Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ¨ΚΛΕΙΝΕΙ"...ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

Πρώτη Δημοσίευση 18.08.2014
Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε, την Παρασκευή 15.08.2014, με το Κέντρο Υγείας Σπάτων ανακαλύψαμε
ότι απειλείται με κλείσιμο.
Συγκεκριμένα μάθαμε ότι αληθεύει ότι ανανεώθηκαν οι συμβάσεις με νόμο αλλά οι Επικουρικές ιατροί του Κ.Υ, Σπάτων είχαν ήδη φύγει. Έγινε προκήρυξη για θέσεις στα τέλη Ιουλίου με προθεσμία υποβολής τις 5 Αυγούστου. Η Σύμβαση της μιας κοπέλας έληγε 31 Ιουλίου και της άλλης 2 Αυγούστου.
Όταν ερωτήθηκε το Υπουργείο αν μπορούσαν και να υποβάλουν τα χαρτιά τους για συμμετοχή στην προκήρυξη και να ζητήσουν παράταση της σύμβασής τους, η απάντηση ήταν αρνητική. Πρέπει να επιλέξουν ή το ένα ή το άλλο. Διότι για να πάρουν μέρος στον προκήρυξη πρέπει να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν κατέχουν έμμισθη θέση στο ΕΣΥ. Εφόσον, ήθελαν να συνεχίσουν να δουλεύουν σε αυτό το Κ.Υ προτίμησαν να υποβάλλουν τα χαρτιά τους. Έτσι έφυγαν και πήγαν στο ΟΑΕΔ. Από τότε οι νόμοι που βγήκαν τις κοπέλες τις βρήκαν στην ανεργία, είχαν ήδη φύγει από εδώ, είχαν ήδη λήξει οι συμβάσεις τους. Αυτές οι κοπέλες αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα. Θα πρέπει να αποσύρουν τα χαρτιά για τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί προκειμένου να επιστρέψουν στο Κ.Υ. Η προκήρυξη, εν τω μεταξύ έχει λήξει και αυτές οι κοπέλες δεν μπορούν να λάβουν μέρος. Αν αποσύρουν τα χαρτιά τους χάνουν το δικαίωμα ανανέωσης για ένα χρόνο. Απλά θα παραμένουν στην θέση τους μέχρι να έρθει ο επόμενος.

Αυτή την στιγμή λοιπόν δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, ούτε παιδίατρος που είναι πολύ αναγκαίος.

Μέχρι στιγμής λειτουργεί με 4 ειδικούς, 2 ειδικευόμενες από τις οποίες η μία φεύγει το Σεπτέμβρη. Η μία κάνει 4 εφημερίες διότι έχει μικρό παιδί και η άλλη 7 εφημερίες. Οι υπόλοιποι ειδικευμένοι και οι γιατροί έχουν εξαντλήσει το όριο των εφημεριών.
Ο μόνος γιατρός που έχει παρατείνει την θητεία του μέχρι να έρθει ο επόμενος είναι ο καρδιολόγος, του οποίου η θητεία έληγε 26 Αυγούστου και δεν μπορούσε να υποβάλει αίτηση για να μπει στο πρόγραμμα της προκήρυξης, αφού αυτή έληξε 5 Αυγούστου. Αν κανείς δεν ζητήσει την θέση του μπορεί να παρατείνει την θητεία του άλλο ένα χρόνο.
Αλλά για τις ειδικότητες "κορμού", δηλαδή τους Γενικούς γιατρούς και Παθολόγους δεν υπάρχει κανένα δεδομένο παραμονής τους.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι υποσχέσεις του κου Ζώτου διαφέρουν εντελώς με αυτές του υπουργείου. Δύο πηγές που θα έπρεπε να είναι αξιόπιστες τελικά φέρονται με ανακολουθίες. 

Να μη παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι στις 04.08.2014 ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου εξέθεσε εγγράφως, με επιστολή του προς τον Υπουργό κ.Βορίδη, το πρόβλημα και την σοβαρή αναγκαιότητα της συνέχισης της 24ωρης λειτουργίας του Κ.Υ. Σπάτων. 

Σε σημερινή επικοινωνία, Δευτέρα 18.08.2014, μάθαμε ότι μια επικουρική ιατρός ήρθε και εκ των ενόντων κατάφεραν να φτιάξουν πρόγραμμα με το ποίο μπορούν να λειτουργήσουν σε 24ωρη βάση μέχρι και το Σάββατο. Παράλληλα περιμένουν εξελίξεις.

Και εμείς μαζί τους...

36 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ.ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα η πετρια που εχεις φαει εσυ δεν παιζεται.....ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ.....

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΝΑΤΑΑΡΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ Γ@Μ@Ν@ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΘΑ ΔΟΣΗ,Η ΚΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΗ ΠΑΘΗ Ο ΡΟΥΛΗΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΗ.ΘΑ ΤΟΝΕ Γ@Μ@Σ@@ΝΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΟΚΤΩΒΡΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΧΡΙΣΤΙΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ Γ@ΜΗΘΗ ΑΣΚΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ .......ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΗ.....
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ .......ΑΥΝ.....ΣΥΝΕΧΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατι πρεπει να γινει με το κεντρο υγειας Σπατων...ειτε να αναβαθμιστει ειτε να κλεισει..ετσι οπως λειτουργει τωρα ειναι τραγικο...ασχετοι γιατροι με επικινδυνες διαγνωσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ.ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΝΑ ΤΟ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΟ "ΘΟΡΥΒΟΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Κ.Υ.ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
  6. Είσαι άρρωστος τελικά ! ΄Εξι αναρτήσεις την ίδια ημέρα ! Δεν το κόβεις με τίποτε ! Βάλε την βαζελίνη σου, μήπως και ηρεμήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι 6 ειναι παραπανω ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ.Μολις επεσε 11 το βραδυ η αναρτηση για τους ενστολους σε 3 λεπτα εγραψε.Και σε ερωτω Ποιος καθεται ειτε 11 το βραδυ ειτε 3 το μεσημερι ΣΤΟ ΑΠΙΚΟ και μολις πεσει η αναρτηση σχολιαζει?Δεν εχει αλλη δουλεια η ειναι Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝ .ΑΚΤΗΣ που ειναι πανταχου παρων ?Δεν προσεξες επισης αυτο που εγινε και επι ανασσας για ενα 24 ωρο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ με σχολια και μετα ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?ΕΕΕΕΕμην ειστε τοοοοοοοσοοοοοο αφελεις γιατι ουτε ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ δεν μπορει να σας ξυπνησει...... ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΖΟ ΤΡΟΛ ....
      Αστον να γραφει οσο γραφει τοο θα μειωνονται τα σχολια και θα πρεπει να γραψει παραπανω για να βγαλει μεροκαματο γιατι ενα μπλογκ ΤΩΝ 10 000 χτυπηματων ετσι ισχυριζονται αλλα ...ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ εχει στατιστικα αναλογο αριθμο σχολιων.Αυτα ειναι στατιστικα δεδομενα .Αν δεν τα εχεις τι κανεις για να ΑΝΕΒΕΙΣ ?Βαζεις ενα κουφο να γραφει για μουγκο......
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ .....
      ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΩΤΣΟΙ σας το εγραψε και καποιος αλλος απο τον Αγ, Νικολαο .....που το επιασε.....
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ οχι δηλαδη οτι αποκλειεται το τρολ να ειναι αρρωστο .Ισα ισα βολευει ......

      Διαγραφή
  7. ΑΑΑΑΑΑΡΙΣΤΟ ΓΕΙΤΩΝ Ο ΤΡΟΛΟ ΚΤΟΝΟΣ19 Αυγούστου 2014 στις 7:55 π.μ.

    Εκει που εχει το προβλημα δεν πιανει η βαζελινη.
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΔΩ.
    10 000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.....
    ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣΣ
    μονον το καπαπιδιον εχει πιασει τετοια ρεκορ
    Αρχισε απο Μεγαλεξανδρο και ξανα κατελήξε στο μουγκο......
    Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝ.ΑΚΤΗΣ
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ
    3 45 ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    3 54 Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ
    Αυτο γινεται στις περισσοτερες αναρτησεις.Μην μου πειτε οτι καποιος στεκεται στο ΑΠΙΚΟ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ.....
    Αλλου ειναι το ζητημα οπως ηταν και με την ανασσα ....Ξερει ποτε θα σχολιασει τοοοοοοοοσοοοοοοο απλο...ειναι να βρεις ενα τρολ .....Ελπιζω οι κατοικοι με την ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ να καταλαβουν με τι εχουν να κανουν.Η αναρτηση για τα παραλιακα δεν ειναι στα δημοφιλη .....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥ ΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΓΚΟ...
    ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.....ουτε να τρολαρουν σωστα δεν μπορουν.Νομισαν οτι το προβλημα ειναι ο Αριστογειτων ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΛΑΞ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕς Αυτο δεν διορθωνεται το βλεπετε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.Το ζησατε με το τρολκι της ανασσας παει αυτη δεν τα σκαει πλεον και βρηκαμε αλλο κουφο?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΖΟΙ Η ΑΡΚΕΤΑ ΓΕΡΟΙ που δεν ξερουν απο τρολ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Βαριεμαι να ασχοληθω με το ΠΡΟΦΑΝΕΣ
    ΑΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΡΟΟΟΟΟΟΟΛ γιατι μαλλον ειναι φθηνο....
    ΑΑΑΑΑ διορθωσαν και την πατατα με την ηχορυπανη φαινεται ειδαν οτι δεν πιανει και το εβγαλαν κατω κατω....ΜΠΡΑΒΟ .....στα ξαφνικα βγηκε αναδρομικα......στα δημοφιλη.....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ...ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΡΑΛΗΡΗΜΜΑ ..... ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σημερα ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ επιασε δουλεια με τους Πακιστανους.τι σας ελεγα ?ΦΑΣΙΣΤΟΑΗΔΙΕΣ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΣΟΥΜΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ.......
    ΔΕΙΓΜΑ ΤΥΠΙΚΟΝ
    Τωρα να δουμε την συνεχεια......πειραμα κανουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΕ 10 ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ....
    Βρε χαζο τι παριστανεις ..ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ
    Αν πεσει και κανενας στραβαδι η ξεμπαρκος ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....
    Αντε καλο ξενυχτι η δεν θα εχει μουγκοαναρτηση σημερα και θα παιδευεσαι με Πακιστανους για το μεροκαματο ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ....
    ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΣ ...ΤΡΟΜΑΡΑΣ .....ΣΟΥ.....

    ΦΤΗΝΟΠΡΑΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΠΑΛΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν αυτό δεν είναι "βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος", τότε τι είναι;;; Μιλάτε για τρολ και Ναπολέοντες ενώ το ΚΥ κλείνει! Οι εφημερίες βγαίνουν μέχρι τη Κυριακή. Από Δευτέρα εφημερίες γιοκ!!! Το Σεπτέμβρη πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολυτα σωστος!Ειναι καποιος σχολιαστης που το μονο που θυμαται ειναι να μην κραξουν τον ΔΗΜΑΡΧΟ του,και ποιος τι εγραψε τι εμεις οι σχολιαστες,ΟΧΙ τι κανουν οι υπευθυνοανευθυνοι.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ καθυστερει να ορκιστει και το παει και 20 λες και θα γλυτωσει το ΑΝΑΘΕΜΑ.Ο ΜΟΥΓΚΟΣ σε ολα για ΟΛΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ το ραβασακι του ξεδιαντροπου γλειψιματος στον ΒΟΡΙΔΗ το υπογραφει σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ,και απο εκει και μετα δεν εχω αναλαβει,και εξαφανισμενος.Εκεινη η λαλιστατη ΕΛΕΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ τωρα που ειναι πια εξουσια κανει τα μπανια της,και οταν γυρισει θα πει εφταιγαν οι προηγουμενοι.ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ολες οι ΒΟΜΒΕΣ στα κουλα σου θα σκασουν,και θα προσπαθεις να κανεις κωλοτουμπα ΞΗΡΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Την βαζελίνη σου......

      Διαγραφή
  12. Τον Σεπτεμβριο ειναι πολλα και ολα μαζι.Ο Δημαρχος Δ.Μαρκου τωρα ερχεται η ωρα να δειξει τι ξερει να κανει σωστα και γρηγορα απο αυτα που ελεγε..Μεσα σε 2-3 ημερες πρεπει να εχει ξεκαθαρισει τι θα κανει με τα ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ.Σε 24ωρες να πει τι θα κανει με το ΚΥ.ΣΕ μια εβδομαδα το πολυ να τελειωσει προυπολογισμο.Να ανοιξουν ΟΛΑ τα σχολεια χωρις τα προβληματα τα περσινα που την ευθυνη 100% την εχει η Δ.ΑΡΧΗ.Μεχρι τελος Σεπτεμβριου να μας πει με λεπτομερες χρονοδιαγραμμα να μπορουμε να το ελεγξουμε ΠΟΤΕ θα τελειωσει η ΓΕΦΥΡΑ.Να εξασφαλισει ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ να κανει τον βιο αβιωτο στις αυθαιρεσιες του ΔΗΜΟΥ,και ο ΔΗΜΟΤΗΣ να μην νοιωθει πεταμενος.Και αλλα ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ που θα τα γραφουμε καθε ημερα,να τα θυμουνται,και να ξερουν οι εποχες ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΕ ΣΥ Ο ΘΕΟΣ εφτιαξε τον κοσμο σε 7 ημερες και εσυ θελεις ενας μουγκος ΘΕΟΣ να σου φτιαξει την Λουτσα σε τρεις?
    βρε βρε τι παθαινουν οι μαιμουδες αριστογειτονες αν δεν παρουν βαζελινη.....
    βρε δεν εβγαλεσ το μεροκαματο ακομα ?
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ; ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ....να σου πω την αληθεια το ειχα ΒΑΡΕΘΕΙ αλλα μετα οπως και ΕΣΥ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ειδες οτι ειχε περαση .και το βουτηξες ....ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ?
    ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ Α ΑΚΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ-ΤΟ ΑΝΤΙ ΤΡΟΛ20 Αυγούστου 2014 στις 2:55 μ.μ.

      ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΜΠΕΡΖΙΕΡΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΥΤΑ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ Ξ Ε Ρ Ε Ι Τ Ι Θ Α Κ Α Ν Ε Ι ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΒΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ 2-4 ΑΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΣΑΦΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ?Ή ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΛΟ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ...Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.......ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ..

      Διαγραφή
    2. Την βαζελίνη σου......

      Διαγραφή
  14. Δεν μου λες ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ που γραφεις σε αλλο σχολιο ?Ειστε ολες οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ η η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ?Εγω πιστευω οτι ειστε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ .ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΞΕΙ ΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.....Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ?
    ΒΡΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ .
    ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΞΟΔΕΥΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ...ΤΑΧΑΜΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ......ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ .....ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
    Κοψε λοιπον τα φιλανθρωπικα σου γιατι εχεις γινει ΒΟΥΚΙΝΟ και το μονον που θα πετυχεις ειναι να σε γραψουν ΟΛΟΙ .Ετσι και αλλιως μονος σου γραφεις εδω μεσα και αν βαρεθω και εγω πραγμα που αρχισα να κανω δεν μου αρεσουν εξ αλλου ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ εσυ θα ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...με τα 10 000 χτυπηματα ....του χεριου σου .ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ......

    Αντε χαιρετα μου τους κουφους ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΤΕ ΧΕΡΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΟΥΓΚΟ.....που μαλλον δεν θα δωσει τιποτα....
    Εσεις τον φτιαξατε τον ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ η το ξεχασες και κανεις τωρα τον ΑΝΤΙΘΕΤΟ ?Φτου σας μωρε να σας ξεματιαξω ...opinion makers TΗΣ ΣΥΦΟΡΙΑΣΜΕΝΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ....ΠΟΥ ΘΑ; ...ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ .....σιγα μωρε ποιοι ειστε ?ΚΑΒΑΛΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ και σαλταρατε στο κλαδι της μαιμους μεσημεριατικα?
    αντε και σας βαρεθηκα φατε καμμια μπανανα γιατι ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΓΙΟΚ .ουτε απο μουγκους ουτε απο κανεναν πια.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ σας τελειωσε και η ανασσα και στεγνωξατε?Θελετε παλι εκλογες για να ΠΕΣΕΙ? ΑΜ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕ να κατεβασετε την ΤΑΡΙΦΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ολο φαντασματα και μαιμουδες,και εκβιασμους για χρημα απο στεγνωμενους σαν τον μουγκο ετσι τον λετε εσεις,βλεπεις και γραφεις ανοησιες.Ρωτησα πολυ σαφως τι θα κανει ο νεος ΔΗΜΑΡΧΟΣ,που τον βλεπω μονο σαν υπαλληλο μου,και θελω να κανει ολα οσα ειπε,να παραιτηθει,η να παει απο υπερκοπωση.Εσυ οποτε γραφεις μια αραδα βλακειας προσπαθεις να κουκουλωσεις τα σκ@τ@ του Δ.Μαρκου.Η γλωσσα σου χυδαια σαν και το συναφι σου,το ζητουμενο που θελει απαντηση απο τον ιδιο τον ΔΜΑΡΚΟΥ και οχι αληταραδες σαν και εσενα ειναι να παψει να κρυβεται,απο τις ευθυνες του,και τις υποσχεσεις του.Τωρα εσενα γιατι σε πληρωνει ενω μονο κακο του κανεις αγνωστο.

      Διαγραφή
  15. ΣΤΟ ΑΠΙΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕ?
    ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.....
    ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΩ ?
    Εγω μιλησα για μαιμουδες εσυ τι το γυριζεις στο μουγκο?ΕΚΕΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ?ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ IMAGE?TI ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ?ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙς απο υπερκοπωση μονον εσυ κινδυνευεις με τοοοοοοοσοοοοοχτυπημα .....με ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.....
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ για εσενα τον ......ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΜΙΛΑΩ που μου γραφεις στον πληθυντικο ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ θα του δειξουμε,θα του κανουμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ?Δεν μας το λετε να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ με τα δυο χερια ?Παντως σοβαρευττηκες καλο αυτο εγινες μαιμου κυριλε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ οι πολλοι οι απλοι δημοτες,που δεν μας ξερει κανενας απο εσας τους επαγγελματιες κρατικοδιαιτους αληταραδες τεμπεληδες.Δεν ειμαστε ολη την ημερα στο Υ/Η για να γλειφουμε ουτε να φτυνουμε πολιτικα ανδρεικελα,ουτε εχουμε καθημερινη αλληλογραφια στα μπλογκς σαν εσενα και τους αλλους σαν και εσενα.Αντε και στον αγυριστο γλειφτη του Δημαρχου,αν δεν σου κανει δρομο αυτος πηγαινε στον αλλο,και ασε να δουμε τι σκοπους εχει αυτος ο δημαρχος γιατι μεχρι τωρα κρυβεται μονο.....Εχουμε και αλλα γραφε μεχρι να βαρεθεις,η να τελειωσει το σαλιο σου...

      Διαγραφή
    2. Οι απλοι δημοτες ΚΑΘΟΝΤΑΙ 24 ΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.
      τουλαχιστον εμενα με παιρνει ΕΣΕΝΑ σε παιρνει να μην δουλευεις ?η αυτη ειναι η δουλεια σου ?
      δεν θα βαρεθω εγω εσυ θα βαρεθεις.....ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ παλι τον μακακα παιζεις....δεν κουραστηκες ?

      ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ...ΚΑΛΟ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΟ.....
      ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ .....
      Που ακριβωσ ειναι ο δικος σου αγυριστος ?μεχρι παταγωνια να φτασω εχει ιντερνετ και θα σε κυνηγαω......εκτος εαν συμφωνησεις στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ...ελα τωρα κατι ξερεις απο ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.....

      Διαγραφή
  16. Θα σου κανω μια προταση.
    ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΙΛΑ
    Αλλιως μουγκο εσυ ?
    Γκονζιλα εγω και ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ROLLING STONE (ποιον εννοω εξυπνε?)
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΔΩ ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ?
    ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ .....ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ και σαςπαιζω ακομα και τωρα με το ενα χερι .......εσυ θα χασεις ειμαι ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ .η ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙς ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ?ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΞΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΩ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .....ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ .Αν σε συμφερει συνεχισε ...ααααακαι ξεχασα δεν με νοιαζει αν βλαπτετε οπως τα λες ο Δημητρης. Αλλος με νοιαζει και αλλου στοχευω.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΙΞΕ......
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ
    Εμενα δεν με πολυ νοιαζει να σου πω την αληθεια ....ΨΙΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Εσυ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ?Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΡΥ ΠΤΟ ΓΡΑ ΦΗ ΣΩ. ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου θελεις κουβεντα πολιτικη ειμαι ο "ΠΟΛΙΤΗΣ Κ"" αλλα σταματα την χυδαιολογια με εμενα,και μην πετας την μπαλα στην θαλασσα.Εγω δεν εχω χρονο καθε ημερα να γραφω στην εφημεριδα σχολια.Την διαβαζω ομως ολη την ημερα παραλληλα με την εργασια μου απλα για ενημερωση.Τωρα με ποιον ποιους εχεται προσωπικους λογους δεν με ενδιαφερει.Θελεις να μεινουμε κοσμιοι και μονο πολιτικο σχολιασμο.Οτι αλλο δεν συμμετεχω.

      Διαγραφή
  17. ΩΡΑΙΑ ΘΥΜΩΣΕ Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑ
    Τωρα θα μελετησουμε τις αντιδρασεις γονζιλα ..........
    ωραιο χαζιιιιιιιιι ΟΧΙ ΧΑΖΟΙΟΙΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ?
    Απλα οσο σε νοιαζει εσενα για τα ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ τοσο με νοιαζει εμενα για το μουγκο Για να δουμε τι θα κανεις .......ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ..μας αφησαν μονους Εγω δεν εχω προβλημα στα ρεβερ ....ειμαι καλος.

    αααααΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.......ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εξαφανιστηκες αλλα για ΚΟΙΤΑ ποιος εβγαλε ΞΑΝΑ ολες τις μαιμουδες στην φορα ....
    χτυπατε βαζελινη και βγαινει Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.....
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΚΟ ?
    Μωρε μετρησα τα κλικαρισματα in real time
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΜΑς ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ
    ΑΚΟΥ 10 000 στον υπνο σας τα ειδατε .
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΦΑΝΕΡΟ ..... ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολιτη Κ ,εσυ δεν εισαι ο ΑΠΙΚΟΣ που μολις βγει μια αναρτηση σε δυο το πολυ λεπτα γραφει σχολιο.ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΒΑΛΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΠΙΚΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ......ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ?
    ΤΑ Παραπονα σου στον ΑΠΙΚΟ......η στον δημαρχο εκει του την εχει δωσει....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ?ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ .
    Οταν θα στρωσει η ΜΑΙΜΟΥΔΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...ΑΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ....ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.Εν τω μεταξυ εγω θα πεταω μπανανες και εσυ ΦΛΟΥΔΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ?
    ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ?
    ΕΕΕΕΕ ΤΡΙΤΩΣΕ
    ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Ετσι για να μην ξεχνιομαστε και περιμενουμε τα θαυματα του ΑγΔημητριου.
    ενα ειναι το...θαυμα Ο ΖΩΤΟΣ .....αυτος ο γραφειοκρατης που σωζει τους παντες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυβερνητικη πολιτικη ειναι κλεισιμο των παντων.Αυτο το εφαρμοζει με τον Υπουργο,και τον ΖΩΤΟ.Οσοι Δημαρχοι θελουν να συνδραμουν την κεντρικη Κυβερνηση ακολουθουν και εφαρμοζουν οτι τους ζητα καθε φορα.Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ εχασε τις εκλογες και τιμωρηθηκε Πολιτικα πιστευω και Ποινικα!Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ εγινε Δημαρχος υποσχομενος τα Παντα στους Παντες,τωρα αν θα σωσει η οχι το ΚΥ ειναι μονο δικο του θεμα.Το δικο μας θεμα ποιος θα τον σωσει απο εμας..γιατι στο βαθος εχει παλι εκλογες.......ωραια τα σκεφτηκε ωραια μαγειρεψε τα σταυρουδακια,ωραια συμφωνησε με την Χ.Α. και πηρε τα ψηφαλακια της,αλλα αυτοι ειναι που τον ξαναφερνουν στις εκλογες.Ο θανατος του θα ειναι ακαριαιος μονο με την προκηρυξη επαναλειπτικων εκλογων.

      Διαγραφή
    2. ωραια αρχιζεις να συμορφωνεσαι..θα περιμενω μια εβδομαδα ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΧΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .....ως ανωνυμος ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΖΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ?

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου