Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝEΡΓΑΤΗ
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Βασίλειος Πιστικίδης
ΚΑΛΕΊ
τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης
ειδικού συνεργάτη σε οικονομικά θέματα – θέματα οργάνωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να καταθέσουν:
Α) Επικυρωμένο αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Β) Αντίγραφο πτυχίου ανώτατης οικονομικής σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,
Γ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα δηλώνουν ότι έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους δημοτικούς υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
Δ) Βιογραφικό και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο τεκμηριώνει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εμπειρία. Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και τη χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Ε) Πτυχίο γνώσης αγγλικής γλώσσας (επίπεδο First Certificate) Η πλήρωση της θέσης θα γίνει από το πρόσωπο που είναι, κατά την κρίση του Δημάρχου, κατάλληλο. Μπορεί να γίνει και με απόσπαση από Δήμο ή από άλλη  δημόσια υπηρεσία.
Ο Ειδικός Συνεργάτης που θα καταλάβει τη θέση θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ο οποίος δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τη θητεία της δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί. Τα καθήκοντά του και τα υπόλοιπα ζητήματα της θητείας του ορίζονται στο άρθρο 163 Ν. 3584/2007.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός πέντε (5) ημερών από την παρούσα δημοσίευση-γνωστοποίηση, στο Πρωτόκολλο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή να αποσταλούν δια συστημένης επιστολής (Δ/νση: οδός Αραφηνίδων Αλών 12, Ραφήνα, Τ.Κ. 19009).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου