Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

το... παλάτι του Γιώργου Λιάγκα

«Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια...», λέει ο παρουσιαστήςΜπορεί να πέρασε
κάποιες ημέρες στην Μύκονο και τη Σύρο όμως επέστρεψε και πάλι στην Τήνο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του και γεμίζει τις μπαταρίες του, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στον ANT1.


O παρουσιαστής, το πρωί της Τρίτης, πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους φίλους του το... παλάτι του.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που όπως φαίνεται έπαιζε με τον γιο του Γιάννη στην άμμο σημείωσε κάτω από την φωτογραφία που ανάρτησε: «Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια...».

20 σχόλια:

  1. λιαγκας ..ελπίζω να το κάλυψε το παλάτι του υιού Λιάγκα ήδη η θάλασσα, γιατί κατέληξε η κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ και θα καταβληθεί σε 6 δόσεις. Ακου παλάτι.... ούτε περίπτερο, ακόμα και στην άμμο χτισμένο με τη σημερινή Κυβέρνηση φορολογείται και η λέξη. (Π)αλάτι θα λέμε από δω και στο εξής συνθηματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ Χ.Σ...Ε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ?? ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ...ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ... ΛΟΙΠΟΝ: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΤΕΘΕΝΤΑ, ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΕΡΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΣΚΥΛΟΥ, ΜΕ ΕΝΑΝ ''ΕΠΙΛΟΓΟ'' ΜΙΚΡΟΥ ΣΚΑΤΟΥΛΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΩΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΤΕΤΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΥΡ...ΔΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ''ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ'' ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΣΚΑΤ...ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΗΣ... ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ, (ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΛΑΣΣΟΜΑΙ, ΑΦΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ειναι αυτο το πραγμα σαν περιττωματα σκυλου μοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ηλίθιος παρουσιαστής με την ηλίθια σύζυγο του παρουσιάζουν τις ηλίθιες δημιουργίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ- ΚΑΙ γιατι βριζεις τους ανθρωπους με τοση ζηλεια και κακια ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΙ ΟΙ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά τότε αυτοί οι δύο είναι πανέξυπνοι και εσύ είσαι ηλίθια/ος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τωρα δε τα λες σοβαρα αυτα τα πταγματα εσυ , ετσι ? Μη μου πεις πως θιχτηκες με το χαραχτηρισμο ηλιθιοι......γιατι αν εχει σε κατι 100 δικιο ο Σπαρτακος ειναι στη βλακεια που δερνει και τους δυο αυτους λαικους . Ειδικα ο Λιαγκας ειναι σα να εχεις φερει το χωριο στην Αθηνα και να σου παριστανει το λοκάλι Βουλιαγμενιωτη....το οτι απευθυνονται σε κοινο ηλιθιων δε τους καθιστα αυτοματα και εξυπνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί μπορεί να είναι πανέξυπνοι, εσένα όμως που κάθεσαι και τους υπερασπίζεσαι λες και σου θίξανε δε ξέρω κι εγώ τι, δεν πρέπει να σου κόβει και πολύ ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @@@ προς ηλιθιους κακους ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ-- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ,.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σεληνειακο τοπιο πιο πολυ με ηφαιστειο μου κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΡΙΑΝΗ,,,,Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ-ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΡΑΧΟ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ. -ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγω....οι αναλογιες δηλωνουν προσωπικοτητα εγωκεντρικη και με τασεις μεγαλομανιας..προσεξτε την διαφορα του κεντικου κτησματος της κατασκευης σε αναλογια με το υπολυπομενο κτησμα..αφηστε δε που θα συμπληρωνα οτι η πισω εισοδο δηλωνει τασεις φυγης απο την πισω πορτα σε συνδιασμο με προχειροτητα κατασκευης η οποια εκολαπτει κυνδυνους εμπιστοσυνης που εχουν τισ ριζες σε ελλειπη προτοβουλια ευθηνης με κεντρικο αξονα απαρχης τα παιδικα του χρονια...αν η κατασκευη αυτη ηταν ζωγραφια θα ηταν μια μουρτζαλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @@@ΥΓ-ποια πισω εισοδος ρε ΕΓΩ ?? μια εισοδο εχει. κεντρικη. και μαλιστα εισχωρει το κυμα. με βαρκα πανε στο βραχακι.ειναι μελετημενο ετσι για ασφαλεια. -δεν τον ξερω τον Γιωργο ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @εσυ εισαι ο ΕΓΩκεντρικος !!!!!!!!!!!!!! μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ +ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ-ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΙΚΡΥΝΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.-ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΑΣΤΟΧΗΣ ΚΑΚΙΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θρόιντ....Πες το ψέματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θαλασσινη ωραιο ειναι !!!!!!!!!!!!!!!! θα χαιρονται τα παιδια θαλασσα.! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΡΑΚΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου