Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Χρήστος Μαρλαντής: «Σκανδαλώδης η απαξίωση»

27.10.2014
Τώρα που η προοπτική των επαναληπτικών εκλογών εξαφανίστηκε από τον ορίζοντα μπορούν να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους χωρίς να έχουν χροιά προεκλογική.
Τον τελευταίο καιρό η Δημοτική Αρχή μας έχει βομβαρδίσει με ένα καταιγισμό ανακοινώσεων για τις επιτυχίες της, όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός της πλατείας στο τέρμα των λεωφορείων, η πίεση για επάνδρωση του Κέντρου Υγείας Σπάτων, και η αόριστη "βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών".
Δημοσίευσε, επίσης Δελτίο Τύπου σχετικό με την λασπολογία που δέχεται παρά την νίκη της παράταξης στις εκλογές κλπ!!!!!
Στην διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας της όμως,
παρατηρούμε μια απαξίωση και εγκατάλειψη έργων που έχουν ήδη γίνει και τα οποία παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Έργα που έγιναν με κόστος και κόπο όλων των δημοτών. Όλοι μας οφείλουμε να ενδιαφερόμαστε για τη δημόσια περιουσία, αφού είναι δική μας και την πληρώνουμε εμείς. Ήμουν πολίτης και τη σεβόμουνα τώρα που έγινα Δημοτικός Σύμβουλος συνεχίζω να την σέβομαι και προσπαθώ να κινητοποιήσω και άλλους σε αυτή τη λογική. Αυτά δεν ανήκουν στο κράτος. Είναι δικά μας, με δικά μας λεφτά Είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε ότι μπορούμε για την προβολή των προβλημάτων έτσι ώστε να επιληφθούν οι αρμόδιοι.
Η σκανδαλώδης αυτή απαξίωση φαίνεται από την σημερινή κατάσταση αυτών των έργων, μερικά από τα οποία είναι:


Πάρκο "Κυκλοφοριακής Αγωγής" των Σπάτων
Το πάρκο "Κυκλοφοριακής Αγωγής" των Σπάτων είναι ένα παράδειγμα. Έχει αφεθεί στην τύχη του και στην εγκατάλειψη. Έργο που όλη η πόλη ήταν υπερήφανη όταν έγινε με σκοπό να αποκτήσουν κυκλοφοριακή παιδεία οι νέοι της πόλης μας

Η "είσοδος" της Αρτέμιδος, το διάζωμα στην λεωφόρο που παρέδωσε η Περιφέρεια (κατασκεύασε) και αποτελεί την πρώτη εικόνα για την πόλη μας. Όλοι το γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έργο αρμοδιότητας της Περιφέρειας αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από την περιφέρεια να μας ποτίζει και φροντίζει τα φυτά που υπάρχουν εκεί! Τι χρειαζόταν; Απλά πότισμα. Το αυτόματο πότισμα και οι σωληνώσεις υπάρχουν και πρέπει κάποιος μια φορά το μήνα να το παρακολουθεί. Όταν το καλοκαίρι πήγα να τους το επισημάνω θεώρησαν ότι μάλλον πάω να επωφεληθώ και για να μην μπλέξω , δεν ήμουν ακόμα δημοτικός σύμβουλος, τα παράτησα. Όλοι περνάνε από εκεί καθημερινά για να πάνε στο Δημαρχείο, κανείς όμως από τους δημοτικούς μας άρχοντες δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την εγκατάλειψη. Ξεράθηκαν ακόμη και οι πικροδάφνες που είναι το πιο ανθεκτικό φυτό στην κακουχία!!!


παιδική χαρά στο BLANOS

Η παιδική χαρά στο BLANOS, στην οποία κανείς λογικός γονιός δεν μπορεί να αφήσει το παιδί του να παίξει εκεί, εκτός αν το προπονεί για τις ειδικές δυνάμεις.

Τα μικρά, αυτονόητα και χωρίς κόστος απορρίπτονται, λόγω βαθειά ριζωμένης δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας των τοπικών αρχόντων που είναι ταμπουρωμένοι πίσω από την θεσούλα που τους έδωσαν οι δημότες με την ψήφο τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει η συνέπεια στις υποχρεώσεις αυτής της θέσης. Τους ενδιαφέρει μόνο ο μισθός; (έχουμε 5 αντιδημάρχους, κανείς δεν τα βλέπει!!!). Έχουν γίνει δύο δημοτικά συμβούλια για τοποθετήσεις υμετέρων και έπεται η εκλογή του συνηγόρου του δημότη, λες και αυτό από μόνο του θα μας σώσει. Να εκλεγεί επιτέλους και να αρχίσει η προσπάθεια αλλαγής της εικόνας της πόλης, αν αυτό από μόνο του αρκεί.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε, βέβαια το γεγονός ότι ο Πρώτος πολίτης του Δήμου και επικεφαλής της παράταξης που διοικεί αδυνατεί να γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας αφού τα πληροφορείται λάθος (διαστρεβλωμένα) και έτσι είναι φυσικό επακόλουθο η "αδιαφορία" του ως προς αυτά.
Προσωπικά, μόνο θλίψη και αγανάκτηση με κατακλύζουν για την εικόνα της πόλης μας. Αισθάνομαι το βάρος στους ώμους μου να αυξάνει τώρα που συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι να αφυπνιστεί η Δημοτική Αρχή για συνεργασία με όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν. Κάθε πρόταση, κάθε διευκρίνιση για κονδύλια και κάθε ερώτηση για καταστάσεις που επικρατούν, εκλαμβάνονται ως πράξης λασπολογίας και κατάκρισης και όχι σαν προσπάθεια βοήθειας και εξυγίανσης.
Εγώ είμαι ένας. Τι φοβάστε; Θα κάνω αντιπολίτευση για να σας πάρω το θώκο;


110 σχόλια:

  1. Μάλλον δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι οι εκλογές τελείωσαν τον Μάιο και το συνειδητοποιήσατε τώρα στις 22 Οκτωβρίου που αν δεν κάνω λάθος βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου. Είναι καλό που εμμέσως το ομολογείται γιατί εμείς εδώ μέσα το λέγαμε αλλά δεν καταλαβαίνατε. Παιδιά δεν έχουμε προεκλογική περίοδο οι εκλογές τελείωσαν σοβαρευτείτε. Πάλι όμως λείπει η σοβαρότητα. Επικρίνεται την Δημοτική Αρχή για τα δελτία της που αναφέρονται σε πραγματικές ενέργειες έστω και αυτές τις λίγες τις μετρημένες στα δάκτυλα ενώ εσείς μπαίνετε στην λογική της μικροπολιτικής της φωτογραφικής μηχανής. Όλοι γνωρίζουμε ότι και δέκα συνεργεία να είχε έξω όλο το 24ωρο ο Δήμος και 10 εκατομμύρια ευρώ να είχε να διαθέσει και πάλι 100 φωτογραφίες θα μπορούσα να τραβήξω για να δείξω προβλήματα και ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Η περιοχή θέλει πολλούς μήνες μη πω χρόνια για να έρθει στα ίσα της και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Η λογική της φωτογραφίας είναι αυτή την στιγμή στην ουσία η λογική της μικροπολιτικής. Εξ αρχής υπάρχει μια λάθος επικοινωνιακή και αντιπολιτευτική αντιμετώπιση που δείχνει μια βιασύνη ένα πανικό μια ανάγκη προβολής και αναγνωρισιμότητας. Λάθος, αντιμετωπίζεται τον δημότη σαν επικοινωνιακό στόχο καταλαβαίνει κανείς από χιλιόμετρα μακριά τη προσπάθεια επικοινωνιακού επηρεασμού του. Το ίδιο λάθος κάνατε και στις εκλογές που χάσατε το μέτρο με τα βαρύτιτλα άρθρα και συνεντεύξεις που συνεχώς μίλαγαν για την νίκη σας και την πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία σε δύο πόλεις που έχει κτυπήσει η οικονομική κρίση που όλοι κοιτάγαμε στραβά. Σίγουρα σας λείπει η σοβαρότητα και η νηφαλιότητα που δείχνει μέχρι τώρα όλη η υπόλοιπη αντιπολίτευση. Σίγουρα δεν έχετε κάνει αυτοκριτική της ήττας σας και των λαθών που σας οδήγησαν σε αυτή. Είσαστε ακόμα σε προεκλογική περίοδο και λειτουργείται προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρλαντη προχωρα εισαι ο μονος που δεν φταις για το χαλι το δημου μας και οποιος σε κατακρινη να ξερεις λαμογιο που τα παιρνει ειναι!!!!χαλι μαυρο λαμογια ΟΛΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι ανθρωποι ασχολουνται μονο για προβολη εδω αιμα πηγε να δωσει ο δημαρχος και το διαφημισανε με φωτογραφιες. Τοσες φωτο με συμβουλους ποτε δεν ειδαμε ουτε επι δικτατοριας

      Διαγραφή
    3. Μεσα στο χαλι των αναρτησεων και των σχολιων το ΚΕΙΜΕΝΟ του 12 22 ξεχωριζει σαν διαμαντι.Εχει σωστα ελληνικα εχει συγκροτηση και εχει και πολιτικη ΑΠΟΨΗ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ αλλα επιτυχημενος.ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ Αν δεν εισαι πολιτικος απλα μπραβο τοοοοοσοοοι ξερουν να συγκροτουν γραπτο λογο,Αν ομως εισαι πολιτικος ΔΙΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.Με γεμισες αισιοδοξια.Δεν κυκλοφορουν μονον μαιμουδες υπαρχουν και ανθρωποι ζωα πολιτικα..
      Στο τσιρκο χρειαζεται και ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ οχι μονον κλοουν ακροβατες και θηρια
      keep on writting ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου δεν είναι βγαίνω με μια φωτογραφική και βγάζω ότι βλέπω φωτογραφία. Οι πόλεις είναι μικρές και όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους. Ποια είναι η συμμετοχή τους στα κοινά ποιες οι επαφές τους όλα. Το έργο της Περιφέρειας στην Σπάτων- Αρτέμιδος είναι της Περιφέρειας και γνωρίζει ότι έχει λεηλατηθεί συστηματικά από την πρώτη μέρα λειτουργία του. Επομένως το πρόβλημα δεν είναι ο Δήμος ή Περιφέρεια αλλά ποιο σημαντικό η ασφάλεια στην περιοχή. Το ίδιο έγινε και στο πάρκο στο blanous λεηλατήθηκε και αυτό από τους γνωστούς άγνωστους. Όπως είπαν και κάποιοι σχολιαστές υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε τα οικονομικά του Δήμου είναι στο όριο δεν μπορούν να επισκευάζονται έργα μόνο και μόνο για να τα λεηλατούν κάποιοι. Για το blanous η ευθύνη είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος το ήξερε ότι εκεί στη ερημιά που γίνεται ότι θα λεηλατηθεί και ότι δεν θα πατάει κανένας παρόλα αυτά άφησε να γίνει. Δηλαδή τι θέλει ο Μαρλαντής να δοθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πάλι για να πλουτίσουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν και να λεηλατηθούν μέσα σε ένα μήνα εκ νέου. Τα λεφτά αυτά να δοθούν για να βοηθηθούν φτωχοί ή να φτιαχτεί κάτι μέσα στις πόλεις που είναι δύσκολο να λεηλατηθούν.

      Διαγραφή
    5. Μαρλαντή προχώρα σε θέλει όλη η χώρα ! Δυνατά να πάρουμε τις εκλογές !

      Διαγραφή
    6. Θα συμφωνήσω με τον πρωτο σχολιαστή και τον (8.12) αν και νομίζω οτι ειναι ο ιδιος. Το κειμενο το Μαρλαντοκαρφάκια είναι για τα κλάματα και μάλλον ο ιδιος δεν ξέρει για τα πραγματικα προβληματα της καθημερινότητας του Δημου. Η απορια μου παραμένει όμως ιδια οπως και στα προηγούμενα post του... Στα Δημοτικά συμβούλια γιατι δεν μιλάει? Γιατι μόνο κανει κίτρινες αναρτήσεις? Εχω την εντυπωση οτι οι εκλογες τελείωσαν, απο που προσπαθει να παρει ψήφους? Γιατι δεν ασχολείται με τα προβληματα και πάει στις κιτρινες φυλλάδες που στο κατω κατω δεν είναι το blanos ένα τρέχων θέμα? Γιατι δεν ασχολείται με τα καρφάκια του και να αφήσει την πολιτική στην άκρη? Γιατι ΝΟΜΙΖΕΙ οτι θα μετακινήσει ουρανους με τις κιτρινίλες του? Τοσο καιρο τον βλέπω και διαπιστώνω οτι τελικα μόνο γι'αυτο νοιάζεται αυτος και η παράταξη του, ποτέ δεν νοιάστηκαν πραγματικά για τους πολίτες και τις δυο περιοχές. Και τελικα απ'οτι βλέπω εχω δίκιο.... Ο κύριος (2.17) το αποδεικνύει στη δευτερη γραμμή... Χαιρετώ!

      Διαγραφή
    7. NΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ανεδειξε ολη την κενοτητα των νεων ηθων.Παλιμπαιδισμοι με προσωπικα απωθημενα γραφη ΚΕΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ,αυτοσχολιασμος επιπεδου δημοτικου σχολειου ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.Οταν οι ενηλικες μιλουν με μωρα χρησιμοποιον και αυτοι τις λεξεις παπα κακα ατα κλπ κλπκλπ .Ομως οταν δουν οτι το παιδακι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ τοτε του μιλουν κανονικα.Δυστυχως κανονικη ομηλια δεν εχει επιτευχθει στο παιδομαζωμα μιας παραταξης που το μονο που εχει αναδειξει μεχρι τωρα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ αν ξυσεις λιγο το σελοφαν με το οποιο ΤΥΛΙΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.Το σελοφαν σκιστηκε στην πρωτη βροχουλα και δυστυχως το εσκισαν μονοι τους.Το μονο που τους απασχολει ειναι το περιβλημα η συσκευασια .ΓΙΑΥΤΟ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ αλλαζοντας συνεχως σελοφαν και πετωντας τα σκισμενα στους δρομους.
      ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ.

      Διαγραφή
  2. βρε παιδια για να φτιαξουν το διαζωμα στην λεωφορο με αυτα τα ξερα λουλουδια θελει εκατομυρια!!!!να βαλετε τους τεμπεληδες κυπουρους του δημου να τα φτιαξουν!!!!!λες και εχει πεσει ατομικη βομβα ειναι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως κ. Συμβουλε που αισθανεσθε το ΒΑΡΟΣ μονον στους ωμους ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ δεν μπορειτε να αισθανθειτε φαινεται τιποτα.ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ....
    Τι ειναι αυτα που στειλατε παλι ?
    Ειναι πολιτικο κειμενο ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΩ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ....ΚΛΠΚΛΠ ΚΛΠ επικολυρικα ξεσπασματα ανευ προτασεως ανευ στοιχειων ανευ τιποτα....
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑς που ασχοληθηκα μαζι σας λεγοντας νεος ειναι απειρος ειναι που θα παει θα μαθει....
    Δεν μαθαινουν ετσι .Γαφουν ΟΤΑΝ υπαρχει λογος ,γραφουν για συγκεκριμμενο θεμα ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.Δεν γραφουν τα προσωπικα τους δεν ειναι γυμνασιακο λευκωμα τα μπλεξατε.
    ΒΡΕ ΑΛΛΗ Ανασσα μας βρηκε
    i am sorry
    soooooo soryyyyyy
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΜΑΤΑ ....ΜΕ ΦΑΛΤΣΑ ΟΛΚΗΣ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ
    I HAVE A DREEM....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε ποθαμενε το εχεις καψει?το εχεις παρει χαμπαρι ο κοσμος πειναει?πηγες σημερα στην αγ μαρινα σημερα να δεις ποσοι περιμενανε για ενα πιατο φαι!!!σταματηστε να υποστηριζετε την λαμογια!!απο οτι καταλαβαινω το μονο που σας νοιαζει ειναι ποτε θα κατακρινετε το δ συμβουλους!!!!ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΟΛΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Εγω ειδα ποδηλατοδρομιες..
      νηστικα αρκουδια δεν κανουν ποδηλατο
      ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΕ ΒΑΡΕΜΕΝΟ που αγαπησες τουςπεινασμενους.ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ
      Αντε και στα δικα σου....στο χωμα η στην φυλακη
      Του το ειχα πει τοτε ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕ εεεε μονον φυλακη πετυχε ευτυχως γιατι στο χωμα μπορει να επαιρνε και κανεναν αθωο.....μαζι του το ΒΛΗΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου λετε γκονζιλακια?Εγω εβαλα τα καρφακια να γραφουν τα ονειρα τους?Εγω τα ανηρτησα καθε τρεις και λιγο?
      ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ Η ΤΑ ΠΑΤΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ....
      Αν δεν θελετε σχολια να μην στελνετε ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ για δημοσιευση.Να ειστε πιο σοβαροι και να το ανοιγετε το ρημαδι ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
      Δεν ειναι ΦΥΤΕΜΑ η πολιτικη ουτε φυτεμα ΣΤΑ ΤΕΙ .
      Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΤΑΙ
      ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΘΛΙΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
      Στα μουγκα δεν περναει η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ.
      ΚΟΒΕΤΑΙ και εχω κοψει τοσο πολλους στην ζωη μου που ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΟΒΩ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙ .
      γκεκε γκοντζιλοπαιδα ?Αντε να χαψετε παλι κανενα δολωμα σαν σπαρακια ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ ..χωρις να ξερουν οτι εχει και μεγαλα ψαρια..ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ .τρωγοντας μαριδουλες....
      Τωρα εχω κατι για ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.
      Εγω τον Δημαρχο δεν τον θελω μαγκα και καραμπουζουκλη ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ καθε τρεις και λιγο σε ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ .Θελω δημαρχο να δουλευει σιωπηρα και να βαζει να δουλευουν οι αλλοι.Θελω δημαρχο ΜΑΝΑΤΖΕΡ που να ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ και μετα να ρωταει ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?Κοινως θελω ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
      Αν εσυ πιπι ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΧΗΓΑΡΑ οφειλω να σου πω οτι αυτα δεν περνανε ΠΙΑ.
      Το αποτελεσμα πιπι μου θελει μηνες να φανει.Αν περιμενεις απο τωρα ΘΕΑΜΑ εεεε δεν εχει.Θελει και προβες το εργο ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ πιπι μου.Αυτα ανεβοκατεβαζουν εργο ανα ημερα.Περιμενε πιπι ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που πρεπει να αντιμετωπισθουν με ΠΡΟΣΟΧΗ και υπομονη .....και εδω ειμαστε πιπι μας ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ οταν ερθει η ωρα Εγω ΣΟΒΑΡΑ ΦΑΛΤΣΑ δεν ειδα ακομα πλην του να ασχολειται με τα ΒΡΕΦΗ και να τους δινει ΣΗΜΑΣΙΑ.Παντως το να σταματησει η εκλογολογια και οι προσωπικες κοντρες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Αν συνεχιζεται αυτο θα περασουν και τα ΣΟΒΑΡΑ εργα σε θεατρινους μπουλουκιου τυπου κατσαλιρου ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΖΕΙ......

      Αργια σημερα.....δεν δουλευουμε,,,,,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.

      Διαγραφή
  4. Τι δεν καταλλλλαβαινετε? Τα πραγματα ειναι απλα,περα απο βλαχομικροπολιτικη,και σπρωξιματα ποιος θα κατσει στον ηλεκτρικο θωκο του δημαρχου.Αυτα τελειωσαν το βραδυ της κυριακης που βγηκε ο Δημητρης.Τρεις μηνες κρυβοτανε,στο δεν εχω αναλαβει επισημα,δυο μηνες που πλεον ειναι επισημα Δημαρχος,ποιος τον ειδε? ποιος τον ακουσε? (εννοω πολιτικα δινοντας νοημα στην λεξη αξιωμα Δημαρχος) ποιος ειδε εργο νεο διαφορετικο απο τον προηγουμενο? Οταν βρειτε απαντησεις σε αυτα τα απλα ερωτηματα,θα αρχισει ο δημος να αλλαζει προς το καλυτερο.Το πιο ευγενες που μπορω να πω για τον Δημητρη,ειναι μπερδεμενος,εχει ταξει σε ολους ολα,δεν μπορει ουτε να καταλαβει ποιος ειναι ο θεσμικος του ρολος.Ισως ακομα και ο Λαμπρου να ηταν πολυ καλυτερος παραγωγικα,απο τον Δημητρη.Το ηξερε οτι δεν εχει χρονο προσαρμογης τωρα θα πληρωσει την μεγαλομανια του να λεγεται Δημαρχος,και την αλαζονεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιπι εγραψες....βρε του το ειπα βαλε την γρια γατα να γραψει.....ΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΥΑΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΝΖΙΛΑ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.....Με τα τσικο και με προπονητη γκονζιλα ..πατε Για ματς?
    Αν και ΨΙΛΟ διαφωνω ειναι ΚΕΙΜΕΝΟ.ΜΕ ΑΠΟΨΗ και επισημαινει πολλα σωστα.
    Αν ομως ΤΟ ΚΕΝΟ θελει τζερτζελο και ΠΛΑΚΩΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ που ηδη ειναι Γ ΕΘΝΙΚΗ και αλιμονο στο ΚΕΝΟ.Αυτο θα την πληρωσει ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AMAN ΑΔΕΡΦΕ ΚΟΝΖΙΛΑ
    ΜΑΣ ΜΑΛΑΝΤΡΙΑΣΕΣ .....
    ΒΡΕ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΚΑΡΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΕΤΣΙ....
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΙΤΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΧΕ ΣΙΣΙΤΙΟ ΔΕΝ ΤΟΔΕ
    ΤΕΣΕΡΑ ΜΑΛΑΝΤΡΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕ ?
    ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Η ΜΑΥΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ποθαμενε πρωτος θα πας στο χωμα λαμογιο!!!!!ρε γελιο υποκειμενο οποιος νοιαζεται για τους ανθρωπους που δεν εχουν να φανε ειναι με το κασσιδιαρη?παλιοφασιστα βουρδουλα στα Κ@Λ@ΜΕΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ28 Οκτωβρίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

    ΕΕΕΕΕ κατι ξερεις εσυ απο βουρδουλα αφου αυτο βρηκεσ να γραψεις ΒΡΕ ΕΙΠΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΘΑΜΕΝΟ ..ΘΑ ΣΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δες πρωτα τι γραφει και μετα να απαντας 5 55!!!!!προοδευτικε με την οπισθεν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να λοιπον τι ΓΡΑΦΕΙ
    θα πας στο χωμα λαμογιο (απειλη )
    λαμογιο
    γελοιο υποκειμενο
    παλιοφασιστα
    βουρδουλα στα κ@λομεριααα
    ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΕ 4 ΜΟΝΟ ΣΕΙΡΕΣ
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?Κατ αρχην δεν ΓΡΑΦΕΙ ,βριζει και βωμολοχει γραπτα.
    Κατα δευτερον καταφερε επι τελους να μην γραψει 3 σειρες χοντρα ορθογραφικα
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΞΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ.
    ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΦΩΝΑΞΕ ΓΚΟΝΖΙΛΑΣΣΣΣΣΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.....
    Σε παιζω και με ενα χερι ..αργια ειναι....
    ααααα ξεχασα και το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.....
    Βρε μονον η παρατημενη γραφει ετσι σαν μαουνιερης...βρε μπας και ειναι ΕΔΩ ?
    για .....συνεχισε να βαλω το μηχανημα ταυτοποιησης.....εσυ συνηθως μαιμουδιζεις
    ΒΡΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ γιαυτο δεν με μαιμουδισες ακομα?
    ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παιδια ολοι τρωγεστε σαν τα σκυλια απειλη ο ενας τον μα ολοι ομως και εσυ ποθαμενε μην βγαζεις την ουριτσα σου εξω!!το αποτελεσμα ποιο ειναι ομως;κανενα!!!μουγγα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου δεν είναι βγαίνω με μια φωτογραφική και βγάζω ότι βλέπω φωτογραφία. Οι πόλεις είναι μικρές και όλοι ξέρουν τα πάντα για όλους. Ποια είναι η συμμετοχή τους στα κοινά ποιες οι επαφές τους όλα. Το έργο της Περιφέρειας στην Σπάτων- Αρτέμιδος είναι της Περιφέρειας και γνωρίζει ότι έχει λεηλατηθεί συστηματικά από την πρώτη μέρα λειτουργία του. Επομένως το πρόβλημα δεν είναι ο Δήμος ή Περιφέρεια αλλά ποιο σημαντικό η ασφάλεια στην περιοχή. Το ίδιο έγινε και στο πάρκο στο blanous λεηλατήθηκε και αυτό από τους γνωστούς άγνωστους. Όπως είπαν και κάποιοι σχολιαστές υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε τα οικονομικά του Δήμου είναι στο όριο δεν μπορούν να επισκευάζονται έργα μόνο και μόνο για να τα λεηλατούν κάποιοι. Για το blanous η ευθύνη είναι ότι ο πρώην Δήμαρχος το ήξερε ότι εκεί στη ερημιά που γίνεται ότι θα λεηλατηθεί και ότι δεν θα πατάει κανένας παρόλα αυτά άφησε να γίνει. Δηλαδή τι θέλει ο Μαρλαντής να δοθούν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πάλι για να πλουτίσουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν και να λεηλατηθούν μέσα σε ένα μήνα εκ νέου. Τα λεφτά αυτά να δοθούν για να βοηθηθούν φτωχοί ή να φτιαχτεί κάτι μέσα στις πόλεις που είναι δύσκολο να λεηλατηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το λέει εμμέσως και ο ίδιος δεν παρενέβη το καλοκαίρι γιατί δεν ήθελε να κατηγορηθεί λόγο επαγγελματικής απασχόλησης. Τώρα τι άλλαξε? Καλό θα ήταν ότι επειδή και τα τρία θέματα έχουν σχέση με το επάγγελμα του να μην ανακατευόταν. Εκτός από το κυκλοφοριακό πάρκο που ίσως λόγω ότι είναι κοντά στην πόλη και περιφραγμένο μπορεί να μην το κλέψουν τα άλλα είναι τσάμπα λεφτά η επισκευή τους. Εκτός αν τα κάνει δωρεά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που αλλαξε ειναι οτι του ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ οι γκονζιλοενστασιολογοι και του δινουν βημα να ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ την ιδιοτητα του.Το κειμενο εχει μεσα ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣκαι απιστευτες ασυνταξιες
      ΠΧ την σεβομουνα την δημοσια περιουσια και τωρα που ειμαι συμβουλος συνεχιζω να την σεβομαι και προσπαθω να ΤΗΝ (την δημοσια περιουσια) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ (την δημοσια περιουσια )ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....Αυτα γραφει.ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑ απο κινητοποιηση .....
      Ασε που εβαλα το GPS και που με πηγε?Στην διασταυρωση με Μαλανδρινο την τοποθεσια βεβαιως....βρε κανουν λαθη και τα GPS?MΥΣΤΗΡΙΑ μαραφετια ουτε η goole κανει τετοια Μονον η γραφη τα κανει αυτα ...και μας ΚΟΥΦΑΙΝΕΙ εμενα τουλαχιστον με κουφανε......Καλα λενε με οποιον δασκαλο καθησεις..ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
      ΜΟΥΓ Γ Α ......
      Σημερα το ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ .Ψαρεψα αλλα βγηκε λαυρακι οχι σπαρος....

      Διαγραφή
    2. αααα οι κανονες εδω λενε οτι γραφεις ποτε σαν ΑΝΩΝΥΜΟΣ ποτε με ψευδωνυμο,ποτε με ψευδωνυμο αλλου (μαιμουδια) οποτε ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΜΑΙΜΟΥ σαν κανονα του μπλοκ.

      Διαγραφή
  14. Εσυ δηλαδη τι περιμενεις ?Αποτελεσμα απο τα μπλοκς?
    Εγω δεν εχω κανενα ΑΞΙΩΜΑ καμμια υποχρεωση ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αρα τι περιμενεις απο εμενα ?
    Την ουρα μου την εχω στο σπιτι μου ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ με αναρτησεις επωνυμες Την γνωμη μου λεω και αν δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις.Αυτος που στελνει αναρτησεις ΠΑΕΙ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ.Αν δεν αντεχει να ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ και δεν θα μας λειψει το ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.Ασε που ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρος οτι ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ για τους αφελεις οτι ταχαμου ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ αυτους τους ψηφισατε εγω δεν εβαλα υποψηφιοτητα
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Απλα δεν ειμαι βλακας ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ και τους το ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ .Ρεβερ λεγεται αγωνιστικα.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΟΥ Γ ΚΑ ?
    ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ?
    Σαν πολυ θρασυς δεν εισαι?ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥ να δωσεις παραγελματα Εγω δεν τα σηκωνω.ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ.
    Εκει που μας θεωρουσαν ηλιθιους θελουν και τα ρεστα αν δεν ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΥΓ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ και ελπιζω να πιασεις το υπονοουμενο....και να μην συνεχισεις ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απο οτι καταλαβα απο τα σχολια εδω μεσα ολονων ολοι τα ιδια εισται!!!!πενηντα χρονια να περασουν ακομα τα ιδια θα λετε !!!απλα καντε πλατες για να τρωνε αλλοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με αυτή την λογική και εσύ που τρέχεις και πετάς λάσπη σε όλους εδω μέσα μπορεί να είσαι λαμόγιο. Η μια ακόμα χειρότερη περίπτωση λαμόγιο σε συνδιασμό αγωνιστή του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΑΣΠΕΣ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ,ΑΡΑ ΟΛΑ ΠΙΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΙΞΟΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.Η ΕΙΝΑΙ Ο ΧΜΑΡΚΟΥ,Η Ο ΔΜΑΡΚΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε να κοιμηθεις βαρεμενε
      ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
      ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ?
      ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ Η ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ
      Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ?
      Αν δεν σας νοιαζει που στεκεστε και θελετε να απευθυνετε λογους πανω σε καπακι βοθρου να εχετε υπ οψιν σας οτι ο βοθρος υπερεκχυλιζει και μπορει να σκασει και να παρει και εσας μαζι.
      ΕΔΩ σε αυτα τα σχολια υπαρχουν καιμερικα σοβαρα.Αν τα λαβετε υποψιν σας ΙΣΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ πολιτικο ενστικτο αυτο θα φανει .Ισως ομως και να ΑΥΤΟΧΕΡΙΑΣΘΕΙΤΕ .ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΘΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΥΠΕΡ ΕΚΘΕΣΗ με λαθος τροπο. ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
      Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ με απογοητευσατε τα μαλα.....Εκει που ησασταν ως αδικημενοι απο πανω και συμπαθεις με τις κινησεις σας αποδειξατε οτιΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΕΙΤΕ τις ψηφους που σας εδωσαν.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ
      Σκεφθειτε οτι ερχονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟς ΕΚΚΙΝΗΣΗ και η κουρσα ειναι μεγαλη καιθα κουραστητε πολυ πριν το τερμα ΑΝ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ετσι που τρεχετε,,,,,
      καλημερα σας οι πεθαμενοι βλεπουν καλυτερα απο ψηλα γιατι βλεπουν αυτο που εσεις δεν βλεπετε.Βλεπουν ολη την διαδρομη και το τερμα.

      Διαγραφή
    2. θα κουραστΕΙτε...και απο τα πολλα θαυμαστικα....αδικως πεταμενα περα δωθε ...
      Βρηκαμε θαυμαστικο να θαψουμε πεντε εξι σχολια....

      Διαγραφή
    3. αχ αχ
      ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ
      ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ
      ΜΟΥ ΤΟΚΑΨΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
      ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΥΠΟΓΕΙΟ....
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΝΩΓΕΙΟ
      βρε τι παραληρημμα παρατημενης ειναι αυτο πια ?ΣΥ ΝΕ ΛΘΕ....ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΑΑΑ ξεχασα να σου πω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ.Φοραει ωραια κουστουμια η Αντα τα διαλεγει?Εχει γουστο αριστοκρατικο οχι ΛΟΥΤΣΑΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
      Η ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ .....

      Διαγραφή
  18. Εμείς τον ψηφίσαμε, οι περισσότεροι κι΄έτσι τον γουστάρουμε. Εσένα αν σε πονά και αν σε σφάζει, υπάρχει και η βαζελίνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρήστο, άφησέ τα, έγινες ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πεστα χρησταρα!!!!γιατι δεν τα λεει κανεις!!!εστω και αυτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχω ενα μουσικο μηνυμα για ΝΕΟΥΣ
    go AWAY baby
    go away
    and i ' ll show you
    the way
    you have stay
    a long here

    Eλπιζω οι ΝΕΟΙ να ακουνε ΡΟΚ εστω και στην Λουτσα αντι να ακουνε βαρεμενους χουλιγκανους .....χωρις 4 η 5 θαυμαστικα μαγκα .....ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ .....
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ
    STAND BY ME ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. bye sherlock holmes!!!!!stay with me!!!χα χα χα χα χα μαλλον οταν εισουν μικρουλης ελυνες γριφους!!!!!ο θαυμαστικος ανωνυμος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι εχετε δικιο εσεις που ψηφισατε τον δημητρη,για να παρετε τα ταματα.αλλα εσεις δεν φτανατε ουτε για ζητω.Τον ψηφισαμε και αλλοι απο αλλες παραταξεις, για να γλυτωσουμε απο τον Κατσαλιρο και την σπειρα του,και εταξε και σεμας διαφορα.Αν το ζητουμενο ηταν να γινει δημαρχος και καρβουνο να γινουν ολα το πετυχε.Αλλα ακομα δεν εχουμε ΧΟΥΝΤΑ οποτε μπορουμε να λεμε,και να γραφουμε τις διαφωνιες μας.Οσο για την βαζελινη που τοσο συχνα πυκνα μνημομνευτε μαλλον εχετε προσωπικη μακροχρονη εμπειρια,και πειρα.Εμεις δεν κανουμε αθληματα που δεν αντεχουμε και δεν μπορουμε,και την βαζελινη την χρησιμοποιημουμε μονο για τα καλα παπουτσια μας(αν το γραφω υποδηματα δεν θα καταλαβει τι γραφω) και στα καρυδενια επιπλα που ευτυχως ακομα εχουμε,για αυτο αντε μου........... και κολυμπα στην βαζελινη να γλυστρισεις να χωθεις καπου,οπου ναναι,η να να σου χωθει κατι οτι ναναι να ηρεμησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. α ξεχασα στα κειμενα σου βαζε και κανα τονο γιατι σε προδιδουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΑΤΟΝΟΙ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ Ο Ω ΚΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥκαι αλλοι ανωνυμοι ??????????????
    ΔΕΝ το πηρες το μηνυμα στο εστειλα 8 48 στην στροφη ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ και θα καεις...κανει ΤΖΙΖΖΖΖΖΖΖ Εγω μπορω να συνεχισω ειμαι ΠΟΘΑΜΕΝΟΣκαι δεν καιγομαι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    Παλι την πατησες...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΤΕ
    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΙ
    I'LL SHOW THE WAY......Ειπαμε αλλο by ΑΛΛΟ with ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΗΚΕΣ ....πριν στριψεις ΠΡΟΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φιλε μου5 12 κανεις μεγαλο λαθος εαν νομιζεις οτι εχω να κανω με πολιτικη !!!!!μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα!!!! οποτε εισαι ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΒΑΔΙ την εχεις πατησει μαλλον εσυ!!!εγω αυτο θελω να σε βλεπω να γραφεις για να καεις περισσοτερο!!!!! ΥΓ..ξεχωριζω και το by και το with !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ GPS?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ εναι οτι εισαι ΣΚΕΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ?ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ θελω αποδειξη.Να δω ποτε γραφεις για ποιον γραφεις και πως το γραφεις ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ......?ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?Εγραψα εισαι στραβαδι ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Γιατι εσπευσες να απαντησεις οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ?Εγω πχ δεν θα απαντουσα ετσι θα ημουν πιο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ πραμα που ΕΣΥ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ .ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟ ΛΙ ΤΙΚΗ δεν εχεις ιδεα ..
    Ξερεις κατι ?Ενας ποθαμενος Η ΕΝΑΣ ανωνυμος ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ...ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.Εσυ που βριζεις συνεχως επωνυμους ξερεις ΚΑΛΑ.οτι
    Οποιος γραφει ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΩΝΥΜΩΣ εκτιθεται οποτε ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ?Μηπως προσβληθηκες ΑΔΙΚΑ αν ΟΝΤΩΣ δεν εισαι πολιτικος και καταλαβες ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ?

    ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ αυτο πια το ξερουν και οι πολιτικοι....ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΥΓδεν γουσταρω φιλιες....προτιμω να με βριζεις αυτο το ξερεις πολυ καλα ΚΑΡΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ..........ΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΑ μην κανεις τα ιδια λαθη συνεχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι μανια ειναι αυτη που εχετε με τα ΘΑΥΜΑΣΤΚΑ εκει στην Λουτσα.?Ο κ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και στα τρια πονηματα του βαζει θαυμαστικα, ασχετως ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ που του λενε διαφορα του τυπου ΕΛΑΑΑΑ ΧΡΗΣΤΟ ....και αλλα ποδοσφαιρικου τυπου ΠΑΛΙ ΒΑΖΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ειναι το πιο σπανιο σημειο στιξης Μπαινει σπανιως...και σε ειδικες περιπτωσεις ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ πχ ΩΩΩΩΩΩ τι ωραιο ....Τι στην ευχη ολοι ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΙ οταν γραφουν στο ΓΚΟΝΖΙΛΟΜΠΛΟΚ ?Και καλα οι ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ αλλα ο ιδιος ο κ Συμβουλος δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ στα κειμενα του να βαζει θαυμαστικα.ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ τον λογο σας ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.τρια τοπ τεν κανατε Δεν θα ασχοληθω με το τελευταιο πονημα σας οπου την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ...ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ (πως ακριβως το κανατε?)αλλα τοοοοσα θαυμαστικα δεν χρειαζονται Σας ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ με αυτα που γραφετε,βαλτε κανενα κομα και καμια τελεια ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΗΣΥΧΑ.
    Αυτα δεν ειναι ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΙΣΜΟΣ οπως ισως σπευσΟΥΝ με το Γνωστο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ Ειναι παρατηρητικοτητα και εσεις κΣυμβουλε πρεπει να εισθε πολυ παρατηρητικος και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ οταν γραφετε και απευθυνεσθε σε ΚΟΙΝΟ.Παρτε εναν διορθωτη εεεεε δεν ειναι και τοσο συχνο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ενας απλος συμβουλος να γραφει ΕΠΩΝΥΜΩΣ καθε τρεις και λιγο Αν θελει να κανει τετοιου ειδους ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ χρειαζεται ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ αν δεν ειναι ειδικος περι τα του λογου.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φιλιες με ποθαμενους δεν κανω !!!!!!αλλα ευτηχως που εισαι ξερολας και λες για τους παντες!!!!αλλα τα αποτελεσματα σου δεν βλεπω!!!!!τουλαχιστον μην αλλαζεις συνεχεια ψευδωνυμα!!!α και που εισαι παρε καινουργιο GPS γιατι αυτο τα επαιξε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΙ ΚΡΗΤΗΣ,ΜΕΤΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΟΥΤΣΑ.ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ,ΤΑ ΟΜΙΚΡΟΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΗΤΑ ΗΤΤΑ,Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ,ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΝΟΧΛΕΙ,ΟΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΣΤΕΧΑΝΟΡΕΥΟΤΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΕΝΟΝΙΑ.ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ,ΣΟΥ ΕΧΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΑΤΕ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ Α.ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΜΟΝΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια Ανασσα παει επισκεψη .....
      στο ΚΑΡΑ (ΜΑΥΡΟ )ΚΟΥΡΟΥΜ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
      ΦΕΡΝΕΙ προικα επιπλα ΚΑΡΥΔΕΝΙΑ ....ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ που τα πεταει στους γκονζιλες σαν στραγαλια ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ....
      ΑΧ ανασσουλες μου κοτουλες μου οτι και να κανετε ΛΟΥΤΣΑ ΘΑ παρα -ΜΕΙΝΕΤΕ.....και θα φανταζεσθε οτι ειστε στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ .Δεν κανει ο παρας την γενια ...ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ....ΣΑΣ

      Διαγραφή
  31. Αρα τσαντιστηκε το παιδι.....που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.......ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΑΘΗ καθε φορα,,,,ουτε βαζει συνεχως ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ......
    ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΟΥΡΟΥΜ ΣΕΡΑΙ ΣΤΑ Σπατα.....ΕΥΤ Η ΧΩΣ ......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ GPS......ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ ΜΠΛΟΚΙΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΕΡΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ... ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΩΣ .... ΑΥΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ...ΜΟΝΟΝ Οθφ τωρα Ανασανα....
    ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕ.....ΚΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!30 Οκτωβρίου 2014 στις 8:48 π.μ.

    Γιατι η στατιστικη ειναι ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ.
    Μετρησα
    11 θαυμαστικα ανευ λογου στο ΠΟΝΗΜΑ
    ......
    14 θαυμαστικα σε λιγες σειρες σε ενα σχολιο
    10 θαυμαστικα επισης σε αλλο σχολιο
    15 θαυμαστικα σε τριτο σχολιο
    Επισης 15 θαυμαστικα σε λιγες σειρες σε τεταρτο σχολιο
    12 θαυμαστικα σε πεμτο σχολιο
    10 θαυμαστικα σε εκτο σχολιο
    9 θαυμαστικα σε εβδομο σχολιο
    9 θαυμαστικα σε ογδοο σχολιο
    8 θαυμαστικα σε ενατο σχολιο
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΝ 3 ΣΕΜΙΑ ΣΕΙΡΑ......

    ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ
    Επισης δεν βαζει θαυμαστικα και κανενας αλλος ουτε ο σοβαρος που βαζει και τονους ουτε ο πιπης ουτε ο ποθαμενος ουτε οι αλλοι ανωνυμοι ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ
    ενας ειναι ο μεγααααααλοοΟΟΟΟΟςςςςςςςςςςς αυτος με τα κΑλο μερια..........
    Βρε τι πλακα εχει το πρωινο σταυρολεξο και η αδιαψευστη στατιστικη ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ
    Μου το ελεγε γραφολογος και δεν το πιστευα ...
    Πηγα για σπαρακι και βγηκε λαυρακι ..
    τωρα η θα τα κοψει τελειως η θα τα πολλαπλασιασει για αντιπερισπασμο....
    Τελειως ρεζιλι ...βρε που ειναι ο μπλογκιτης που εγραφε για μια παρεα..Μια ολοκληρη παρεα που ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΤΑΙ.....αυτοσχολιαζεται αυτο.......κακη λεξη..........
    115 ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ .....ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι ΤΣΟΥΡΜΟ ΕΝΑΣ ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣ εκτος του γκονζιλα βεβαια.που βριζει μεν αλλα εεεεε δεν βαζει και μυρια θαυμαστικα σε καθε ΑΝΑΡΤΗΣΗ.....Που και που ερχονται και κατι παρατημενες...ΕΠΙΣΚΕΨΗ....ΜΕ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗ

      Διαγραφή
    2. τα θαυμαστικά πάνε μόνον με ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ
      Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
      ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΑΜ.

      Διαγραφή
  33. φιλε μου δουλευουμε τα πρωινα δυστυχως δεν ειμαι κοπροσκυλο σαν μερικους εδω μεσα!!!!!!!αλλα μαλλον σε πειραξανε τα θαυμαστικα μου ε?χα χα θα με βρισκεις παντα μπροστα σου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παρε μπλοκακι να σημιωνεις!!!θα γραψεις πολλα σιγα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑΥΜΑΖΩΩΩ ΤΑ ΦΥΤΑ!!!!!!!!!30 Οκτωβρίου 2014 στις 4:44 μ.μ.

    Αυτο που λεω ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ενω το εχουν πια καταλαβει και οι πετρες ειναι ΟΤΙ
    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΕΥΕΣΑΙ.
    Σκοτουρα μου και αν εισαι μπροστα μου πηδαω τα Σκ@τα και παω παρακατω.....
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑ.
    Δεν με ενδιαφερεις πλεον.
    Συνεχισε να σχολιαζεις τον εαυτο σου, ΜΕ ΟΣΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ θελεις ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ....ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ..ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.Αλλοι σε εχουν ζαλωθει και αλλες... ..ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ τι κανουν και πως ανασαινουν ΤΑ ΦΥΤΑ ?Δικη σου δουλεια ειναι φυτεψε οτι θες ....τι λαχανα τι μπροκολα...για εμενα το ιδιο μυριζουν.Γιατι να με πειραξει οτι ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΠΛΟΓΚΙΣΙΟ ?Κανε οτι χτενισμα θελεις με καρφακι Η ΚΟΤΣΙΔΑΚΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ
    ΒΡΕ ΤΟ ΦΥΤΟ .... ΖΗΛΕΨΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ....ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ .ΑΥΤΟ βρηκε να γραψει ....ΟΥΑΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΗ Μ Ι ΩΣΕ ....Η ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ?ΤΕΤΟΙΑ απαστραπτουσα βλακεια μονο ΣΕ ΒΛΗΤΑ εμφανιζεται.........
    Καλα ειναι σιγουρο οτι ξερει ποτε ψηφιζει και ποτε φυτευει η τα μπλεκει και φυτευει ψηφιζοντας και ψηφιζει φυτευοντας?

    ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .....ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γεια σου αστροπελεκι μου και καθηγητα !!!!!μονο σε παρακαλω σταματα να γραφεις αυτα που καταλαβαινεις μονο εσυ!!!!αλλα κατσε και σκεψου! ποιος απανταει στα δικα του αρθρα!!!!!κυριε τελεια!!!!!αλλα να ξερεις ποσοι ειναι μορφωμενη και μπουφη μαζι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στραβάδι, την τρέλανες την ορθογραφία .΄Αντε ξεκουμπίσου από εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10 50 στο ξαναλεω παλι η σηγουρια θα σε φαει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλά που έχει και εσένα εδω μέσα να της ανεβάζεις λίγο τα χτυπήματα.Εσύ νομίζεις ότι κάνεις αντιπολίτευση και αυτή νομίζει οτι έχει το καλύτερο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ουτε αντιπολιτευση κανω ουτε γουσταρω το blog απλα με αυτα που λετε δεν φερνουν την ανοιξη ουτε και εγω βεβαια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ουτε αντιπολιτευση κανω ουτε γουσταρω το blog απλα με αυτα που λετε δεν φερνουν την ανοιξη ουτε και εγω βεβαια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το φυτεμα γινεται παντοτε πρωι .Αυτο ειναι το μονο καλο γιατι εκτιμω ανθρωπους που ξυπνανε 6 10 πμ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ,,,,,,ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ....
    ου δυνασαι δυσιν ΚΥΡΙΟΙΣ δουλευειν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΕΕΕΕ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ μαζι με τα ζωντανα.....και τα κουβαδακια που παιζουν τα ανασσοαετοπουλα .....
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ...ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ.
    Καιρος να παιξετε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Αν δεν το ξερετε το παιχνιδακι
    follow the stars.....
    οr the GONZILAS
    OI GONZILAS δεν ειναι Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ
    Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ειναι παλαιολιθικο προτυπο.Kακως το χρησιμοποιειτε.
    Αρθρωστε ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ λογο νεανικο.............. να αναστηθει και κανενας ποθαμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΚΡΙΖΟΜΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε;;; ΣΩΣΤΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ...ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ. Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΒΡΕ ΣΥΥΥΥΥ 10 48
    Εγω ειπα οτι δεν μου ΑΡΕΣΕ η εκφραση βουρδουλας στα κ@λο μερια ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Εγω ηξερα ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ εσυ μας λες οτι εχουμε ΔΥΟ ?
    ΠΩΠΩ ΠΩΩΩΩ εδω χρειαζονται ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ....που τελικως αν τα προσεξει κανεις ειναι ΦΑΛΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ.και αυτο εξηγει πολλα πραματα ΕΔΩ ΜΕΣΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γεια πες μας 12 18 που τα ξερεις ολα εδω μεσα !!γιατι μονο εδω μπορεις και τα λες τι σου εξηγουν τα φαλλικα σχηματα!!!!!καθιστε ολοι εδω μεσα πτωματα του καναπε να τρωγεστε!!!!και να γλεντανε αλλοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ποτε μην αγγιζεις σκατα ουτε με γαντι!!!! Το γαντι γινεται πιο σκατενιο το σκατο δεν γινεται πιο γαντενιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΓΙΖΩ ΧΑΖΟ
    Εγραψα τα πηδαω και παω παρακατω 4 44 το εγραψα
    ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΚΑΤΟΣΥΖΗΤΗΣΗ με βωμολοχιες και η ΑΛΛΗ με σεξουλιαρικα σχολια.Απλα σας το επισημαινω στην γλωσσα που καταλαβαινετε
    Οταν εισαι ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ οσο κουνιεσαι τοσο πονας χαζο.
    ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ και εσεις με τα ουαου δεν πηρατε ΤΙΠΟΤΑ ουτε καν το τριτο ......ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΝΑΤΕ με διαγελματα σε γκονζιλομπλοκ.
    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΥΠΕΡΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?
    Γιατι δεχεσαι να Γινεσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΔΩΡΙΑΣ?
    Αν εμεις ειμαστε πτωματα ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑ Θαυμαστα σου πονηματα ?Πτωματοφαγο ορνιο θελεις να γινεις?
    Δεν ειναι ΘΕΜΑ τι ειμαι εγω ΧΑΖΟΠΟΥΛΙ Θεμα ΕΙΝΑΙ τι κανει ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ .Αυτος εκτιθεται αυτος ρεζιλευεται Αν δεν το καταλαβαινεις αυτο ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.Εμενα σκοτουρα μου .....υποψηφιοτητα δεν βαζω ΣΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ οποτε οτι θελω γραφω.Απλα δεν μου γουσταρει η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ που προβαλεται σαν ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Οταν θα το καταλαβετε αυτο θα σταματησετε τα ουαουουουου
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.....ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑΨΙΜΟ.
    ΟΙ ΠΟΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΘΑΒΟΝΤΑΙ
    ουτε τους ενδιαφερει να πολιτευθουν...απλα περιμενουν να δουν νεα πτωματα να ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. γΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΜΑΣ
    ΤΟ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....απο το υγεια βλαξ
    Πηγαινε ΓΙΑ φυτεμα δεν σε θελει το γραπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. εγω δεν φοβαμαι να πω ναι ειμαι μεσα στην τριαδα το ακουτεεεεεεε!!!!λοιπον μην με κατατασσεις στην κατηγορια που νομιζεις εσυ!!!!στο ειπα πολλες φορες!!καρφωμενος δεν ειμαι ουτε ποναω ουτε ειμαι χαζο!!!ξερω πολυ καλα τι κανω!!!α και τα διαγγελματα δικα σας ΤΣΙΡΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΠΟΘΑΜΕΝΟΣ μιλαει ΜΕ το αγιο πνευμα2 Νοεμβρίου 2014 στις 2:51 μ.μ.

    σωωωωπααααααα ....δεν το ειχαμε καταλαβει .τΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΥΦΟ?.Νομισες οτι εχεις να κανεις με το ΜΟΥ Γ ΚΟ ? αφου δεν φοβασαι βαλε την ιδιοτητα ΣΟΥ .δεν ειμαι πολιτικος ειπες ..ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ
    εχασες τελειως την ψυχραιμια σου και Γινεσαι πιο ρεντικολο
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    Οι ποθαμενοι δεν Γινονται ρεζιλι
    ΔΙ ΚΑΙ Ω ΝΟ ΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΙ ΓΟ ΝΤΑΙ Να τον ακουτε τον ποθαμενο ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.
    ολες οι μαιμουδιες εκπορευονται ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Εσυ βρε εισαι το αγιο ΠΝΕΥΜΑ ?
    ΠΩΠΩ ΠΩ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ..
    ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ....ΠΝΕΥΜΑΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΧΗΜΑ ΟΞΥ ΜΩΡΟΝ
    Ειμαι στην τριαδα αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟ.
    Να τι χρειαζεται το συντακτικο να βλεπει τα οξυ ΜΩΡΑ.
    να παιζουν τους πολιτικους με τα κουβαδακια τους Γεματα ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. OYTE ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!!!!!κυριε ελεησον σωσε τους ποθαμενους και τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ!!!!αμην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
      Αλλο να εισαι ανωνυμος μεσα σε χιλιαδες και αλλο αναμεσα σε τρεις κορες εχει καποια διαφορα....χαζοπουλι.......
      και πολυ λιγουρα ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ..ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΞΕ ΛΙΓΩΘΗΚΑ...

      Διαγραφή
  54. ΚΑΡΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑ ΚΟΥΡΟΥΜ
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ(ΕΣ) ΣΤΑ ΓΚΟΝΖΙΛΟΠΑΙΓΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑ ΛΟΥΤΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΡΕΣ .....
    Αν δεν πονατε γιατι ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΥΣΤΕΡΙΚΑ το μουγ κο φταιει το μουγ κο φταιει και κανετε σαν ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΛΥΣΣΑΕΙ ....καθε τρεις και λιγο γραφε γραφε μεχρι που σας πηραν ειδηση και οι Μαραθωνιτες ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΑ και γελανε μαζι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Επι τελους Ειπωθηκαν τα πραγματα με το ονομα τους κ συμβουλε
    ειμαι στην Αγια τριαδα ...
    ακουτεεεεεεε?
    ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αρα τσιριζεις γιατι ΠΟΝΑΣ!!!! χα χα χα.........τελος !!!!!!εχεις ακομα να δεις!!!παρα πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΩΧ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΧΑΧΑΣ .....
    ΒΡΕ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ...ΤΗΣ ΠΑΝΤ ΑΝΑΣΣΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΥΤΗΛΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΚΑΡΓΑ..... Για το πιτσικοκο τιποτα βρε γκριζομυαλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΚΟΝΤΖΙΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΒΓΗΚΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ετσι ειπε Για να τα σκασετε......ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΕ ?
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ?Και πως χωρεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. αλλη μια διαπιστωση του ποθαμενου ειναι οτι γραφει ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ simson .....Κεφαλαια μικρα με θαυμαστικα η χωρις ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ .Εχει και αδερφακι ετσι λαμπρομυαλο και ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ η κανω λαθος?εεεεεε και αυτο ειναι εδω μεσα....στην τριαδα....
    Πατηρ υιος και δυο ΑΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ......μας κανουν τεσσερα μαγκα ....ΟΧΙ ΤΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΠΛΟΚΙΤΕΣ
    Δεκαπενταχρονο ειναι το μικρο η καθυστερημενος ενηλιξ ο brother luie ?((ΑΣΜΑ)ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ξερω ομως καλα την γραφη και εδω υπαρχει και γυναικεια γραφη (δυο μαλιστα το καρα κουρουμ και το ω )και ΘΕΙΟΝ ΒΡΕΦΟΣ που ορνιθοσκαλιζει ΣΥΝΕΧΩΣ Παει τον εκαναν στιφαδο τον κ συμβουλο με τα κρεμμυδακια που εριξαν οι γυναικες στο μαγειρεμα....
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΖΕΤΑΙ.
    Ξανα στειλε πονημα ....να δεις φτερα και πουπουλα.....εμαθα και καινουρια μαντατα ....ΟΥΤΕ 10 ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ να βαλεις δεν θα σε σωσουν απο τον ΘΑΝΑΤΟ.Τυχαια νομιζετε εβαλα το ποθαμενος???Επειδη ειμαι ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ που λεει και η αλλη και ΣΤΕΧΑΝΟΡΕΥΟΤΝ ετσι το γραφει Τι θελετε να Γραψετε μανταμιτσα ?Δεν ειμαι κριτικατσι .Ειμαι δυστυχως γκαγκαρος Αθηναιος περαστικος απο τα μερη σας που εκανα μια σταση να πιω νερο ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΑΝΤΑΜ.Ξερω οτι οι χαζοι ειναι και προληπτικοι .ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ?ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ......ΜΑΝΤΑΜ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΥΔΕΝΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΣ που ευτυχως εχετε ακομα και θεωρησατε σκοπιμο σε ενδειξη ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΡΑ ΚΑΤΙΝΙΑΣ να μας το κοινοποιησετε.....Μονον στην λουτσα μανταμ μετρανε τα καρυδενια και σε οσους δεν διαθετουν ΚΑΡΥΔΙΑ.ΕΓΩ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ τα καρυδενια, μπορειτε να πατε να τα παρετε.ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΟΜΩΣ τα εχω πανω μου ουτε πουλιουνται ουτε αγοραζονται ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ οσο και αν μαιμουδιζετε.
    Εκλεισε και αυτη η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ
    Αντε να κατεβει ..μπλογκιτες αρκετα τον καναμε ΦΙΡΜΑ μπορει να το πιστεψει και να επανελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Το νου σου τα καρυδια καποια στιγμη φυτρωνουν στο κουτελο και μετα;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. μετα ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΣΑΙ .Απο καρυδια το επαθες εσυ?ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ?
    πω πω κάλος στον εγκεφαλο μεγεθους ..πορτοκαλιου οχι καρυδιου.Μωρε τοοοοσα σας εσουρα αυτο βρηκες να πεις ?περι κουτελου?Το κουτελο ειναι το ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ μεσα εχει μυαλο μονο κουτελο ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ? ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ?
    θΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ .....αναρτησιας Αν σταματησω ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. βρε ποθαμενε για πες μου οικογενειακως εχετε μυαλο?η εχεις μονο εσυ δηλαδη νομιζεις οτι εχεις!!!για πες μου ομως απο μικρος ησουν ετσι η τωρα που μεγαλωσες?εχω μια απορια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τερμα ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ Σε εφερα πρωτο τωρα θα αρχισεις να κατεβαινεις ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙ
    ΚΟΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ στειλε την ΑΛΛΗ τωρα.Βαρεθηκαμε καρφακια θελουμε ΓΚΟΜΕΝΕΣ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ εεεεε και ξερουν και λιγη ΟΡΘΟΡΑΦΙΑ.
    Για εσενα ,ΠΟΘΑΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βαρεθηκε ο ποθαμενος επιτελους παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Παρακολουθω ολα τα σχολια σας,να δω τι θελετε απο την δημοτικη εξουσια? Ο καρφακιας,κηπουρος, η οπως αλλιως τον αποκαλειτε κος Χ.Μαρλαντης,ειναι νεος και απειρος,σαν και εσας στα πολιτικα καραγκιοζιλικια,και προσπαθει με επιστολες καλες,κακες να επικοινωνησει με τους αμμεσα ενδιαφερομενους τους κατοικους του δημου.Κανενας απο του σχολιαζοντες δεν εχει παει σε δημοτικο συμβουλιο,γιατι δεν βρισκω αλλο τροπο να εξηγησω την αγνοια σας.Το Δ.Σ. οταν συνεδριαζει,ειναι για τα το τυπικο μερος,της υπερψηφισης καποιων προαποφασισμενων(επιτροπες,προσυμβουλια) εισηγησεων,που το μονο που μπορει να κανει και να πει ενας Δ.συμβουλος,ειναι ΝΑΙ,ΠΑΡΩΝ,ΟΧΙ.Την απολυτη πλειοψηφια την εχει η συμπολιτευση(ΔΜΑΡΚΟΥ)δεν χρειαζεται θετικη ψηφο απο κανενα μελος της αντιπολιτευσης,για να περασει οποια αποφαση θελει,στον Συμπαραστατη που ηθελε και ψηφο απο την αντιπολιτευση ιδρωσε. Ειδικα σε αυτο το ΔΣ ΔΜΑΡΚΟΥ,ΧΜΑΡΚΟΥ,Λ.ΝΤΕΛΑΚΗ,λειτουργουν ενιαια σαν συμπολιτευση.Δεν υπαρχει ουτε καν ετσι για το τυπικο αντιπολιτευση.Τα θεματα που φερνουν για ψηφιση τα δινουν στους δ.σ. μια δυο ημερες πριν,(αδυνατον χρονικα να ξεψαχνίσεις το θεμα),τα πρακτικα βγαινουν δεκαπεντε εικοσι ημερες μετα την συζητηση,περσινα ξινα σταφυλια,ο Χ.ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ δεν ειναι σε καμια επιτροπη για να ξερει κατι απο μεσα,ολα τα μαθαινει σαν και εμας οταν αναγγελθει το ΔΣ.Και οπως ολοι γραφουμε τις αποψεις μας επι του θεματος σαν σχολια,αυτος εχει την πολυτελεια,να γραφει δελτια τυπου,και να βρισκουμε εμεις χωρο να σχολιασουμε.Ο Δημαρχος και η Δημοτικη Αρχη να δω ποτε θα μας πουν τι εκαναν τις 60 ημερες που ειναι εξουσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό περίμενα να βγει κάποιος να τα πει. ο ποθαμενος που και καλά είναι περαστικός από τον δήμο μας συνέχεια κατηγορεί χωρίς να γνωρίζει τη γίνεται στο δ.σ!!!!!ξερει τα πάντα, πάντα κρίνει τους πάντες, παντού και πάντα!!!λοιπον ο κ.μαρλαντης είπε με σχεδόν μηδενικό κόστος τι μπορούν να κάνουν σαν δήμος!!!!δεν είπε κάτι παραπάνω άλλα ούτε και κάτι κακό που μπορεί να βλάψει το δημοτικό συμφέρον!!!απο εκεί και πέρα ότι και να σχολιάζουμε ότι και να λέμε πάντα τα ίδια θα είναι!!!!και κάτι τελευταίο δεν νομίζω να είναι ωραίο να προσβάλουν τους ανορθόγραφους επανειλημμένα διότι τη να κάνουμε όλοι η δημότες δεν είναι του πανεπιστήμιου άλλα ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!ΓΚΕ ΓΚΕ?!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Κ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΜΠΛΟΓΚ.
      Το κειμενο του ειναι υβριστικο απο την αρχη μεχρΙ το τελος.Ειναι επισης λαικιστικο ασυντακτο και δεν ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .ΑΥΤΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙ καιχαιρομαι που εστω και αργα το ΚΑΤΑΛΑΒΕ και εμμεσως πλην σαφως δικαιολογειται.Αυτο δειχνει οτι μπορει και να καταλαβει ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ κακογραμμενων τοσο επι του περιεχομενου οσο και επι της ποιοτητας γραφης ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.
      Ειναι δημοτικος συμβουλος δεν ειναι οισδηποτε αγραμματος μπλογκιτης και ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να απευθυνθει σε κοινο.Στοιχειωδης λοιπον σεβασμος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ειναι να ζητησει βοηθεια και να γραφει και σωστα και ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ που στελνει ποτε το στελνει και κυριως γιατι το στελνει.Γιατι αυτο το γιατι εχει παντοτε ενα ΔΙΟΤΙ.Και αλλο τα επεα πτεροεντα και αλλο καθε τι ενυπογραφο ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ καλοπιστα η κακοπιστα να το στρεψει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.Η δικαιολογια δεν προλαβαινει να τα πει ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και τα γραφει σε ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΑ.,ΑΛΙΜΟΝΟ αν οι νεοι αντι να απαιτησουν απο τον προεδρο να εκφρασουν την γνωμη τους ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.
      Και δεν θα ειναι Παντα τα ιδια κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ αν εσεις επιβαλλετε να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΝ ΦΕΡΕΣΘΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΑΤΕ δεν θα ειναι καν τα ιδια Θα ειναι πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Και καλα λοιπον ,κατα την εκφραση σας, ειδατε οτι μολις αλλαξατε υφος παιρνετε και διαφορετικα σχολια.?ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ που αρμοζει στην θεση σας.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ και σταθειτε μεσα στο ΔΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ που ειναι απολυτως απαραιτητη για να μην ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.Φερθειτε διαφορετικα για να γινουν τα πραγματα διαφορετικα.
      Αλλο πραγμα να ΨΗΦΙΖΕΙΣ κ Συμβουλε και αλλο να ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Υποτιθεται οτι μπορεις να εκπροσωπησεις καλυτερα ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ.Το να μιλας και να γραφεις σωστα την γλωσσα ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ .Ειναι της ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και εξ οσων γνωριζω ο αναλφαβητισμος δεν υπαρχει στην Ελλαδα του 21 ου αιωνα.Σεβομαστε την γλωσσα οσο και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕ και φροντιζουμε να μην την κακο ποιουμε .Τα αλλα ειναι ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
      Καλλιο αργα παρα ποτε Κ Συμβουλε.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ 4 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ Α ΚΥΡΙΑΚΗ.......

      Διαγραφή
    4. Ελα μωρε 10 29 Μια οικογενεια και ενας ποθαμενος γραφουν ...δηλαδη ποοοοσοι πιστευεις γραφουν στο γκονζιλομπλογκ ?Αντε και ο γκονζιλας και ο βατραχος και κανενας αδεσποτος.Μηπως πιστεψες και εσυ τα 10000 κλικαρισματα και ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ?Απο την εποχη του Μαιμουδοαριστογειτονα η διαφορα αυτου του μπλογκ απο αλλα ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ που κυκλοφορουν ελευθερες γιατι ετσι ορισε Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΙΜΟΥ γκονζιλας....Κατι μας ειπες τωρα ....Και δεν ειναι παραταξιακο το θεμα ειναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ακομα και εσυ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ..αστο....

      Διαγραφή
    5. Δεν εχει μονον αποψη
      Εχει και πεντε πεντε τα θαυμαστικα πατεντα του κ συμβουλου που δεν μπορει να την κοψει ...οσο και αν κανει ΜΠΑΜΜΜΜΜΜ

      Διαγραφή
    6. AΣΕ ΤΟ..... ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....Εχει πληρη συγχιση με τα γενη αρσενικο και θηλυκο αλλα και με το ΟΥΔΕΤΕΡΟ .Λοιπον το ΤΙ ειναι ουδετερο.Αυτα ειναι στοιχειωδη Ελληνικα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ .Ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην γλωσσα να κανει κανεις ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΛΑΘΗ γιατι το γραπτο ειναι η φωτογραφια του ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.Δεν ειναι απλη ανορθογραφια ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ αυτα για τα οποια θα ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑΜΕ ΤΟΝΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ Καιρος να επανεξεταζονται και οι Ελληνες .Το πραγμα ειναι ουδετερο ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?Ασε τις αποψεις και μαθε ΕΛΛΗΝΙΚΑ
      Θα σου κανει περισσοτερο καλο αποτο να ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Αγραμματοι δεν ψηφιζονται αν τους παρουν ειδηση.Απλα κρυψου λοιπον
      ΓΚΕΚΕ ?

      Διαγραφή
  68. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ
    ΠΧ Σημερα ο Δημαρχος πηγε εκει και συζητησε αυτο Οαντιδημαρχος ταδε εκανε αυτο ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 3 20 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ ΜΑΛΑΝΔΡΗ που δεν προλαβαινει σε δυο ημερες να διακρινει τα σημαντικα απο τα; ασημαντα.Λιγο ΑΡΓΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ.....ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ελεος ποσες θελει πια να καταλαβει που πρεπει να επικεντρωσει?ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ?Αν δεν προλαβαινει να στειλει αντικαταστατη .Αργοστροφοι συμβουλοι δεν χρειαζονται Οι αλλοι οσοι δεν ειναι σε επιτροπες ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ?Να γραφει εκθεσεις στα μπλογκς προλαβαινει ?
    Ατυχεστατη προσπαθεια τον βγαλατε και αργοστροφο ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο Κ ΚΑΡΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ.....
    επιμενω ατυχεστατη υπερασπιση να αλλαξετε δικηγορο .
    ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ το ανωνυμο σχολιο του καθενος ΜΑς με το ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΑ ΑΛΙΑΔΑ.....ηρεμα δεν φωναζουμε βρυκεκεξ μεσημεριατικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρεκεκεξ κουαξ κουαξ,για να το γραφεις ξερεις?ποιος το εγραψε? και ποιος ειναι ο κορυφαιος ερμηνευτης? αντε παντοφλα μπελλα εγινες και πολιτισμενος?

      Διαγραφή
    2. υγ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΤΙ παρα πολυ αστειο και θελω να το μοιρασθω μαζι σας Καποτε περιεγραφα καποιον σε ενα ΠΟΝΗΜΑ και τον εκανα με τα κρεμμυδακια .Ηρθε λοιπον και μου ειπε .ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΩΠΩ ΤΟΝ ΡΕΖΙΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ Δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι περιεγραφα αυτον.Ετσι καταλαβα ποσο βλαξ ηταν και ποσο ναρκισσοςΜετα εγινε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.....αλλα παρεμεινε βλαξ.Απλα εξεθεσε την βλακεια του σε ευρυτερο κοινο.Αντε και στα δικα σας....αετοπουλα του παιδομαζωματος της ανασσας.Καιρος να ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ .

      Διαγραφή
    3. Η μπελλα ειναι ΘΗΛΥΚΟ Ο πολιτισμενος ειναι αρσενικο .ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ ?
      Εχω μια μικρη απορια .ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ?
      Εκαναν και δυο παιδοτοπους εμαθα,εεεεε ας κανουν και ενα νηπιαγωγειο να μαθουν λιγο να γραφουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ εκθετουν τον εαυτο τους και την παραταξη τους μπλεκοντας ακομα και τα γενη Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια αετοπουλα.ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ που τις τραβατε να γινουν τριχιες......

      Διαγραφή
  69. Τετοια που ειναι η Δ.Αρχη μονο κραξιμο της αξιζει.Τι αντιπολιτευση να κανει ενας μονος του,και εξοριστος απο ολα τα οργανα,γραφει δημοσια και τριζουν οι καρεκλες των αρχοντων,και σκεψου να μαθει το παιχνιδι,και να τους κανει ολομετωπη επιθεση με εργα,χαθηκανε ολοι.Τοσο ανυπαρκτοι ειναι που εγινε αυτος υπαρκτος με δυο λεξουλες.Εδω γελαμε,η κλαιμε,αναλογα τι σου αρεσει.Εγω γελαω παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εγινε ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΦΙΛΕ .
      Εγινε απλα ρεζιλι,και αυτο το εκανε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
      Τα καταφερε μονος του.
      Και δυστυχως η μονη καρεκλα που τριζει ειναι η δικη του και η δικη μας απο τα γελια.Μεχρι να μαθει αν ειναι τοοοοσο αργος που δεν μπορει να διαβασει τα θεματα του ΔΣ σε δυο ημερες ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Αυτο σου το γραφει καποιος που τοξερει το παιχνιδι.Διαβολε πρεπει να εισαι και γρηγορος η πολιτικη ειναι timing ΜΑΓΚΑ.
      TIME IS MONEY
      TIMING IS POLITIC
      time less ειναι μονον ο καλος πολιτικος all time classic ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ .....

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΛΑΝΤΗ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ....!

      Διαγραφή
  70. Μια σοβαρη αντιπολυτευση ασχολειται με σοβαρα θεματα. Υπηρξαν και αλλοι που μεσω αυτου του blog εκαναν αντιπολυτευση δημοτικοι, τοπικοι συμβουλοι και πολιτες. Οι επιστολες τους ηταν προσεκτικες με ολη την νομοθεσια νομολογια πληρη αναλυση. Ηταν και αυτοι αντιπολυτευση και δεν ειχαν προσβαση στον Δημο αυτο ομως δεν το εβαζαν σαν δικαιολογια. Τα κειμενα της ΑΝΑΣΣΑΣ ειναι κακιστα συντακτικα και ανουσια πολιτικα δεν αγγιζουν κανενα σοβαρο θεμα του Δημου. Αν συνεχισει ετσι η Δημοτικη αρχη θα κανει βολτα. Απο το επικοινωνιακο λαθος των δημοσιευματων νικης και πρωτιας την προεκλογικη περιοδο παμε στο κυνηγι της καλης φωτογραφιας την μεταεκλογικη περιοδο γενικα δεν υπαρχει πορεια εχουν χαθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ολα ειναι θεμα χρονου.Αλλα ο χρονος πλεον ειναι σε βαρος του Δ.+Χ. ΜΑΡΚΟΥ,ειναι μονος του ο Μαρλαντης,και αν το χειρισθει απλα εχουν τελειωσει.Ολοι τους εχουν ραμματα στην γουνα τους,πολιτικα γιατι ειναι πολλα χρονια ,απο παραταξη σε παραταξη,και ακομα ο ΔΜΑΡΚΟΥ δεν δειχνει πρωτοβολια,να φυγει απο τον γνωστο δρομο διοικησης,οποτε δεν χρειαζονται πολλα,για να τους στριμωξει στην γωνια.Ο Μαρλαντης ομως ειναι ο μονος που μιλα,και αυτη η Δ.Αρχη οπως και οι προηγουμενες,ειναι τοσο αχρηστες,που μονο λεκτικα,να τους παιξει εχουν τελειωσει.Τα λαθη πολλα και επαναλαμβανομενα,ο Μαρλαντης απλα τα θυμιζει,δεν του χρειαζεται να γινει καλος ή καλυτερος,ειναι εντελως ανικανοι οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ?
      ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΜΑΚΛΑΝΤΗ, ΠΡΟΧΩΡΑ,ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ....!

      Διαγραφή
  72. Η δύναμη διαφθείρει τους λίγους, ενώ η αδυναμία διαφθείρει τους πολλούς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η δε αδυναμια του μυαλου των αρχοντων διαφθειρει τους ΠΑΝΤΕΣ.
    Η βλακεια ειναι ανικητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΟ ΞΑΝΑ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ?
    Αφου εστειλε νεο πονημα ....με νουμερα το νουμερο .....
    Καραφακι και παλι καρα φακι ....μεθυσε απο την επιτυχια και θα μας στελνει καθε ημερα ραβασακια .....ΜΕ ΓΚΟΝΖΙΛΑΚΙΑ DELIVERY ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου