Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα Μάρκου…!!! Επαναφέρατε τον ΔΙΧΑΣΜΟ!

Divide et impera= Divide and conquer
του Σπύρου Καραπιδάκη
Και επειδή “SCRIPTA MANENT” τα γραπτά μιλάνε και ουδείς δύναται να τα διαψεύσει….: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προς Δήμαρχο: 24/01/2014 έγγραφο της Ομοσπονδίας προς τον Δήμαρχο,
με αριθμό Πρωτοκόλλου 245 «…………σας γνωρίζουμε την απόφαση του Κ.Σ. για τη διοργάνωση των «Βραυρωνίων, για μία ακόμη χρονιά, και ως εκ τούτου ζητάμε τη συμπαράστασή σας στην διοργάνωση τους».
Απάντηση Δήμου προς Ομοσπονδία: 14/02/2014, έγγραφο του Δήμου (Οργανισμός Παιδείας και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ») προς την Ομοσπονδία με αριθμό Πρωτοκόλλου 56, Απάντηση στο υπ αριθ. 245/24-01-2014-έγγγγραφο της Ομοσπονδίας. «Ο Οργανισμός Παιδείας ………………. εντάσσει υπό την αιγίδα του την πραγματοποίηση των «Βραυρωνίων» και προτείνει την διοργάνωση στην Ομοσπονδία………… και τη συνδιοργάνωση Συλλόγων «Φιλοζωική Αρτέμιδος», «Προφήτης Ηλίας- Αγία Παρασκευή», «Σύλλογος Αγ. Νικολάου» και «ΕΟΜΑΚ» …….. ……………………… Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» Θα προχωρούσε στην διοργάνωση των Βραυρωνίων 2014 αναλαμβάνοντας την διοργάνωση τους, όμως λόγω των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Οργανισμού θεωρούν αντιδεοντολογικό να προγραμματίζουν εκδηλώσεις από τη στιγμή που θα έχουν προηγηθεί Δημοτικές Εκλογές».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Συνέχεια αλληλογραφίας Ομοσπονδίας και Κας Μάρκου Παναγιώτας:
Ομοσπονδία προς Κα Μάρκου. 20/02/2014 επιστολή Ομοσπονδίας προς Δήμο ( Κα Μάρκου) με αριθ. Πρωτοκόλλου 251: «Το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 18-02-2014, αφού έλαβε γνώση του απαντητικού εγγράφου σας με αριθ. Πρωτοκόλου 56, 14-02-2014, αποφάσισε τη συνέχιση της διοργάνωσης των Βραυρωνίων (ως έπραττε τα τελευταία χρόνια) και οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων θα είναι 5-6-11-12- και 13 Ιουλίου 2014» (Επισυνάπτεται λίστα των 22 Συλλόγων μελών που υπογράφουν) .
Κα Μάρκου προς Ομοσπονδία:
Έγγραφο 14/03/2014, αριθ. Πρωτοκόλλου 99. «Κατόπιν της αδιαλλαξίας που δείξατε οι δύο φορείς (Ομοσπονδία ………………………………………. και Συνδιοργάνωση Συλλόγων Αρτέμιδος…………………………………………………………………………………… αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» .
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  1. Στο 14/02/2014, η Πρόεδρος Κα Μάρκου δηλώνει πως λόγω των Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου δεν μπορεί να προγραμματίσει τα Βραυρώνεια διότι είναι αντιδεοντολογικό αφού θα προηγηθούν οι Δημοτικές Εκλογές. Έτσι αναθέτει τη διοργάνωση στην Ομοσπονδία και τους τρείς ουσιαστικά Συλλόγους.
  2. Όταν οι τρεις Σύλλογοι και η Ομοσπονδία αρνήθηκαν να συνεργαστούν στην από κοινού διοργάνωση των Βραυρωνίων , η κα Μάρκου με το 13/03/2014, Αριθ. Πρωτοκόλλου 99 τους χαρακτηρίζει, αμφότερους, αδιάλλακτους, «Κατόπιν της αδιαλλαξίας που δείξατε οι δύο φορείς (Ομοσπονδία ………………………………………. και Συνδιοργάνωση Συλλόγων), και τους ενημερώνει πως «αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» .
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΚΟΥ
  1. Ποιος είναι ο λόγος που αθετήσατε την δεοντολογική σας δέσμευση και προχωρήσατε (αντιδεοντολογικά, εσείς το είπατε!) στη διοργάνωση των Βαυρωνίων;;;
  2. Ποιός ήταν ο λόγος κα Μάρκου που αποφασίσατε να προχωρήσετε στη διοργάνωση των Βραυρωνίων με έναν από τους δύο «ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΥΣ» τη στιγμή μάλιστα που οι κύριοι αυτοί είναι μόνο 3 Σύλλογοι (εις εξ αυτών ΜΚΟ) και να αγνοήσετε προκλητικά και επιδεικτικά τους 22 Συλλόγους με τους οποίους μάλιστα συνεργαστήκατε τα προηγούμενα τρία χρόνια;;;
  3. Ποιος είναι ο λόγος που δεν τηρήσατε την απόφαση του Δ.Σ. της 12-03—2014, του Οργανισμού σας, «αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» και συνεργαστήκατε!!!!! με τους αδιάλλακτους…;;; . Κυρία Μάρκου, αναμένουμε απαντήσεις σας. Εν εναντία περιπτώσει θα επιτρέψετε σε κάθε νοήμονα να εξάγει τα δικά του (ίσως και αυθαίρετα) συμπεράσματα. Σημείωση: Οι υπογραμμίσεις δικές μας Εκ του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξ. Και Πολ. Συλλόγων Σπάτων-Αρτέμιδος

1 σχόλιο:

  1. Σωτήρης Γιαννατος19 Ιουλίου 2014 στις 3:10 μ.μ.

    Απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν και πρωτοφανές να γίνονται, δύο εορταστικές εκδηλώσεις για το ίδιο θέμα, " ΒΡΑΥΡΩΝΕΙΑ ", από δύο διαφορετικούς φορείς, στην ίδια πόλη, τον ίδιο μήνα, διαφορετικές ημέρες και με την άδεια της Δημοτικής Αρχής ! Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το ερμηνεύσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου