Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Βίντεο: Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν 9χρονη σκοτώσει με ούζι τον εκπαιδευτή της


Βίντεο: Τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν 9χρονη σκοτώσει με ούζι τον εκπαιδευτή της
Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγες στιγμές πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα
στην Αριζόνα με θύμα έναν 39χρονο εκπαιδευτή και θύτη ένα 9χρονο κοριτσάκι που τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Στο βίντεο εμφανίζεται το μικρό κορίτσι να ακολουθεί τις οδηγίες του εκπαιδευτή για το πώς να κρατά το ούζι και πώς να τοποθετήσει το σώμα της. Στη συνέχεια πυροβολεί μια φορά κατά του στόχου που βρίσκεται σε κάποια μέτρα απόσταση.

Το επόμενο βήμα πιθανότατα ήταν και το μοιραίο καθώς ο Τσαρλς Βάκκα φαίνεται να αλλάζει τη ρύθμιση στο υποπολυβόλο για να ρίχνει κατά ριπάς. Το ανυποψίαστο κορίτσι πυροβολεί και η δύναμη από την εκπυρσοκρότηση στρέφει το χέρι του 9χρονου προς τα αριστερά, εκεί όπου, δηλαδή, βρίσκεται ο εκπαιδευτής της.



Ο Βάκκα τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα που εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το δυστύχημα συνέβη σε ράντσο στην Αρίζονα που διαφημίζει την ημέρα «Μπέργκερ και σφαίρα» κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να φάνε κάτι και να επιλέξουν ανάμεσα σε 20 αυτόματα όπλα για να ασκηθούν στην σκοποβολή.



7 σχόλια:

  1. αντί να παίζει με τις κούκλες παίζει. με όπλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσαρλς Βάκκας ή Τσαρλς Βλάκας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τ'άλλα όταν βλέπουμε παιδάκια να πολεμάνε με καλάσνικοφ πχ στη Σομαλία ή στη Μ.Ανατολή σοκαριζόμαστε και την ίδια ώρα στη καρδιά της Δύσης και του "πολιτισμένου" κόσμου εκπαιδεύουν 9χρονα κοριτσάκια στα...ούζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Eίναι άλλο το να βάζεις με το ζόρι ένα παιδί (και να το μαστουρώνεις) να πολεμήσει και να σκοτώνει αβέρτα και άλλο το να πας βόλτα σε ένα ράντσο και να πληρώσεις για να ρίξεις σφαίρες με το όπλο της αρεσκείας σου. Μην μπερδεύεις την βούρτσα με την π....α. Δεν υπάρχει καμμία εκπαίδευση στο κορίτσι. Κακώς γράφτηκε περί εκπαίδευσης. Απλά πλήρωσε ο μπαμπάς της να ρίξει και αυτή μερικές σφαίρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνείς διαβάζω με το να ρίξει το 9χρονο μερικές σφαίρες. Το αποτέλεσμα το παρακάμπτεις. Είσαι άξιος θαυμασμού με τη λογική σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ ρε γιαννη θα πληρωνες να ριξει το παιδι σου μερικες σφςιρες...το λες λες και ειναι το πιο αθωο πραγμα στο κοσμο....ελεος μη τρελαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. U.S. DREAM ΤΡΟΜΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου