Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πικέρμι - Το νέο σχολικό συγκρότημα «στολίδι» της πόλης μας

Ραφήνα 23/04/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το νέο σχολικό συγκρότημα «στολίδι» της πόλης μας, της οδού Ι.Κοντοράβδη θα λειτουργήσει
για πρώτη φορά την Δευτέρα 28 Απριλίου στεγάζοντας τους μαθητές του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείων, του 1ου & 2ου Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου της Δ.Ε. Πικερμίου, προσφέροντας ένα σύγχρονο, καθαρό και ευρύχωρο σχολικό περιβάλλον, με χώρους αθλοπαιδιών και εκδηλώσεων.
Για τον λόγο αυτό απαιτούνται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών – γονέων – συνοδών σε αυτό καθώς και των περιοίκων.
Από την Δευτέρα 28/04/2014 και ώρα 07:30 π.μ. θα τεθεί σε εφαρμογή πιλοτικά και μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς (12/06/2014) η Μονοδρόμηση της Οδού Ιερέως Κοντοράβδη στο τμήμα από την αρχή της (από την Οδό Αδαμοπούλου) μέχρι την συμβολή με την οδό Σμύρνης. (όπως αυτή φαίνεται στην εικόνα που επισυνάπτεται).
Επίσης κατά την ώρα προσέλευσης (08:00-08:20) καθώς και ώρα αποχώρησης (13:15-14:00) των μαθητών θα υπάρξει αποσπασματική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων (ολιγόλεπτη) στο τμήμα από την οδό Αδαμόπουλου έως την Πάροδο Ι.Κοντοράβδη για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών μαθητών που μεταφέρονται με τα μισθωμένα Λεωφορεία της Περιφέρειας (Σχολικές Μετακινήσεις)και πάντα με την επίβλεψη των εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
Ζητούμε την κατανόηση και συνεργασία των εμπλεκομένων, για την ασφάλεια των μαθητών και μελλοντικών πολιτών της πόλης μας.

Ο Αντιδήμαρχος
Παιδείας, Κοιν.Πρόνοιας & Πολ.Προστασίας
Δήμου ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου