Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Μυστικά για επαγγελματικό μανικιούρ

Κάντε το μόνες σας!Αν δεν έχετε το περιθώριο χρόνου ή και χρημάτων για να σας κάνει το μανικιούρ σας κάποιος ειδικός, γίνετε εσείς η ίδια, ακολουθώντας τις παρακάτω πολύ απλές, αλλά σημαντικές συμβουλές:
• Tip 1:
Καταρχήν, λιμάρουν τα νύχια κάνοντας κινήσεις πάντα προς μια κατεύθυνση και με κλίση 45 μοιρών στη λίμα. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως χρησιμοποιούν χάρτινες λίμες, οι οποίες δεν τσακίζουν και δεν σπάνε το νύχι λόγω του ότι είναι πιο μαλακές από τις μεταλλικές.
• Tip 2:
Αφού έχουν καθαρίσει τα πετσάκια και έχουν λιμάρει τα νύχια, περνούν την επιφάνεια τους με ένα βαμβάκι εμποτισμένο στο ασετόν, ακόμα κι αν είναι άβαφα. Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνουν οποιαδήποτε μορφή λιπαρότητας ή σκόνης έχει κατακάτσει στο νύχι, ενώ παράλληλα τα αφυδατώνουν, αφήνοντας το βερνίκι να απλωθεί πιο σωστά.
• Tip 3:
Όταν τελειώσουν με το βάψιμο της επιφάνειας του νυχιού, σφραγίζουν το μανό στην άκρη του κάνοντας μια κάθετη κίνηση. Αυτό είναι ένα κόλπο που βοηθάει στην μεγαλύτερη διάρκεια του βερνικιού.
• Tip 4:
Αφού τελειώσουν με το βάψιμο των νυχιών, παίρνουν ένα μολύβι διόρθωσης ή ένα ξυλάκι με ελάχιστο βαμβάκι εμποτισμένο στο ασετόν στη μύτη του και καθαρίζουν τα πετσάκια από το μανό που έχει ξεφύγει από τα όρια του νυχιού.




Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου