Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο από το Fimotro που χρυσοπλήρωσε το κορίτσι της Λαϊκής για  ώστε να μπορείτε να έχετε μια ιδέα για τις εκλογικές τακτικές που προτείνουν οι αδρά
αμειβόμενοι ειδικοί..του περασμένου αιώνα... Σε ένα blog με ειδικότητα στο έγκλημα και τα παραπολιτικά και το οποίο δεν είχε μέχρι τώρα σχεδόν καμία σχέση με τον τόπο μας!
«Η ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ
Αλλαγή σελίδα στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας δείχνουν όλες οι τελευταίες μετρήσεις που έχουν διενεργηθεί σε τοπικό επίπεδο. Η Άννα Ραφτοπούλου υποψήφια δήμαρχος και εν ανεργία δημοτική σύμβουλος...
δείχνει ότι έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσει το Δήμο. Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Σπάτων –Αρτέμιδος και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στην πόλης της την οποία αν και νέα σε ηλικία υπηρετεί επί πολλά χρόνια. Οι συνεργάτες της επισημαίνουν ότι σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες θα επιλέξουν νέα πρόσωπα. Για να το λένε κάτι θα ξέρουν...»

Απολαύστε τα μυαλά των 80 και άνω ετών σε ένα νεανικό σώμα...
Τα σχόλια δικά σας...

fimotro.blogspot.gr

61 σχόλια:

  1. προφανως φιλε δεν σου εκατσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ,οι διαφημισεις ειναι δεξια -αριστερα.. Βεβαια αν πληρωσεις κατι παραπανω, πιανει κεντρο
    Τωρα πια οι νεοι, με τα ΝΕΑ ΗΘΗ Παρακολουθουν και τα ip.
    Μην τους πιστευετε, για να καταλαβετε την μπλοφα,ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ IP ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ....
    Εκφοβισμος ειναι, την τυφλα τους δεν ξερουν
    ΤΑ IP ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.αρα απεθυνθειτε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια ηθη διδασκετε κ. Αριστογειτων!

      Διαγραφή
    2. Χρηστο Ποθουλακη Αριστογειτονα ακομα ζεις? Δε σαπισες ακομα?

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ οσο παλαιωνει τοσο γινεται καλυτερο,δεν σαπιζει.Ειμαι εδω τρια χρονια ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ σε ολα τα τοπικα μπλογκς και μονον για την εικονιζομενη Αλικη?? ?Δεν πληρωνουν για παραπανω?

      Διαγραφή
    4. Μπαγλαμαδακο αριστογειτονακο, σε ευχαριστω που μου δίνεις πάσα συνέχεια να σου θυμίζω ποσο έξυπνος και αντικειμενικός είσαι!
      @@@ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ@@@

      Διαγραφή
  3. Θεωρώ απαράδεκτες τις προσωπικές επιθέσεις στους υποψηφίους και τα άσχημα σχόλια τέτοιου είδους για μια γυναίκα. Δεν θεωρείται αυτό πολιτική προεκλογική αντιπαράθεση.
    Τώρα για αυτή καθ’ αυτή την επικοινωνιακή τακτική της ΑΝΑΣΣΑΣ εξακολουθούν τα λάθη το ένα μετά το άλλο γεγονός που δείχνει απειρία ή του επικοινωνιολόγου ή ότι αυτός αν και τα λέει κάνει ο καθένας τα δικά του.
    Α. Λάθος μεγάλο είναι η φωτογραφία που έχουν ανεβάσει και γίνεται προεκλογική εκμετάλλευση της διέλευσης της σημαίας με τους παραστάτες μπροστά από το προεκλογικό κέντρο της ΑΝΑΣΣΑΣ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η παρέλαση αποτελεί μέσο απόδοσης τιμής στους αγώνες και τους ήρωες της χώρας και η χρήση της με φόντο το προεκλογικό περίπτερο του κάθε συνδυασμού είναι προσβλητική.
    Β. Η παραπάνω ανάρτηση και η αναφορά της σε δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιοποιούνται είναι το λιγότερο άκομψη. Δεν θα μίλαγε κανένας εάν μαζί με το κείμενο υπήρχαν και τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Θυμίζει λίγο από το «μπαλκόνι» των προηγούμενων δεκαετιών. Και δηλώσεις του τύπου «είμαστε νικητές». Εδώ δεν έχει προσδιοριστεί ποιοι θα συμμετέχουν δεν έχουν ανακοινωθεί παρατάξεις-συνδυασμοί.
    Γ. Όταν προσπαθείς να κερδίσεις τον κόσμο στο μικρόκοσμο του INTERNET το να περνάνε οπαδοί σου το μήνυμα ότι «παρακολουθούν» και «καταγράφουν» τον κόσμο αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος τους βάζουν όλους απέναντι και χάνουν και το δίκιο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αννα προχωρα ΓΕΡΑ! Ξεφτυλισε ολο το βρωμικο συστημα που λυμαινεται το φημο μας! Διωξε τη βρωμα του καθε λαμογιου που δε θελει να αποχωριστει τη καρεκλα. Εισαι πρωτη δυναμη σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ! Προχωρα ακαθεκτη ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν κανει το κοριτσι... για να χαιρεταει και να κανει αγκαλιες για τις δημοσιες σχεσεις της για καμια ψηφο καλη ειναι..Αλλα μεχρι εκει...
    ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ......
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΥΣΤΗΡΑ 2 ΜΟΝΟΝ 24 ΩΡΑ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....να πιασεις το τριημερο τοσο ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.....

    Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ...τι πλακα...εχουν .οι παρωχημενοι.....τα επε ολα ο 8 41 Αυτον να παρετε επικοινωνιολογο Αυτος που εχετε, σας θαβει.ααααα για την νεα φωτο ....ασχολιαστον, οτι ειπα και για το Νταλλας του Τεξας.Άυτο δεν ειναι προσωπικο σχολιο ειναι ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΡ .Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε Αριστογείτων επειδή είσαι παλιός μπάγλαμας σε αυτά τα απρόσωπα site, εμείς οι καινούργιοι δεν έχουμε δικαίωμα να γράφουμε?
    Νομίζεις οτι μόνο το κρασί το παλιό ειναι καλό?
    Θα είμαστε πάρεουλα σου φίλε, λίγο αργά αλλά δεν πειράζει.
    @@@ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγαλες αληθειες και ψεματα ακουγονται τελευταια. Μπορει η εταιρια που εκανε τις δημοσκοπησεις να τις δημοσιευση.Πρωτη πως ειναι αφου στα Σπατα ειναι μηδεν και στην Αρτεμιδα παιζουν ακομα Κασιμης και Κοτσαλιρος. Αν κατεβει ο Κασιμης ουτε τριτη δεν την βλεπω.Καλα τα βεγγαλικα αλλα το Πασχα αργει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανεις λαθος φιλε. Στην Αρτεμιδα ειναι καθαρα πρωτη και στα Σπατα πιθανον πρωτη δευτερη. Περαστικα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου υπαρχουν δημοσκοπησεις απο εταιριες γιατι δεν τις ανακοινωνεται. Αν δεν ανακοινωθουν θα κατηγορηθητε ακομα δεν ξεκινησατε για ''ψευτες''. Το πιο ευκολο να αποδειχτουν ολα βγαλτε τις δημοσκοπησεις

      Διαγραφή
    2. Θα δημοσιευθει τις επομενες ημερες και τοτε κρυφτητε... Πρωτη δυναμη με διαφορα 3 μοναδων η ΑΝΑΣΑ...Καληνυχτα σας...

      Διαγραφή
    3. Το γιατι θα κρυφτουμε δεν το καταλαβαινω. Λογικο ειναι οταν υπαρχουν αναρτησεις που λενε οτι συμφωνα με δημοσκοπησεις καποιος ειναι πρωτος ο κοσμος να θελει να δει τα αποτελεσματα και την την εταιρια και την ταυτοτητα- δειγμα μεθοδο της δημοσκοπησης. Ειναι κακο που θελουμε να μαθουμε. Κανονικα επρεπε να ειναι ηδη σε αυτη την αναρτηση και τα αποτελεσματα.

      Διαγραφή
    4. Αφηστε τα γκαλοπ και τις μ@λ@κιες...
      Δεν κανει για δημαρχος ρε παιδια.Ποια ειναι τα προσοντα και οι γνωσεις της;;;
      Ας φτιαξει πρωτα οικογενεια και μετα ας ασχολειθει με τα δημαρχιλικια!!!!
      Η μηπως εχει το χρημα και θελει και την δοξα;;;τι λες εσυ ΑΡΙΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΑ?
      "Εξοργισμενος δημοτης Αρτεμιδας"

      Διαγραφή
  10. Κύριοί μου γράψτε - γράψτε διότι έτσι μαθαίνουμε και σε πολύ λίγο χρόνο θα τρίβετε τα μάτια σας και θα ακούσουν τ' αυτιά σας . Για το μεγάλο συνδιασμό που θα σαρώσει . Θα καθαρίσει τις πόλεις μας από κάθε εντολέα ξένων συμφερόντων (ΚΕΛ ,πράξεων εφαρμογής, ΕΥΔΑΠ, Παραλίων ζωνών κλπ) και θα φέρει την αξία που πρέπει στις πολύπαθες πόλεις μας. Γράψτε και άλλα .Έτσι και μόνο έτσι θα πέσουν και οι εναπομείναντες (ευτυχώς λίγες) μάσκες . Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
    Υ.Γ: Εισαγγελέας είναι η ψήφος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσένα θα σε πάρει η μπάλα, μαζί όλοι θα πάμε στο δικαστήριο, μην βγάζεις την ουριτσα σου απέξω!!
      Στο πάρτυ φταίνε όλοι, δηλαδή:
      Ο καπετάνιος = ο δήμαρχος ---
      Το πλήρωμα = δημοτικοί σύμβουλοι
      Επιβάτες = οι κάτοικοι της πόλης.
      Σε κάποια απο τις παραπάνω κατηγορίες θα ανήκεις και εσυ , παρόλο που δεν μας δηλώνεις απο μόνος σου που ανήκεις!!
      Ηταν ενα καράβι που ταξίδευε χωρις προορισμό και χωρις καπετάνιο , πλήρωμα και επιβάτες!!
      Ασε τις μαγκιες κατα μέρους σου μπαγλαμαδακο!!!!
      @@@ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ@@@

      Διαγραφή
  11. Τελικα τι θα γινει θα βγουν οι δημοσκοπησεις που λετε οτι υπαρχουν και δειχνουν οτι ειναι πρωτη η Ραφτοπουλου. Μπαινοντας σε αυτη την διαδικασια αναγγελιας ''νικητων'' μεσω δημοσκοπησεων η μη δημοσιευση τους σας εκθετει καθως ο καθενας μπορει να σας κατηγορησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν καταλαβαίνω τίποτα,στα σχόλια.
    Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ είναι ένας σχολιαστής,σαν και εμάς,το πρόσωπο θέμα είναι η ΑΝΝΑ Υποψήφια Δήμαρχος,ΟΛΑ οσα γράφονται,και θα γραφτούν είναι αποτέλεσμα των δικών της πράξεων,και επιλογών.τι σας βάζει να μιξοκλαίτε,σαν Λουτσιοτισες;ΟΛΑ οσα της χώνουν,δεν τα εχει κάνει;δέν τα έχει πει;Μόνη της ανεβάζει τους ερωτικούς συντρόφους της στο fb.Αυτη η ΑΝΝΑ πάει στην Λαική Αγορά,με την κουστωδία ΣΟΙ και Πακιστανούς,και μοιράζει γαρύφαλα σαν γνήσια μπουζουκόβια.Η ΑΝΝΑ έβαλε τα διαφημιστικά της στα Μπακάλικα σαν Αποσμητικά.Καί ακόμα ο Χ@στης ο Πακιστανός ,ενώ άνοιξε το Σκάνδαλο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,δέν έκανε τίποτα ουσιαστικό,αλλά εμείς κάναμε,και κάνουμε.Οταν θα τσιμπήσει η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ της ΑΝΝΟΥΛΑΣ,τι θα γίνει,θα μας πυροβολήτε στον δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αριστογείτων ειναι ένας Μαλακας σαν και εσένα, που σχολιάζετε ανθρώπους που δεν μπορείτε να τους φτάσετε ούτε στα όνειρα σας.
      Οσο για την Κορη σου εχω μάθει οτι δεν της αρέσουν τα μπουζούκια αλλά της αρέσει το κλαρίνο.
      Σου εύχομαι η Κορη σου να έχει την τύχη της μπουζουκοβιας της Ραφτοπουλου όπως λες .

      Διαγραφή
  13. Λανθάνουσα γλώσσα τα αληθή λέγει , όντως έν ανεργία δημοτικη συμβουλος αφού οπότε ήθελε πήγαινε στα συμβούλια κ έργο απο τις επιτροπές της μηδέν! Εδώ πήγε και ψήφισε υπέρ δανείου του δημου για να πληρωθεί τιμολόγιο της μάνας της 1600 ευρώ! Τρέχα δεν θέλει κ την πιέζει ο μπαμπάς. Μα τόσο άβουλο όνομα;;; Ήθελε ο πατέρας της μα γίνει δήμαρχος κ αφού δεν... Θέλει να βγάλει την κορούλα του! Οικογένεια προβληματική κ ανήθικη, αναρωτιέμαι τι σκατα δημοδκοπησεις ειναι αυτές, αναρωτιέμαι για πόσο ηλίθιους μας περνάνε που νομίζουν οτι θα δημιουργήσουν κλίμα κ θα μας και οδηγήσουν . Σαν τρώμε κουτόχορτο κύριοι! Αν είχατε αξιοπρέπεια , αν είχες αξιοπρέπεια ΑΝΝΑ θα δηλώνες παραίτηση την οποία ακομα δεν έκανες ούτε εξηγησες. Και μια πουταναφεραμε εισαι κ πολύ βλήμα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τρώμε κουτόχορτο λέμε!

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ! Ο ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ! Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!! ΣΚΥΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!!! ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ!!!!! ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. A ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    4. Συγνωμη για την ανωνυμια,Την καταρα μου να εχετε

      Διαγραφή
  14. Ποσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι?ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ(άνθρωπος ανόητος χωρις αξία)
    Είσαι συγγενής με τον φίλο μου τον Αριστογείτων και εσυ?
    Συνοδευεις το μπουζούκι τον Αριστογείτων σε λαϊκές ορχήστρες?
    Απο που τα παίρνετε τελικά?
    Ο κόσμος έχει συνείδηση τι πρέπει να Κανει δεν περιμένει εσάς τους καραγκιόζηδες μεσα απο τα blog ποιον να υποστηρίξει.
    Ο κόσμος ξύπνησε δεν ειναι τόσο Μαλακας να πιστεύει ανώνυμα και κόμπλεξικα καραγκιοζακια σαν και εσάς!!
    Εννοείται οτι οποίος Κανει λάθη θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες ξεχωριστά .
    @@ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαιρετω τα ΝΕΑ ΗΘΗ ,που εφεραν οι ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που θελουν να αλλαξουν τα πραγματα.
    Βρωμα και δυσωδια εφεραν
    Ειμαι εδω τρια χρονια τετοια βρωμοκατασταση,ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ
    Φταινε και οι οπαδοι ,αυτοι που χειροδικουσαν στο τοπικο Σπατων ,που απειλουσαν και συνεχιζουν να απειλουν στα μπλογκς,ΦΤΑΙΕΙ , η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΙΓΑ ΣΤΟ ΣΚ.....

    ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Αριστογείτονα,τα Νέα Ήθη,είναι το απροκάλυπτο πεζοδρόμιο.Μπορεί ηλικιακά να είναι νέοι,αλλά τα μυαλά τους,κολλημένα στο 50.
    Ποια η διαφορά της ΑΝΑΣΣΑ από την Χ.Α.;στην πολιτική τοποθέτηση;Καλά ο Μπαμπάς νόμιζε το πομακι,ότι επειδή άρπαξε το χρήμα,θα μπορούσε να κάνει ακόμα και Δήμαρχο την κόρη,γιατί ο υιός δεν τραβά ούτε για χούλιγκαν.Αυτά τα Πομακια απο την Ξάνθη,δεν φανατίστηκαν,οτι αν διεκδικούσαν κάτι παρά πάνω από σφουγκοκολαριοι κάποιου,ο έκλυτος τους βίος και πολιτεία θα έβγαινε στα μανταλάκια;Όλοι οι δημοκρατικοί Διοικητές θέλουν μουγκά στα σχόλια.ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ,ΚΑΣΤΡΟ,ΜΑΔΟΥΡΟ,κλπ.,αυτούς ζήλεψαν και προσπαθούν σε κλίμακα να μιμηθούν;Τα γκάλοπ στην ΑΝΝΟΥΛΑ της ΛΟΥΤΣΑΣ της δίνουν 2-3%,αν δεν κατέβει ο ΚΑΣΙΜΗΣ.Που σίγουρα θα κατέβει,εδώ τσάκισε τον ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ στις προηγούμενες εκλογές,θα το αφήσει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποθουλακης τσεκαρισμένο.. Γεια σας..

      Διαγραφή
    2. Χρήστο Ποθουλάκη ζορίστικες λίγο στο δημοτικό συμβούλιο τότε με το γήπεδο και φοβήθηκες μη τις φάς ε? Προσπάθησε λίγο ρε Χρήστο να κρύβεσαι ρε συ, πολύ απροκάληπτα εμφανίζεσαι... Μια Ανώνυμος, μια Αριστογείτονας...

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ?Σας κοψανε στο αλλο μπλογκ, γιατι απειλησατε οτι θα με κανετε να κατ....απο το ξυλο.ΚΑΙ ξωμεινατε εδω ?
      Σιγα τα αιματα βρε μαγκες .....θα σφαξετε για ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ?τοσο σας κοβει ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ραφτομαγκοπουλα , ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ IP MOY ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ?Θα μου το στειλετε και εμενα ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ Η ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ,ανευ παραταξεων, αφου δεν εχουν ακομα ΣΥΣΤΑΘΕΙ?
      Βρε μηπως στην δημοσκοπηση ρωτησατε ποια ειναι η πιο ωραια, μεταξυ της συριζαιας και της δικης σας και βγηκε πρωτη ?Γιατι μονον αυτη κατεβηκε επισημα .
      Αντε καλα μυαλα και σιγα μην κοπειτε ....που μου θελετε και αιματα.....
      ψηφο ζητατε δεν βαζετε μαχαιρι στον λαιμο.ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΠΙΑ?ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΓΕΡΘΗ Τος.....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  17. Ρε αριστο. Γραμμένα τα έχεις τα σχόλια και τα κάνεις copy paste? Όλα ίδια είναι με την ίδια ουσία.Χωρίς βέβαια να έχουν καμμια σχέση με την πραγματικότητα.Και για να καταλάβεις πόσο σε καίει το θέμα.Έπεσες για ύπνο εστειλες ξύπνησες εστειλες. Δεν σου βγαίνει από το μυαλό η αννουλα! Στον ύπνο σου την έβλεπες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά με την δημοσκόπηση τι θα γίνει πότε θα την ανεβάσετε. Τα χαμηλότατα επιπέδου προσωπικά σχόλια τα καταδικάζω. Αυτό που με ενδιαφέρει σαν ψηφοφόρο είναι να δω τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για να λύσω κάποιες απορίες μου. Έπρεπε το αργότερο σήμερα το πρωί να είχαν βγει. Σε ένα νέο συνδυασμό με νέους ανθρώπους όπως υποστηρίζουν όλα πρέπει να είναι καθρέφτης. Είναι δεν είναι τρείς σειρές κείμενο. Εταιρία- ημερομηνία διεξαγωγής- δείγμα- αποτελέσματα Θα μου δημιουργήσετε την υποψία ότι ισχύει αυτό που λένε περί λόγια του αέρα για δημιουργία κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην αγχωνεστε κυριε και μην ταραζεστε. Η δημοσκοπηση θα δημοσιευθει τις επομενες ημερες και θα τα δειτε ολα εκει: ημερομηνιες, τροπο διεξαγωγης, εταιρια. Μεχρι τοτε απλα παρακολουθειστε το ρευμα νικης που εχει η ΑΝΑΣΑ σε Σπατα - Αρτεμιδα... αν ειστε δημοτης το εισπρατετε καθημερινα στις γειτονιες. Οι δεινοσαυροι και οι κομματικα διορισμενοι σε θεσεις μας αφηνουν σιγα σιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πεταμε την μπαλα στην εξεδρα σε λιγες μερες ποιος θα θυματε. Τωρα τα αποτελεσματα δυο σειρες ειναι τα εχετε γιατι δεν τα ανεβαζεται. Για ρευματα σε γειτονιες παλι λαθος κανετε κανενας δεν ασχολειται με κανενα σαν να μην εχουμε εκλογες ο κοσμος εχει τα προβληματα του.

      Διαγραφή
  20. Ρε παιδιά, οι δημοσκοπήσεις γίνονται μεταξύ ποιων παρατάξεων; Αφου δεν εχουν δημιουργηθει, θα μας τρελλάνετε; Πωπω, Αννα, είμαι όσο και εσύ ηλικιακά, αυτά είναι γελοία πραγματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΌΣΟ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΊΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σωστός ο Τσολιάς ...Έτρεξε μόνη της και..ήρθε πρώτη..!!!! χαχαχα.. κάψανε ακόμα και τις δημοσκοπήσεις , τις δικές τους.!!! Αυτό θέλει μεγάλη ανικανότητα.! Ναι στο σπίτι της 100%!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕΥΜΑ Η ΑΝΝΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ Η ΛΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ Η ΑΝΝΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Φιλε θα σε στενοχωρησω αλλα στα Σπατα εχει ρευμα νικης η Ανασα...

      Διαγραφή
  23. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, γιατι θελουν εβδομηκοντα ατομα ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΣΟΥΜΙΑ, ποιος θα παει να ρεζιλευτει?
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ,ενω δεν εχεις εμφανισει το ψηφοδελτιο σου ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ.
    ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ Η ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΑΡ ,που βγαινει πρωτη μονη της?ΤΙ νεα αφασια ειναι αυτη παλι?Τους υποψηφιους της, δεν τους σκεφτεται?ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ?
    Το εχει Ξανακανει.Τοτε που βγηκε δελτιο τυπου ,οτι την ΠΛΑΙΣΙΩΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ και βγηκαν οι της επιτροπης και το ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.Τι παραλληρημα μεγαλειου ειναι αυτο?ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΣΚΕΤΗ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΘΛΙΒΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΜΗΣ .
    Το δε πιο θλιβερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινουν καν.Κανενας Ψυχασθενης δεν εχει ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ,αλλα αυτοι που τον νοιαζονται του λενε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ και τον προφυλασσουν δεν τον βγαζουν στο κλαρι.
    Ελεος ,λυπηθειτε το ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βοήθησε τους με ποιον να πάνε, αφού έχεις άποψη για όλα!
      Έχεις παρατηρηθεί φυσικά ότι πολεμάς μεμονωμένα την συγκεκριμένη υποψήφια δήμαρχο!
      Καλά κάνεις απλά δεν μας λες λεπτομέρειες, και από τα λίγα που ξέρω η συγκεκριμένη δεν έτυχε να ήταν ποτέ σε κάποια θέση που να μπορούσε να δείξει τι μπορεί να κάνει
      Εκτός από το να είναι δημοτική σύμβουλος εκτός της παράταξης της και εκτός από τους υπόλοιπους που διοικούν τον Δήμο μας!!
      Να είσαι αντικειμενικος και περιμένουμε και για τους άλλους νεότερα όχι μόνο σχολιασμούς,μην γίνεσαι άλλο ειρωνικός! !
      Είμαι μαζί σου στο να μην υπάρχει Β Κυριακή (μπαμ και κατω)

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ?Εσυ τι εισαι ?Οπροστατης των αναπηρων τω πνευματι?Κοψε την πλακα μαγκα δεν σε παιρνει ως αντικειμενικος κανεις μπαΜΜΜΜΜΜΜ
      ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΔΕΝ ΨΑΡΕΥΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.Εχω φαει και μεγαλα ψαρια για μαριδακι θα συζηταμε ?Αν τε πολυ χρονο δαπανησα για χαρη σου αντε γεια αμα μεγαλωσεις ξανα ελα.

      Διαγραφή
  24. αριστο... μου φαινεται οτι και στο ανθρωπινο ειδος για να μπεις μεσο εβαλες!! σαν το αφεντικο σου, γελοιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ;;

      Διαγραφή
    2. Ολοι οι ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ψαχνουν για αφεντικο.Εχει μπει στο πετσι τους το λουρι και δεν μπορουν να το βγαλουν πια
      Τον αραπη για να ασπρισεις το σαπουνι σου χαλας.
      ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΩ ΣΑΜΕ ΤΗΣ ΛΕΓΑΜΕΝΗΣ.....που παει γυρευοντας για δημοσιοτητα.Καιρος να ασχοληθουμε με τον Β ΓΥΡΟ.
      ΙΔΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ
      Τι θα κανετε κ υποψηφιοι στον β γυρο?Τι θα κανετε στην παραλια?
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,δεν ειναι τα εσωρουχα της καθε μιας και του καθε ενος,
      ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ δειχνει που το πανε.Μια απο τα ιδια με τους ιδιους με ΜΑΣΚΑΡΕΜΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ,ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ ΤΕΛΙΚΩΣ.

      Διαγραφή
  25. Α ΡΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ,ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ,ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. KΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ "ΡΕΥΜΑ" ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΆΝΑΣΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης???? Αναμένουμε ακόμα???? Εκτός αν φάμε άλλη μια μέρα με δηλώσεις ότι έχει ο ένας ή ο άλλος ρεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε μου δεν έχεις άποψη σε άλλο κόσμο ζεις!!
      Εξοχικό έχεις, η περαστικός να ψηφίσεις και να φύγεις? ?
      Την δημοσκόπηση περιμένεις για να έχεις άποψη?
      Άμα σου πουν πέσε από το γκρεμό οι πολλοί, θα πέσεις και εσύ μαζί τους;
      Σε παρακαλώ πολύ μην γίνεσαι γραφικός σαν τους υπόλοιπους! !
      Υπενθύμιση! !!!!

      Διαγραφή
  28. Άποψη έχω και γι’ αυτό θέλω την δημοσκόπηση γιατί δεν μου κολάει. Το θέμα είναι και ηθικό δεν μπορείς νέος συνδυασμός με νέους ανθρώπους να αναφέρονται σε δημοσκοπήσεις χωρίς να τις δημοσιοποιούν ιδιαίτερα όταν δημιουργούνται σε όλους μας εύλογα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν υποστηρίζεις τον συνδυασμό της ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ έχεις απόλυτο δίκιο να περιμένεις με τόση αγωνία, αλλά αν υποστηρίζεις και έχεις άποψη για κάποιον άλλον συνδυασμό, τελικά είχα δίκιο σε αυτό που σου έγραψα πριν! !
    Φυσικά υπάρχουν περισσότερα σημαντικά θέματα να λύσουμε εδώ μέσα με το να περιμένουμε την δημοσκόπηση πότε θα βγει!!
    Αυτό που με χάλασε είναι ότι έμαθα ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του blog επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν την ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ στο τηλέφωνο για κάποιο λόγο δικό της αυτή θα ξέρει καλύτερα φυσικά και ο άντρας της, αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο και άνοιξε αυτό το θέμα για να σχολιάζουμε όλοι εμείς! !
    Να καταλάβεις ότι όλα γίνονται κάποιο λόγο για συμφέροντα τα πάντα σε αυτήν την χώρα που ζούμε! !
    Ίσως επειδή την πίτα την μοίρασε με άλλον τρόπο ως προς την προβολή της στο προβάλει σε εφημερίδες τον συνδυασμό της!!
    Φαίνεται θέλουν και αυτή κάποιο κομμάτι από την σπανακόπιτα! !
    Κρίμα!!!!!!
    Γιαυτό να ξυπνήσουμε όλοι εδώ μέσα φίλοι μου!!
    Μας ραντίζουνε από παντού! !
    Προσοχή γενικά! !!!
    Χάρηκα πάντως για την κουβέντα καλό σου βράδυ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10.53, ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑΣ τα έχει βάλει με όλους τους διαπλεκόμενους κατά καιρούς. Τι του λες ότι τα βάζει μόνο με την Ανασσα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αριστογειτων ο λαμογιο κτονος1 Απριλίου 2014 στις 8:58 μ.μ.

    Ξεχασες να πεις μπλογκιτη οτι ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.
    Γιατι αραγε?ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ,αλλα ενας απλος μπλογκιτης σαν ολους τους αλλους, οπως σωστα παρατηρησε καποιος ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?Ολοκληρες τοπικες προσωπικοτητες διαφορων ψηφοδελτιων ψαχνουν τον Αριστογειτονα και ποιον εχει ακουσον ακουσον αφενικο.Δεν εχω αφεντικο μαγκες δουλευω μονος μου μην κουραζεσθε τσαμπα και μην εκθετετε κοσμο με τις υποθεσεις σας...ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.,εμενα δεν μου χρειαζεται ειμαι αφεντικο του εαυτου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι εγινε με την δημοσκοπηση ουτε σημερα ανεβηκε τελικα υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα δεν βλεπεις πως ανεβαινει στην ψηφοφορια ανω δεξια στο πρωτοσελιδο του μπλογκ?
    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ .....ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ......
    Το εχουν τα αδεια κασσιδια να δηλωνουν οτι οι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ δημοσκοπησεις τους φερνουν πρωτους.εεεετωρα το πηραν και αλλοι το χουι. ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ...ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ !!!!!!!

      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι ένα πουλί άχαρο και χαζό. Τα μάτια του είναι, μεγάλα σαν να φοράει παχιά γυαλιά (με φακούς που μοιάζουν πάτοι μπουκαλιών).
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ανήκει στην ίδια οικογένεια με την κουκουβάγια άλλα δεν πήρε τίποτε από το πουλί της σοφίας.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ κάθεται ώρες, μέρες, χρόνια ακίνητος και σιωπηλός, με το στόμα ανοιχτό. Τα μικρά πουλιά δεν τον προσέχουν και πέφτουν κατευθείαν μέσα στο στόμα του.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Γι' αυτό είναι πάντα επίσημος, σοβαρός και βαρύγδουπος. Πιστεύει πως είναι σπουδαίος. (Επειδή κάποια μέρα του έπεσε “του μπούφ' το π'λί”, νομίζει πως το 'πιάσε μόνος του...). Όπως είπε ο δάσκαλος, το εμβριθές και βαθυστόχαστο ύφος τονίζει, περισσότερο τη βλακεία του.
      Να γιατί η λέξη μπούφος τώρα σημαίνει κουτός.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ δεν γελάει ποτέ — κι όταν γελάνε όλοι, αυτός κοιτάει με τρόπο αμήχανο, αυστηρό και ξινισμένο. Πάντα υποπτεύεται πως γελάνε μαζί του — σαν όλους τους βλάκες είναι κομπλεξικός και καχύποπτος.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι περήφανος για την καταγωγή του: θεωρεί ότι είναι απόγονος των “από τριών χιλιάδων ετών μπούφων” — και μεγαλοπιάνεται σαν μπατζανάκης της κουκουβάγιας. Έτσι του κόλλησε και το δασκαλίκι — όπου πάει δίνει συμβουλές.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι άσκημος. Η μύτη του είναι γρυπή, σαν ράμφος, το στόμα του χωρίς χείλια, τα μάτια του ανέκφραστα, η φωνή του οξεία, μονότονη και διαπεραστική.
      Ως Μέγας, ο ΜΠΟΥΦΟΣ αγαπάει τις διακρίσεις. Κάθεται στο πιο ψηλό κλαδί κορδωμένος σαν να κατάπιε μπαστούνι. Όμως δεν προσέχει πάντα που κάθεται. Καμιά φορά, το κλαδί δεν τον αντέχει, και γκρεμοτσακίζεται.
      Στη Ζωολογία, μας είπαν για τον ΜΠΟΥΦΟ ότι τρώει ποντίκια. Γι' αυτό και το ποντίκι δεν τον αγαπά.
      Το διεθνές επιστημονικό όνομα του ΜΠΟΥΦΟΥ είναι Bubo Bubo. (Μπούμπο-Μπούμπο). Λένε πως εκφράζει τον θόρυβο που κάνει όταν χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ανήκει στην οικογένεια strigidae. (Στρίγγλικα πράγματα!). Στην Αμερική τον λένε κερατωμένη κουκουβάγια. (Horned Owl).
      Έτσι φαίνεται καταντάει το πουλί της Αθήνας, όταν το κερατώσουν.

      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι τεμπέλης και δεν πολυκουράζεται. Οι οικολόγοι ισχυρίζονται πως είναι χρήσιμος όταν ζει στην έξοχη — αλλά, μέσα στην πόλη, ενοχλεί χωρίς να προσφέρει τίποτα. Εκτός από παραινέσεις και χρηστομάθειες.
      Ο ΜΠΟΥΦΟΣ είναι, τόσο κουτός, που εξοργίζει όλα τα ζώα του δάσους. Όπως λέει ο μπαμπάς μου, το να είσαι, βλάκας είναι, κακό. Το να είσαι, και βλάκας και πεισματάρης είναι, δέκα φορές χειρότερο.
      Και το να είσαι βλάκας, πεισματάρης και αναίσθητος — ε! αυτό δεν περιγράφεται.
      Αν σου προκύψει Μπούφος στη ζωή σου, ατύχησες. Δεν φεύγει με τίποτα. Κάθεται εκεί, ακίνητος, με το στόμα ανοιχτό, περιμένοντας να πέσουν και άλλα πουλιά.

      Διαγραφή
    2. Ποθουλακη τα 40 απο τα 60 σχολια ασχολουνται αρνητικα μαζι σου.Αν κσι δεν ημουνα ποτε ψηφοφορος σου αν κατεβεις υποψηφιος για δημαρχος η συμβουλος σε οποιαδηποτε παραταξη θα σε ψηφισω μηπως απο το λογο σου και τις ενεργειες σου καθαρισει το τοπιο στην Αρτεμιδα.....
      "Εξοργισμενος δημοτης Αρτεμιδας"

      Διαγραφή
  34. Βρε εξοργισμενε δημοτη ,καλα θα κανεις που θα ψηφισεις τον Ποθουλακη.Και εγω εξοργισμενος ειμαι αλλα γιατι τα βαζουν μαζι μου?Δεν μπορουν να βαρεσουν τον γαιδαρο και βαρανε το σαμαρι.κατα την γνωμη μου.Γιατι βεβαι δεν ειμαι Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.
    ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ,και αυτο ειναι Αδιανοητο για τα τοπικα ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ.
    ΜΑΓΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ .
    Οι δικες μου αρχες λενε εξω τα ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Σε αυτο το πλαισιο ,ο Ποθουλακης μου κανει ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,εκει που οι αλλοι ,,εχουν στησει ,,ομερτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου