Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Άρτεμις - Σε απόγνωση οι κάτοικοι από την ηχορύπανση

Δημότης σε απόγνωση...
Προς κ. Δημήτρη Μάρκου,
Εύχομαι κοντά στο σπίτι σας κύριε δήμαρχε να ανοίξει παράνομο νυχτομάγαζο, με συναυλίες
και ολονύχτια "ντάπα-ντούπα", όπως έχει συμβεί στο δικό μου σπίτι και ξενυχτάει η οικογένειά μου...
Να αισθανθείτε από πρώτο χέρι τι σημαίνει κάποιοι αλήτες να σου διαλύουν την ηρεμία σου, επειδή έτσι κερδίζουν αρπαχτές τα καλοκαίρια, τα Παρασκευοσαββατοκύριακα!
Η περιοχή μας πάσχει από απίστευτη ανομία και αναισθησία.
Ανομία εκ μέρους των λαμογιών και των προστατών τους που λυμαίνονται την παραλία και αναισθησία και ασυνειδησία εκ μέρους των δημοτικών αρχών μέχρι σήμερα, που αδιαφορούν προκλητικά και ένοχα για το μαρτύριο που περνάμε με την ηχορύπανση από τα καφέ-μπαρ που έχουν μετατραπεί παρανόμως σε κλαμπ-νυχτερινά κέντρα!! 
Αυτά δε, αδειοδοτήθηκαν με "άδειες μουσικής" τις οποίες παραβιάζουν ασύστολα και τελείως παράνομα κάνουν συναυλίες, με τεράστια ηχεία σε προαύλιους χώρους, που ταράζουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα με αφόρητη ηχορύπανση. Τα μεσημέρια τις νύχτες, τα ξημερώματα, όλη η περιοχή στο πόδι!
Μακάρι κύριε δήμαρχε να βιώσετε κι εσείς από πρώτο χέρι το πρόβλημα, μήπως και καταλάβετε από το ξεκίνημα της θητείας σας, πόσο υποφέρουν κάποιοι συνδημότες σας, γιατί από τότε που βάλατε υποψηφιότητα δεν ακούσαμε από το στόμα σας ούτε μια λέξη για το οξύτατο θέμα της αφόρητης ηχορύπανσης από αυτά τα "καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος"!
Οι προκάτοχοί σας έχουν σπείρει γενναιόδωρα μπαρ με"άδειες μουσικής", μέσα στις κατοικημένες περιοχές αδιαφορώντας πλήρως για του κατοίκους που διαλύθηκε η ζωή τους.
Πολύ φοβάμαι ότι ενδείξεις ήδη υπάρχουν, πως η στάση σας επί του θέματος, δε θα διαφέρει στην ουσία από των προκατόχων σας.

Εύχομαι να διαψευσθώ.

139 σχόλια:

  1. Αγαπητέ καταγγέλων, μηπως έχει έρθει η ώρα να μιλάμε με ονόματα; Ποιο μαγαζί και πότε; Και ναι, γιατί να μην το "κράζουμε" κάθε μέρα; Προς ενημέρωσή σας το Δημ. Συμβουλίου μόλις πριν μια εβδομάδα αποφάσισε την οριστική ανάκληση αδειών λειτουργίας στα καταστήματα RIVIERA, SILIVANI & WET PLUS. Για να δούμε αν και πότε θα σταματήσουν να λειτουργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα στον Αγ.Νικόλαο γίνεται το έλα να δεις από το μεσημέρι... Το "Μακλάμπο" βαράει εκκωφαντικά, όλη η περιοχή σείεται. Ακόμα και από τη θάλασσα βγαίνεις γιατί δεν αντέχεις το τρελό "μπάπα-μπουπα", σε αποσυντονίζει, ούτε μπάνιο δεν μπορείς να κάνεις. Στα σπίτια η κατάσταση τραγική. Για οικοδομικά τετράγωνα μιλάμε. Κλείνουν τα τζάμια, κλιματιστικά στο φουλ και ωτοασπίδες. Είναι ζωή αυτή καλοκαιριάτικα ρε φίλε πες μου; Και δε μιλάμε για μια δυο ώρες το απόγευμα να πεις πάει στο διάολο. Βαράει από το μεσημέρι 3:30-4:00 ως τα μεσάνυχτα, μετά τις 12:00 κλείνει και πολλές φορές κι αργότερα... Τουλάχιστον 9 ώρες Κυριακάτικα "μπάπα-μπούπα", να τρίζουν τα τζάμια του σπιτιού, παλεύεται τι λες; Για δοκίμασε να ακούς κι όπερα ακόμα 9 ώρες θα σου πω εγώ αν δεν λαλήσεις. Πήρατε λοιπόν μια γεύση του τι αντιμετωπίζουμε; Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν τις νύχτες, Παρασκευές και Σάββατα. Με τη "Γραβιέρα" να κάνει συναυλίες που ξεκινούν στις 11:00 τη νύχτα και τελειώνουν στην καλύτερη περίπτωση 03:30-04:00 το πρωί. Σείεται ο τόπος νυχτιάτικα δεν ξέρεις τι να κάνεις-απόγνωση! Εδώ στον Άγιο Νικόλαο δε μιλάμε για απλή ηχορύπανση, η κατάσταση είναι χυδαία, ΞΕΦΕΎΓΕΙ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΌΡΙΟ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!! Μακάρι να διαβάζουν την επιστολή αυτή τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου (του νέου εννοείται) και να προσπαθήσουν να έρθουν στη θέση μας. Κάνουμε χίλιες δυο ενέργειες, με όλα τα έννομα μέσα, με έξοδα, με δαπάνη άφθονου προσωπικού χρόνου να λύσουμε το πρόβλημα, δε θα σας κουράσω με λεπτομέρειες, αλλά προς το παρόν το αποτέλεσμα δεν έχει φανεί. Αν δεν συμμαχήσει μαζί μας ο δήμος κι όχι με τα "μαγαζιά " αυτός ο εφιάλτης δεν θα τελειώσει ποτέ!!! Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι αναγνώστες εδώ, είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ οι περίοικοι των μπαρ στον Αγ.Νικόλαο περνούν ένα απίστευτο μαρτύριο, βρίσκονται σε απόγνωση με την ασύστολη ηχορύπανση.
      ΑΓΑΠΗΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!
      ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Και απο τα αεροπλάνα!!! Πες το κι αυτο! Ο Αγ.Νικόλαος τρελάθηκε!!!! όλα έστριβαν παραλία, τώρα περνάνε από εδώ προς Ραφήνα!!!!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΙΤΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ Τ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ!ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό γίνεται γιατί ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν και τους δύο εξίσου.Πιστεύω και ευελπιστώ ότι ο νέος δήμαρχος θα αποκαταστήσει τις αδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε σεις ..δημοτικοι σας συμβουλοι ,απο αυτους που βγαλατε, ζητουσαν την χρηση του δυτικου διαδρομου και εσεις τους ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ......
    Τι θελετε τωρα ?ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΕΣ η να μην κακαριζουν τα chiken ?Eντελως crazy εισθε?Σας εφεραν ροκ εφετος αρα αναβαθμιστηκατε απο Τερλεγκα Παπακων /νου συντροφο και καπακι Τουρνα και all day party, τι θελετε πια....για να ξυπνησετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να κάνουμε, τι προτείνεις λοιπόν; Γιατί το να πετάς κατηγορίες χωρίς επιχειρήματα είναι στείρο πνεύμα αντιλογίας.
      Το ξέρεις ότι ο Αγ.Νικόλαος έχει δεν έχει 100 ψηφοφόρους; Οι υπόλοιποι 1000 ψηφίζουν αλλού, είναι παραθεριστές κυρίως. Πόσοι πιστεύεις ότι ψήφισαν πούλακες από αυτούς τους 100, που το λες και το ξαναλες λες κι ανακάλυψες το αυγό του Κολόμβου; Για πες.
      Η κυρίως Λούτσα έβγαλε τους 700 πούλακες αν θες να μάθεις και επειδή νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, για κάνε Σάββατο βράδυ μια βόλτα στην ακτή και θα διαπιστώσεις ότι τα κωλόμπαρα που ηχορυπαίνουν ασύστολα βρίσκονται ΚΥΡΙΩΣ στον Αγ,Νικόλαο κι όχι στην κεντρική παραλιακή οδό της Αρτέμιδος! Οι πούλακες που διατυμπανίζεις έκαναν τα 700 χατιράκια τους και ξεφόρτωσαν την κυρίως Αρτέμιδα (που έχει και τους περισσότερους ψηφοφόρους) και φόρτωσαν το καρκίνωμα της ηχορύπανσης στον Αγ.Νικόλαο που δεν έχει εκλογική φωνή ως παραθεριστικός οικισμός! Άσε λοιπόν τις κραυγές και δες αντικειμενικά το πρόβλημα αν έχεις τη διάθεση φυσικά. Τις φετινές "ροκιές" λοιπόν δεν τις ψηφίσαν οι αγιονικολίτες όπως χεραίκακα κραυγάζεις. Μας τις "φόρεσαν" οι συνδημότες μας Λουτσιώτες με τις ευλογίες τους στους πούλακες και το συρφετό τους. Τώρα εμείς υποφέρουμε και να κλείσουμε πέντε δρόμους με διαδηλώσεις όπως λες με ύφος ξερόλα δεν είναι λύση, θα γίνουμε γραφικοί όπως το ΠΑΜΕ με τα συλλαλητήρια στο λιμάνι του Πειραιά, αυτά γίνονται και ξεχνιούνται, ο αληθινός αγώνας είναι να εφαρμοστεί ο νόμος και να ξεριζωθούν αυτά τα καρκινώματα μια για πάντα. ΄Ετσι δουλεύουμε, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση και δε κάνουμε πίσω με τίποτα αν θες να ξέρεις. Στέψε λοιπόν τα βέλη σου και χύσε τη χολή σου στους Λουτσιώτες για την 700αρα αν θες να είσαι αντικειμενικός, εκτός πια κι αν έχεις απωθημένα με τον Άγιο Νικόλαο (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου), οπότε κανένα είδος διαλόγου εδώ μέσα δε βοηθάει και πρέπει να το κοιτάξεις...

      Διαγραφή
  6. Μετα λοιπον το ΣΧΙΣΜΑ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ -ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ -ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ.
    Μετα εχουμε το σχισμα ΔΥΤΙΚΟΣ -ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΣ .
    Μετα οι υπερ και κατα του Αριστογειτονα .
    Μετα οι παρατημενες γκομενες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .
    Μετα οι ροκαδες κατα των σκυλαδων
    Μετα οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ στα μουλωχτα στον τιτλο της,εναντιων των συμβουλων Σπατων .Το οτι δεν εχει συλλογους των Σπατων ανευ σημασιας...Μετα ο συλλογος εργαζομενων του δημου στην ΛΟΥΤΣΑ, εναντιον του συλλογου εργαζομενων του Δημου στα Σπατα.Το οτι ειναι ενιαιος δημος επισης ανευ σημασιας. ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ο ενας απο τον αλλο.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΦΩΝΗ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ....Μπανκι Μουν ..ΤΟΥ ΟΗΕ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΟΙΝΗ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.
      Η ΕΦΟΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΕΦΟΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    2. εναντιον ασχετε

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 5:25 μ.μ.

      βρε συ 3 53 29 Ιουλιου ,ειμαι ενα 24 ωρο μπροστα απο εσενα.αρα ειμαι πολυ πιο γρηγορος να ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΣ σαραβαλο οδηγεις?να σπρωξω ?

      Διαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ.Δυστυχως παρακολουθουμε σαν χωρα το φαινομενο της αρνησιδικιας .Οι χρονοι απονομης τησ δικαιοσυνης ειναι δεκαετιες και αυτο εχει τα επακολουθα που βλεπετε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ που δεν βλεπετε ,και που τα ξερει ολος ο αλλος κοσμος.ΠΧ μην χτιζετε γιατι....μην κανετε επιχειρηση γιατι...μην αγορασετε εκει γιατι..μην κανετε συμφωνιες γιατι....και προπαντος ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ....ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.
    Το καφενειον η Ελλας εχει κερδη μονον ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ πως θα μπορουσε αλλως τε να ειναι διαφορετικα? ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .Εδω πασχουν και τα τρια.ΠΧ βουλευτης χανει την εδρα του για το φαι του σκυλου του απο δημοσιο χρημα.Υπουργος φευγει πυξ λαξ γιατι εκενε ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ στην διατριβη του πριν χρονια κλπ κλπ κλπ
    εδω επρεπε να αγορασει ολη την Αεροπαγητου με κλεμμενα ..να περασουν καμμια 15 αρια χρονια ,να τον αθωωσει η ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και λιγο πριν πεθανει να τον ΒΡΟΥΝ.....
    ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ.....ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ και οποιος δεν τα τηρει βγαινει ΕΞΩ ,σαν την ευρωβουλευταρα της επαναστατημενης Ελλαδας που βγηκε πυξ λαξ απο το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ απο το οποιο ζηταμε συνεχως δανεικα για να τα μοιραζουμε σε ψηφοφορους.....
    Και φυσικα δεν καταλαβε τιποτα και θα συνεχισει ετσι ακριβως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρεοπαγιτου μεγαλη η χαρητου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΩΡΗ ΘΕΟΥΣΑ ΤΙ ΧΑΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ;ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ;ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ.ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ.

      Διαγραφή
  9. Κε Δήμαρχε Δ.Μάρκου,με δυσκολία ελέγχω τα νεύρα μου και δεν αρχίζω τα γαλλικά του πεζοδρομίου.Αλλά δεν έχουν νόημα οι ύβρεις.Σας δώσαμε την Απόλυτη Πλειοψηφία στις πρόσφατες εκλογές,ελπίζοντας ότι θα προσπαθήσετε τουλάχιστον να τηρήσετε ένα ποσοστό από τις προεκλογικές σας υποσχέσεις.Με πρόφαση δεν έχω αναλάβει επίσημα ακόμα δεν λύνονται τα προβλήματα του Δήμου.Περίμενα υπομονετικά να τελειώσετε με τα προσωπικά σας προβλήματα παραίτηση,γάμο,γλέντια.Νομίζω πλέον ότι όλα αυτά είναι παρελθόν και θα ασχοληθείτε και με την εργασία την οποία σας αναθέσαμε.Περιμένω κινήσεις και φυσικά επίσημη ενημέρωση με Δελτία Τύπου υπογεγραμμένα από εσάς,για να μην αρχίσουμε λάθος διατύπωση,άλλο εννοούσα.Εκτός εάν ζηλεύεται την πολιτική επιτυχία του προκατόχου σας Χ.Μάρκου,που μας έφερε σε αυτήν την τραγική θέση.Αυτό είναι το μοναδικό ανώνυμο αίτημα που θα έχετε από έμενα.Αν το αγνοήσετε θα γίνω πολύ επώνυμος,με προσωπικές αγωγές εναντίον σας.ΟΧΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΑΓΩΓΕΣ,ζητώντας τρέλες οικονομικές αποζημιώσεις με προσωρινά εκτελεστό το 10% κάθε αγωγής.Είναι τέσσερις αγωγές το κάθε παρασκευή Σαββάτο Κυριακή,μόνο την πρώτη θα πληρώσω μόνος μου 100ευρω,και 1500ευρω ο δικηγόρος,μετά στις άλλες θα έχω δεκάδες συν υπογράφοντες αξιώνοντας τα ίδια ποσά με έμενα,μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα έχω πάρει δικαστική απόφαση προσωρινά εκτελεστή 20-30χιλ.ευρώ,και μετά θα έρθουν οι ομαδικές.Μερικές ήμερες ακόμα είναι να περάσει ο καυτός Αύγουστος να αναλάβετε επίσημα,και επίσημα πλέον και εμείς να σας διώξουμε νομικά.Το είχα ετοιμάσει για τον Χ.Μάρκου,άλλα τον Μάρτιο τελείωσε ο δικηγόρος το πως θα τοποθετηθεί νομικά η αγωγή,ψήφισα ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,ελπίζοντας ότι δεν θα το χρειαστώ αυτό το μέτρο αλλά αν το χρησιμοποιήσω τελικά,να είναι και δήμαρχος εν ενεργεία να μάθουν και οι άλλοι,πως τελειώνει άδοξα,η πενταετής σίγουρη θητεία ενός αιρετού και γίνετε σαν τον γνωστό Πρώην Νομάρχη. Περιμένουμε στα χαρακώματα,που η μουσική έχει γίνει ήχος πόλεμου,ακόμα και σειρήνες,και σφυρίχτρες έχει,να είναι πολύ κοντά η προσομοίωση με την Λωρίδα της Γάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος εισαι εμενα με λενε Γιαννη Μουρατογλου,ολα τα εξοδα τα πληρωνω εγω.Ακομα και τωρα εναντιον του Λουδοβικου,πρεπει να τελειωνουμε με αυτη την αλητεια.

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

      Διαγραφή
    4. ΘΑ ΤΟΥ ΚΛ@ΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΟΥΤΕ ΑΡΧΙΔΙ@ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ.ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ Η ΡΟΜΠΑ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,ΤΗΝ ΡΟΜΠΑ ΤΗΝ ΣΚΙΣΜΕΝΗ...

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 911 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.....ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ....
      ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕ....καλα εκανε και σε παρατησε.....ελα βρε να η μπανανα....

      Διαγραφή
    6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 5:21 μ.μ.

      ΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ ΦΙΛΕ σε αλλο δημαρχο θα φτασει.Εγω κυνηγαω τον πριονη Νικητα ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ .Καλα κανεις αλλα τα χρονια ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.Εγω εβαλα τον γιο μου μεσα στην αγωγη,που ξερεις αυτος μπορει να προλαβει να τα παρει και εγω του αφηνω ενα ποσον για τους δικηγορους που ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΟΛΗ πεφτει το χρημα,Αυτο σου εξηγει κατι, η θελεις το σχετικο ανεκδοτο να το καταλαβεις?

      Διαγραφή
    7. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
      ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    8. Πφφφφ, μπόχα από ληγμένη μπόμπα μπακάρτι - κόλα...
      Μπόγια άντε κλείστο καλύτερα, θα βάλουμε μάσκα από τις αναθυμιάσεις...

      Διαγραφή
  10. η ηχορυπανση των μαγαζιων στη παραλια (οχι μονο στο αγιο Νικολαο) ειναι ενα αισχος.. οχι μονο το καλοκαιρι. μαζι σου φιλε μου να συμετεχουμε στα εξοδα. στη γειτονια μου δεν μπορει να κοιμηθει κανεις...αισχος ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχολιο 9 06 ΔΕΝ ΤΟΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ.
    ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    Χαιροιμαι που με αντιγραφετε ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΟΙ αλλα η διαφορα φαινεται στην ποιοτητα.....
    ΟΣΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ...ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΙΚΗ ΚΑΠΑΠΗΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ .......
    Μπραβο καταφερες καιεγραψες 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ
    Βεβαια ,η παροιμια λεει τα παραπονα σας, που εχει και τρια Α που ειναι πιοευκολο βρε ανοητε....οπως η αλλη κακη λεξη μακακας πρωι πρωι....σκεψου το βραδυ....τι θα γραφεις
    το εκαναν και αλλοι ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΒΟΥΡΛΟ....ΤΟΥ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορισμένες φορές σε χαίρομαι πραγματικά βρε Αριστογείτων (το γνήσιο όχι τη... "μαϊμού"!!). Ταπώνεις με ευφυΐα και χιούμορ τα "καπαπιδοειδή" παράσιτα και με κάνεις και γελάω με την ψυχή μου! Να 'σαι καλά!

      Διαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ29 Ιουλίου 2014 στις 5:15 μ.μ.

    Η καπαπιδοευφυια ειναι εγγενες ειδος στην Σπαταρτεμησια Εγω απλα το μελετω οπως ακριβως οι εντομολογοι τα σπανια εντομα. ΕΔΩ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΟΣ της εξελικτικης πορειας της σκεψης ,καθως και μερικους ηρωες για τα βιβλια μου.ΕΜΠΝΕΟΜΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ....γυριζω χροοοοοοοονια πισω στην ιστορια της διανοησης ..ΟΛΟ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ....
    ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος μίλησε για... διαπλοκή... για διαφθορά...
    Στη "Γραβιέρα" λέει παίρνουν την "άδεια" λόγω μηνύσεων για ηχορύπανση... την περασμένη εβδομάδα αποφανθηκε το ΔΣ... γιαυτό το το προσεχές Σάββατο οργανώνει συναυλία!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!
    Φυσικά βρε κακοπροαίρετοι η ανάκληση της άδειας πρέπει να καθαρογραφεί επισήμως για να ισχύει...
    Αααα, αυτό είναι χρονοβόρο... θα πάρει εβδομάδες... ίσως και μετά το καλοκαίρι ποιος ξέρει... να περάσει η σεζόν καλέ... και μετά το "μαγαζί" θα αλλάξει επωνυμία... και θα διαγραφεί το αμαρτωλό παρελθόν... άφεση αμαρτιών... ούτε γάτα ούτε ζημιά και βουρ για τη νέα σεζόν "εξαγνισμένο"... για το καλοκαίρι του 2015 με νέα ξεφαντώματα... Το μόνο σίγουρο σύντεκνοι είναι ότι τα "νταπα-ντούπα" θα συνεχίσουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ για μας στις γύρω γειτονιές... σιγά μη παύσουμε τέτοιο μαγαζί ρε σύντεκνοι... κι ας έχει δεκάδες μηνύσεις για ηχορύπανση... λεπτομέρεια αυτό... Λούτσα εδώ μη ξεχνιόμαστε... είναι πολλά τα λεφτά... νονοί-προστασία-ατιμωρησία... το τρίπτυχο σήμα κατατεθέν της πόλης την τελευταία εικοσαετία και βάλε... ο νέος δήμαρχος ούτε μιλιά, ούτε μια δήλωση... που τον είδατε... έχει και το άλλοθι της μεταγαμήλιας περιόδου, ξεχάστε τον αυτόν...
    Βρε τι μου θυμίζει αυτή η μούγκα τι μου θυμίζει... "μια από τα ίδια";
    Άντε ρε, κλειστείτε στα σπίτια, αιρκοντίσιον, ωτοασπίδες, ξέρετε εσείς ένα νέο ΠΣΚ πλησιάζει...
    Ανάκληση άδειας μουσικής... Κοινή ησυχία... Ποιότητα ζωής... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Στη Λούτσα;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    Ναι, αλλά τώρα όμως τα πράγματα θ' αλλάξουν... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε να τα σπανια ΕΝΤΟΜΑ τζιτζικια ειναι ?
    ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕΣ μουγκα ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ (μουγκα στην προεκλογικη περιοδο )
    ΧΟΡΕΥΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
    Σκοτιστηκε ο Λουι Βιττον αν πουλανε μαιμουδες τσαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ
    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ.....
    Μωρε δεν γινεσθε ολοι Αριστογειτονες ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ.Ποιος ειναι ΚΟΛΑΟΥΖΕ ΜΑΙΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαμος στον υδροβιοτοπο Και κλαρινα οι γαληνεζοι εκ πολιτιστες και Νινο και ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ .....ουτε απο κολυμβητηριο Ραφηνας ουτε απο Μελτεμι ..ΤΟ ΣΒΚ.....
    ΜΑΚΡΙΑ.....ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΛΤΟΣ.ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΟ ΤΡΟΛΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ?ΘΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΦΤΗΝΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  18. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΣΚ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ 500 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!!! ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΞΕΙ ΡΑΦΗΝΑ, ΣΠΑΤΑ, ΛΟΥΤΣΑ. ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΩΡΗΔΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.
    ΤΑ ΠΣΚ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΠΙΑ.
    ΣΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ.
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΝΑΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ - ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ - ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Γ-Κ-Α ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ1 Αυγούστου 2014 στις 5:54 μ.μ.

      ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ,ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ1 Αυγούστου 2014 στις 6:39 μ.μ.

      ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ.
      Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ....που γιαυτο λυσσαξε και γραφει με ολα τα ψευδωνυμα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  20. ΑΦΟΥ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΥΛΙΚΑ ΝΥΧΤΑ,ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΙ ΓΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Η ΜΑΙΜΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.
      η μαιμουδια (κανενας) η βωμολοχια (μαλ....)η κοινωνικη αποψη (αυθαιρετα με φτηνα υλικα)η δειλια (θα φατε το ξυλο της αρκουδας)η λαμογια (να αρπαξουν τα λεφτα)
      βρε ΜΑΙΜΟΥ πως τα καταφερες σε 7 σειρες να συμπυκνωσεις ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?και να το κανεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ?ΑΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕΣ.Παντοτε ελεγα οτι το γραπτο ειναι ο καθρεφτης του γραφοντος αλλα ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ....Να γραψεις διηγημα βρε Ο ΛΟΥΤΣΟς να εχει τιτλο .Απλα θα γραφεις οτι σου ερχεται εισαι δειγμα τυπικο του ΛΟΥΤΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ Ως ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ
      Ανορθογραφια ασυνταξια αγραμματοσυνη και αυτα ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ...
      ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ....
      Σου εχω ριξει τριπλασια ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ δεν το οδηγεις ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ......
      ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΣΕ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ?

      Διαγραφή
  21. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΟΣΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΜΠΟΓΙΑΣ μαιμου αριστογειτων ,ανωνυμοςκαι τωρα ...Ο ΚΑΝΕΝΑΣ
    Μαγκες ολοι υπογραφουμε Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ υμνουμε ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ .....
    Αρχιζω
    ο νεος δημαρχος γνωριζει πολυ καλα την κατασταση και θα την αντιμετω πισει ΔΥΝΑΜΙΚΑ γιατι δεν λαδωνεται ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    Καλο εεεεε συνεχιστε ηρθε παλι αλογομουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ
    Η ΧΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Μ@Κ@ΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω τις κοπάνες τις ξεκίνησες από το δημοτικό ή πρόκειται για διανοητική αναπηρία;

      Διαγραφή
  23. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΕΡΓΟ ΤΟΥ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ. ΜΟΝΟ ΧΥΔΑΙΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.
    ΧΥΔΑΙΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
    Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τιιιιι γίνεται ρε παιδιά απόψε στον Α.Νικόλαο;

    Αυτό το αίσχος είναι δυνατόν να συνεχιστεί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για την ηχορύπανση των μαγαζιών δεν έχω δει ΠΟΤΕ να τοποθετείται ανοιχτά και ξεκάθαρα παράγοντας του δήμου.
    Για άλλα θέματα, συχνά πυκνά βλέπουμε εδώ μέσα αράδες από την κα Τάδε ή τον κο Τούδε του δημοτικού συμβουλίου.
    Εμπρος λοιπόν τους προκαλώ!
    Γνωρίζετε κύριοι τι "κόλαση" βιώνουν κάθε ΠΣΚ οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου; Τι έχετε να πείτε;
    Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ να μιλήσει από εσάς που υποτίθεται κάποτε σας ψηφίσαμε για καλό;
    ΑΚΟΥΩ. ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ (Α.ΝΙΚΟΛΑΟ). ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στη αρνάτηση αυτή υπάρχουν πάνω από 50 σχόλια. Αν και δεν μένω στην περιοχή πιστεύοντας ότι τα προβλήματα των συμπολιτών μου είναι και δικά μου και άμα συνεχίσει έτσι η ανομία θα βρει και εμάς φέτος πήγα σε δύο συμβούλια με θέμα άδειες μαγαζιών για να ενωθώ και εγώ με του πολίτες που διαμαρτύρονταν. Μόνο εγώ ήμουν εκεί και οι διαμαρτυρόμενοι μαγαζάτορες έψαχνα να βρω κάτοικο άλλο τίποτα. Αν υπήρχε κόσμος τόσο πιεσμένοι που ήταν οι σύμβουλοι δεν θα ψήφιζαν υπέρ για τις άδειες. Από την Αρτέμιδα έλλειπε όλος ο συνδυασμός του Κασσίμη και η Ραφτοπούλου της ΑΝΑΣΣΑΣ. Χωρίς πίεση δεν γίνεται τίποτα και δεν χρειάζεται να είσαι δημότης και ο παραθεριστής μπορεί να πιέσει να μαζεύονται 200 άτομα την συνεδρίαση να δεις αν περάσει τίποτα. Εγώ αν δεν δω συμμετοχή πρώτα από τους θιγόμενους δεν ξαναασχολούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΑΔΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα εσυ 1 33 3ςδω βγηκες να πεις αποψη,εδω περμενεις να βρεις λογικη και ευαισθησια
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΠΕΣΕΣ ΤΙ ΣΚ....ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΟΓΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΑΡΙΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ .ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ......
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΔΩ .
    ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΥΠΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΠΧ Ο 1 45 ,5 58 ,7 24 ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Ο ΕΞΗΣ ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ
    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΟΓΚΙΤΩΝ ΧΑΒΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΕΕΕΕΚΑΛΑ..ΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ....ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΟ ΦΡΟΥΤΟ.ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΕΙΡΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ9 ΑΥΤΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ΧΙΛΙΟ ΠΑΙΓΜΕΝΑ
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ .ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΥΡΛΙΖΟΥΝ .....ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕς ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕς ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσεις ολοι οι τυφλωμενοι απο προσωπικα μιση,φιλοδοξιες,συμφεροντα σκοτεινα,σας ενδιαφερει το ονομα του υπαλληλου,αν θα λεγεται,Μαρκου,Δ,Κ,Γ,Χ,κλπ.η αν ο υπαλληλος Δημαρχος κανει το εργο που του αναθεσαμε;Ο νεος Δημαρχος παταγωδως ειναι αποτυχημενος,και εντελως ανικανος.Ειχε την Χρυση Ευκαιρια να τελειωσει ο Κατσαλιρος και η Συμμορια του,με αλλεπαληλα ΔΣ που εχει την Απολυτη Πλειοψηφια να εχει φερει τον Κατσαλιρο και τους Νονους της Νυχτας,να περασουν ολο τον Ιουλιο-Αυγουστο,στα Αυτοφωρα,και ερχομενος τον Σεπτεμβριο,να εχουν ο καθενας 70-80 προσαγωγες-δικογραφιες,που κανενα δικαστηριο δεν θα τις αφηνε ατιμώρητες.Χωρια οτι ολη η Συμμορια Κατσαλιρου,δεν υπηρχε περιπτωση να δει υποψηφιοτητα για αλλες εκλογες.Αλλα φυσικα,και τα αλλα Λαμογια της Δ.Α.,Ραφτοπουλου,Ντελακη,αχνα για το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το αν διαβαζει τα σχολια ο Δημαρχουλης σου ποσως με ενδιαφερει,εκεινον επρεπε να τον αποσχολουν,και να τα μελετα ΟΛΑ,ειδικα αυτα που ειναι εναντιον του.Οι κολακες και τα ερπετα,δεν του προσφερουν την εικονα που επικρατει,αλλα εναν παραδεισο που θα αναλαβει την 1η και μεχρι 2-3 αντε 5 του μηνος ολα θα λειτουργουν αψογα,και μονο,οι Πουλακες εφταιγαν για το κακο συναπαντημα,οποτε φευγοντας αυτοι φευγουν και τα προβληματα που αυτοι δημιουργουσαν,η αφηναν να διαιωνιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οσο για το που θα γραφει το σχολιο του ο καθενας,ασε να ειναι προσωπικη επιλογη του σχολιαστη.Εγω ποτε δεν θα πηγαινα στα μπλογκακια,μπακοτεφτερα του καθε επιτυχημενου-αποτυχημενου Υποψηφιου,που μπορει το σχολιο μου να τον ενοχλει,ή να ενοχλει το αφεντικο του,την γειτονισα,και να το διαγραψει.Ο Δημαρχοπουλος πρεπει να τρεξει σε εμας,εμεις αυτο που μας ζητησε το δωσαμε απλοχερα 61%,τωρα περιμενουμε μονο να εισπρατουμε καλα.Δεν εχει Δικαιωμα ουτε καν ηθικο να ζητησει κατι παραπανω,γιατι ητανε 4χρονια αντιπολιτευση ανυπαρκτη στα Αισχη Κατσαλιρου.Και σε επισημη δηλωση του λεει οτι δεν χρειαζεται να προβλεπουμε τιποτα αλλα να βλεπουμε.Εμεις ακομα εκτος απο μαυρα χαλια,δεν ειδαμε κατι αλλο,γιατι ισως ειμαστε στο λαθοσ σημειο Α.Νικολαος,που εκανε το θαυμα να παμε να το δουμεκαι να περιμενουμε υπομονετικα να ερθει η σειρα μας.Δεν ειμαστε τοσο τυφλωμενοι να πιστευουμε οτι ειμαστε η πρωτη προτεραιότητα του Δημαρχοπουλου,αλλα δεν ακουστηκε κατι θετικο σε ολη την περιοχη να νοιωσουμε οτι κατι θα αλλαξει.Για την ωρα το μονο που αλλαξε ειναι το Χ. εγινε Δ. και ΝΕΑ ΠΟΛΗ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,τεραστια αλλαγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ,Η ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΟΧΤΡΟΣ<> ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιαλατζί 7.47, 7.55, 8.14 κ.λ π. ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ ηταν αντιπολίτευση .. μήπως να το θυμάσαι ; Όλοι σε ενοχλούν , μόνο τον Κασίμη δεν σχολιάζεις..Βγάζει μάτι ο σκοπός σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ3 Αυγούστου 2014 στις 9:43 μ.μ.

      Ο Κασιμης εξαφανιστηκε απο την πολιτικη σκηνη,ουτε υποψηφιος δεν ητανε,υποδικος ομως ειναι.Το Δημαρχοπουλο,και ολοι του οι συμβουλοι ητανε στο προηγουμενο ΔΣ,ασχετα αν προερχονται απο τον Κασιμη,η τον Κατσαλιρο.Και οι νεκροι δεν εχουν εχουν αμαρτιες..ΔΗΜΑΡΧΟΣ με απολυτη πλειοψηφια ακομα και με αυτο το ΔΣ ειναι ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,.Στην περασμενη ΔΑ σαν αντιπολιτευση ητανε απολυτο μηδεν εως Ανυπαρκτος,ειχε και το Βεριδι Ραφτοπουλου.Αυτο αν παρουμε σαν δειγμα γραφής ειναι για σκοτωμα δια λιθοβολισμου.Αλλα δεν μπορεις να προδικασεις καποιον για λαθη και παραλειψεις που εκανε στο παρελθον του σαν Αντιπολιτευση.Αυτα ειναι στο μητρωο του με 5ετη Αναστολη.Ειναι μονο στα εργα του τα Θετικα να σβησει ολο το κακο παρελθον του,και να βγει Θριαμβευτης στην νεα θεση που ανελαβε.Οσο για τα ρεταλια του Κασιμη τα πηρε ΟΛΑ ο Δ.Μαρκου,ακομα και τον Τυρακη,και πιθανον πολυ καλα εκανε,για να μπορεσει να εχει την απαιτουμενη πλειοψηφια να αλλαξει τα κακως κειμενα του ΔΗΜΟΥ.Κανεις δεν μπορει να σχολιασει την πολιτικη στρατηγικη του,αλλα μπορουμε να σχολιασουμε τα αποτελεσματα της πολιτικης του που ειναι ανακολουθος.Μην ασχολησται με το παρελθον,τελειωσε πολιτικα μονο δικαστικα παλι στον Δ.Μαρκου μενει αν θα πανε στον εισαγγελεα,ΟΛΟΙ οι προηγουμενοι.Μοιαζεται σαν θελαται μεν να παρεται την Δημαρχια,χωρις τις ευθυνες και τα προβληματα που εχει αυτο το αξιωμα.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ.
      Κατι ειναι και αυτο, απο μπογιας Αριστογειτων ειναι προοδος δεν λεω,,,,,
      ΣΥΝΕΧΙΣΕ ...ΕΤΣΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΑΙ μοιαζετε. σαν ΝΑ θελΑτΕ,παρετΕ.ασχολΕΙσθΕ,ανακολουΗ πολιτικη,ΑΜΑΝ ΑΔΕΡΦΕ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ 10 ΑΡΙΣΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ,,,,,,ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΠΑΠΙΔΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ να συννενουμαστε μεταξυ μας ?

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝ ΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝ ΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    4. ΠΧ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ δεν γραφουμε ΠΟΤΕ ητανε Κοβεσαι ακομα και στο γυμνασιο με αυτο..Ασχολεισθ Ε μοιαζετΕ θελετ Ε 15 ορθογραφικα σε 15 ΣΕΙΡΕσ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ δεν θα εκανε γιατι ολα αυτα ειναι λαθη της ιδιας ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ Αυτης που δεν ξερει την κλιση των ρηματων. Απο ουσιαστικα τα παει αρκετα καλα,απο επιθετα μεσες ακρες,Απο ρηματα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ οπωσ αυτη οριζεται ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑ μπαχαλο Αρα δραση μηδεν .πχ Ο Αριστογειτων των δημοτων ΕΙΝΑΙ μαιμου Το ρημα οριζει το τι ΕΙΝΑΙ ο καθεις οχι το ουσιαστικο ουτε το επιθετο.Ολα αυτα τα γραφω με την ελπιδα οτι Η ΜΑΙΜΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑ) ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Αν και θεωρω οτι η μαιμου δεν μαθαινει συνταξη ουτε να σκεφτεται.Ο ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΣ ομωσ εχει καποια μικρη ελπιδα να γι9νει καποτε ανθρωπος.Η συνεχεια θα δειξει αν η ελπιδα μου εχει βαση.Αν συνεχισει στο ιδιο στυλακι ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΠΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΣ ΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥ.Μονον οι αλλες μαιμουδες θα την αντιμετωπιζουν σαν δικο τους ειδος.Αυτο μπορει και να μην την νοιαζει ΑΝ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.οπως δεν με νοιαζει εμενα αν την μαιμου την λενε Αριστογειτονα των δημοτων (sic),KANENA,ΜΠΟΓΙΑ ΜΟΥΓΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
      Εγω θα συνεχισω να της πεταω μπανανες γνωσηςΑυτο που πρεπει να καταλαβει ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΜΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.
      Για σου λοιπον μαιμου κατι εμαθες πιστευω σημερα .αυριο αλλο μαθημα ...στο τελος θα εξεταστεις στην ζωη μαιμουδιτσα και κυριως στον θανατο ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,αλλα δεν τον φοβουνται ολοι το ιδιο. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΑ.Οι ανθρωποι αφηνουν αλλα πουουου να το ξερουν οι μαιμουδες?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΑΖΟΥΝ ?

      Διαγραφή
    5. ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΗΛΑΔΗ ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ....

      Διαγραφή
  37. Οταν δεν βγαίνουν τα σενάρια του διαίρει και βασίλευε , λάσπη στον ανεμιστήρα από τους ψευτοΑρίστους...δΕΝ ΤΟΥ ΒΓΉΚΕ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ "ΟΜΙΛΗΤΙΚΗ" ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ επρόσωπο στα συμβούλια , θα τον σκίσει στα συμβούλια τον Δημήτρη..χαχαχα και πάλι χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΕΜΜΥ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25 ΜΑΙΟΥ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ,ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ"ΜΟΥΓΚΟΣ".

      Διαγραφή
    2. Αλλου για αλλου δεν υπαρχει συνοχη λογικη τιποτα. Φιλε ''Αληθεια'' πιε καμια σοδα να χωνεψεις πεντε χρονια ειναι πολλα παρα πολλα.

      Διαγραφή
    3. Οταν δεν υπαρχει ειρμος στον λογο δεν υπαρχει ειρμος και στην σκεψη.Εγιναν πειραματα σε μαιμουδες που ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οτι η μαιμου μπορει να αναγνωρισει ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ωστε να φτιαξουν νοημα.Οσοι εχουν σκυλο εκπαιδευμενο το ξερουν καλα αυτο.Μεσα στην προταση ο ΣΚΥΛΟΣ αναγνωριζει μια η δυο λεξεις και με αυτες δρα.Αν του δωσετε δυο αντιθετες λεξεις στην ιδια προταση τον μπλεκετε .Καντε το πειραμα ειναι απλο και πολυ ενδιαφερον Εχω μαθει να εκπαιδευω και ζωα και ανθρωπους Αυτο που δεν εκπαιδευεται ειναι ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΟ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΖΙ.
      Τι κανεις λοιπον οταν συναντησεις ανθρωπο ζωο ?ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΦΙΛΟΙ.Συμπεριφερεσαι σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ελπιζοντας οτι καποια στιγμη ο ΑΝΘΡΩΠΟς θα υπερισχυσει μεσα του.Αυτο απαιτει τεραστια υπομονη και επιμονη ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΩΟ εχει και ζωωδες πεισμα οπως το ΜΟΥΛΑΡΙ να πουμε. Εν τω μεταξυ χρησιμοποιεις ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ κατανοησης ,ΠΑΙΔΕΙΑΣ,και ευφυιας για να ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΘΕΙΣ .Εχεις παντοτε υποψιν σου οτι ΤΑ ΖΩΑ καταλαβαινουν καλυτερα ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      Επισης θελω να κανω και μια παρατηρηση γραμματολογικης φυσεως,αναφερομενος στον ΜΕΓΑ ΤΟΛΣΤΟΙ.Εγραψε λοιπον ο μεγας στην πρωτη σελιδα της ΑΝΑΣ ΚΑΡΕΝΝΙΝΑ .
      Ολες οι ευτυχισμενες οικογενειες μοιαζουν.Ολες οι ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ οικογενειες εχουν ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,
      ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΕ ΓΝΩΣΗ θα δειτε το εξης απλο.Ολοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ξερουν να γραφουν και να σκεπτονται μοιαζουν στον λογο τους γιατι χρησιμοποιουν τους ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΑΓΩΓΗΣ.Αντιθετα οι αμορφωτοι οι αγραμματοι και οι τρελλοι,Καθενας εχει το δικο του αποτυπωμα στον λογο που ειναι μοναδικο στον καθενα.ΠΧ ο μπογιας οτι και να γραψει εχει τα δικα του δακτυλικα αποτυπωματα στην ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ.Αποδειξη?Ειτε γραφει ως Αριστογειτων ειτε ως ανωνυμος, βαζει την σφραγιδα του.Και να σας πω και κατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΜΠΟΓΙΑΣ .Αρα εχουμε τουλαχιστον δυο μπογιες μπορει και παραπανω,Απλα δεν χανω χρονο γιατι δεν με ενδιαφερει Αυτο που με ενδιαφερει να πω ειναι οτι ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΖΕΙ κατα το ζωγραφιζει δημοσια ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ Ε ΚΑΙ ΤΑ ΑΙ, καθως και αλλα στοιχεια της γλωσσας. και να μην κανει χοντρα λαθη γιατι φαινεται....
      τωρα δηλαδη ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΩΣ ΜΠΟΓΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ;Σ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  38. Κάποιος εδώ μέσα είπε γιατί στα ΔΣ δε βλέπει 200 άτομα. Βρε άνθρωπε γιαυτό εκλέγεται δήμαρχος και σύμβουλοι. Αυτή είναι η δουλειά τους πανάθεμα τη λογική μας! Για να μας εκπροσωπούν υπάρχουν, αλλιώς θα ψηφίζαμε για τα πάντα όλοι μαζί-όχλος, δε θα χρειαζόμαστε τοπική εκπροσώπηση! Μάλλον θες να πεις η διαφθορά έχει τέτοιο βάθος σ' αυτή τη περιοχή που τελικά τίποτε δε λειτουργεί και έχουμε χάσει κάθε έννοια δημοκρατίας και εκπροσώπησης στα κοινά. Έ, τότε ρε φίλε να ανεβούμε στα δέντρα, να πάρουμε τα ρόπαλα και να σπάμε τα κεφάλια μας εναλλάξ! Το ΔΣ έχει κάποιο σκοπό. Αν για να λειτουργήσει χρειάζεται οχλαγωγία, βρισιές απειλές, γιουχαρίσματα, ροχάλες, μούτζες, τότε δεν είναι ΔΣ είναι μπ@@ρδελ@κατάσταση οπότε καταλήγουμε πάλι σ' αυτό που έγραψα παραπάνω με τα δέντρα και τα ρόπαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη αγαπητε 12 12 εσεις ψηφισατε σκουπισατε και τελειωσατε.Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ εξαντλειται στην ψηφο καθε 4 χρονια Επισης η παρουσια σας στα κοινα ειναι συνωνυμη με δικα σας λογια ,βρισιες γιουχαισματα ροχαλες μουντζες και μπουρδελοκαταστασεις.Αυτη την εικονα εχετε ΑΥΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ.ΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗ στα μπλογκ ειναι η υψιστη μορφη δημοκρατιας ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑς πιστευετε οτι ειναι η πλεον αντιπροσωπευτικη και κυριως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ οτι η δημοκρατια των μπλογκς ειναι ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΩΛΟΘΟΔΩΡΗ ,του καθε προβληματικου του καθε μαιμουδιαρη και ΣΠΑΝΙΩΣ υπαρχει ορθος λογος ΠΧ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ?Ποιος λεει τι ?βρισιες μαιμουδιες αλλος ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ.και το μονο καλο ειναι το εξης.στον γραπτο λογο που δεν ειναι ο προφορικος ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ .Αυτο μονον αν ανηκεις στη γ περιπτωση.Διαφορετικα ομοιος τον ομοιο και Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.Εχει μπολικη κοπρια και πολλα λαχανα εδω μεσα ΟΘΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΣΟΦΑ ΣΧΟΛΙΑ

      Διαγραφή
    2. Καμια κοινωνια στην γη τις τελευταιες χιλιετιες της κατεγραμενης ιστορισς ηταν τελεια. Για αυτο υπαρχει η διοικηση η αντιπολυτευση, οι φορεις, οι προδοτες, οι αγωνιστες. Στην πολιτικη το προβλημα ''υπαρχει'' μονο οταν υπαρχει αρκετος κοσμος που διαμαρτυρεται ειδαλλως θεωρειται προσωπικη, τοπικη, συντεχνιακη αποψη. Δεν ειπαμε για ροπαλα ή βρισιες αλλα για παρουσια. Με την λογικη αυτη δεν πρεπει να υπαρχουν, αγωνες, διαμαρτυριες, πορειες τιποτα. Το τελειο κρατος εχει την ευθυνη να τα κανει ολα τελεια και τελος.

      Διαγραφή
  39. ΑΝΑΤ ΑΚΤΗ
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.
    ΔΕΚΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.......
    ΜΠΑΑΧΑΛΟ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ .ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ.....
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το ζητουμενο ειναι τι θα κανει ο Δημαρχος.Και αυτος ομως μοιαζει ιδιος με τους προηγουμενους.Δεν μας ενδιαφερουν ουτε τα ονοματα,ουτε τα κομματα,ουτε η ιδιωτικη ζωη τους μονο το εργο για τους δημοτες.Και ο νεος δημαρχος απλα δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 6:31 μ.μ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥΔΟ 4 22 Νομιζει οτι ετσι ως ετεροφωτο θα τραβηξει την προσοχη.Θλιβερο μαιμουδακι ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙ ΚΑΙ Ε ...ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΙΜΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφελείς δεν έχετε καταλάβει τι παίζεται στα μπλογκς. Το θέμα της ηχορύπανσης είναι σοβαρότατο στην περιοχή μας.ίσως το σοβαρότερο ζήτημα. Τα μαγαζιά και οι νονοί τους αντιλαμβάνονται ότι τελευταία η προσοδοφόρα μπίζνα έχει αρχίσει να μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται και καταδικάζει αυτήν την παράνομη κατάσταση και την αισχρή ηχορύπανση φυσικά. Τα μπλογκς έχουν δύναμη. Την δύναμη της γρήγορης μετάδοσης της πληροφορίας, της διαμαρτυρίας. Δεν συμφέρει τους νονούς η δυσφήμιση, μακροπρόθεσμα επιβαρύνει τις προοπτικές τους, φτιάχνει το κλίμα για να απειληθεί κάποτε η πανούργα στημένη μπίζνα τους και τα λεφτά είναι ουκ ολίγα. Τι κάνουν λοιπόν σε επίπεδο μπλογκ στο διαδίκτυο; Απλά, τοποθετούν δυό τρεις σοφιστές, δυο τρεις πανούργους χρήστες - "τρολ" στο μπλογκ και το "σπαμάρουν" με χίλιους δυο αιχμηρούς διαλόγους, με βωμολοχίες, με αντιπαραθέσεις ώστε να αποπλανηθεί ο κόσμος από το αντικείμενο της συζήτησης και να αρχίσει να συγχύζεται. Αδρανοποιούν τις εντυπώσεις για το φλέγον θέμα, προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή από τα φλέγοντα. Δείτε εδώ πόσοι από τους παραπάνω διαλόγους αφορούν το θέμα "την ηχορύπανση στη Λούτσα και την απόγνωση των κατοίκων" και πόσοι διάλογοι είναι σχεδόν άσχετοι, συντεταγμένοι από τυχάρπαστους ημιγραμματιζούμενους να βαράνε τα πλήκτρα απεγνωσμένα για να κρυφτούν οι παρανομίες και η αδικία. Εδώ ακόμα και τον Αριστογείτονα επιχειρούν να απωθήσουν τα λαμόγια. Δεν τους αρέσει ο λόγος του, τους τσούζει. Συνεχίστε να γράφετε αγαπητοί συμπλογκίτες. Συνεχίστε να αναδεικνύετε την ηχορύπανση των μαγαζιών ως κορυφαίο και φλέγον θέμα, όσο και να καίγεται η ουρά των υπεύθυνων για αυτή την κατάσταση, για το αίσχος αυτό στην Αρτέμιδα. Θα δείτε ότι ακόμα και τα μπλογκ μπορούν να συμβάλουν θετικά στο να γίνει η περιοχή πιο ανθρώπινη. Και θα γίνει όσο και να χτυπιούνται κάτω, όσο και να "βαράνε" τα κολάδικα τα μεσημέρια και τα ξημερώματα. Κοντά είναι ο καιρός που θα ξεκουμπιστούν από τα μέρη μας τα παράσιτα των κολάδικων και το συνειδητοποιούν σιγά σιγά ακόμα και τα ίδια αυτά τα ασυνείδητα υποκείμενα. Θα δειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 6:49 μ.μ.

      ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 7 36.
      Δεν υπολογισα ΣΩΣΤΑ εχω γραψει παραπανω σχολια οποτε ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γραφετε ολοι μαζι ως Αριστογειτων μεχρι να τους πεταξουμε ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ παρ ολο που το σκορ μου παει πολυ καλα ,εχω και αλλες δουλειες.
      ολοι μαζι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΟΙΚΟΣ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ4 Αυγούστου 2014 στις 7:33 μ.μ.

      ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΡΥΒΡΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟΣΟ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ Α,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 7:43 μ.μ.

      ΑΛΛΟ ΑΡΓΟ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ 7 33
      ΘΕΛΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΣΕΙΡΕς

      Διαγραφή
  43. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 6:41 μ.μ.

    ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ -ΜΑΙΜΟΥ 18 -11
    ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΡΕΣ ΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ....
    ΒΡΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΦΙΡΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 7:27 μ.μ.

    Σχεδον ολα τα σχολια ασχολουνται με τον νεο δημαρχο
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ?Γιατι αφου δεν ανελαβε ακομα τον περιλαβαινουν?ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ .
    Γιατι γινονται ολοι Αριστογειτονες ?Εχουν τιποτα μαζι μου ?Ειμαι δημοσιο προσωπο ?ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ με θεωρουν ανθρωπο του δημητρη και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι αν τα Βαλουν μαζι μου ΞΕΔΟΝΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΑΡΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και τωρα κινδυνευει.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ παραπεμπονται για εκβιασμο το ΑΤ ΜΙΣΟ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΤΗΚΕ και κατα τις πληροφοριες μου θα ξεδοντιαστει και αλλο,ο πουλακας ειναι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ο τσαλαπετεινοσ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ?ΚΑΤΙ ΣΗΚΩΧΕΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ που αν τους ζορισεις λιγο θα κανουν κωλοτουμπες παλι ,ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ?Ασε που δεν πανε και πολυ καλα γιαυτο θυμηθηκαν τα γκρουπουσκουλα του ροκ.ΦΕΡΕ 50 ΑΤΟΜΑ και παιξε οτι θελεις ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ και σας το λεω απο μεσα απο γκρουπουσκουλο ..ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΡΟΚΑΣ...ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ......ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ?
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ που σας μαρανε ο Αριστογειτων ΠΟΥ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    you got the power NOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΔΛΔ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 6 ΠΣΚ ΠΟΥ ΘΑ ΖΩ ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ.ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ;ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ,ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ..

      Διαγραφή
    2. Ο Δ.Μαρκου και εσυ μας δουλευεις.Τον βγαλαμε Δημαρχο να ρυθμισει νομιμα το αισχος των Μπουζουκομαγαζιων,και εσυ λες να παρουμε τα οπλα και να καθαρισουμε;Γιατι να μην ξεκινησουμε απο τον Δημαρχο,και να παμε στα νυχτομαγαζια αν υπαρχουν αφου θα εχουμε αφανισει τον Νομιμο Προστατη τους.ΟΧΙ κε ΛΟΥΤΣΙΩΤΗ αυτα ειναι Αυτοδικια,και ανηκει σε αναρχες και πρωτογονες κοινωνιες κοινωνιες που πιθανον προσέρχεσαι.Εμεις θελουμε ο Δημαρχος να τα καθαρισει,και σε εμας μενει να καθαρισουμε εκλογικα τον Ανικανο,Πουλημενο,.... Δημαρχο που αρπαξε την ψηφο μας και εγινε Εξουσια Λαδοποντικος.

      Διαγραφή
  45. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ . ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΓΚ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 7:38 μ.μ.

    ΕΠΙΑΣΑ ΤΑ 30 ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ 5 ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ
    ΤΙΣ ΕΣΚΙΣΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΟΙ....ΟΥΤΕ 15 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .....ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ,ΤΕΡΜΑΤΙΖΩ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ.ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ....ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΑ......που νομιζουν οτι ειναι αλογα κουρσας.......ενω ειναι μουλαρια.....
    που πονταρετε παιδες? εγω πονταρω σε ΝΥΣΤΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 7:41 μ.μ.

    ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ 7 28 ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ4 Αυγούστου 2014 στις 7:46 μ.μ.

    ΕΛΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ......ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΟΟΟΟΟΟΜΑΑΑΑΑΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Η ΖΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Ο ΤΥΡΑΚΗΣ,Ο ΛΑΜΠΡΟΥ,Ο ΤΟΥΝΤΑΣ,Ο ΣΤΑΜΟΥ,ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΡΩΤΕΣ ΦΙΡΜΕΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΟΓΙΑΣ5 Αυγούστου 2014 στις 12:37 π.μ.

    βρε κουτσαλογο εκανες ακριβως 5 λεπτα να γραψεις τελικα για την ζησε μαη.....εεεεεε δεν παιζεσαι 5 λεπτα για 3 ΣΕΙΡΕΣ...ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΟ ΛΕΜΕ.....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 10 τοσο δεν εκανε να το στησετε το μαγαζι εεεεε ,αλλα 10 θελει για να χαλασει αρα ξεκινα να μετρας.....το μουγκο θα μεινει ΟΣΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ....που σε επιασε ο πονος για τα μαγαζια.....μαιμου ....ο πονος για τον δημητρη σε επιασε γιατι σου χαλανε τα σχεδια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ακόμα κι απόψε -Τρίτη ξημερώματα- υποφέρουμε στον Άγιο Νικόλαο, από -πρόσφατα μετονομασμένο- ανοιχτό παραλιακό κωλόμπαρο. Αφού το "Γραβιέρα" και "Μακλάνο" βάζουν τις συναυλίες τους ΠΣΚ ήρθε ο άλλος παραπλεύρως και καβάτζωσε τη νύχτα της Δευτέρας! Σείεται ο τόπος από τις κλαψουροελληνικούρες, δυο τα ξημερώματα Τρίτης!!!Καθημερινή και αυτοί "βαράνε" ασυνείδητα και δεν αφήνουν κανένα να κοιμηθεί μπας και μαζέψουν κόσμο! Το μαγαζί εντωμεταξύ άδειο, 5-6 άτομα γύρω απ' το μπαρ όλα κι όλα, η μουσική όμως να παίζει εκκωφαντικά μέσα στη νύχτα! Γελοίο που αγγίξει τα όρια του κωμικού. Έτσι όμως βγάζει λεφτά ο υπόκοσμος, λεφτά που μοιράζεται με τους κουστουμάτους αλήτες που "προστατεύουν" αυτό το αίσχος. Ευτυχώς έχω την τύχη να μένω μακριά και ίσα ίσα που ακούω ψιθύρους στη βεράντα μου, αλλά σκέφτομαι και λυπάμαι πραγματικά τους περίοικους που έχει γίνει η ζωή τους κόλαση οι άνθρωποι... Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις να σταματήσει αυτή η αηδία το συντομότερο...ΑΛΗΤΕΙΑ και ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ οι μόνες λέξεις που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα αποβράσματα που ευθύνονται για αυτό το πραγματικό αίσχος στον Άγιο Νικόλαο! ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΕΛΟΣ.Ο ΔΗΜΗΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ 1Η 9ΟΥ ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ 2-3 9ΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΩΝ.ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΡΚΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Αυγούστου 2014 στις 8:30 μ.μ.

      Εσυ δεν εγραφες οτι ηρθαν καινουργιοι νταβατζηδες?Αρα τι περιμενεις ?ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ?Η μας ελεγες μπουρδες ?Η δεν σε νοιαζει μια για τους αυθαιρετους απλα ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ μαιμουδενια σαν μαιμου που εισαι?Αποφασισε εισαι ΜΑΙΜΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
      Οσο για το τερμα οι μπουρδολογιες ΜΟΝΟΛΟΓΕΙς ?Ποιος τις ξεκινησε?Το βαρεθηκες κιολας το ΜΑΙΜΟΥΔΗΛΙΚΙ η ειδες οτι δεν πιανει και γεμισε ο τοπος Μπογιες και Αριστογειτονες και καποια στιγμη ,το εγραψες εξ αλλου αν και βλαξ το καταλαβες, ΟΤΙ το μπλογκ θα εκοβε τα σχολια ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΑΓΚΑ ?Οσο μαινεσαι ανοητως ανορθογραφως και μαιμουδοειδως τοσο ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ .Και το μπαχαλο υπερ του ειναι αλλα πουουουου μυαλο αν ειχες μυαλο το μπογιας θα διαλεγες η το να ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙς ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΛΩΝ ?.Απο 10 μιλα φαινεσαι ΤΙ ΕΙΣΑΙ μονον εσυ κανεις οτι δεν το καταλαβαινεις αλλα ποιος ηλιθιος βρωμιαρης μυριζει τον εαυτο του?Νομιζει οτι βρωμανε οι αλλοι Συνεχισε λοιπον .Η ΜΟΥΝ ,ΕΙ Μ ΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩς ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ πραγμα αχρηστο εν μερει, γιατι εισαι και πολυ αργος.

      Διαγραφή
  53. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ 10 ΣΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΙΑΙ
    ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ ΟΡΓΙΩΔΗΣ βρε εκει στην φυλακη δεν εχει σχολειο να πας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Αυγούστου 2014 στις 7:46 μ.μ.

    ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ
    ΤΕΡΜΑ Η ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Θα το χωνεψετε θελετε δεν θελετε με εεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ5 Αυγούστου 2014 στις 9:24 μ.μ.

      Αυτο το τελειωσαμε στις 25Μαιου.Το νεο ΔΣ μας ενδιαφερει τι κινησεις σβελτες θα κανει.Ολο αυτο το μεταβατικο διαστημα,δεν ειδαμε τιποτα.Περιμενουμε να δουμε τα εργα τους.Στις πρωτες 2-3ημερες θα εχει αποκαλυφθει το μας επιφυλασσει το αμεσο μελλον.

      Διαγραφή
  55. Aυτό το παραλιακό κλαμπ το "Lime" στον Α.Νικόλαο ποιος το έχει (νομίζω λεγόταν WET παλιότερα);

    Χθες τη νύχτα (Δευτέρα) είχε πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΕΕΕ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  56. ΔΙΛΑΔΙ ΕΣΙ ΜΟΡΙ ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΜΙΤΡΙ ΔΙΜΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΧΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΦΤΑΝΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΙΝΕ ΔΙΜΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πάντως η παρατεταμένη"σιωπή" της νέας δημοτικής αρχής, δεν είναι ότι καλύτερο... Δε μιλάω μόνο για την ηχορύπανση από τα κωλόμπαρα, αλλά ακόμα και για τα άλλα σημαντικά θέματα...
    Έστω μια λακωνική δήλωση, μια καθησυχαστική κουβέντα στα ΜΜΕ "είμαστε εδώ, αναλαμβάνουμε σε λίγο, μην ανησυχείτε..".
    Αντί αυτού τίποτα καμία επαφή με το κοινό...
    Μόνο ανησυχία αποπνέει αυτή η στάση όταν η περιοχή βράζει με πάμπολλα σοβαρότατα προβλήματα (ηχορύπανση μαγαζιών, ηχορύπανση αεροδρομίου, ΚΕΛ) που υποβαθμίζουν κατακόρυφα την ποιότητα της ζωής μας στην παλαί ποτέ παραθεριστική-γαλήνια -λουτρόπολη της Λούτσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ερωτηση προσ μπλογκιτες
    παει και τελειωσε
    η μαιμου δεν αλλαζει
    οποτε ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Ως ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΙΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Η ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.


    Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πας στο χωριο σου που σε εδιωξαν.Το μπλογκ πως και γιατι να κλεισει,εμεις που θα γραφουμε την γνωμη μας.Το μπλογκ αυτο δεν ανηκει στα μπλογκακια ευτυχως,για εμας,εχει 10000 χτυπηματα την μερα,ειναι στην Αλεξα στα πρωτα 1500 της Ελλαδας,μαλλον εσυ δεν θα ξαναγυρισεις ΕΥΤΥΧΩΣ,ή θα εχει τελειωσει και την Νεα ΔΑ αν συνεχισει να κρυβεται.

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιεμαι γιατι ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΑ 10 οοο ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ δεν εχει στην επικεφαλλιδα του τα κλικαρισματα .οπως κανουν ολα τα σοβαρα μπλογκς.Να το βλεπουμε και να το διαπιστωνουμε ιδιοις ομασι γιατι απο μαιμουδιες εδω μεσα αλλο τιποτα.Οτι θελει δηλωνει ο καθεις ΑΣΥΝΤΑΚΤΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΧΥΔΑΙΑ .Ειναι γεματο σχολια με εμπαθεια μονομανια σχολια σαφως εκβιαστικα υπονοουμενα προστυχα και αλλα ων ουκ εστιν αριθμος.Δεν πιστευω οτι 10 000 κλικαρισματα ενδιαφερονται ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ για τετοιου ειδους αναρτησεις ψινακιδοκωστοπουλεους.
      ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ Ο αριθμος κλικαρισματων σε σχεση με αριθμο σχολιων.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ τετοια νουμερα κλικαρισματος.Αλλα παλι λουτσα ειναι εδω ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΡΑΦΗ ?Αναγνωση μπορει να τα ψιλο καταφερνουν.

      Διαγραφή
  59. ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΔΩ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.Δεν σας συμφερει να σας ταυτιζουν μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμασ μας ενδιαφερει τι θα κανει ο Δημαρχος,τι λεει η εφημεριδα,ειναι για να μαθαινουμε ποσο αλητης ψευτης ειναι ο δημαρχος

      Διαγραφή
  60. ελπιζω η νεα δημοτικη αρχη να μην στελνει τα δελτια τυπου της ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.Να ειναι πιο προσεκτικη και να μην περπαταει πανω σε βοθρους γιατι καμμια φορα ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ και την περιλουζουν τα λυμματα.

    ο ιδιος ανωνυμοεπωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Αυγούστου 2014 στις 10:48 π.μ.

    Μην ανησυχεις καθολου μα καθολου.Ο ΜουγγοΜαρκου δεν κανει τετοια αλματα.Θα συνεχισει να ειναι εξαφανισμενος,και θα προσπαθουμαι να μαθουμαι καποια πληροφορια για τα εργα του,απο αυτην την εφημεριδα,οποτε πηγαινει στο ΔΣ.Τρεις ολοκληρουσ μηνες ειναι Δημαρχος ειδε καποιος καποια πληροφορια για το πως σκοτωνονται οι Συμβουλοι για την καρεκλα.ΑΑΑντε αρπα και την ειδηση να εχεις να πορευεσαι.Ο Αποτυχημενος Συμβουλος ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Που ειναι ο νεος Δημαρχος ΟΕΟΕΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΡΕ ΜΛΚ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΘΑΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΕΡΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΣΟΙ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΎΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ (Η ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ) ΟΧΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΧΗ ΜΕΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΖΟΝ!!! ΚΑΚΩΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ-ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΟΥ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΞΕΣΗΚΏΝΕΙ ΟΙΚΟΔΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΝΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΚΛΑΜΠ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10 48 ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    Κουτοι δεν εισθε ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΡΑΦΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ .Αρα ποιος δεν ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και προσπαθουμΑΙ να μαθουμΑΙ ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
    ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ..
    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ 10 000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑ..ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΤΟ ΑΛΛΟ
    Το μπλογκ θα εχει τελειωσει ΚΑΙ την νεα δημοτικη αρχη....

    εεεεεεεπια τι κανει νιαουνιαου στα κεραμιδια και δεν ειναι μπλογκιτης?ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ?Ελαααατε τωρα πολλοι το ειχαμε υποψιαστει οταν μαθαμε οτι ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ.....ΕΕΕΕΕΕ δεν μας εχουν και αναγκη αφου ειναι στην αλεξα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ

    ΣΩΣΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΓΛΥΦΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΕΣ ΥΛΙΚΟ.ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΦΤΡΑ ΣΧΟΛΙΩΝ;ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΟΝΟ Η Δ.ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΝΟΥΝ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΤΙ Δ.ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5/9ΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΜΑΙΜΟΥ
      ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ.
      ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.....ΠΧ ΑΥΤΟΦΩΡΑ.....

      Διαγραφή
    3. Αν αυτο που γραφεται αληθευει κατα 20% οτι ο Δημητρης αρνηθηκε να πληρωσει ΜΜΕ,για να εχει προβολη του εργου του,το λιγοτερο που μπορω να τον χαρακτηρισω ειναι ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ.Ενα ατομο σαν τον Δημητρη χωρις κανενα ιδιαιτερο ταλεντο σε τιποτα,εκτος ισως της ακεραιοτητας του,που δεν την ξερουμε ακομα,ξεκινα θητεια Δημαρχου χωρις υποστηριξη ΜΜΕ ειναι ΧΑΜΕΝΟΣ εντελως.Ολα του Δημου αυτου τουλαχιστον ειναι σε μαυρα χαλια,δεκα καλα να κανει την ημερα θα μενουν χιλια που επρεπε να κανει και δεν τα εκανε.Αυτο σημαινει οτι ο ανθρωπος δεν σπουδασε στην ΓΑΛΛΙΑ αλλα βγηκε απο μια σπηλια,και ελλειψη καποιου καλυτερου τον καναμε Δημαρχο.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΤΙΚΗ....
      ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.....ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ .Δηλαδη αν πληρωνε ποσο θα επαιρνε 90%?ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ....ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ Σαπια και την ΖΗΤΙΑΝΙΑ δημοσια ντροπη σου...μαιμου.σισυφεια ....

      Διαγραφή
    5. και δεν ειναι 20% ειναι 100 % καρα τσεκαρισνενο.Μαθατε να εκβιαζετε και τωρα ..παπαλα.....δεν εχει ουτε προμηθειες αλλα ΡΑΦΗΝΑ....
      ΑΑΑΑΑ και μην ψαχνεις αδικα ΕΚΠΕΜΠΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.....ΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ....ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ.....
      ΤΟ 2 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ αλλα σιγα τα ωα... ελατε και ολοι μαζι σκοτουρα μου,....με μισο χερι σας βγαζω περα.Εχω θητευσει σε μεγαλα ψαρια σιγα τους λουτσους....παω για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ειστε και αργοι παναθεμα σας...

      Διαγραφή
    6. ειδατε τι ωραια στηνονται οι ....Αν δεν το ειδατε κοιτατε το σχολιο 7 36 που λεει με ακλα λογια..ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙΣ.....
      Καυμενοι Αγιονικολιτες πωσ σας χρησιμοποιουν για ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ....

      Διαγραφή
  66. Ποιος μπορει να ειναι στο ΑΠΙΚΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΜΕΣΩΣ ?ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ?Ποιος ανεβαζει αναρτησεις με λαθος τα αι και τα ε?εεεεεεεεο μεγας Τολστοι το ειπε.
    Επισης ο Οσκαρ Ουαιλντ ειπε
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το να μην σε καλεσουν εκει που ΔΕΝ ηθελες να πας.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .Αυτο δεν περιμενω να το καταλαβουν οσοι δεν καταφεραν να μαθουν τα αι και τα ε,,,,,,Αυτοι απλα ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ .ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ,Εχει τερααααααστια διαφορα ΚΑΙ ΦΑΙΝΕ ΤΑΙ.....
    Τωρα; θα κανω και μια προβλεψη.Ο Δημητρης θα φυγει οποτε θελει Ο ΙΔΙΟΣ για να παει καπου ανωτερα γιατι δεν ειναι κατσαλιρος να τα σκαει σε λαμογια ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.Σημειωστε το αυτο και τα λεμε σε 5 χρονια μεχρι τοτε.....ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ για να φτασουν τις 100 000 βωμολοχιες και να μπουν στο βιλιο Γκιννες..ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ?
    ΕΕΕΕΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.....ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ....ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....
    Προσφατα ημουν σε χωρα που οι μαιμπουδες κυκλοφορουν στους δρομους ελευθερα.ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΖΩΑ,Αν δεν ξερεις να τα χειρισθεις την εβαψες .Χρησιμη εμπειρια για μαιμουδες λουτσαικες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Α ναρωτιεμαι ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ 7 36.
    Αυτοι που διαβαζουν ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα διακρινουν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ τον εκβιασμο .οτι και να κανει ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ....ΕΜΕΙΣ .....
    Γυριστε λοιπον πισω στην προεκλογικη περιοδο.Θυμηθειτε τι εγινε με την ανασσα .ΠΩΣ μολις αρχισε να στελνει ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΑ γεμισε ο τοπος ανασσα Πως πληρωμενοι μπλογκιτες γραφανε σχολια ΥΠΕΡ.ΜΕΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ .αναρτηση ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΜΑΡΚΟΥ αφιερωμενη στον Δημητρη.Μετα θυμηθειτε το ΑΥΤΟΦΩΡΟ .Αν ολα αυτα δεν σας λενε τιποτα ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 7 36 ΟΥΤΕ ΤΟΥς ΜΑΙΜΟΥΔΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ γιατι δεν εισθε σε θεση να καταλαβετε ΠΩΣ ΣΑΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ οι ανεξαρτητοι αδεσμευτοι ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΜΕ.Δεν σας αγαπησαν Αγιονικολιτες.Απλα σας χρησιμοποιουν για την ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ,και μολις παρουν οτι ζητουν θα σας γραψουν και θα πεσει νεα κωλοτουμπα.
    ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ γιατι δεν την χρησιμοποιησαν να πιεσουν τον Κατσαλιρο ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ?Γιατι κουβεντα για τους πουλακες και τους τσαλαπετεινους?
    εεεεεε πολυ βλακες μας θεωρουν οι αγραμματοι με τα ε και τα αι ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΖΟΝΤΕΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ της παρτης τους ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ .Εχει και ουραααααααα η μαιμου πολυ μεγαλη ουρααααααα προμηθειες λεγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Θα τελειωσω λοιπον λεγοντας οτι σε αυτη την αναρτηση ,το 90%των σχολιων ειναι κατα ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ.Εμμεσες απειλες εκβιασμοι μπλογκιτες μαιμουδες που παριστανουν τον Αριστογειτονα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΤΟ τιποτα.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.Αλλα αυτο δεν τους νοιαζει τους νοιαζει ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙ και θα κινουν τα νηματα απο πισω.Ετσι εμαθαν ετσι συνεχιζουν .Μην ειστε κοροιδα και τσιμπατε εσεις πιεστε τον νεο δημαρχο μονοι σας ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ γιατι θα σας ριΞουν στην πρωτη ευκαιρια και μαλιστα ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ.
    τα μπλογκ εχουν δυναμη αλλα ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ που κανουν την δικη τους δουλεια χρησιμοποιωντας εσας και την αγανακτηση σας ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗς ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ.Μην πιστευετε κανεναν Αριστογειτονα μαιμουδιζουν τουλαχιστον 2 εδω μεσα .ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ μυαλο εχετε να κρινετε και να διαβαζετε πισω απο τις λεξεις .Γιατι το γραφει οποιος το γραφει οτι γραφει,Αν Βρειτε το γιατι ξερετε και να φυλαχθειτε
    ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ....ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ.
    Δεν εχουν καμμια ισχυ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.Αν ειχαν θα εβγαζαν δημαρχο δικο τους και δεν θα χρειαζοταν να απειλουν αρα......ΚΛΩΤΣΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Αφου εχουν τοση δυναμη πως τους ξεφυγε εκεινο το 61?
    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Τρελαμενη με τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ και το γλεντι του γαμου του σε μαιμου μαγαζι το εκανε,χωρις αδεια λειτουργιας.Τωρα εκανε αιτηση να παρει αδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παρατηρείστε πως ο διάλογος εδώ μέσα παρασύρεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την "ηχορύπανση των μαγαζιών"! Εκτός θέματος το 80% των συμμετοχών! Σκοπίμως. Δεν πρέπει η ανάρτηση να έχει ξεκάθαρες θέσεις, δεν πρέπει να καταθέτει ευανάγνωστες απόψεις για το πρόβλημα, δεν πρέπει να διακρίνεται καν το πρόβλημα! Το έχω πει και παλιότερα. Τα συμφέροντα των παραλιακών κωλομάγαζων της ηχορύπανσης και των καταπατήσεων είναι εδώ! Τρολάρουν την ανάρτηση, το ρίχνουν στα μικροπολιτικά και στις γενικολογίες για να ξεφύγουν από τον ασφυκτικό κλοιό της κοινής γνώμης, από την απόλυτη δυσφορία του κόσμου της Αρτέμιδος για την ηχορύπανση που φασιστικά επιβάλλουν!!
    Η φωνή του κόσμου όμως θα ακουστεί ότι και να κάνουν τα λαμόγια και αυτή η φωνή να ξέρετε θα είναι αυτή που θα ακουστεί καλύτερα και σύντομα θα καπελώσει τα "μπάπα-μπούπα" από τα ηχεία των παράνομων κωλόμπαρων της παραλίας ... Και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ7 Αυγούστου 2014 στις 4:11 μ.μ.

      ΡΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΥΡΙΟ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΟΥΤΣΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Eνώ με το "Λουδοβίκο" και τα "πουλάκια" του είχαμε χορτάσει ησυχίες αυτό υπονοείς με περισσή ανοησία;
      Ακόμα δεν ανέλαβε ο έρημος ο "νιόπαντρος" ...

      Διαγραφή
    3. ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ Ειναι απο το 61%ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΦΑς ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΚΟΜΑ

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ σισυφος11 Αυγούστου 2014 στις 10:33 π.μ.

      Ο νιοπαντρος Αγαμης εχει την πλειοψηφια σε τοπικασυμβουλια,και ΔΣ,αλλα ειναι μαιμου.

      Διαγραφή
  74. Η ΦΩΝΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ
    ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ
    Αυτους θα πιεσετε και αυτοι θα δωσουν απολογια ΣΕ ΣΑΣ οχι στα λαμογια εδω μεσα που παιζουν τα δικα τους παιχνιδια .Χρησιμοποιειστε τους αντι ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    Ο μπλογκιτης 12 57 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.εδω μεσα ειναι ολοι οι ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.
    Επανω τους ΠΑΙΔΕΣ δεν μασαμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ,ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ.ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΣΧΕΘΕΝΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ,ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΘΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΕΛΝΕΙς ΑΦΟΥ ΦΟΡΕΣΕΣ ΡΑΣΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΒΟΘΡΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.Φαινεται οτι εκτος απο ολα τα αλλα εχεις και σεξουαλικο προβλημα ετσι φαινεται απο την φρασεολογια σου

      Διαγραφή
  76. η μια μαιμου Αριστογειτων παει διακοπες Η ΑΛΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Παρασκευή βράδυ.Το μαρτύριο στον Άγιο Νικόλαο έχει αρχίσει με συναυλία μέχρι τις 4 το πρωί. Αύριο πάλι τα ίδια. Την Κυριακή θα παίζει "νταπαντούπα" όλη μέρα. Τα αίσχη των δημάρχων μέχρι σήμερα έχουν κάνει την περιοχή γύρω από την στάση των λεωφορείων ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ από την ανυπόφορη ηχορύπανση των παραλιακών μαγαζιών. Ψάξτε όλη την Αρτέμιδα, το αίσχος του Αγίου Νικολάου δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Έχω αναθέσει σε δικηγόρο και προχωρώ σε αγωγές. Θα το κυνηγήσω. 'Όσο και να πάρει, όσο και να κοστίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΦΩΝΑΞΕ ΟΧΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειμαι Χριστιανος,ουτε Μεμετης,ουε Προβατο,ο ΔΥ εισαγγελεας θα γραψει ενα χαρτι που θα το δωσω σε αλλους ΔΥ,και ισως καποτε να δικασουν καποιον δυο μηνες φυλακη.Αυτα τα χορτασαμε.Αγωγη εχει δικιο να προλαβει τον νεο δημαρχο εν θητεια να τον πετσοκοψει,και οικονομικα,και να τον ξηλωσει...Το νεο κολοπαιδο δημαρχος μεχρι της 4 σεπτεμβριου θα πρεπει να τα εχει κλεισει οπως εταξε.Απο 5 βροχη οι αγωγες εναντιον του....Το κολοπαιδο σημερα θα δωσει και νεα αδεια σαματα.....

      Διαγραφή
  78. ΑΛΗΤΕΙΑ. 04:25 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ. ΑΛΗΤΕΙΑ, ΚΑΦΡΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ Α.Τ., ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.ΘΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ.Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΑΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΛΕΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ!

      Διαγραφή
  79. εεεεεεεεε δεν μπορεις να πεις 7 46 ..εφετος ειχε ροκ Ετσι για να αλλαξετε μουσικα γουστα....του χρονου θα εχει ΖΑΚ ΜΠΡΕΛ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Θα μας πει η μαιμου Δημαρχος τι θα πραξει η στανη του σημερα/11.30 δινουν αδεια νεου νταπαντουπαδικου,θα πανε να ψηφισουν ΟΧΙ οριστικα,η θα παιξουν κρυφτουλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου