Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΡΑΘΏΝΑ - «η ζωή μας να έχει δηλητηριασθεί»

από αναγνώστη 
Αγαπητή Ανατολική Ακτή Αττικής,
τις τελευταίες 15 ημέρες οι συμπολίτες ζουν ένα μαρτύριο από ομοβροντίες ανακοινώσεων και αποκαλύψεων για κλέφτες, λαμόγια, κομπίνες, κακουργήματα, νυχτερινές εφόδους σε σπίτια,
μεγαλοδικηγόροι, δημόσιοι ελεγκτές,άνδρες με τα μαύρα, διεθνής ελεγκτική εταιρεία κ.ά, (ούτε στην Ιταλία με την μαφία δεν αντιμετωπίζονται έτσι) με αποτέλεσμα η ζωή μας να έχει δηλητηριασθεί και να βλέπουμε με καχυποψία ανθρώπους που συνεργαζόμαστε και χαιρετούσαμε. 
Τα περισσότερα από αυτά είναι σύμφωνα με «αξιόπιστη πηγή» δηλ, ρουφιάνους του δήμου που λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, ρίχνοντας λάσπη λίγο πολύ σε όλους τους υπαλλήλους και συνεργάτες της προηγούμενης δημ. αρχής και λιγότερο από επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου Μαραθώνα-που κακώς δεν βάζει μια τάξη στα λεγόμενα και γραφόμενα.
Επειδή όλη αυτή η ιστορία έχει αρχίσει να κουράζει, επειδή η εφημερίδα σας πιστεύω πρέπει να παραμείνει αξιόπιστη και αξιοπρεπής, μήπως θα πρέπει να φιλτράρει περισσότερο τις κακοβουλίες και να αναγάγει σε πρώτο θέμα τα προβλήματα της καθημερινότητας που μας πνίγουν; 
Ας αφήσουμε στη δικαιοσύνη να δικάσει αυτούς που πιθανόν βούτηξαν στο μέλι.

Σαν 4η εξουσία αναλογιστείτε το βάρος που έχετε επωμισθεί για τη συνοχή της κοινωνίας και πιστεύω ότι έχετε τη δύναμη να φρενάρετε στον κατήφορο, που δεν έχουν οι άλλοι, με κάποιο κείμενο-έκκληση. 
Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά υπήρχαν και άνθρωποι με αξιοπρέπεια... και δεν κάνω λάθος. 

Πάντως εκείνο που πρέπει να ξέρουν ορισμένοι είναι ότι ..
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΥΜΩΝ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ!!!!!!!!!

Εμείς το μόνο που μπορούμε να απαντήσουμε είναι: "Συμφωνούμε απόλυτα!!! Και να σκεφτείτε ότι ΔΕΝ δημοσιεύουμε όλα όσα έρχονται για δημοσίευση..."

7 σχόλια:

  1. ανθρωπο των media ψηφισατε τι περιμενατε?Αυτο ξερει αυτο κανει Ας ψηφιζατε μοντελα να ποζαρει στα μουγκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι απλοί πολίτες αυτού του τόπου,δεν ζουν κανένα απολύτως μαρτύριο.Περιμένουν την λύτρωση από τις ρεμούλες και τις λαμογιές.Ο ΄΄κύριος΄΄ που έχει συντάξει το κείμενο,μάλλον δεν ανήκει στους απλούς πολίτες,αλλά σε αυτούς που βούτηξαν ολόκληροι στο μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σας βγήκαν τα σχέδια ρε παληκάρια.Περιμένατε έναν Ψηνάκη που να σηκώνεται από το κρεβάτι μετά τις δώδεκα το μεσημέρι και να συνεχίζατε την ρεμούλα όπως την είχατε συνηθίσει,δηλαδή να αλωνίζατε.Σας έκοψε τον βήχα τελικά ο Ψιψινέλ.Δεν περιμένατε τέτοιον έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα τσακιδια που θέλετε να σας Λυπούνται κιόλας σας τάραξανε την ησυχία ε ρε ουστ κοπριτες του κερατά φυλακή ισόβια σας αξίζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειλικρινά βαρεθήκαμε ορισμένοι τους νεοέλληνες αμπελοφιλόσοφους.
    Ακούμε για οικονομικά αδικήματα τις τελευταίες ημέρες και βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και να έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη.
    Η Δημοτική Αρχή διενεργεί οικονομικό έλεγχο και βεβαίως καλώς πράττει.
    Ωστόσο, με προβληματισμό ορισμένοι στεκόμαστε απέναντι στον καταιγισμό ειδήσεων περί "σκανδάλων".
    Οι έλεγχοι οφείλουν να γίνονται με απόλυτη μυστικότητα, και χωρίς πολλές φανφάρες.Είναι κρίμα να καταδικάζουμε ...και να γενικολογούμε λέγοντας για κλεφτες χωρίς να έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη.Πρέπει να παρακολουθείσουμε τις εξελίξεις με εγκράτεια και χαμηλούς τόνους, προκειμένου να εξελιχθεί η έρευνα χωρίς να σπιλωθούν υπολήψεις. Αναμένουμε τις εξελίξεις και την τελική απόφαση τις δικαιοσύνης.Προσωπικά κρατάω σε όλο το αυτό ''μικρό καλάθι'' και περιμένω πριν κατακρίνω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα το παραμυθι περι υποληψεων,ειναι πεταμενο μαζι με την υποληψη στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ στον ΧΥΤΑ.Ολοι να φανε ισοβια τα λεφτα χαθηκαν και ο ΧΥΤΑ θα γινει,και θα αφανισει εμας τους ανωνυμους.Ο ΧΥΤΑ μασ καιει οχι ποσα εφαγε το καθε Λαμογιο.Οτι και να φανε και ΙΣΟΒΙΑ σαν τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ σε 7-8 χρονακια θα ειναι εξω με το μετρητο καβατζα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι οι σωτήρες .....του Γραμματικού κ.Δούρου και ο κ.Γκίκας και ο κ.Δήμαρχος μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή