Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Απάντηση Δημάρχου Σ-Α στον κ.Τριάντη

Η κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη διαχείριση αστικών λυμάτων ορισμένων οικισμών, με πρόταση επιβολής προστίμων
(Υπόθεση: C-167/14) και οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Απαντώντας στο υπ’ αριθ. 29 παραπάνω σχετικό έγγραφό σας με το οποίο επανέρχεστε (όπως και με τα προγενέστερά σας, κατά το υπ’ αριθ. 26 παραπάνω σχετικό) και μας καλείται «να παράσχουμε τις απόψεις μας και τα επικαιροποιημένα δεδομένα για την εξέλιξη της υπόθεσης στον οικισμό της αρμοδιότητάς μας, σε ότι αφορά τα έργα συλλογής και επεξεργασίας αστικών λυμάτων», σας παραθέτουμε τα παρακάτω: (Τα οποία σας τα αναφέρουμε επιγραμματικά)
«1. Ελλιπής ενημέρωσή μας
2. Η «σχέση» του Δήμου μας με την εκδικαζόμενη υπόθεση C-167/14
3. Τα πραγματικά περιστατικά και δεδομένα που αποσείουν πλήρως τις επί του θέματος ευθύνες του Δήμου μας
4. Η διαδικασία αναζήτησης της αντικειμενικά προσφορότερης, ταχύτερης, εφικτής και επιλέξιμης (οικονομικά, τεχνολογικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά) λύσης για αποχέτευση και επεξεργασία λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, υπό τις παρούσες συνθήκες»
Διαβάστε όλο το έγγραφο:

4 σχόλια:

  1. Τι σημαινει αναζητηση λυσης τι συμαινει [υπο της παρουσες συνθηκες] Εμεις ψηφισαμε [οχι Κ Ε Λ ] ολα τα αλλα ειναι κολοτουμπες........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΕ Ο ΑΠΙΚΟΣ ...ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ ...
    Βρε δεν πα να κοψατε την ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ εγω την βρισκω ΟΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΙΚΟ.....
    ΑΧΟΥ ΤΟΟΟΟΟΟΟ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΚΕΛ
    Εδω γελανε με τον ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ......σας ηρθε η σφαλιαρα και το στριβετε αλλου?
    ΒΡΕ ΓΚΟΝΖΙΛΑ αστο το θεμα ειναι πολυ ΣΟΒΑΡΟ.
    παιξε τα ανασσοπουλα και τις κομπαρες ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ.
    Ναι γκονζιλακι ειναι ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΕς ΣΥΝΘΗΚΕς γιατι με τον κατσαλιρο που μας ζαλωσες Η το ξεχασες ?ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.
    το εγγραφο ειναι σχεδον το ιδιο με το σταλθεν και πριν ιδιο σχεδον με το της Ραφηνας και ο ΣΥΝΤΑΚΤΗς ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟς
    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ?ΨΑΧΝΕΙς ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΘΕΜΑ?
    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΛΥΣΗΣ εχεις εσυ καμμια ετοιμη ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ?Που ειναι η κατσαλιρεια μελετη συνδεσης με Ψυτταλεια?Δεν του εφτασαν τα χρηματα η δεν εφτασε ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ?
    Για πες μας τι εγινε ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?
    Να την ανασυρουμε απο την πηγαδα ΚΑΤΣΑΛΙΡΟς εσυ γιατι δεν την ΑΝΑΣΥΡΕΙΣ?ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεση του Δημου ειναι πρωτη φορα τοσο ξεκαθαρει για την Ψυταλλεια. Το θεμα το εφερε στο προηγουμενο συμβουλιο ο Δημαρχος ενημερωνοντας για συναντησεις που εκανε με καποια πρωην στελεχη της ΕΥΔΑΠ. Το θεμα αυτο το φαγανε και δεν το ανεφερε κανενας και ασχολουμασταν με θεματα οπως ποιοι ατιδημαρχοι πληρωνονται και ποιοι οχι λες και καποιος επαρνε παρανομα χρηματα και για τα μικροφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To θεμα ΚΕΛ δεν προσφερεται για ΓΚΟΝΖΙΛΟΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .
    Ειναι πολυ σοβαρο .
    Θελω να ελπιζω οτι οι ΒΑΤΡΑΧΟΜΥΙΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ θα αντιληφθουν οτι ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ και αφηνουμε τους εξουσιοδοτημενους με ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΗ να κανουν οτι πρεπει.
    Δεν τρεφω και μεγαλες ελπιδες ουτε στην γνωση τους ουτε στην ηθικη τους υποσταση αλλα ετσι λεωωωωωω μπας και ανακαλυψουν τα λαχανα εκτος απο τα βλητα που μασουλανε και τα ξερουν πολυ καλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου