Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Άρτεμις - Τελικά δεν ανακλήθηκε η άδεια του Riviera;

Πρώτη Δημοσίευση: 24.08.2014
Στην 13η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμο  το Δημοτικό Συμβούλιο, παίζοντας το θέατρο που χρειαζόταν, έδωσε την άδεια στο Rivera, με διευθυντή της
παράστασης τον Δημήτρη Μάρκου. Αυτό δεν θα μπορούσαμε να το πούμε αν όλοι οι παρόντες της παράταξης του, 8 άτομα, είχαν ψηφίσει καθαρά ΥΠΕΡ της ανάκλησης της άδειας.
Ο Δημήτρης Μάρκου, βέβαια, ψήφισε ΥΠΕΡ της ανάκλησης της άδειας. Αλλά έκανε την "κολοτούμπα" με τον Αντιδήμαρχό του, Κρόκο, ο οποίος ψήφισε ΚΑΤΑ της ανάκλησης και με τον άλλο του αντιδήμαρχο, κ. Μπέκα, που ψήφισε ΠΑΡΩΝ. Πρόκειται για "κολοτούμπα σε στυλ της Βουλής του 1964-66". Δηλαδή, να είναι εκείνος ριζοσπαστικά και ηρωικά εναντίον, αλλά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, επηρεασμένο από ψήφους της παράταξής του, να είναι το αντίθετο και έτσι να μην έχει δυσαρεστήσει κανέναν.
Αποτέλεσμα είναι, τελικά, το κατάστημα να έχει νόμιμη άδεια με αυτή την απόφαση.

Αν δεν ισχύει η εκδοχή "παράσταση/κολοτούμπα" τότε πρέπει να υποθέσουμε ότι ο Δημήτρης Μάρκου δεν "είναι" αρχηγός παράταξης, είναι ένας ακόμη απλός, αδύναμος Δημοτικός Σύμβουλος και όλοι οι υπόλοιποι, της παράταξής του, μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.
Αν υπάρχει κάποια άλλη εκδοχή ας μας την δώσει ο ίδιος. Εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.

 Συγκεκριμένα, στην 13η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. στο θέμα: «Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA”. » η  διατύπωση της απόφασης όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια είναι: 

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Επτά (7) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Μαργέτης Αθανάσιος, Σερέτης Χρήστος, Γκινοσάτης Γεώργιος, Κρόκος Νικόλαος, Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, Ραφτοπούλου Άννα και Δανέζης Ευάγγελος ψήφισαν την εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Γκινοσάτη Γεωργίου για την μη ανάκληση της υπ’ αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA” για τους λόγους που ανέφεραν στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Συνεδρίασης.
   
Έξι (6) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Μαργέτη Αφροδίτη, Ζήση Μαρία, Τσαντήλας       Χρήστος, Μάρκου Δημήτριος, Τούντας Αντώνιος και Κατραμάδος Σταύρος, ψήφισαν την εισήγηση της υπηρεσίας υπέρ της ανάκλησης της υπ’ αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA” για τους λόγους που ανέφεραν στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Συνεδρίασης.

Τέσσερις (4) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Κουλοχέρης Γεώργιος, Μπέκας Γεώργιος, Μάρκου Παναγιώτα και Γεωργάκης Αντώνιος δήλωσαν «παρών», στην εισήγηση του Αντιδημάρχου περί μη ανάκλησης της εν λόγω άδειας ίδρυσης & λειτουργίας και προσμετρούνται στις αρνητικές ψήφους επί της εισήγησης του Αντιδημάρχου.

49 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ22 Αυγούστου 2014 στις 12:47 μ.μ.

    Δ.ΜΑΡΚΟΥ ο τελευταιος αποτυχημενος κωλοτουμπας.Για ΟΛΑ δηθεν δεν εχει αναλαβει επισημα ΔΗΜΑΡΧΟΣ στον ΒΟΡΙΔΗ ομως εστειλε γραμμα με υπογραφη Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,στο ΔΣ εχει την απολυτη πλειοψηφια αλλα το μαγαζι διατηρησε ΝΟΜΙΜΑ την αδεια νταπαντουπαδικου με την κωλοτουμπα ΜΑΡΚΟΥ.Αντε καλο τζαμπα υποχρεωτικο γλεντι μεχρι πρωιας,στο Στρατοπεδο Διασκεδασης ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ,και για τα επομενα πεντε χρονια...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΣΑ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ......ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ.....
      ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΜΕ Παλια παπουτσια....
      ουτε καν παρουσα ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΑΡΧΙΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΛΑΣΣΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....παλι καλα που δεν σε χρεωσαν στα ναι του δημητρη ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΟΚΟ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.

      Διαγραφή
    2. Αυτη δεν ειπε ποτε οτι θα κλεισει τα κολαδικα,κατι ψελισε οτι θααα βρουμε λυση,κλπ.κλπ.μονο ο Δημητρης εταξε ξεκαθαρα και χωρις φιοριτουρες οτι αν γινει δημαρχος οι βομβαρδισμοι της νυχτας θα σταματησουν....

      Διαγραφή
    3. Δεν ειδα πουθενα στο προγραμμα της ΑΝΑΣΣΑ οτι θα κλεισει τα μαγαζια.Η θεση ειναι οτι πρεπει να βρεθει τροπος να συνυπαρχουν αρμονικα ωστε ουτε οι κατοικοι να ενοχλουνται ουτε τα μαγαζιαπου λειτουργουν νομιμα και δινουν εργασια και φορους να κλεινουν.

      Διαγραφή
  2. Ουτε λιγο ουε πολυ,μας δουλευει ασχημα ο Δημητρακης,πριν αλεκτωρ....αρχισε τα κολπα Κατσαλιρου,και Λοιπων.....Αυτο ειναι κλασσικη Λαμογια αυτα ειναι δυο θεματα-εισηγησεις δυο ξεκαθαρες ψηφοφοριες.Αυτη η Αποφαση Μαιμου ακολουθωντας το καταστημα τα νομιμα ενδικα μεσα για να γινει αμετακλητη θελει 2-3 μηνες,εκανε την δουλεια του ομορφα ωραια ΟΛΟΙ αυτοι χαρουμενοι,και ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ μεχρι νεωτερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗς ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ Η ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ?Που ειναι η νεα ΑΝΑΣΣΑ ο καλος Μπεκας ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΑΥΓΟ ?Οταν σας ελεγα οχιΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΙ δεν με ακουσατε.
      Παρτε τωρα νεο Δημαρχο με παλιοσυμβουλους που τον γραφουν ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ......ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ με τα κατσαλιροπαιδα που μαζεψε.Αν μαλιστα τους ανταμειψει με αξιωματα ..και δεν βρει ποιος υπεγραψε την νεα αδεια στο παλιο μαγαζι ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΣΣΙΜΟΑΝΑΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ.
      Θα τον καταπιει αμασητο.

      Διαγραφή
    2. OXIIII O DHMHTRAKHS EXEI POLY KALYTERO DEN MILAEI KA8OLOY DEN KSEREI KANEIS TIPOTA...

      Διαγραφή
    3. Ο Δημητρης δεν ειχε κανενα περιθωριο επιλογης,και κανενα προσον να γινει δημαρχος αλλιως.Πηρε στην παραταξη του οποιον μπορουσε να φερει ψηφους που θα τον εκαναν δημαρχο.ΔΗΜΑΡΧΟΣ εγινε ολα αυτα που λεμε και γραφουμε τα ακουει βερεσε και ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να μεινει χωρισ ΚΑΝΑΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ πεντε ετη θα ειναι Δημαρχος θα βρει την επομενη κρατικοδιαιτη θεση να μεταπηδησει και θα εχει στο βιογραφικο του ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 2014-2019,αυτο που ηθελε το πηρε.ΜΑΓΚΑΣ και πολυ μαλιστα.

      Διαγραφή
  3. Ουτε να διαβαζεται δεν ξερετε 7 υπερ της μη ανακλησης και 6 υπερ της ανακλησης με 4 παρων που μετρουνται υπερ της ανακλησης η αδεια του RIVIERA ανακληθηκε ! Αυτη ειναι η αληθεια η αδεια ανακληθηκε αλλα το μαγαζι ειχε προλαβει και ειχε βγαλει με διαδικασιες απο τον Μαιο αλλη αδεια με νεο ΑΦΜ και νεα εταιρια. Οποτε η ανακληση ηταν μια τρυπα στο νερο. Μη λεμε ανακριβειες και μπερδευουμε τον κοσμο. Κτυπατε αν δειτε κατι στραβο αλλα μη λεμε αλλα για αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ.Αυτες οι κολοτουμπες και ερμηνειες της αποφασεως σημαινει οτι εισαι του κυκλωματος Αυτοδιοικηση.Αυτην την λεπτομερεια του ΠΑΡΩΝ την ξερουν κατι ΛΑΜΟΓΙΑ σαν και ΕΣΕΝΑ.Αλλα και στην ΛΑΜΟΓΙΑ που παιχτηκε και την εξηγει ο 14.00 ειναι δυο ψηφοφοριες και ψηφισαν ανακαταμενα μια.Ετσι το Μαγαζι μπορει να παει σε ενδικα μεσα που οσο γρηγορα και να γινουν ΘΕΛΟΥΝ δυο τρεις μηνες το λιγοτερο,αρα το μαγαζι εβγαλε την σαιζον.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ Ο ΚΡΟΚΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΜΠΕΚΑΣ ΕΝΑ ΘΟΛΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ.ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΟ?ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ?

      Διαγραφή
    3. ΑΝΕΜΟ ΜΑΖΩΜΑΤΑ -ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.
      Αυτους πηρε αυτους ψηφισατε αυτοι ψηφιζουν Δηλαδη οτι θελει ο καθεις.....ΨΗΦΙΖΕΙ?ΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΤΑΝ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΠΟΡΙ.....
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΠΑΠΟΡΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΒΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΑΛΩΣΑΤΕ ....
      Αντε γεια παω ΜΑΚΡΙΑ στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ......

      ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ?
      Η ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΗΤΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΑΙΔΑΚΙΑ ?
      Αυτο εχει σημασια ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ.
      ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΜΟΚΟ ΑΠΟ ΑΠΙΚΟΥΣ ?

      Διαγραφή
    4. Αυτα μικρε δεν τα μπορεις να τα παρεις στο χερι ουτε με εισαγγελικη παραγγελια,ουτε με τανκς,ουτε με κομαντο.Αυτα ειναι επτασφραγιστο μυστικο που αφορουν την ασφαλεια ολου του συστηματος Δημοσια Διοικηση,δεν δινουν κανενα μα απολυτως κανενα χαρτι,ακομα και στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα χωνουν ετσι μπερδεμενα που πρεπει να ψαξεις παρα πολυ,και τα βαζουν με ελλιπης πληροφοριες,να πρεπει να πας απο το Δημαρχειο να ξερουν φατσικα ποιος ψαχνει ΤΙ και ΓΙΑΤΙ..Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του ΜΗΤΣΟΥ δεξι ποδι,χερι,μαγουλο,ματι,του ΜΗΤΣΟΥ ξερει πιο πολλα και απο τον ΜΗΤΣΟ,και αυτος κομπαζει και μαθαινουμε κανα νεο.

      Διαγραφή
    5. Σε ολα τα συμβούλια ακόμα και των ιδιωτικών εταιριων το παρων χρεωνεται σαν όχι στην εισηγηση δεν χρειάζεσαι να είσαι δημοτικός ή επιστημων να το ξερεις. Τα υπολοιπα είναι κουβεντες απλως για να γίνεται θεμα. Η άδεια ανακληθηκε σε ένα μαγαζι που πλεον δεν υπαρχει σαν εταιρία με απόλυτη πλειοψηφία έτσι και αλλιως η απόφαση είναι αχρηστη. Και μη μου πείτε ότι πρωτη φορά το ακούτε αυτό με την αλλαγη ΑΦΜ και εταιρίας. Το θεμα θελει σοβαρότητα και οχι αναφορές αλλου για αλλου.

      Διαγραφή
    6. Χτυπας ενεσεις η κατι ποιο φευγατο?Ειναι δυο εισηγησεις δυο ψηφοφοριες."Η δεν καταλαβαινεις την ΛΑΜΟΓΙΑ,Ή εισαι ενα απο τα ΛΑΜΟΓΙΑ που ψηφισαν.Αυτη η αποφαση "του κωλου" σηκωνει ενσταση,και θελει ερμηνεια Δικαστικη,τελειωσε και ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ.Πηγαινε να κλεισεις το κλειστο

      Διαγραφή
  4. Aυτό που είναι εντελώς κατάπτυστο είναι ότι αφήνουν τους ίδιους τους επιχειρηματίες που έχει φάει το μαγαζί τους ένα σωρό μηνύσεις, να αλλάζουν απλά την επωνυμία, το ΑΦΜ, την επιχείρηση δηλαδή και το μαγαζί να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες σα να μη συμβαίνει τίποτα !!!
    Έτσι τα κωλάδικα συνεχίζουν να λειτουργούν και να ηχορυπαίνουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
    Το σόι δήμος είμαστε;
    Που είναι η προστασία του πολίτη, όταν υποθάλπτεις τους παρανόμους και στην ουσία διαιωνίζεις την παράβαση;;;
    Όσο για το άλλο που είναι για γέλια:
    Οι άδειες για τα κωλάδικα επισήμως και στην πραγματικότητα είναι: "...καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο..."!!!!!!
    ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ λένε οι "άδειες" εδώ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούν ως ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ με συναυλίες με τεράστια ηχεία στον προαύλιο χώρο με dj!!!!!!!!!
    Φυσικά δε μπορούν να δώσουν απ' ευθείας άδεια "νυχτερινού κέντρου" μέσα στο οικισμό και το παρακάμπτουν το νομικό κώλυμα αυτό με τις απίθανες και προκλητικές "μαιμουδιές" που βλέπετε...
    ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΑΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μαγαζι κανει οτι μπορει να κονομησει εστω παρανομα,ο Δημαρχος του κοβει την παρανομια.Και ο νεος Δημαρχος δεν εχει σκοπο ουτε καν σκεψη να μαζεψει τα χαλιναρια...

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ?
      Αν ειστε υπερ της νομιμοτητας και δεν παιζετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ιδου κυριοι ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΤΟΙΟΙ το ονομα αυτου που υπεγραψε.Διαβολε δημοσιο εγγραφο ειναι ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ?ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ .....ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ για να ξεσκεπασετε τον βοθρο ?Απλως πετατε τα κατσαλιροσκατα στον Δημητρη ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ?
      Δεν θελουμε σκατο μαχιες θελουμε ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ .Επ αυτου ειστε διατεθειμενοι να προχωρησετε ανεξαρτητα ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ η αλλα λογια να αγαπιομαστε ?
      Τερμα οι μαιμουδιες ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ .

      Διαγραφή
    3. ΒΡΕΕΕ δεν εχουμε ιμπιζα δεν παιρνεις τετοιες πληροφοριες,πως να στο κανω πιο λιανα να το καταλαβεις ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ δυσκολο ειναι.Ειμαι αμμεσα ενδιαφερομενος για την ηχορυπανση με δεκαδες μηνυσεις,δεν παιρνω τα χρυσοβουλα με Τ Ι Π Ο Τ Α...

      Διαγραφή
  5. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΣ ΛΥΜΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΥΓΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ,ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ........

      Διαγραφή
  6. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!
    Αυτό δεν είναι ΔΣ είναι μπ@@@@@λο!
    Πως γίνεται "κύριοι" του ΔΣ καραπαράνομα νταπαντουπάδικα που αφήνουν άγρυπνους μέχρι τα ξημερώματα εκατοντάδες ανθρώπους και οικογένειες με τις δεκάδες παράνομες συναυλίες, να συνεχίζουν ακάθεκτα υπό νέα επωνυμία είναι εντελώς ανήκουστο!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΤΟΙΟΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ "BLACK LIST" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ;;;;;;;;;;;;
    Τι περιμένενετε από αυτούς να αλλάξουν ήθος, να συνετιστούν, όταν έχουν αποδείξει το ποιον τους και πόσο σέβονται την νομοθεσία και τους κατοίκους εδώ και σωρεία ετών , για πάνω από ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;
    Τόσα χρόνια μηνύσεων και καταγγελιών δεν αρκούν για να πεισθεί ο δήμος ότι πρέπει να μπει αυλαία λήξης στις "επιχειρηματικές δραστηριότητες" των κατ' εξακολούθηση παρανόμων στην περιοχή μας;;;;
    Αλλά τι λέμε, μόνο μια λέξη καλύπτει κάθε λογική ερμηνεία: η ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!
    Διαφθορά από την κορυφή μέχρι τα νύχια!!!
    Θα είναι κορυφαίο λάθος αν η απερχόμενη δημαρχιακή αρχή δε λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΔΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα καλα σωστα και τα σκυλια δεμενα.Ο Μητσαρας εδωσε εντολη να κρατηθουν οι αποφασεις στα συρταρια.Εχω κανει μονο εγω προσωπικα οκτω μηνυσεις σε τρεις διαφορετικες εταιριες που ειναι το ιδιο μαγαζι,αλλα παντα κρυβεται και καποια αλλη επωνυμια που μονο ο Δημος,και η Εφορια Ξερουν.Οποτε καανω μηνυσεις σε φαντασματα,και μου μενει μονο το εξοδο,και η ταλαιπωρια.Μονο ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μπορει να αλλαξει το καθεστως κανεις μα κανεις αλλος.....

      Διαγραφή
  7. Δεν φταει για την αλλαγη ΑΦΜ και εταιριας ο Δημος το δικαιωμα το δινει η νομοθεσια που συμφωνα με την τροικα πρεπει να γινει ακομα πιο ελαστικη και ν δινονται αδειες στην επιχειρησεις σε λιγες ημερες. Ενισχυση της επιχειρηματικοτητας λεγεται. Δεν φταειγια ολα ο Δημος. Με της χρησεις γης ολη η Αρτεμιδα ειναι παρανομη τα 2/3 απο ολα το ειδων τα μαγαζια ειναι παρανομα. Εγινε απο παραθεριστικη περιοχη μονιμης κατοικιας και αυτο δημιουργησε την αναγκη να δωθουν αδεες παρατυπα σε διαφορα μαγαζια και μπηκαν στο κολπο και η καφετερειες και εγιναν μπουζουκαδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο,ΑΛΛΑ παντα αυτο το ΑΛΛΑ.Οι αδειες πρεπει να δινονται σε λεπτα της ωρας,ΑΛΛΑ αν τηρουν τα "μαγαζια"τις προδιαγραφες που πηρανε την αδεια πρεπει να ειναι συνεχης,υπευθυνη,διαρκης,και τα προστιμα τα πολυ υψηλα να πεφτουν παλι σε λεπτα της ωρας στον ΔΥ που δεν κανει καλα την δουλεια του"ελεγχο".ΜΟΝΟ ο ΔΗΜΟΣ και κανενας ΑΛΛΟΣ δεν εχει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να επιβαλει το ΠΩΣ θα λειγουργουν τα "ΜΑΓΑΖΙΑ" ο νομος του εχει δωσει ολα τα εργαλεια,και ΟΛΗ την ΕΞΟΥΣΙΑ.ΘΕΛΕΙ Η ΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. Για να αλλαξει ΑΦΜ,η εταιρεια που στεγαζεται στο ακινητο θελει χαρτι απο τον Δημο που ειναι το ακινητο.Αρα μονο ο ΔΗΜΟΣ εχει το χρυσο κλειδι......να αλλαξεις η ΟΧΙ ΑΦΜ στο ιδιο ακινητο.ΓΚΕ ΓΚΕ

      Διαγραφή
    3. δεν το εγραψε ο αριστογειτων το σχολιο αλλα η ερωτηση ισχυει ποιοσ υπεγραψε απο τον δημο.
      ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ

      Διαγραφή
    4. ΟΛΟΙ τους το υπεγραψαν αλλοι με υπογραφη,και αλλοι γυρνωντας την πλατη οταν επεφτε η υπογραφη....ΟΛΑ αυτα του ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ τα εχει πια ο ΜΗΤΣΟΣ και τα ζηταμε απο αυτον,ελα ομως που εχουν και την δικη του υπογραφη,οποτε παλι δεν τα παιρνουμε......

      Διαγραφή
  8. Εγω δεν καταλαβα ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ.ΩΡΙΣΕ ΝΕΟΥς ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ?
    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ?
    ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ...ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ .....ΓΕΝΙΚΩΣ....
    ΠΑΕΙ ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΚΑΒΑΛΛΗΣΑΜΕ ΚΑΛΑΜΙΑ Η ......σπρωχνουμε .....ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ?ΑΦΟΥ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΡΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ?ΟΧΙ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ 31/8 ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ...ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ...

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ?Πηγαινε 10 λεπτα στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ να μαθεις τα ΠΑΝΤΑ,χωρις καν να ρωτησεις.Ειναι τετοιος ο αναβρασμος απο τους ΔΥ ποιος θα γινει ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ για να κανονισουν και οι ΔΥ που θα αραξουν τα επομενα πεντε χρονια.ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

      Διαγραφή
  9. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ...ΤΑ ΛΕΝΕ.......?ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Η ΣΤΟΝ ΑΠΙΚΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ
    ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ....
    Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος υπέγραψε για την αλλαγή ΑΦΜ και εταιρείας;;; Καλά δε ξέρετε την απάντηση;;;
    Ποιοί προστατεύουν και συντηρούν αυτό το αίσχος τόσα χρόνια;;;
    Νέε δήμαρχε, απλά και με μια κίνηση λύνεται το ζήτημα. Όποιος μαγαζάτορας θέλει να αλλάξει ΑΦΜ και εταιρεία στην ίδια περιοχή, να εξετάζεται πρώτα το ιστορικό του.
    Το ιστορικό του ως ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ σαν φυσικό πρόσωπο/α που απαρτίζουν την εταιρεία κι αν αυτό είναι βεβαρημένο ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΑΦΜ!!!
    Δε ξέρω αν νομικά στέκει η παραπάνω πρόταση αλλά είναι μια σίγουρη λύση να μη γίνεται η μαιμουδιά "αλλάζω ΑΦΜ και παίρνω άφεση αμαρτιών".
    Ακόμα κι δε γίνεται αυτό, ο δήμος μπορεί με απόφαση του ΔΣ του να κρίνει ότι η περιοχή (πχ του Αγίου Νικολάου) είναι υπερκορεσμένη από μπαρ-καφέ και να σταματήσει την έκδοση νέων αδειών! Τέλος λοιπόν στην έκδοση νέων νέα ΑΦΜ, τέλος οι "νέες εταιρείες" με την ρητή προειδοποίηση στους υπάρχοντες μαγαζάτορες-εταιρείες ότι αν χάσουν την άδεια λόγω παραβάσεων ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΟ ΑΦΜ αφού δεν θα εκδίδονται νέες άδειες και νέα ΑΦΜ!!!
    Τότε θα δείτε αν θα ξανακουστεί "κιχ" από περιοχές σαν τον Άγιο Νικόλαο που σήμερα στενάζουν από την ασύδοτη λειτουργία των καφέ-μπαρ ως παράνομα νυχτερινά κέντρα που ξεσηκώνουν με την αφόρητη ηχορύπανσή τους όλη την περιοχή χωρίς ποτέ κανείς να έχει καταφέρει να βάλει φρένο στην ανομία και στην ΑΛΗΤΕΙΑ κυριολεκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες ανθρωπέ μου, το πρόβλημα είναι να ακούνε εκεί στο δήμο! Δε βλέπεις τι γίνεται; Με τισ μαιμουδιές που κάνουν στην πραγματικότητα δεν κλείνει κανένα κωλάδικο ποτέ!!!
      Πάμε βουρ για τη σεζόν του 2015-16 με φουλ "νταπαντούπα" και ατέλειωτα ξενύχτια σ' όλη την Αρτέμιδα (και ειδικά στον Άγιο Νικόλαο).
      Μόνο ο Δημήτρης μπορεί να σφραγίσει το βόθρο της ασυδοσίας και της ηχορύπανσης μια για πάντα, αρκεί να είναι στις προθέσεις του...

      Διαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΝΥΧΤΙ ΠΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εβίβα τα νόθα ουίσκι σου και τράβα παραλία να τσιφτεντελωθείς με τους όμοιούς σου!
      Η οινοπνευματίλα του χνώτου τρυπάει μύτες ακόμα και μέσα απ' την οθόνη... ΧΙΚ !

      Διαγραφή
    2. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΤΟΜΑΡΟ ΣΟΥ?ΕΜΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΧΝΥΧΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ,ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ...ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    3. ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ Α.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΕΧΝΥΧΤΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ:
      "Συγκρατούμενε" αν σε παρηγορεί , είμαστε πολλοί... Εμείς ολόκληρη γειτονιά σε "καταναγκαστικά έργα" από Παρασκευή ως Κυριακή"... Εκτίουμε ποινή ήδη πάνω από 5 χρόνια και φοβάμαι ότι πάμε για ισόβια...

      Διαγραφή
  13. ποιος σας ειπε οτι οι πλειοψηφια τις λουτσας εχει προβλημα με αυτα τα μαγαζια;μαλλον ολοι εσεις που φωναζεται και κατηγορειται ειστε οι μειοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς μπορεί να έχεις εν μέρει κάποιο δίκιο!! Προχθές μίλαγα με μια ηλίθια ντόπια, γύρω στα 65 και περιχαρής μου ξεστόμισε ότι τα μαγαζιά (κωλόμπαρα) δίνουν "ζωντάνια" στην περιοχή! Κόντεψα να πνιγώ από το σοκ, κατάπια βίαια τα πτύελά μου και κατέπνιξα την ενστικτώδη απόχρεμψη επί του αντιπαθέστατου βλογιοκομμένου προσώπου της!!! Τέτοια "ανθρωποειδή" όντως κυκλοφορούν στην Αρτέμιδα και επιβεβαιώνουν το γραφικό χαρακτηρισμό του "Λούτσου" - σε θηλυκό ή αρσενικό γένος- που διαπομπεύεται εδώ και καιρό στα φόρουμ, ως το σιχαμερότερο "κατοικίδιο" της Ανατολικής ακτής...
      Αηδίασα τόσο, που η απόχρεμψη ήρθε τελικά αυθόρμητα σαν υγρή ρουκέτα, λίγο μετά την ατυχή επαφή μου με αυτό το απεχθέστατο δίποδο ντόπιο κατοικίδιο...

      Διαγραφή
    2. Ελα μωρεεε κατι ψωναρες που εχουν την αυθαιρετη παραγκα πανω στο κυμα,και διπλα στα μαγαζια ειναι,και κατι ΧΟΝΤΡΟΛΑΜΟΓΙΑ με τις αυθαιρετες βιλες πανω στην θαλασσα ΟΛΟΙ μαζι ειναι δεν ειναι 50 ψηφοι ποιος να ασχοληθει με αυτους?

      Διαγραφή
  14. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΦΤΩΧΟΣ?ΕΔΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΖΑΜΙΑ ΔΙΠΛΑ,ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙΣ,ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ "ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΗ?"ΑΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις μας δουλεύετε κανονικά όλους!!! Απόψε στον Άγιο Νικόλα σείεται ο τόπος από την συναυλία open air που παίζει το κολάδικο που υποτίθεται του παίρνετε την άδεια !! Ωραίο παιχνίδι βρήκατε δημαρχαίοι με τισ μαιμουδιές! Εσείς να κάνετε ΔΣ-παρωδίες για τα μάτια του κόσμου και εμείς να υποφέρουμε με τα κολάδικα δίπλα στα σπίτια μας ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κι ας ακούμε χίλιες δυο υποσχέσεις. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Π@@ΣΤΙ@ ΗΔΗ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ;ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΗ,ΚΑΙ ΑΛΛΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ..Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΠΟ@ΣΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ Α.ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΙΑ....ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΑ.Κ Ο Λ Α Σ Η ΠΑΝΤΟΥ.

      Διαγραφή
  16. Απ' ότι φαίνεται (μακάρι να διαψευσθώ), σ' αυτό το κωλοχώρι οι επιλογές για τους "δημοτικούς άρχοντες" είναι ελάχιστες κι όλες μέσα από την ίδια μολυσμένη στέρνα... Σύντομα ο χρόνος θα δείξει αν κι αν η νέα "υδροληψία" απ' αυτή τη στέρνα είναι στον ίδιο βαθμό μολυσματική με εκείνη που διαδέχτηκε...
    Βλέπω από τώρα απογοητευτικές ενδείξεις (γλέντι σε κολάδικο, σκόπιμη μη προέλευση σε ΔΣ για να προχωρήσει η "αδειοδότηση" μαγαζιού, εικονική ανάκληση άδειας μαγαζιού που ηχορυπαίνει εδώ και 5 χρόνια ) και ετοιμάζομαι για τα χειρότερα...
    Το μόνο που μας έμεινε είναι να κοροιδευόμαστε όταν παίρνουμε ξημερώματα το "100" ότι θα γίνει κάτι ή όταν μαζευόμαστε σε ψωρομαζώξεις αδρανών συλλόγων ότι επίσης θα γίνει κάτι...
    Υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ τέλος!
    Το κύκλωμα στο κωλοχώρι θεωρεί τα κολάδικα αναπόσπαστη πηγή ρευστού. Ο νόμος στο κωλοχώρι έτσι κι αλλιώς υπάρχει μόνο για να παραβιάζεται.
    Ποιος θα τον εφαρμόσει άλλωστε, οι διεφθαρμένοι;
    Οι κάτοικοι πλέον δε παίζουν κανένα ρόλο, αυτό το έκαναν μόλις πριν μερικούς μήνες στις εκλογές και τώρα δεν θα "ξαναχρειαστούν" για τα επόμενα σχεδόν 5 χρόνια... Προσαρμοστείτε στα πολιτικά ¨"ήθη" της χαβούζας, γιατί αλλιώς θα σαλτάρετε με νευρικό κλονισμό!
    Ήδη βλέπω κόσμο που τα ΠΣΚ φεύγει για Αθήνα προκειμένου να μη τρελαθεί από τη βίαιη ηχορύπανση που του επιβάλλουν... Κάποιοι άλλοι πιο "φυσιολάτρες" παίρνουν βαλίτσες και υπνόσακους και πάνε σε απόμερες παραλίες "να την πέσουν"μπας και κλείσουν μάτι, άλλοι περιμένουν με αγωνία να καμφθεί έστω και λίγο αυτή η ελεεινή κρίση στην αγορά ακινήτων και να βάλουν πωλητήριο σε "αυτό το μαρτυρικό εξοχικό" (ή και τη μόνιμη κατοικία) που κάποτε ήταν ησυχαστήριο σε παραδεισένια λουτρόπολη και τώρα κατάντησε για πάνω από 5 μήνες το χρόνο μη κατοικίσιμο λόγω της αλητείας των κολάδικων που το περικύκλωσαν και άλλοι "πιο ρομαντικοί" παραμυθιάζονται με μηνύσεις, αγωγές, δικηγόρους, εισαγγελείς (που έρχονται εδώ και χρόνια αλλά ακόμα είναι άφαντοι), συλλόγους του κ@λου και της φραπεδιάς, μπας και ξεχαρβαλώσουν το κύκλωμα που τους απομυζά τους κόπους μιας ζωής, το ίδιο τους το σπίτι και με το έτσι θέλω τους επιβάλλει αφόρητες τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης για εκείνους και τις οικογένειές τους...
    Η ΚΟΛΑΣΗ της Αρτέμιδας, ώρα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προτου γρεψετε πτι μ@λακια σας κατεβει στο μυαλο διαβαστε και κανενα νομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ..
    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ......
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΓΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΤΕΙΝΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου