Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αρτέμιδα: Αντιδράσεις για το συγκοινωνιακό χάρτη

Οι πρώτες αντιδράσεις για τα σχέδια του Υπουργείου μεταφορών για τις συγκοινωνίες έρχονται από την Αρτέμιδα. Το Mourmoura.gr βάζει το θέμα σε απόλυτη προτεραιότητα και
πρωτοστατεί στην προάσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας

Η πρόθεση του Υπουργείου Συγκοινωνιών, να καταργήσει τα δρομολόγια των Αστικών συγκοινωνιών στην Αρτέμιδα και να αντικατασταθούν από δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, γίνεται πρώτο θέμα πλέον για το Mourmoura.gr καθώς πρωτίστως τα γραφεία μας βρίσκονται στην Αρτέμιδα, όποτε είναι μείζον θέμα για εμάς, η προάσπιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι, το θέμα θα αναδεχθεί πλήρως, ενώ θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία. Ως εκ τούτου, μετά από προσωπική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας μας κ. Πολυχρόνη Κώστα, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα από κοινού συνάντηση στο Δημαρχιακό μέγαρο Σπάτων – Αρτέμιδος, με το νυν Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, αλλά και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, οποίος θα αναλάβει καθήκοντα από Σεπτέμβριο, ώστε να υπάρξει πλήρη ενημέρωση για το θέμα, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Δήμαρχο, για τη διασφάλιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας. Στη σύσκεψη θα τεθεί επί τάπητος το θέμα τις τιμής του εισιτηρίου και της συχνότητας των δρομολογίων, αλλά και το κατά πόσον υπάρχει δυνατότητα να διατηρηθεί η Αστική συγκοινωνία στην Αρτέμιδα.

Σε δεύτερο βαθμό, θα ενημερωθούν όλοι οι πολιτιστικοί φορείς Σπάτων – Αρτέμιδος καθώς και οι εξωραϊστικοί σύλλογοι της περιοχής, ώστε να υπάρξει σχεδιασμός δράσεων, σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως οι αποφάσεις της κυβέρνησης, έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση για το θέμα, των μαθητών των τοπικών σχολείων που διατέλεσαν Πρόεδροι 15 μελούς στα σχολεία της περιοχής, ώστε να υπάρξουν συντονισμένες ενέργειες με τη συμμετοχή της νεολαίας, καθώς το θέμα των μετακινήσεων, τους αφορά άμεσα.

Επιπλέον θα ενημερωθούν όλες οι τοπικές εφημερίδες της Ανατολικής Αττικής και της περιοχής, ώστε το θέμα να αναδεχθεί σε όλη του την έκταση. Με τη βοήθεια του Δημάρχου της περιοχής και της συμμετοχής του Mourmoura.gr και του ιδίου του κ. Πολυχρόνη Κώστα, θα αρχίσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για τη διασφάλιση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας. Όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του θέματος, θα μπορείτε να τις βλέπετε μέσα από το Mourmoura.gr το οποίο και πρωτοστατεί σε αυτή την υπόθεση, που αφορά την τοπική κοινότητα της Αρτέμιδος.

mourmoura.gr

anatakti.gr: 
«Είμαστε το πλευρό του κ.Πολυχρόνη Κώστα και θα προβάλουμε όλες τις δράσεις και κινητοποιήσεις του σχετικά με το θέμα και είμαστε στο πλευρό του για οποιαδήποτε συνδρομή.»

4 σχόλια:

  1. Aποτελούσε διακαή πόθο κερδοσκοπικών συμφερόντων η κατάργηση της αστικής συγκοινωνίας και η πανάκριβη και αναξιόπιστη υπεραστική.Τώρα με τη λαίλαπα των μνημονίων βρίσκουν ευκαιρία να ληστέψουν τους πολίτες και να επιδοτήσουν τα μκέρδη ιδιωτών από το παράθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλα ο μακας του mourmoura.gr τα σχολια τα εχει κλειστα,ποια κατουρημενη,χεσμ3νη ποδια βγηκε να φιλησει;Του Λουδοβικου,Δ.Μαρκου,Α.Ραφτοπουλου,Γκινοσατη,θα εκδηλωθει,το Βατραχακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΝΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΣΑΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου