Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης νέος Συνήγορος του Καταναλωτή

Ο Λευτέρης Ζαγορίτης νέος Συνήγορος του Καταναλωτή
Παρέδωσε την ηγεσία ο Ευάγγελος Ζερβέας

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή ανέλαβε την εποπτεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας και διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε τραπεζικά ιδρύματα και οφειλέτες για τη ρύθμιση μη εξυπηρετούμενων δανείων

Έπειτα από εξαετή θητεία ως Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Ευάγγελος Ζερβέας παρέδωσε την Παρασκευή την ηγεσία της Ανεξάρτητης Αρχής στον νεοδιορισθέντα, Λευτέρη Ζαγορίτη.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στη διάρκεια της θητείας του κ. Ζερβέα, ο Συνήγορος του Καταναλωτή ανέλαβε την εποπτεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας και διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε τραπεζικά ιδρύματα και οφειλέτες για τη ρύθμιση μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Επίσης, η Αρχή ανέπτυξε δραστήρια αυτεπάγγελτη δράση για την εξάλειψη δυσλειτουργιών σε κρίσιμους τομείς της αγοράς και, ιδίως, στον τραπεζικό, τον ασφαλιστικό, τον τηλεπικοινωνιακό, τον ενεργειακό, καθώς και σε αυτόν της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Ο κ. Ζερβέας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ζαγορίτη, ως νέο Συνήγορο του Καταναλωτή.

3 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΜΑΖΕΨΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.ΕΓΙΝΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ.ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΓΓ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΛ.....ΠΑΥΛΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΓ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.......ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΡΧΙΔΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου