Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΓΙΑ ΚΕΛ

Άσχημα μαντάτα από Παλλήνη, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος, σε ερώτηση σχετικά με την πορεία του
αποχετευτικού, έδωσε σιβυλλική απάντηση ως προς την πορεία των λυμάτων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης και του νότιου τμήματος της δημοτικής ενότητας Γέρακα, με μόνο σίγουρο ότι δεν θα οδηγηθούν στην Ψυττάλεια.

Καίριο ερώτημα προς τα πού θα πάνε, με έτοιμο τον αποχετευτικό αγωγό με κατεύθυνση το Πλατύ Χωράφι; Παρά τους λεονταρισμούς των δήμων Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, που θεωρούσαν ότι θα παροχετευτούν στην Ψυττάλεια, υπάρχει ορατό ενδεχόμενο να δεχτούν και επιπλέον λύματα.

Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι Κασσάνδρες που προέβλεπαν ότι όχι μόνο δεν υπάρχει πιθανότητα να πάνε τα λύματα των δύο δήμων στη Ψυττάλεια, αλλά ότι το Πλατύ Χωράφι θα δεχτεί και τα λύματα του νότιου τμήματος του καλλικρατικού δήμου Παλλήνης.

Τα πράγματα για τις νέες δημοτικές αρχές των δήμων Σ-Α και Ρ-Π, που βγήκαν με τη σημαία του κάθετου ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, γίνονται δυσκολότερα απ’ όσο προοιωνίζονταν, καθώς θα πρέπει όχι μόνο να ανασκευάσουν τη θεωρία τους σχετικά με την Ψυττάλεια, αλλά να αντιμετωπίσουν και τη νέα απειλή της όδευσης επιπλέον λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι.

Το μόνο καλό στην όλη ιστορία είναι ότι ο αγωγός εκροής του πλεονάζοντος επεξεργασμένου προϊόντος, που δεν θα χρησιμοποιείται για άρδευση, συναντά τον αγωγό του ΚΕΛ Κρωπίας-Παιανίας, οπότε δεν θα εκβάλλει στην Αρτέμιδα, όπως ήταν άλλωστε προγραμματισμένο. 

9 σχόλια:

  1. Αν δείτε εσείς Να πέφτουν Λύματα στο Πλατύ χωράφι και όχι της Παλλήνης αλλά μόνο των Σπάτων-Αρτέμιδος, να μου γράψετε γράμμα πικρμένο. Ήδη έχει ενημερωθεί η OLAF (Επιτροπή για την Διερεύνηση και την Καταπολέμηση της Απάτης των Κρατών-Μελών), Η οποία έχει ήδη αρχίσει την εξέταση ων Καταγγελιών, γιατί και πως δεν έχει κάνει τίποτα το Κράτος 20 χρόνια τώρα ενώ ήταν και είναι υπεύθυνο για την μελέτη και χωροθέτηση του ΚΕΛ. και γιατί ενώ η Ψυττάλεια έχει αναβαθμιστεί δυο φορές για να μπορεί να δεχθεί Λύματα κοντά 6000000 κατοίκων της Αττικής και ενώ ο Ίδιος ο Διευθυντής της ΕΥΔΑΠ έχει ομολογήσει (Με επίσημο Έγγραφό του πως χρειάζεται να δεχθεί η Ψυττάλεια όσο το δυνατόν Περισσότερα; Λύματα ούτως ώστε να έχουν αποτέλεσμα οι δύο Αναβαθμίσεις, αλλά και να αξιοποιηθεί καλύτερα η Επένδυση. Όταν η Πολιτεία και οι Υπουργάρες μας απαντήσουν πειστικά σε αυτά τα Ερωτήματα και γιατί μια επένδυση των 30.000.000.Ευρώ η Κυβέρνηση θέλει να την Κάνει Επένδυση 120.000.000 Ευρώ τότε ίσως μπορέσουν να κάνουν το ΚΕΛ εκεί που γουστάρουν και τότε όμως όχι εύκολα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός. Τα είπες όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To αίσχος είναι ότι το Συμβούλιο Επικρατείας επικαλείται την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδας , 271/2011.! Στην απόφαση αυτή στηρίζονται για να μην πάμε Ψυττάλεια.Στο δημοτικό συμβούλιο αυτό προδόθηκε ο κόσμος των Σπάτων - Αρτέμιδας. Ήταν τότε που απειλήθηκε ο Γιαννάτος, για το ΟΧΙ του Τοπικού Συμβουλίου. Ο αγώνας τώρα αρχίζει .Ολα τα στοιχεία που επικαλείται το Συμβούλιο Επικρατείας είναι ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ , όπως η ΜΕΛΈΤΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ..Ποιός έδωσε πλαστά στοιχεία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ?
    Δυστυχως την πηρανε ολοι μαζι....μονο που στην πορεια οταν ηταν αργα.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ....
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ?ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ.....
    Και σιγα.....η Ραφηνα που δεν την πηρε τι κερδισε?
    στο ιδιο χαλι ειμαστε φτου και απο την αρχη και με το αυγο στονκκκκ και χωρις εναλλακτικη προταση.Αν δειτε τι κωλοτουμπες εχουν γινει τα τελευταια χρονια στην Ραφηνα θα καταλαβετε οτι μας δουλευουν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ Αλα λενε σαν αντιπολιτευση αλλα σαν συμπολιτευση και αλλα ψηφιζουν....Τωρα δεν μενει παρα να κωλοτουμπιασει και η περιφερειαρχης εκτος αν το παιξει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και μας γλυτωσει που ....χλωμο το βλεπω.....
    Εμεις δεν θα πτωχευσομεν ?ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ?Εμεις θα εχουμε και δικαιολογια ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστειλαν την απόφαση 271/2011 του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος που ανέφερε την δημιουργία του τοπικού ΚΕΛ απο τους Αμερικανούς (αυτό με την λίμνη) όχι με την μελέτη αυτή την οποία που ποτε δεν έκαναν, αλλά με την μελέτη Λαζαρίδη του 2003 που μιλά για το τεράστιο ΚΕΛ των βορείων Μεσογείων στο Πλατύ χωράφι. Δηλάδή άλλο ψηφίστηκε και άλλο προωθήθηκε καλά είπαν τότε κάποιοι ότι ηθελα απλώς το ναι για την θέση πλατύ χωράφι και θα κόλλαγαν ότι μελέτη ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη πηγαν να εξαπατησουν το ΣΤΕ?Και το καταφεραν?ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα Οριανα ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΣΙ εσυ τελικα πηγες για μαλλι και βγηκες κουρεμμενη ....ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και εσυ μαζι.....ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΧΑΝΝΟ.στο ψαρεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι το πιανεται προσωπικα? Ολοι οι ελληναρες πλερωσαμε,και πλερωνουμε την ψυτταλεια,που εγινε για ολο το λεκανοπεδιο αττικης,απο την πρωτη μελετη μεχρι και σημερα.Ολοι οι πρωην πολεμιοι των ΚΕΛ τωρα που εγιναν δημαρχοι ειδαν μονο απο τα ΚΕΛ θα παρουν λεφτα,και θελουν να γυρισουν το μπιφτεκι,αλλα φοβουνται και τους δημοτες.Ο σπατομαρκου εβαλε γγ στον δημο του,τον ειδικο εισηγητη Ι.Παυλου,που υποστηριζε,και τον συμφερει πολυ να υποστηριζει ΟΧΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ,αλλα ΚΕΛ.Το χρημα κανει τον κοσμο να γυριζει,και τους βλαχοδημαρχους τσιτες που κανουν κολοτουμπες στα τσιρκα δημαρχεια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου