικά θέματα να λύσουμε εδώ μέσα με το να περιμένουμε την δημοσκόπηση πότε θα βγει!!
    Αυτό που με χάλασε είναι ότι έμαθα ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του blog επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν την ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ στο τηλέφωνο για κάποιο λόγο δικό της αυτή θα ξέρει καλύτερα φυσικά και ο άντρας της, αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο και άνοιξε αυτό το θέμα για να σχολιάζουμε όλοι εμείς! !
    Να καταλάβεις ότι όλα γίνονται κάποιο λόγο για συμφέροντα τα πάντα σε αυτήν την χώρα που ζούμε! !
    Ίσως επειδή την πίτα την μοίρασε με άλλον τρόπο ως προς την προβολή της στο προβάλει σε εφημερίδες τον συνδυασμό της!!
    Φαίνεται θέλουν και αυτή κάποιο κομμάτι από την σπανακόπιτα! !
    Κρίμα!!!!!!
    Γιαυτό να ξυπνήσουμε όλοι εδώ μέσα φίλοι μου!!
    Μας ραντίζουνε από παντού! !
    Προσοχή γενικά! !!!
    Χάρηκα πάντως για την κουβέντα καλό σου βράδυ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαιρομαι 11 06 που επιβεβαιωνεις ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ειναι προ συνεννοημενο να στηριξουν τον Λουδοβικο,ολα τα σχηματα που τωρα το παιζουν ανεξαρτητοι.Και ΑΝ ακομα υπηρχε κανενας, αρκετα χαζος και δεν το ειχε καταλαβει ηρθες και το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ.ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.Οτι μπορει να μην υπαρξει δευτερη Κυριακη. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που θα φανει οταν βγει και το τελευταιο ψηφοδελτιο με τα ονοματα των συμβουλων .Τοτε θα στοιχηματισω εγω μπλογκιτη.Μεχρι τοτε καλα κανεις και τα κανεις φανερα γιατι υπαρχουν και χαζοι ακομα......ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ .........ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ....ποιον θα υποστηριξουν την β Κυριακη?εεεεεΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ....αυτο πρεπει να το βρειτε μον οι σας,αν σας κοβει λιγουλακι.
    Επ ευκαιρια ας αρχισουμε απο την άνασσα.ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΑΝΤΑΜ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ?
    Να σας πω την απαντηση?εμενα γιατι εγω θα ειμαι στον β γυρο.ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    Εγω ομως σας λεω σημερα 31 -3-14 οτι ολοι θα στηριξουν Λουδοβικο για λογους αντιπαροχης και να με θυμηθειτε.Σκεφτειτε ομως τι θα γινει, αν ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ δεν βγει δευτερος,τι πλακα θα γινει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την γούνα του Δημητράκη δεν έχεις Αριστο να μας πεις? Μήπως φοβάσαι κάτι και δεν μας λες?
      Για τον φίλο σου τον Θωμά δεν θα μας πεις που θα παει τελικά,?
      Πως γίνεται ρε γαμωτο να μιλάς για τα ίδια πρόσωπα και για τα ίδια πράγματα συνέχεια δεν βαρέθηκες?
      Μαρεσει που συμφωνείς με τον11:06
      , αφού παίζεις μόνος σου στο blog δεν είμαστε και τόσο περιορισμένης ευθύνης να μην καταλάβουμε οτι γράφεις δίπλα μια με το παρατσούκλι σου μια ανώνυμα και για τα ίδια πράγματα και πρόσωπα.
      Μαρτυριαρη!!!'

      Διαγραφή
  14. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΕΠΙΤΥΧΩΣ?
    Εισαι οντως πολυ περιορισμενης, οχι ευθυνης,εκει εκανες λαθος στην λεξη.ΕΥΦΥΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
    Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    Εσυ γιατι ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ?? Η αναρτηση ειναι της άνασσας αν βγαλει αναρτηση ο περι ου θα τον σχολιασω μην ανησυχεις ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ.....

    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ .....αν εισαι και παππας με την αραδα σου θα πας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταρχήν δεν είμαι παππάς και δεν με απασχολεί να μάθω μόνο για την Ραφτοπούλου, με ενδιαφέρει να μάθω πράγματα που δεν ξέρω για όλους τους συνδυασμούς και ας εχουν καθυστερήσει να τον ανακοινώσουν.Διαβαζωντας στο blog δείχνεις οτι γνωρίζεις αρκετα πράγματα για την γούνα του καθενός και θα ήθελα να ειχα καλύτερη άποψη για τον καθένα ξεχωριστα.
    Θα σε παρακαλούσα να κρατήσεις καλύτερη στάση απέναντι μου και να μην με ξανά αποκαλέσεις χαζό η ανόητο.
    Αν σε πείραξε η συμπεριφορά μου σου ζητάω συγνώμη.
    Δεν θα ξανά επαναληφθεί!
    Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ 12 00 ,τοτε εγω ειμαι ο Δρ Τζεκυλ και εσυ ο μιστερ Χαιντ.ΠΑΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΚΤΗ αλλα δεν πειθομαι ευκολα για τις καλες προθεσεις.Ειμαι εξαιρετικα καχυποπτος.και σχολαστικος σε θεματα λογου.....και ταυτοποιησης του με τον φεροντα.Ο λογος ειναι το καλυτερο αποτυπωμα του νου.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ θα σου χρησιμευσει αν σκοπευεις να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙς ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.Για να δουμε τι καταλαβες απο οτι εγραψα τωρα......
      Η ΓΟΥΝΑ του καθενος για εμενα δεν περιλαμβανει τα εσωρουχα του,γιατι τετοια σχολια βλεπω εδω για την υποψηφια της αναρτησης.Αν θελετε πολιτικα σχολια ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.
      πχ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΘΟΡΑ στην παραλιακη ζωνη με κραυγαλεες παρανομιες που η κ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ δεν βλεπει και δεν μιλαει περι τουτου?Τοσους μηχανικους εχει αυτο το ΔΣ κανεις δεν ειδε τιποτα υποπτο?Το βαγονι πως εγινε τραινο θα μας πουν οι μηχανικαρες η θα αναλωνομαστε σε φωτο σοπ?
      ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.Αυτο τσουζει και δεν το αγγιζουν οι υποψηφιοι?εεεεελοιπον εκει θα ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ.

      Διαγραφή
  16. ο δήμαρχος θα ξαναβγεί γιατί ο κόσμος εχει μάθει να κολυμπάει μέσα στην βρωμιά και το ομορφόπαιδο θα το πουλήσουν την τελευταία στιγμή στον δεύτερο γύρο ...πρώτος θα έρθει στον α γύρο αλλά οχι τόσο ώστε να μην ξαναπάμε σε β γύρο και εκεί θα φανουν οι συμφωνίες εχετε λίγο υπομονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Β ΓΥΡΟ,που ουτε ρωταει κανεις τους υποψηφιους, ουτε και να ρωτησουν θα τους απαντησουν. Κλωτσανε ολοι το παραθυρο ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ θεανοιχτη....Τετοια προβλεψη και σκεψη ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.....εχουν οι ψηφοφοροι?
    ΑΜ ΔΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ. Το σκακι δεν παιζεται σαν ποδοσφαιρο,θελει προβλεψη των κινησεων του αντιπαλου.Εσεις τωρα κοβεσθε για γηπεδο κλωτσοπατιναδας και χορτοταπητες...ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΣΚΑΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικα που ειναι η δημοσκοπηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατσε βρε παιδακι μου, να ερθει και ο ξαδερφος να τον μετρησουμε στο δειγμα ,τι βιαζεσαι?
    ΟΛΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ?Ακομα δεν εγινε το φαγητο ,ψαχνουν τους εβδομηκοντα να τους αναθεσουν την μεταφραση της βιβλου του πολιτικου προγραμματος.....και μετα θα φανε δημοσκοπηση.ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ ,Η ΠΑΝΤ ΑΝΑΣΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για οσους ενδιαφερονται για τις ηλεκτρονικες δημοσκοπησεις .
    ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ειναι ip
    Eνα ατομο μπορει να εχει οσα ip θελει και να ψηφιζει με διαφορετικο καθε φορα.Ειναι λοιπον θεμα χρονου και υπομονης η χρηματων το ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ...για να βγαλετε δημαρχο της αρεσκειας σας.Οι γιαπωνεζοι εχουν ενα ωραιο συστημα.Ομοιωματα του αφεντικου για εκτονωση των υπαλληλων.
    ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.
    Τωρα που καταλαβατε δωστε τους την σημασια που τους αξιζει.
    Οσο για τον μπλογκιτη που ρωταει και ξανα ρωταει ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ.....Οποιος εχει διδαχθει στατιστικη αυτα τα ξερει ,ειναι το β και α βα που το πουλανε ακριβα στους ασχετους.ΟΘΕΝ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙσε καθε ειδους στατιστικες εκτιμησεις ιδιαιτερα αν ειναι ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ που ο εντολεας δεν ξερει τι ακριβως γινεται μαθηματικα..Μαγικη εικονα ειναι για να παιξει ρολο προωθησης η εργαλειο επιβολης σε ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ.Και δυστυχως αυτοι ειναι οι πολλοι.και σε αυτους απευθυνονται.Μην τους δινετε λοιπον την γνωμη σας τσαμπα να μαγειρευουν με αυτη και να σας την σερβιρουν σαν πανακριβο φαγητο.Ακομα δεν μας αντικατεστησαν οι υπολογιστες ,ουτε την κριση ουτε την ψηφο ουτε τον λογο.Αξιοποιειστε τα δικα σας δεδομενα.ΠΧ τι θα γινει την β κυριακη ?Καντε σεναρια επι χαρτου με διαφορους συνδιασμους να δειτε ΤΙ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ....
    Εδω παπας εκει παπας
    αλλον ψηφιζεις αλλου πας.
    Κοινως πονηρεψτε και καντε σωστες ερωτησεις.
    Αν δεν κανεις ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
    δεν θα παρεις ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Και οι ερωτησεις δεν ειναι ουτε τι φορεσες ουτε τι χορεψες.Αυτες προσδιοριζουν μονον ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.Το κεντρο βαρους ομως μιας εικονας δεν ειναι στην περιφερεια .Ειναι στην ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.Εκει κεντραρει το σωστο ματι ολοι οι μεγαλοι ζωγραφοι εκει ειχαν το σημαντικο του θεματος.
    Θα μου πεις ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ.....εδω θελουμε μεσοφορι ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.......καμμια φορα οι μπλογκιτες σε εκπλησσουν.Ενας μηχανικος παντως, οφειλει να ξερει, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.Διαβολε πολυτεχνειο εβγαλε.....ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
    Για το καλο της υποψηφιας το λεω Αυτη σπουδασε στο κατω κατω,αυτη οφειλει να καταλαβει τι της λεω.Αν παλι εκχωρησε το μυαλο της και τις γνωσεις των σπουδων σε ασχετους εεεεεεε θα βαρεθει να κανει μυνησεις...... ΟΙ γνωσεις ειναι για να ζουμε καλυτερα, γινομενοι σοφοτεροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΤΟΣΙΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙς DELETE COOKIES ή Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης και ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙς ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ!!!

      Διαγραφή
    2. σωστος.ο 12 37 ο ΓΝΩΣΤΟΣ 10 11 ασε,,ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑς ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΥΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ.Μετα προσβληθηκε....Καλα δεν βλεπει τι γραφουν οι δικοι της?Αν δεν μπορει να μαζεψει πεντε χαχολους που την ΚΑΤΑΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ , θελει να κουμανταρει χιλιαδες? ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΙΑ ??ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ?

      Διαγραφή
    3. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι ρε **ΜΠΟΥΦΟ**(να θυμάσαι ότι αυτό θα είναι το καινούργιο σου ψευδώνυμο από μένα).
      Μετά, αυτόν που υποστηρίζω δεν είναι γυναίκα,**ΜΠΟΥΦΟ**, απλά τυγχάνει λόγο βλακείας, καχυποψίας και πονηράδας που βγάζεις προς όλους θέλω να ασχολούμαι περισσότερο μαζί σου!
      Έκανα σκονακια και στα διαλείμματα έδινα φάπες σε κάτι πολύξερους σαν και εσένα! !
      Φιλάκια **ΜΠΟΥΦΟ** ο %%ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ%% σου.

      Διαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΡΙΣΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΎ ΈΞΥΠΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ!!
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ! !
    Ευτυχώς Που ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ! !
    ΠΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ,ΠΟΥ ΌΛΗ ΜΈΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Και σχολιάζεις τους πάντες! !
    Η πρέπει να είσαι ΆΝΕΡΓΟΣ η πρέπει να σε Πληρώνουν καλά για να κάνεις την δουλειά σου καλά εδώ μέσα !!
    Όλο το βράδυ ΔΕΝ ΕΊΧΕΣ ΚΆΤΙ ΠΙΟ ΈΞΥΠΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?
    Η ΣΟΥ ΈΧουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ οι ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ή Η γυναίκα σου δεν κάνει καλά την δουλειά της!!
    ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεξτε πως η λανθανουσα γλωσσα ειναι η ΑΛΗΘΗΣ.
      Πρεπει να σε πληρωνουν καλα για να κανεις την δουλεια σου καλα ΛΕΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.......
      Αρα δεν τον πληρωνουν καλα και ζηλευει....
      Το λοιπον ΡΑΦΤΟΜΑΓΚΟΠΟΥΛΑ....
      Η πιο καλοαμειβομενη δουλεια ειναι αυτη που κανεις για το ΚΕΦΙ ΣΟΥ .
      ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΣΟΥ.
      ΓΚΕΚΕ?Δεν ξερετενα μιλατε,δεν ξερετε να γραφετε, ελπιζω να ξερετε να διαβαζετε τοιυλαχιστον ....

      Διαγραφή
    2. Όπα μαγκιά ο Αριστος σήμερα!
      ΓΚΕΓΚΕ!! Πόσο φλώρος μπορεί να είσαι?ΑΠό την έκφραση και μόνο ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ!
      Πρωινός ΠΡΩΙΝΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ! !
      ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ! !
      ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ!!

      Διαγραφή
    3. Αρίστος αριστοκρατης μαγκας4 Απριλίου 2014 στις 3:56 μ.μ.

      Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν ,οθεν ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ.
      ΑΜΑ ΤΟ ΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΙΩΡΙΚΟ ΡΙΞΤΟ ...ΟΛΟ ΑΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ ΕΙΣΑΙ ..ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΘΙΣΤΟΣ ΒΡΕ ΒΑΣΑΝΗ .....
      ΒΡΕ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΑ ΚΑΙ ΕΡΔΕΣ ΝΑ ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΑΡΕΙΣ?
      Αντε κανε πρασσιναδα ζουλατζη,


      Αυτα ειναι μαγκικα.Αυτα που γραφεις ειναι ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ απο το ορνιθα που σημαινει ΚΟΤΑ.
      ΙΣΤΕ ...
      ΓΙΑΣΠΑΣΑΝ

      Διαγραφή
    4. ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑριστοΜΠΟΥΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι ένα πουλί άχαρο και χαζό. Τα μάτια του είναι, μεγάλα σαν να φοράει παχιά γυαλιά (με φακούς που μοιάζουν πάτοι μπουκαλιών).
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ανήκει στην ίδια οικογένεια με την κουκουβάγια άλλα δεν πήρε τίποτε από το πουλί της σοφίας.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ κάθεται ώρες, μέρες, χρόνια ακίνητος και σιωπηλός, με το στόμα ανοιχτό. Τα μικρά πουλιά δεν τον προσέχουν και πέφτουν κατευθείαν μέσα στο στόμα του.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Γι' αυτό είναι πάντα επίσημος, σοβαρός και βαρύγδουπος. Πιστεύει πως είναι σπουδαίος. (Επειδή κάποια μέρα του έπεσε “του μπούφ' το π'λί”, νομίζει πως το 'πιάσε μόνος του...). Όπως είπε ο δάσκαλος, το εμβριθές και βαθυστόχαστο ύφος τονίζει, περισσότερο τη βλακεία του.
      Να γιατί η λέξη μπούφος τώρα σημαίνει κουτός.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ δεν γελάει ποτέ — κι όταν γελάνε όλοι, αυτός κοιτάει με τρόπο αμήχανο, αυστηρό και ξινισμένο. Πάντα υποπτεύεται πως γελάνε μαζί του — σαν όλους τους βλάκες είναι κομπλεξικός και καχύποπτος.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι περήφανος για την καταγωγή του: θεωρεί ότι είναι απόγονος των “από τριών χιλιάδων ετών μπούφων” — και μεγαλοπιάνεται σαν μπατζανάκης της κουκουβάγιας. Έτσι του κόλλησε και το δασκαλίκι — όπου πάει δίνει συμβουλές.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι άσκημος. Η μύτη του είναι γρυπή, σαν ράμφος, το στόμα του χωρίς χείλια, τα μάτια του ανέκφραστα, η φωνή του οξεία, μονότονη και διαπεραστική.
      Ως Μέγας, ο ΜΠΟΥΦΟΣ αγαπάει τις διακρίσεις. Κάθεται στο πιο ψηλό κλαδί κορδωμένος σαν να κατάπιε μπαστούνι. Όμως δεν προσέχει πάντα που κάθεται. Καμιά φορά, το κλαδί δεν τον αντέχει, και γκρεμοτσακίζεται.
      Στη Ζωολογία, μας είπαν για τον ΜΠΟΥΦΟ ότι τρώει ποντίκια. Γι' αυτό και το ποντίκι δεν τον αγαπά.
      Το διεθνές επιστημονικό όνομα του ΜΠΟΥΦΟΥ είναι Bubo Bubo. (Μπούμπο-Μπούμπο). Λένε πως εκφράζει τον θόρυβο που κάνει όταν χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ανήκει στην οικογένεια strigidae. (Στρίγγλικα πράγματα!). Στην Αμερική τον λένε κερατωμένη κουκουβάγια. (Horned Owl).
      Έτσι φαίνεται καταντάει το πουλί της Αθήνας, όταν το κερατώσουν.

      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι τεμπέλης και δεν πολυκουράζεται. Οι οικολόγοι ισχυρίζονται πως είναι χρήσιμος όταν ζει στην έξοχη — αλλά, μέσα στην πόλη, ενοχλεί χωρίς να προσφέρει τίποτα. Εκτός από παραινέσεις και χρηστομάθειες.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι, τόσο κουτός, που εξοργίζει όλα τα ζώα του δάσους. Όπως λέει ο μπαμπάς μου, το να είσαι, βλάκας είναι, κακό. Το να είσαι, και βλάκας και πεισματάρης είναι, δέκα φορές χειρότερο.
      Και το να είσαι βλάκας, πεισματάρης και αναίσθητος — ε! αυτό δεν περιγράφεται.
      Αν σου προκύψει Μπούφος στη ζωή σου, ατύχησες. Δεν φεύγει με τίποτα. Κάθεται εκεί, ακίνητος, με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να πέσουν και άλλα πουλιά.

      Διαγραφή
  22. Ειναι λυπηρο να βλεπει νεους ανθρωπους που υποστηριζουν οτι εχει κατι ''καινουργιο και καθαρο'' να δωσουν να λειτουργουν με τακτικες προηγουμενων δεκατιων. Μεσω ''χορηγουμενων'' διαφημησεων αναφερουν πρωτιες σε δημοσκοπησεις που δεν τολμουν να αναβασουν. Λογικο ειναι να πιστεψουμε οτι δεν υπαρχουν. Θελουμε ομως να πιστευουμε οτι κανουμε λαθος και οτι δεν εχουν πει ψεματα και σε λιγες ωρες θα ανεβει η δημοσκοπηση. Αν δεν ανεβει λυπαμαι που τα νεα ηθη ειναι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πως να υπάρχει δημοσκόπηση αφου ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δημιουργηθει οι συνδιασμοι !!!!! Τι να ανεβει ρε παιδιά , θα μας τρελλάνετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ιωάννης Δημητρκάλης3 Απριλίου 2014 στις 10:12 π.μ.

    ΆΝΑΣΣΑ.Με μια ανάσα έκανε την βουτιά στην τοπική πολιτική σκηνή,και τελείωσε,με την νόσο των Δυτών ΠΑΡΕΛΥΣΕ.Στις Φιλιππίνες,κάνουν βουτιά με μια ανάσα διάρκειας 15-18 λεπτά/ώρας,τα σχόλια της ΆΝΑΣΣΑ κρατούν 48ωρες,τόσο μπορεί να πληρώσει τον συγγραφέα σχολίων «v».Aλλα αυτό,και όλα τα άλλα γελοία σχόλια επί σχολίων,και ύβρεων,υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από έμενα να τα σχολιάσουν,.Αυτη η ΑΝΝΑ πλέον είναι αρχηγός παρατάξεως,και θα ήθελε να γίνει και ΔΗΜΑΡΧΟΣ.¨Δεν την βλέπω ούτε Δημοτική σύμβουλο¨δεν πρέπει να μας μιλήσει η Ιδία;να ακούσουμε την φωνή της;,την χροιά,το ύφος;
    Αυτή η Παράταξη δεν έχει ενα συγκεκριμένο πλάνο-προγραμμα για τον ΔΗΜΟ;
    Εκτός απο τα φτηνιάρικα ευφυολογήματα του ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ,με τι Δόλωμα θέλει να αρπάξει την ψήφο μας;Ας δεχτούμε οτι η Αρχηγός είναι ΨΑΡΙ,έχει δυσκολία»Ανικανότητα εκφοράς λόγου»,δεν έπρεπε να τα έχει γράψει σε ένα πρόγραμμα να το έχει μοιράσει στους ΝΕΟΥΣ Υποψηφίους"Τραμπούκους»να λένε τα ίδια πράγματα;Πιο πολύ μου θυμίζει ΙΖΝΟΓΚΟΥΤ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΦΗΣ.........
    και εκεί θα τελειώσει όλη η εκστρατεία της μεγαλοκοπέλας.Οποτε οι Πολέμιοι της αφήστε την να γλυκαθεί λίγο,γιατί έρχεται η ιστορία της Μαύρης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,που νομίζω οτι εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι την Φιλοδοξία της,και την απειρία,και την τελείωσαν πριν αρχίσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το εντελως απιστευτο για μενα ειναι οτι θα βρεθουν? 70 ατομα να πλαισιωσουν το καδρο που ειδαμε.Ειναι σαν το ανωνυμο δελτιο τυπου,αυτο που εστειλαν ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ, οπου ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕ η επιτροπη κατα του ΚΕΛ,ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕκαι ουτε φωνη ουτε ακροαση,,,,ποιος το εστειλε....
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.Αδυνατω να πιστεψω οτι θα βρεθουν 70 υποψηφιοι γλαστρες για μια υποψηφιοτητα ΨΑΡΙ.Η Αρτεμιδα μπορει να εμεινε δυστυχως Λουτσα αλλα βλακες δεν ειναι. και πιστευω θα εκπλαγουν πολλοι απο τα αποτελεσματα,Εχουν καει στο χυλο και θα φυσηξουν δυνατα και θα σηκωσουν και ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ,γιατι τα γιαουρτωματα ταιριαζουν με τα ρεζιλικια.Περισσεψε το θρασος του καθενος και της καθε μιας, που με τεχνικες μαρκετινγκ της συμφορας ,η με κομματικα κολπα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ πολυ μεγαλα για το μποι τους.Χωρις θεση ,χωρις αποψη χωρις υποβαθρο ,χωρις να εχουν διαχειριστει ουτε περπτερο,προστατευμενες σε κομματικες η οικογενειακες γυαλες θελουν να κουμανταρουν 20 000 κοσμο σε μια περιοχη με τρομακτικης εκτασης προβληματα. .ΔΕΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΑΙ Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΟΠ.Οτι και να μακιγιαρετε ,η ασχημη φατσα της πραγματικοτητας δεν κρυβεται νεαρες μου,και εσεις απλα ξεγυμνωνεστε καθε μια, με διαφορετικο τροπο.Η μια με φωτογραφισεις και η αλλη με κομματικες λοβιτουρες.Κριμα για τους νεους και τις νεες ,που αδικουνται απο τετοιες εμφανισεις υποψηφιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σε φιλε V η δημοσκοπηση που ειναι. Πιστεψατε οτι το ξεχασαμε που εισαι τελικα πληρωνεσε μονο για 48 ωρες λες να εχει δικιο ο Αριστος λες? Κακη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ Αυτη την φορα ηταν 48 ωρες και και 20 λεπτα.
    31-3 3 28 μεχρι 2-4 .....3 47.....
    Τεταρτη φορα συμβαινει το ιδιο ακριβως.
    Αρα περιμενε νεα αναρτηση....για συνεχεια.
    Για ποια αρχη μιλας?Τεταρτη φορα σε εναμισυ μηνα ειναι αρχη?Σκεψου δηλαδη τι θα παθουμε προ του τελος....Εγω δεν σκοπευω να συνεχισω εχουμε και σοβαροτερες ασχολιες....πρωι πρωι αντε κατσε και περιμενε ...και εν τω μεταξυ κοιταζε και την δημοσκοπηση του μπλογκ και ΣΗΜΕΙΩΝΕ...θα δεις πολυ ενδιαφεροντα πραγματα εντος 48 ωρου.....
    ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ.....ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ....οπως ακριβως το χρονικο ενος προαναγγελθεντος θανατου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ !!!!!!!

      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι ένα πουλί άχαρο και χαζό. Τα μάτια του είναι, μεγάλα σαν να φοράει παχιά γυαλιά (με φακούς που μοιάζουν πάτοι μπουκαλιών).
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ανήκει στην ίδια οικογένεια με την κουκουβάγια άλλα δεν πήρε τίποτε από το πουλί της σοφίας.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ κάθεται ώρες, μέρες, χρόνια ακίνητος και σιωπηλός, με το στόμα ανοιχτό. Τα μικρά πουλιά δεν τον προσέχουν και πέφτουν κατευθείαν μέσα στο στόμα του.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Γι' αυτό είναι πάντα επίσημος, σοβαρός και βαρύγδουπος. Πιστεύει πως είναι σπουδαίος. (Επειδή κάποια μέρα του έπεσε “του μπούφ' το π'λί”, νομίζει πως το 'πιάσε μόνος του...). Όπως είπε ο δάσκαλος, το εμβριθές και βαθυστόχαστο ύφος τονίζει, περισσότερο τη βλακεία του.
      Να γιατί η λέξη μπούφος τώρα σημαίνει κουτός.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ δεν γελάει ποτέ — κι όταν γελάνε όλοι, αυτός κοιτάει με τρόπο αμήχανο, αυστηρό και ξινισμένο. Πάντα υποπτεύεται πως γελάνε μαζί του — σαν όλους τους βλάκες είναι κομπλεξικός και καχύποπτος.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι περήφανος για την καταγωγή του: θεωρεί ότι είναι απόγονος των “από τριών χιλιάδων ετών μπούφων” — και μεγαλοπιάνεται σαν μπατζανάκης της κουκουβάγιας. Έτσι του κόλλησε και το δασκαλίκι — όπου πάει δίνει συμβουλές.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι άσκημος. Η μύτη του είναι γρυπή, σαν ράμφος, το στόμα του χωρίς χείλια, τα μάτια του ανέκφραστα, η φωνή του οξεία, μονότονη και διαπεραστική.
      Ως Μέγας, ο ΜΠΟΥΦΟΣ αγαπάει τις διακρίσεις. Κάθεται στο πιο ψηλό κλαδί κορδωμένος σαν να κατάπιε μπαστούνι. Όμως δεν προσέχει πάντα που κάθεται. Καμιά φορά, το κλαδί δεν τον αντέχει, και γκρεμοτσακίζεται.
      Στη Ζωολογία, μας είπαν για τον ΜΠΟΥΦΟ ότι τρώει ποντίκια. Γι' αυτό και το ποντίκι δεν τον αγαπά.
      Το διεθνές επιστημονικό όνομα του ΜΠΟΥΦΟΥ είναι Bubo Bubo. (Μπούμπο-Μπούμπο). Λένε πως εκφράζει τον θόρυβο που κάνει όταν χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ανήκει στην οικογένεια strigidae. (Στρίγγλικα πράγματα!). Στην Αμερική τον λένε κερατωμένη κουκουβάγια. (Horned Owl).
      Έτσι φαίνεται καταντάει το πουλί της Αθήνας, όταν το κερατώσουν.

      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι τεμπέλης και δεν πολυκουράζεται. Οι οικολόγοι ισχυρίζονται πως είναι χρήσιμος όταν ζει στην έξοχη — αλλά, μέσα στην πόλη, ενοχλεί χωρίς να προσφέρει τίποτα. Εκτός από παραινέσεις και χρηστομάθειες.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι, τόσο κουτός, που εξοργίζει όλα τα ζώα του δάσους. Όπως λέει ο μπαμπάς μου, το να είσαι, βλάκας είναι, κακό. Το να είσαι, και βλάκας και πεισματάρης είναι, δέκα φορές χειρότερο.
      Και το να είσαι βλάκας, πεισματάρης και αναίσθητος — ε! αυτό δεν περιγράφεται.
      Αν σου προκύψει Μπούφος στη ζωή σου, ατύχησες. Δεν φεύγει με τίποτα. Κάθεται εκεί, ακίνητος, με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να πέσουν και άλλα πουλιά.

      Διαγραφή
    2. Αρίστος αριστοκρατης μαγκας5 Απριλίου 2014 στις 8:32 π.μ.

      Και αυτο το χρεωνεται η Άνασσα Στην δικη της αναρτηση και σε αλλη μια, σε αλλο μπλογκ επεσε ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ .
      ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ για παιδια ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
      Ετσι κανουν προεκλογικη εκστρατεια εις τας ΛΟΥΤΣΑΣ......
      Παντως ο μπουφος τρωει ΠΟΝΤΙΚΙΑ...ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ....οθεν ειναι χρησιμο πουλι .Ο ΚΟΡΑΚΑΣ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΜΑΓΚΟΠΟΥΛΟ?Τωρα επιασες και την κοιμωμενη?Αφου τα εχετε τακιμιασει ,ΤΙ ΣΟΛΑΡΕΙΣ με τις καργιες?Καντιος και καληνυχτας στηνει καπατζεδες,να κουσουμαρει τα λεσια.....του Λουδοβικου....
      οποιος καταλαβει καταλαβε απο αυτη την γλωσσα...της πιατσας.....
      η μαγκια εχει δικους της κανονες δικη της γλωσσα και δικους της κωδικες και δεν ειναι για ψυτομαγκες μπαλαφαρες....
      και copy paste της συμφορας.....
      ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ.ΜΑΖΙ......
      Εγω ειμαι
      αριστοκρατης μαγκας
      ασμα αφιερωση στους αρουραιους του μπλογκ.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ..ΜΠΑΠΜΠΑΣ ΜΟΥ ...(ο Λουδοβικος εννοει )ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ....ΚΛΠ ΚΛΠ
      Βρε πιασανε τα παιδικα βιβλια τωρα, στο σεραι του κατσαλιρολουδοβικου?
      ελα παναγια μου παντανασσα,ΑΝΑΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ τι σου εμελε να ακους που μου θελεις δημαρχιδιες.....και συμφωνιες με πουλια κορακια....και τσαλαπετεινους..... χωρις να εισαι αλεπου.....

      Διαγραφή
    4. ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      ΜΠΟΥΦΟ! ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$
      $ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ$

      Διαγραφή
  28. ΑΝΑΣΑ ΑΛΛΑ.......Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=Qs2ENbZX8HE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΡΙΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΑΝΑΣΣΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ.ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΩ.ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΤΟ ΡΑΦΤΟΞΕΠΟΥΠΟΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αλλαξε ο νομος και θα ψηφιζουν το ιδιο απο Σπατα και Λουτσα Οθεν δεν γνωριζω πως διαμορφωνεται το εκλογικο μετρο.Αν κανεις το ξερει να το πει.Οσο για τις δημοσκοπησεις,ειναι παραγγελιες με χαρτουρα για να χορεψει στο τραπεζι ο υποψηφιος,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.Κανε μια βολτα στην λαικη καλυτερη θα βγαλεις μονος σου.Το στοιχημα ειναι αν θα ερθει δευτερος η τριτος ο κατσαλιρος.Εκει μπορεις να απαντησεις?ΠΑΝΤΩΣ 5%που του βγαζει εδω δεν εχει,γιατι αν προσεξεις ΠΩΣ πεφτουν τα ηκλεκτρονικα ψηφαλακια θα καταλαβεις τι παιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΡΙΣΤΟ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ 3ΟΣ-4ΟΣ.Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΗΛΙΤΙΡΙΑΣΕ,ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.Η Χ.Α.ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 8-10%.ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ,ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ,ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ,
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ.ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΤΟΝ ΓΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ.ΤΗΝ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΓΕΡΟΙ,ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝ Η ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΨΑΡΙ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΝΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά σε είπαν μπούφο ρε Αριστογείτων;; χαχαχα πολύ το χάρηκα γιατί εσένα και μερικών άλλων το στόμα σας έχει γίνει ξέφρενο αμπέλι.Το παίζεται έξυπνοι λέγοντας διάφορες βρωμιές. Κι αν λέγονται χειρότερα στα καφενεία ας μείνουν εκεί καλύτερα. Δεν ξέρω την κ. Ραφτοπούλου προσωπικά αλλά καλά σας έκανε!! Εύχομαι να συνεχίσουν κι άλλοι με αγωγές γιατί αν δεν μπορείτε να κουμαντάρετε (και δε λέω ότι σχολιάζετε οι ίδιοι που έχετε το blog) τις χυδαιότητες που θίγουν με αυτό το τρόπο έναν άνθρωπο τότε καλύτερα κλείστε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕ ΦΡΑΓΟ αγραμματε .
      Το αμπελι χωρις ΦΡΑΧΤΗ
      ΞΕΦΡΕΝΟ ειναι το οχημα ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΟ
      Ουτε στοιιχειωδη ελληνικα δεν μιλατε εκει στις ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ?
      ξεφρενα οχηματα στην εκλογικη κατηφορα γινατε....με το να ακολουθειτε ενα σαραβαλο..ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΦΡΕΝΟ...
      Που στην ευχη σας βρισκει παρε τον ενα βαρα τον αλλο?
      ..στο δημοτικο τα μαθαινουν αυτα....,μου θελετε και αξιωματα ....φτου να μην σας ματιαξω ....Να κανετε μαθηματα Ελληνικων στην Ομποσπονδια σας.Να σας τα κανω ΤΣΑΜΠΑ παρα να βλεπω τα ορνιθο σκαλισματα σας.
      ΟΡΝΙΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΤΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ.
      Τι ακριβως εκανε η κ υποψηφια να την συγχαρουμε και εμεις?ΠΡΟΑΣΠΙΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ?Αυτο να μου απαντησει.γιατι αυτο με ενδιαφερει .Τα υπολοιπα ειναι προσωπικα της και να μην τα βγαζει στο φατσοβιβλιο αν δεν θελει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ....

      Διαγραφή
    2. Πηρα την απαντηση μου.ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ γιατι δεν το ξερει.Πουουου να το μαθει?Μηχανικος ειναι?

      Διαγραφή
  34. Λαμπρου τα λεφτα ρε για τα μπλουζακια που αρπαξες απο τον "μαυρο" της παραλιας με το τρενο ποτε θα του τα πας...ακομα σε περιμενει...το καρταλι και δεν εχει αλλη υπομονη!
    @Ενας παραγων (λ)ουτσος...@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΥΜΆΣΑΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΌΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΤΈΒΕΙ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ? ΘΥΜΆΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΊΠΑ? Η ΆΝΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΔΙΌΤΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ!! ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΆΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΉ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ! Είναι άδικο να προσπαθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ,ΛΕΣ ΜΩΡΕ?ΟΝΕΙΡΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ? Δεν βαρεθηκατε τις γελοιες μαντεψιες?ΤΗΝ ΘΑΒΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ,ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΟΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ?Ακου σε πηρα τηλεφωνο γελοιε....ευτυχως που δεν σε γνωριζω να σε φτυσω να ξεματιασθεις ....

      ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤ ΑΝΑΣΣΑΣ....
      Βλακεια και των γονεων....
      Αντε τωρα να την ψηφισετε ηλεκτρονικα και μια και δυο και τρεις και δεκατρεις φορες....ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
      Γελοιοτητες........

      Διαγραφή
  36. Η αννουλα θα βγει??? Χαχαχαχα μάλλον πίσω από το σύριζα τη βλέπω!! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΑΛΛΆ ΚΆΝΕΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΆΝ ΟΝΤΩΣ ΠΉΡΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΨΈΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΉΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΚΑΛΆ ΈΚΑΝΕ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΥΒΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΘΑ ΈΚΑΝΑ ΤΟ ΊΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανάσης Αλεξανδρόπουλος5 Απριλίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

      Αυτός/τη που έχει το θάρρος,η ΑΝΝΑ μόνο θράσος έχει να θέσει υποψηφιότητα,γνωρίζει η πρέπει να φανταστεί,οτι ειπε οτι εκανε στην ζωή του θα βγεί και θα συζητηθεί δημόσια,με τον πιο χυδαίο τρόπο.Αν δεν αντέχει να πολιτευτή τα λάθη του,τις αστοχίες του,τι ζητά την Ψήφο του Λαού και μάλιστα σαν Δήμαρχος;Δηλ. σε μια περίπτωση που πεθαίναμε ολοι,και ψήφιζε μόνο το ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΡΟΥΠ,και έβγαινε το Ψάρι δημαρχίνα,πως θα αντιμετώπιζε τα ισχυρα συμφέροντα;κλαίγοντας,η απειλώντας;Γιατί δεν πάει με την Χ.Α.που το εχει κανει ξεκάθαρο,θα απαγορεύονται τα πάντα-όλα,εκτός αν αρέσουν στον αρχηγό.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΥΛΗΚΟΥ γένους θέλετε;Το σχόλιο δέν είναι υβριστικό,απλά αφήνει υπονοούμενα,και ο έχων την μύγα......Το Προεδριλίκι στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΙΜΟΥ,δεν σε πειράζει;Ξεκίνησε και θα τελειώσει την σύντομη βρώμικη πολιτική καριέρα της,με ενα σκάνδαλο,που μπορεί να την στείλη και φυλακή.Ίσως στο πατρικό επάγγελμα,να έχει επιτυχία .

      Διαγραφή
    2. Γιατι ασχολειστε ολοι με υην ΑΝΝΑ ρε κοθκουκουλοφοροι προδοτες της κατοχης?αντε στο διαλο ρε αλητες.

      Διαγραφή
    3. ΝΕΟΝ ΗΘΟΣ
      Θελουν να ξερουν ποιον βριζουν και να παραμενουν οι ιδιοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ.
      Σας το ελεγα και αυτο. Τα ονοματα τα θελουν οπως οι συμμοριες για να απειλουν.
      Αντε δεν θα με απειλησετε ακομα?
      ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΩΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ αυτη ειναι η γκαμα...της παρουσιας μεχρι τωρα και παει απο το κακο στο χειροτερο. Δημοσκοπικα ομως ΑΝΕΒΑΙΑΙΑΙΑΙ ΝΕΙ....Οσο ψηλοτερα ανεβεις τοσο χειροτερο το πεσιμο,,,,,εως σκοτωμα.
      Παει και αυτη ,ΗΡΘΕ Ο σωτηρ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ.Αυτη ειναι απλα ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗ.....

      Διαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ,ΠΩΣ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ ΒΓΑΛΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΈΣ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΑ ΕΠΉΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ. ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ!! ΣΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παιδία την δημοσκόπηση ακόμα τίποτα! Υπάρχει η δεν υπάρχει και οι ανακοινώσεις της ΑΝΑΣΣΑΣ ήταν όλες ένα κόλπο. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή δεν πρέπει να παραπλανούμε τους δημότες. Εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα! Για τα υβριστικά προσωπικά σχόλια συμφωνώ και εγώ ότι είναι απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κιμ Ιλ Γιούνκ, φωτεινό παράδειγμα μοντέρνας διακυβέρνησης. Δυστυχώς τα πρότυπα υπάρχουν -όλος ο πληθυσμός είναι, π.χ., 10μμύρια και οι ψήφοι είναι 15μμύρια....Πολύ έξυπνο το μπλογκ... έβαλε το δημοψήφισμα και πήγε η Αννούλα με τους πανέξυπνους παρατρεχάμενους και κάνει τα αποκαλυπτήρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τους ειπα να ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 13 φορες ο καθενας ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ......
    Την εβγαλαν ΠΡΩΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ....
    Τωρα λοιπον σας Λεω Η ΜΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ.....
    Αυριο παλι μερα ειναι την ξαναψηφιζετε στην εικονικη πραγματικοτητα που ζει....ουτως η αλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Π.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ,ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
    ΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,
    Η ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ Χ.Α.ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΜΑΚΙ Η ΑΝΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ-ΣΠΑΤΑ,ΜΕ ΤΡΥΚ ΚΑΙ 20ΑΡΙΚΑ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΘΑ ΜΑΖΕΨΗ ΨΌΦΟ,ΟΧΙ ΨΗΦΟΥΣ.
    ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ....ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

      Διαγραφή
  45. Θανάσης Αλεξανδρόπουλος8 Απριλίου 2014 στις 1:35 μ.μ.

    Κάποιοι κομπλεξικά ανόητοι,βρίζουν και οικτίρουν όλους τούς ανωνύμους σχολιαστές.
    Μέχρι 5/4/14 ήμουν και εγώ ενας απο αυτούς.
    5/4/14 έβαλα το ονοματεπώνυμο μου,γιά να πάψω να ταυτίζομαι με τους ανώνυμους,και αμέσως μου απαντά συνεργάτης της ΑΝΝΙΤΣΑΣ ανώνυμα,και βρίζοντας για κουκουλοφόρους της Κατοχής.Αυτός-Αυτοί μάλλον θα ήτανε κουκουλοφόροι εκείνη την μαύρη εποχή,και ξέρουν το επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θανάσης Αλεξανδρόπουλος8 Απριλίου 2014 στις 1:44 μ.μ.

    Ανώνυμε κουκουλοφόρων της ΑΝΝΙΤΣΑΣ,όταν πηγαίνεις σε ένα τσίρκο,ολοι οι πιτσιρικάδες γελάνε,μιλάνε,για τον χειρότερο κλοουν-παλιάτσο,
    οι άρρενες ενήλικοι για την πιο γυμνή Ζογκλέρ,και οι γυναίκες για την πιο ξετσίπωτη.
    Οποια απάντηση σου κάνει,κράτησε στην
    εύλογη ερώτηση σου,γιατί μιλάμε για την ΑΝΝΙΤΣΑ-ΑΝΝΟΥΛΑ-ΑΝΑΣΣΑ-ΑΝΑΣΑ+ΓΚΡΟΥΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρης Αργυρόπουλος8 Απριλίου 2014 στις 4:01 μ.μ.

      Φίλε Θάνο μη χάνεις το χρόνο σου και ψάχνεις να βρείς ψευδώνυμα! Κάνε κάτι άλλο καλύτερα , πιό δημιουργικό!

      Διαγραφή
  47. Ρε κύριοι της ΑΝΝΑΣΣΑΣ γιατί δεν το βάζετε από τώρα στο 51 % να τελειώνουμε ; Γιατί μας κρατάτε σε αγωνία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπα....εκεί γύρω στο 35 % θα το αφήσουν, να φαίνεται αληθοφανές και πρώτη. Γιατί σου λέει, δεν μπορεί και οι υπόλοιποι να φθάσουν αυτό το ποσοστό. Δεν γίνεται, εγώ το έφτασα πρώτη... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 90% ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σαν απλός πολίτης έχω να κάνω μια απλή παρατήρηση. Το θέμα έχει λήξει εδώ και ημέρες αλλά παρ'όλα αυτά 2-3 άνθρωποι εναλλάξ συνεχίζουν να επιτίθενται στη Ραφτοπούλου και στο συνδυασμό της. Κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει πάντως σε άλλες αναρτήσεις του blog , όπου σε μια ή δύο ημέρες το πολύ σβήνει το ενδιαφέρον του κόσμου και σταματούν να σχολιάζουν.

    Λέω εγώ μήπως ενοχλούνται κάποιοι με την ανοδική πορεία που έχει η Ραφτοπούλου. Μήπως βλέπουν κάποιοι οτι κινδυνεύουν να χάσουν τη καρέκλα τους που μονοπωλούν τα τελευταία χρόνια στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα. Μήπως οι άνθρωποι που συγκροτούν την ομάδα της Αννας δεν είναι κομμάτι του κατεστημένου, όπως πχ συμβαίνει στο συνδυασμό του Δ.Μάρκου , ο οποίος έχει μαζέψει όλη ΜΑ ΟΛΗ τη παλαιά φρουρά! Για Χρ.Μάρκου και Κασίμη δε σχολιάζω - το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι!

    Πραγματικά όσο βλέπω (αυτές τις λίγες φορές που μπαίνω εδώ) το σφυροκόπημα προς Ραφτοπούλου, πείθομαι περισσότερο οτι όχι απλά είναι η ενδεδειγμένη λύση για το δήμο μας, αλλά και η μόνη καθαρή ανάμεσα στους μαυροπολιτικούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τσολιάς με καθαρή αναπνοή μέντας8 Απριλίου 2014 στις 5:15 μ.μ.

    Ασε μας ρε "Απλέ πολίτη" που η Αννα έχει μαζέψει όλα τα άσχετα, που ούτε το όναμά τους δεν ξέρουν να τονίσουν, και πάει ανοδικά και καλά! και ο Δημήτρης δεν έχει ομάδα... Εχει η ανάσα/.Αν αυτό που κατάλαβες από το "σφυροκόπημα" όπως λες, είναι πως η Αννα είναι η ενδεδειγμένη λύση, και η μόνη καθαρή, είσαι και πολύ μπουμπούνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλά, αφού σπάνια, λίγες φορές μπαίνεις εδώ, όπως υποστηρίζεις, πως ξέρεις ότι κάθε δύο ημέρες σβήνει το ενδιαφέρον του κόσμου και 2-3 άνθρωποι επιτίθενται εναλλάξ στην προστατευόμενή σου ΑΝΝΑΣΣΑ και την σφυροκοπούν και ξέρεις τι γίνεται και στ΄άλλα τα μπλόγκ και ξέρεις τους συνδιασμούς των άλλων παρατάξεων αλλά δεν μας λες τον συνδιασμό της ΑΝΝΑΣΣΑΣ που έρχεται και πρώτη στις δημοσκοπήσεις που κατεβαίνει μόνη της. ΄Ασε μας ρε βούρλο απλέ πολίτη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Με ποιούς θέλει να διοικήσει τον δήμο η κ. Ραφτοπούλου ; Ποιούς θα βάλει αντιδημάρχους ; Χωρίς συνδιασμό πώς ανέρχεται ; Πώς ανέχονται τα άτομα που είναι μαζί της υποψήφιοι , να τους ντύνει με ομοιόμορφα μπουζάκια και να τους παρατάσσει στην βιτρίνα του τρόλεϋ; Έχουν προσωπικότητα τα άτομα αυτά που ισοπεδώνονται σαν πλήρωμα σε κότερο; Εδώ και τριάντα χρόνια καταργήθηκε η ποδιά στα σχολεία ,για να αναδεικνύεται η προσωπικότητα των μαθητών.. Η κ. Ραφτοπούλου επιβάλλει το 2014 την ομοιομορφία και την ισοπέδωση για να ξεχωρίζει η ίδια..Αυτό λέγεται σύγχρονη και νέα νοοτροπία ; Της συνιστώ να ανεβάσει την παράσταση "Αρχοντοχωριάτης " του Μολιέρου,διαθέτει τον θίασο.Η κ. Ραφτοπούλου μέσα από την παράταξη Δ. Μάρκου έγινε γνωστή λόγω της απραξίας της . Τι εισηγήθηκε τόσα χρόνια σαν νέος άνθρωπος, σε τόσες επιτροπές (κακώς) τοποθετημένη ;Αντιθέτως στα δημοτικά συμβούλια πάντα έδειχνε να πλήττει αφόρητα...Προκαλεί , και θα απαντάμε στις προκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο λογος που ασχολουνται μαζι της ειναι γιατι τετοιο νουμερα και τετοιες ενεργειες ΔΕΝ τις κανει κανεις το 2014, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ,ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΙΣΙΑ,ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΓΕΛΟΙΑ.Πολυ απλο ,εγω σχολιαζω παντοτε την αγραμματοσυνη και την γελοιοτητα απο οπου και αν προερχεται.Εδω ομως ειναι συστηματικη και κατ εξακολουθηση.η ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.Ας αλλαξει γραφειο προμοσιον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θανάσης Αλεξανδρόπουλος13 Απριλίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

    Να πατε στην ομαδα Φ.ΜΠ.τηης βγηκε η τελευταια ΑΝΝΑΣΣΑ,να δειτε προχειροτητα,
    τσαπατσουλια,και στιλιστικη αντιληψη του 60.
    Καλα που απευθυνονται στο Δικτυο;σε ηλικιωμενους ΑΝΩ των 90+.Δεν ξερω αλλα πιο πολυ με στεναχωρει,παρα με νευριαζει,ο τροπος που η Υποψηφια ΔΗΜΑΡΧΟΣ,και τα στελεχη της μας αντιμετωπιζουν.Ετσι ενιωσα οταν πηγα πρωτη φορα στις ΗΠΑ το 76,και ενω στον πρωτο ελεγχο οπτικο περασα,μολις εβγαλα το διαβατηριο με βιζα με ολα,με πεταξαν εκει που ανηκω,στο περιμενε με τους υποπτους...ΑΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΗ,ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;ΑΣΠΡΟ ΣΑΚΑΚΙ,ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ,ΑΛΥΣΙΔΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΗΣ ΑΓΚΥΡΑ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΛΑΣΕΩΣ;ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΝΕΚΡΟΥ;
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ,ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ
    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ;
    ΤΙ.ΒΙ. ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΞΙΝΟΠΙΚΡΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΨΑΡΙ.ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ.ΔΕΝ ΤΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.
    ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ,ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ,και δεν συμμαζευεται,,,,,Ας μην χανω τον χρονο μου πλεον..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΥΠΙΚΗ....
    ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.....ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....
    ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑ ΣΑΣ .....ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΛΙΓΑ ΛΕΣ-ΓΡΑΦΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.ΔΩΩΩΣΕΕΕ

      Διαγραφή
  59. Τι να δωσω πια?ΔΩΚΑΜΕΝ ΔΩΚΑΜΕΝ....
    Στην λεωφορο Σπατών ....κοψανε τα ...τραφικο ειπε ο ΜΕΓΑΣ ΤΟΥ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟΥ...
    ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ..
    Κασσιδια και αδεια κασσιδια ..
    all together now....
    Απο που να γλυτωσει η ερμη η Λουτσα?Απο το χρυσαυγητικο νηπιαγωγειο η απο τα χρυσοκοκκινα κασσιδια?
    Γερακια ,κορακες κισσες..τσαλαπετεινοι ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΣΣΙΔΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.....
    Μαγκες δυστυχεστατα ετσι που τα κανατε η μονη σας ελπιδα ειναι οι Σπαταναιοι σας αρεσει δεν σας αρεσει....Οι δικοι σας ειναι ΝΟΥΜΕΡΑ και απο το νουμερο που θα τους δωσετε, θα φανει ποσο νουμερα εισθε και εσεις.Εγω ελπιζω και πιστευω οτι η Λουτσα που ξερω απο το 70 ΞΥΠΝΗΣΕ ,αλλα εσεις εχετε τον λογο και την ψηφο και ριξτε την εκει που σας αξιζει.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ΣΙΧΑΘΗΚΑ....ΠΙΑ..
    Δεν θελω ομως να πιστεψω, οτι χαλαω το σαπουνι μου για να ασπρισω τον αραπη....καθε κοινωνια κρινεται απο τους ηγετες που ΕΠΙΛΕΓΕΙ..αυτους που ειναι κατ εικονα και καθ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου