Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος - Συνεδρίαση του Δ.Σ. 18-12-2014


ΑΡ.ΠΡΟΣΚΛ. 28/2014
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. ...44508…/12-12-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
  1. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων έτους 2014 (αρ.απόφ.Ο.Ε.650/2014).
  2. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» οικονομικού έτους 2014 (αρ.αποφ.Ν.Π.Δ.Δ.84/2014).
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποζημίωσης επικείμενων λόγω του ύψους του ποσού στις ιδιοκτησίες με κ.α.κ.0106073, 0113041, 0107015 (του κ. Κατσίκη Παναγιώτη του Ισιδώρου) στο επιχειρηματικό πάρκο «Πέτρα Γυαλού – Βούλα – Προκαλήσι» (αρ.απόφ.Ο.Ε.103/2014).
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης λόγω του ύψους της αποζημίωσης για την ιδιοκτησία με κ.α.κ. 0101033 των Αθανασίου, Μαρίας & Αικατερίνης Πρίφτη στο Επιχειρηματικό Πάρκο «Γυαλού – Αγ. Δημήτριος – Πύργος» (αρ.απόφ.Ο.Ε.350/2014) (από αναβολή).
  5. Λήψη απόφασης για την επανεπιβολή της απαλλοτρίωσης στην ιδιοκτησία των κ.κ.Αν.Γεώργα και Φυλ. Σιδέρη στο Ο.Τ.1500 στης Π.Ε.14 και την άμεση αποζημίωση τους στην αντικειμενική αξία του ακινήτου και για το εμβαδόν που θα προκύψει μετά την αφαίρεση της θεωρητικής εισφοράς σε γη (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.38/2014).
  6. Λήψη απόφασης για την μη έγκριση της πρότασης τροποποίησης των κ.κ. Αν. Γεώργα και Φυλ. Σιδέρη στο Ο.Τ.1501 της Π.Ε.14 της Δ.Ε. Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, λόγω μη ύπαρξης δικαστικής απόφασης για άρση απαλλοτρίωσης στο συγκεκριμένο ακίνητο (αρ.απόφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.39/2014).
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης εκδήλωσης βράβευσης επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
  8. Λήψη απόφασης τροποποίησης της υπ’αριθμ.444/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, «περί αγοράς οικοπέδων για την ανέγερση σχολικών κτιρίων για τη στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου και του 7ου Δημοτικού Σχολείου ΔΕ Αρτέμιδος».
  9. Λήψη απόφασης τροποποίησης της υπ’αριθμ.224/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, «περί ορισμού διαχειριστών κίνησης τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος».
  10. Λήψη απόφασης για σύσταση επιτροπής καταστροφής αντικειμένων άνευ αξίας.
  11. Λήψη απόφασης περί διαγραφής νηπίων από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας.
  12. Λήψη απόφασης περί εγγραφής νηπίων στη δύναμη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2014 – 2015.
  13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αντιπυρικής Προστασίας της Περιοχής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
  14. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της έγκρισης των δεκατριών (13) αιτήσεων για χορήγηση αδείας υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β εφόσον δεν έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με τον Ν.3852/2010 άρθρο 94.
  15. Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’αριθ.248/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την έγκριση της υπηρεσίας Συντήρηση και επισκευή Μηχανημάτων έργου τύπου εκσκαφέων – φορτωτών και σαρώθρων Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
  16. Λήψη απόφασης για παράταση της υπ’αριθμ.πρωτ.5297/18-02-2014 σύμβασης της εργασίας «Συντήρηση - Επισκευή μηχανικών μερών φορτηγών».
  17. Λήψη απόφασης για παράταση της υπ’αριθμ.πρωτ.1571/17-01-2014 σύμβασης της εργασίας «Συντήρηση - Επισκευή συστημάτων αέρα και πέδησης φορτηγών» και « Συντήρηση - Επισκευή συστημάτων ανάρτησης σουστών φορτηγών».
  18. Λήψη απόφασης για παράταση της υπ’αριθμ.πρωτ.2671/27-1-14 σύμβασης της εργασίας «Συντήρηση - Επισκευή υπερκατασκευών απορριμματοφόρων, ανατρεπόμενων φορτηγών και βυτίων».
  19. Λήψη απόφασης για παράταση της υπ’αριθμ.πρωτ.4850/17-2-14 σύμβασης της εργασίας «Συντή-ρηση – Επισκευή μηχανικών μερών (πλαισίων) επιβατικών – φορτηγών μη ανατρεπόμενων Μ.Β. <3,5m», «Συντήρηση εξατμίσεων, ταχογράφων και εργασίες φανοποιΐας φορτηγών».
  20. Λήψη απόφασης για παράταση της υπ’αριθμ.πρωτ.2455/24-1-14 σύμβασης της εργασίας «Συντή-ρηση - Επισκευή υπερκατασκευών γερανών, καδοπλυντηρίων, καλαθοφόρων και οχημάτων πυρόσβεσης».
  21. Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας του υπ’αριθμ.πρωτ.45442/20-11-2013 συμφωνητικού που αφορά τη συντήρηση αντλιοστασίων.
  22. Λήψη απόφασης περί τιμολόγησης κατανάλωσης παροχής υδροδότησης.
  23. Λήψη απόφασης περί καταβολής τόκων υπερημερίας για το έργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ 5ης Π.Ε. (ΟΔΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΣΩΤΗΡΟΣ)”.
  24. Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας «Προμήθεια Ελαστικών Οχημάτων έτους 2014 Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» για κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου.
  25. Λήψη απόφασης περί παράτασης προθεσμίας για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση υδρομέτρων έτους 2012».
  26. Λήψη απόφασης περί προμήθειας γάλακτος για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
  27. Λήψη απόφασης περί προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας υπαλλήλων του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
  28. Λήψη απόφασης για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού για εγκατάσταση νέας παροχής ύδρευσης η οποία ακυρώθηκε και διαγραφή από Χρηματικούς Κατάλογους των υπόλοιπων οφειλόμενων, για τον ίδιο λόγο, δόσεων του ΜΑΥΡΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.
  29. Λήψη απόφασης για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού για εγκατάσταση νέας παροχής ύδρευσης η οποία ακυρώθηκε και διαγραφή από Χρηματικούς Κατάλογους των υπόλοιπων οφειλόμενων, για τον ίδιο λόγο, δόσεων του ΜΑΡΑΘΙΑΝΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
  30. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλών ύδρευσης από Χρηματικούς Κατάλογους, λόγω του ότι έχουν καταχωρηθεί λάθος ποσά και επαναβεβαίωση των πραγματικών οφειλών στους ίδιους υπόχρεους.
  31. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή οφειλών ύδρευσης από Χρηματικούς Κατάλογους, λόγω του ότι έχουν καταχωρηθεί λάθος ποσά και επαναβεβαίωση των πραγματικών οφειλών στους ίδιους υπόχρεους.
  32. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από τον χρηματικό κατάλογο εισφορών, TAΠ κ.τ.λ. και επαναβεβαίωση στους σωστούς υπόχρεους όπου απαιτείται.
  33. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από τους χρηματικούς καταλόγους προστίμων ανέγερσης και διατήρησης λόγο οριστικής υπαγωγής τους στις διατάξεις του Ν.4178/2013 ως ισχύει αλλά και εισφορών σε χρήμα του Ν.1337/1983.
  34. Λήψη απόφασης για μείωση τελών εκταφής και χωνευτηρίου που αφορά τη θανούσα ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ λόγω αναπηρίας 67% σύμφωνα με το άρθρο 202 του Κ.Δ.Κ.
  35. Λήψη απόφασης περί χορήγησης Χρηματικού Βοηθήματος για την αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης σε οικονομικά αδύνατο κάτοικο σύμφωνα με τις διατάξεις της παράγραφο 2 του άρθρου του Ν.3463/2006.
  36. Λήψη απόφασης περί χορήγησης Χρηματικού Βοηθήματος για την αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης σε οικονομικά αδύνατο κάτοικο σύμφωνα με τις διατάξεις της παράγραφο 2 του άρθρου του Ν.3463/2006.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΙΩΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΣ

7 σχόλια:

  1. Έκτακτο συμβούλιο με 36 θέματα το βασικότατο οι 450χιλ.ευρω το χρέος του Τυράκι. Στο προηγούμενο έκτακτο 1,700,χιλ ευρω ο ΑΓΓΕΛΟΣ, πως θα πάς ρε Μήτσο Μάρκου? Εσένα και την συμμορία σου δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να βρούμε τόση πολλή πίσσα και πούπουλα να σας τυλίξουμε. Για αυτό κάνετε τους τσαμπουκάδες και τις αλητείες στο δημοτικό συμβούλιο, για να ξεφύγει προσοχή που πετάτε τα λεφτά μας? Από αυτά τα πεταμένα κονδύλια πόσα λεφτά θα πάνε στις δικές σας τσέπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εχετε προβλημα ολα θα τα περασετε σχεδον ομοφωνα.Δεν υπαρχει αντιπολιτευση .Τον Κατσαλιρο τον εχετε στο χερι και δεν μιλα.Η Ντελακη ηταν υπαλληλος του Κατσαλιρου που τον εχετε στο χερι.Το χρυσαυγουλο εγινε ουρα του Δημητρακη.Κατι λει η Α;ννα και ηπαρεα της και κατι λεει ο Τσαντιλας αλλα ποιος τους ακουει?ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΛΑΒΑΙΝΩ.ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΟΙ ΑΝΑΣΕΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΨΕΥΤΗ.ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω την πληροφορηση οτι η κ Τσακαλη νομικος δημ συμβουλος της ΑΝΑΣΣΑ θα απευθυνθη στον εισαγγελεα για το θεμα του χρεους του Τυρακη,Αν γινει κατι τετοιο φαινεται οτι κατι κινειται ΙΔΩΜΕΝ

      Διαγραφή
  4. O ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΣΙΜΟΚΑΤΣΑΛΙΡΟΔΗΤΙΖΑ; Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ;ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΛΕΕΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΡΜΗΞΑΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΨEΥΤΗΣΜΑΡΚΟ φερνει την Πεμπτη με αλλα 35 θεματα,την επιταγη που χρωσταει στον Τυρακη που τον εκανε Δημαρχο 427,000 ευρω=158,000,000δρχ στον φορτηγατζη και να τα μοιραστουν μετα φορτηγατζης,Βαιος,Μητσος.Τωρα αρχισαν να ερχοντε τα χοντρα γραμματια που εκανε για γινει δημαρχος.Οποιος τρελος ψηφισει αυτην την νομιμοφανη ΛΗΣΤΕΙΑ δεν ξερω αν θα ξεμπλεξει ποτε,και αν εχει τοοοοσα λεφτα να πληρωσει.Αυτη η ΛΗΣΤΕΙΑ επρεπε να πεσει στην κεφαλα του τιρακι και να εχουμε δυο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ μονο.Τωρα θα τους κανουμε τεσσαρους,γιατι ειναι και ο ΧΡΗΣΤΟΣ,και ο ΜΗΤΣΟΣ.ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΟΝΔΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυρά Τσακάλη να πάει να αγοράσει καμμία φούστα και να πλύνει κάνα πιάτο, επειδή έχει πτυχίο δικηγόρου νομίζει ότι είναι και δικηγόρος? Το πρόβλημα είναι πολιτικό δεν είναι νομικό. Ο Δημήτρης τον πήρες την παράταξη του γνωρίζοντας τα 420 χιλιάρικα, και πόσους ψήφους έχει, πήρε τους ψήφους έγινε δήμαρχος, άφησε να εκταμιευτούν τα λεφτά και σίγουρα πήρε τη μερίδα του λέοντος για να αφήσει να εκταμιευθούν τα λεφτά. Οποίος δεν καταλαβαίνει την πολιτική κομπίνα και προσπαθεί να λύσει το σταυρόλεξο νομικά και ποινικά είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Τα λεφτά έφυγαν πήγαινε στις τσέπες που έπρεπε να πάνε και το έργο τέλειος εδώ.Θααα του κάνει μήνυση του Τυρακη η Τσακάλι, θα πάρει ημερομηνία εκδίκασης το 2016-17 θα πάρει ο Τυρακης 2-3 αναβολές αν ζει τότε ακόμα καλά 20 χρόνια φέξε μου και γλίστρησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου