Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δημήτρης Μάρκου - «Νέα Εποχή»

Χαρακτηριστικά της θητείας του σαν ελάσσων αντιπολίτευση.
Ο Δημήτρης Μάρκου θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει: υπερβολικά πολιτισμένος, αμίλητο,
αφανή, και ήσυχο. Αυτό γιατί όσες φορές πήρε τον λόγο στα Δημοτικά Συμβούλια δεν είχε στομφώδη εμφάνιση και τα λόγια του ήταν μετρημένα και επί του σημείου. Αυτό δεν είναι καθόλου συνηθισμένο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, πόσο μάλλον στην Τοπική του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος. 
Ποτέ δεν έκανε επίδειξη των μέτρων και των κινήσεων που έπαιρνε έναντι αποφάσεων της πλειοψηφίας αλλά ήταν πάντα σε ετοιμότητα να αντιδράσει με άρθρα του. Μόνο που αυτά δεν γίνονταν ευρέως γνωστά μέσα από την παραδοσιακή τακτική του καφενείου. Έτσι έμειναν, σχετικά στην "σκιά".
Συμμετείχε σε δράσεις του Δήμου αλλά ποτέ δεν "κυνήγησε" τον φακό.
Έχει κάνει πολύ σοβαρές δικαστικές κινήσεις, από ότι μαθαίνουμε, αλλά ακόμη δεν μπορούν να βγουν στον τύπο. Έτσι μπορεί ο καθένας να λέει και να πιστεύει ότι δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στα κοινά του Τόπου.

4 σχόλια:

  1. ακριβως ετσι ειναι!!αξιος ,τον στηριζουμε και ευχομαστε να ειναι δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους ένας άνθρωπος που δεν βγήκε να πει αρλούμπες και φανφάρες . μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως όμως ο τόπος έχει ανάγκη από κάποιον δυναμικό δήμαρχο? κάποιον που θα παίρνει σωστές αποφάσεις και θα υψώνει το ανάστημά του για το καλό του τόπου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Σωστό το ότι κινήθηκε αφανώς και δρομολόγησε πολλά με διακριτικότητα. Ήδη κάποια άρχισαν να βγαίνουν προς τα έξω! Δεν είναι εκτιμώ τυχαία και η σύμπραξη του Ποθουλάκη μαζί του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου