Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σπάτα - 6 μέλη του Τοπικού Συμβουλίου προσχωρούν στην Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων Γιαννάτος Σωτήριος και οι Τοπικοί Σύμβουλοι,
Βούλγαρης ́Αγγελος, Λουκάς Αθανάσιος, Στάμου Βασίλειος, Φράγκου Ελένη και Τούντα-Μάρκου Μαρία, σας ενημερώνουμε τα εξής :

Αποφασίζουμε την προσχώρησή μας στην Δημοτική Παράταξη «Νέα Εποχή».

Στην κίνησή μας αυτή οδηγηθήκαμε μετά από 3,5 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας όσον αφορά την λήψη αποφάσεων, για αντιμετώπιση πολύ σοβαρών προβλημάτων του Δήμου. Οι αποφάσεις αυτές δεν ελήφθησαν ποτέ υπ ́όψιν, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Μας ενώνει η αγάπη για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και η αποφασιστικότητα για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων που αφορούν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων του Δήμου και την Οικονομική-Τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

́Επειτα από πολλές συζητήσεις με τον επικεφαλής της παράταξης, Δημήτρη Μάρκου, έχουμε την πεποίθηση ότι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε πολλές από τις αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων, γιατί είναι και βούληση του ιδίου του Δημήτρη Μάρκου.

Συμφωνήσαμε και υποσχόμαστε από κοινού, να πορευτούμε και να ενεργήσουμε με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια και σύμφωνα με τον Νόμο.
Σπάτα 4 Απριλίου 2014
Ο πρόεδρος του Τοπικού Οι Σύμβουλοι
Γιαννάτος Σωτήριος
Βούλγαρης ́Αγγελος 
Λουκάς Αθανάσιος 
Στάμου Βασίλειος 
Φράγκου Ελένη
Τούντα-Μάρκου Μαρία

17 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TH ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ

      Διαγραφή
    2. ξεχασες και τον προεδρο της τοπικης της ΝΔ τον κ. Ανδρεα Βλαχο που εχει βγει προς αναζήτηση υποψηφιων για να στηριξει ΣΥΡΙΖΟσυνδιασμο.

      Διαγραφή
  2. Γιατί ο δήμαρχος αυτοκαταστράφηκε ; Ποιός και γιατί τον οδήγησε εκεί; Και ερωτώ: Γιατί τον Γιαννάτο δεν τον διέγραψαν ποτέ ;;; Οι αποφάσεις του Τοπικού έφεραν την πλήρη ανατροπή και το ξεγύμνωμα των εγκατεστημένων για χρόνια αντιδημάρχων....Αυτοί δεν κουνήθηκαν και κανείς δεν έμαθε τίποτα , ούτε μετά την κρίση με τον περασμένο δήμαρχο Θανάση Τούντα....Τον Γιαννάτο όμως δεν τον διέγραψαν, έφυγε Κύριος , όπως ήταν πάντα. Γιατί δεν τόλμησαν ; Διέγραψαν δήθεν τις "κυρίες της αυλής" Ζήση - Μαργέτη , ( γλάστρες στην αυλή, όλη την δημαρχιακή θητεία ) για να παίξουν το παιγνίδι της ανεξαρτησίας , προσπαθώντας να παρασύρουν τον Γιαννάτο σε συνδυασμό μαζί τους , ώστε να αποσπάσουν το επικίνδυνο ποσοστό από την παράταξη όπου θα πήγαινε ο Γιαννάτος. Χάσατε ...Κίτσοο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κα ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ??ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είχα συνεργασία και ο Γιώργος Κασίμης είναι ένα πρόσωπο που σέβομαι. Αυτός είναι και ο λόγος που στις προηγούμενες εκλογές, έκανα το «άλμα» και στήριξα την υποψηφιότητα του σαν Δήμαρχος, χωρίς να κοιτάξω καν αν είναι από τα Σπάτα ή την Αρτέμιδα και όπως γνωρίζεται δεν έβαλα απλώς για να βάλω, αλλά γύρισα σπίτι- σπίτι στηρίζοντας τον. Επομένως έχω αποδείξει έμπρακτα ότι δεν κάνω διαχωρισμούς στις πόλεις, σε Σπάτα και Αρτέμιδα. Η απόφασή μου είναι καθαρά πολιτική, πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου είναι η καλύτερη επιλογή για τις πόλεις μας, αυτή την περίοδο! Είναι ένα νέος άνθρωπος με γνώσεις, που έχει ασκήσει διοίκηση σε Ευρωπαϊκό και σε Εθνικό επίπεδο, σε σοβαρότατους οργανισμούς- ανεξάρτητες αρχές, με απόλυτη επιτυχία, κάτι που χρειάζεται ένας Δήμος 300 υπαλλήλων με σωρεία καθηκόντων και λειτουργιών. Τον γνωρίζω από παιδί και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, για το πρόσωπο του! Είμαστε ένας συνδυασμός νίκης, που σκοπεύουμε να υπηρετήσουμε τις πόλεις μας τα επόμενα 5 χρόνια, με αρχές (νομιμότητα, ηθική) και να παράγουμε πολλή έργο. Τα μέλη του Τοπικού Σπάτων θα είμαστε και το έχουμε αποδείξει, η γροθιά στο «μαχαίρι του συστήματος». Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

      Διαγραφή
    2. Στην παράταξη μας τότε σε στήριζε ο κύριος Γιαννα.............μεγάλο όνομα και έτσι βγήκες επειδή ήσουν τοπικό τώρα ούτε την ψήφο σου δεν θα βρείς.

      Διαγραφή
  4. το παραμύθι της πόλωσης δεν περνάει. Το βορειοι - νοτιοι που σας εξυπηρετει δεν θα περασει. ειμαστε ολοι μαζι ενας δημος και πρεπει να προχωρησουμε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.34 ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ , ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ; ΠΟΤΕ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟ ;;;;; ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριστογειτων ο λαμογιο κτονος5 Απριλίου 2014 στις 5:42 μ.μ.

    ALEA JACTA EST
    AQILLA NON CAPIT MUSCAS....
    O ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ δεν ειναι εν Ιταλια σπουδασας?
    ΕΕΕΕΕκατι θα καταλαβαινει απο λατινικα για να σας το μεταφρασει.....
    Eδοξε τη βουλη και τω ΔΗΜΟ.....Αυτο για τους αρχαιολατρες.
    enough is enough ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ DANCING....

    ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ....CORAM PUBLICO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΗ ΠΑΡΤΑΛΙ;ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΜΑΡΚΟΥ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΓΕΛΟΙΑ.ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκάσε...ολο τριχες κατσαρες εισαι ελεος ποια ασε την εμφάνιση και μίλα μας επί της ουσιάς

      Διαγραφή
  8. Σε αυτούς που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και υβρίζουν τους απαντάω ότι δεν πτοούμαι! Τους παραπέμπω και αυτούς στην ανωτέρω απάντησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχεια λέω για το σχόλιο μου ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ5 Απριλίου 2014 - 11:20 π.μ.

      Διαγραφή
  9. 10.03 Αυτός ο Γιαννάκης που φοβάσαι να γράψεις όλο το όνομα, δεν έβγαλε τον ανηψιό του θα στήριζε άλλους ; Ας στηρίξει την κυρία του τώρα με τον Κατσαλίρο, να δούμε πόσους θα μετρήσει;Γιαννάκης με Κίτσο Μάρκου, με Πουλάκη ..Χαχαχαχαααα....Ε πλάκα τον ξαναθυμηθήκαμε..Αλλος πετυχημένος Πασόκος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aυτός ο πρώην βουλευτής Γιαννάκης , που κρίνει υποψηφίους , γιατί δεν έβαλε την σύζυγό του υποψηφία στον Κασίμη ,αφου τον υποστήριξε όπως λέτε στις περασμένες εκλογές;Προτίμησε τους μεγαλύτερους εχθρούς του ; Γιατί ; Καλή τύχη με Κιό (Μπάτρη), Πουλάκη , Κίτσο.......υποκατάστατα Μαργέτη....Εκσυγχρονισμός στο ψηφοδέλτιο Κατσαλίρου !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ασχολεισθε με muscas?Δεν ξερετε λατινικα?
    Το ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....γεμισε μυιγες που ως γνωστον συχναζουν που?
    ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

    Οι αετοι δεν χαφτουν μυιγες....Θ α σας μαθαινω και λατινικα τωρα εκτος απο τα Ελληνικα?

    οψομεθα ες Φιλιππους ..ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ αυτα σας γραφω επιγραμματικα λατινιστι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου