Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΣΑ : Δεν παρέχουμε στήριξη στο παλιό και φθαρμένο - Όχι στην αποχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-05-2014
Οι δημότες των Σπάτων και της Αρτέμιδας τίμησαν την ΑΝΑΣΣΑ με την ψήφο και την εμπιστοσύνη
τους, αναθέτοντάς μας τον ρόλο της ελάσσονος μειοψηφίας στα δημοτικά συμβούλια της πόλης.
Βασικός λόγος για τον οποίον μας εμπιστεύτηκαν ήταν το γεγονός ότι από την πρώτη κιόλας στιγμή, διαχωρίσαμε πλήρως και κατηγορηματικά τη θέση μας από κάθε τι το παλιό και φθαρμένο, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η πόλη χρειάζεται νέους ανθρώπους με καινούριες ιδέες και καθαρό παρελθόν.
Συνεπής με τις προεκλογικές μας δηλώσεις και δεσμεύσεις, ξεκαθαρίζουμε ότι σεβόμαστε τον αγώνα των δυο μονομάχων της επόμενης Κυριακής και παράλληλα σεβόμαστε την κρίση και τις επιλογές των δημοτών, αλλά δεν στηρίζουμε κανέναν από τους δυο, διότι οι θέσεις μας είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες. Σεβόμαστε την ελεύθερη βούληση και την δημοκρατία. Δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία του συνδυασμού μας να δίνει γραμμές σε κανέναν, θεωρώντας ότι οι ψηφοφόροι μας δεν είναι ακόλουθοι μας.
Με την ευκαιρία, καλούμε όλους τους δημότες, είτε ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή είτε όχι, να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής και να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα του εκλέγειν επιλέγοντας, με σύνεση και περίσκεψη αυτό που ο καθένας θεωρεί καταλληλότερο για τον δήμο, την περιφέρεια αλλά και την ευρωβουλή.

2 σχόλια:

  1. Αριστογειτων ο αλιευς μαργαριταριων22 Μαΐου 2014 στις 11:23 μ.μ.

    Η ΕΛΑΣΣΩΝ (lλιγοτερο)ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ λιγοτερο)ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ..γαλλικα τουλαχιστον εμαθε κοντα στον Δημητρη?...
    Μηπως θελει να πει ελασσων αντιπολιτευση?
    σκοππευει να μειψηφει η να ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ?

    ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ....ΕΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΕΛΑΛΗΣΑ..ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ?
    ελπιζω να καταλαβαινει και τι θα ψηφιζει στα ΔΣ και να καταλαβει τι θα ψηφισει την Κυριακη ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.....Ελπιζω να μην θελει να αυτοχεριασθει κοινως να αυτοκτονησει οπως ο Κασσιμης...ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αριστογειτων ο αλιευς μαργαριταριων22 Μαΐου 2014 στις 11:25 μ.μ.

    σκοπευει δεν ιππευει ΑΡΙΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου