Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΠΑΤΑ - 28η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 18.12.2014 (Video)


Παρακολουθείστε αποσπάσματα από την συνεδρίαση...





























7 σχόλια:

  1. Θα κάνω έναν γενικό σχολιασμό για το δημοτικό συμβούλιο που βλέπουμε στα βίντεο. Είναι πολλά τα βίντεο και πολλά διαφορετικά θέματα. Στο θέμα του πάρκου που έφερε ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ και συζήτησαν Λ.ΝΤΕΛΑΚΗ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ και λοιποι, λόγια βλάχο πολιτευτάδων που μένουν λόγια στις αίθουσες δημοτικων συμβούλιων. Ωραία τα είπατε ωραία τα εξηγήσατε κάντε τώρα πιο ωραία την πράξη. Αλλά η πράξη θέλει κόπο αγώνα και σύγκρουση με τα αφεντικά σας που σας ταΐζουν.Ο Χ.ΜΑΡΚΟΥ συνέταιρος συνένοχος με τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ πήγαινε να άρθρωση πολιτικό λόγο αλλά ανεπαρκείς έφαγε τάπες από τον πρώην και νυν, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ και τρίποντο στο δήμαρχο που τον ανάγκασε να έρθει και ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων για να πάρει απάντηση εκεί ο δήμαρχος έχασε την μπάλα το γήπεδο το φως του ακόμα και τη φυσική του ύπαρξη.Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ κάνει δυναμική είσοδο και σκέφτεσαι τον τελειώσε τον δήμαρχο θα πέσει νεκρός τώρα, η ίδια το γύρνα σε ανατολίτικους χορους και γλυτώνει από το πουθενά ο δήμαρχος τον αποκεφαλισμό του και τον διασυρμό του. Με τέτοιους τόσο ανίκανους χωρίς κανένα πολιτικό χάρισμα ούτε καν ευφράδεια να αποτυπώσουν τις σκέψεις τους ούτε καν απλή λογική, τους μαστιγώνει αλύπητα σαν σκλάβους στην γαλέρα του. Δυο τρεις το πολύ πέντε ερώτησεις στον δημάρχο και είχε τελειώσει σαν δήμαρχος και σαν άτομο γενικά. Ο δήμαρχος είναι τίποτα αλλά είναι τίποτα όλοι οι άλλοι δεν υπάρχετε κάν σαν άτομα. Σκεφτείτε οργανωθείτε γιατί ο ανίκανος δημητράκης μπροστά σε εσάς μοιάζει με ΘΕΟΣ. Τα βίντεο θα τα δω με προσοχή και θα γράψω σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια στο καρφι και μια στο πεταλο. Πως μοιαζει θεος ο δημαρχος? Δεν απαντα δεν παιρνει θεσειςδεν αρθρωνει πολιτικο λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Γιάννης Τούντας άνοιξε ένα πολύ ωραίο θέμα, που έχει πάρα πολλά λεφτά, και πολλούς υποψηφίους για φυλακή. Η κυρία μπούρου μπούρου στην Κουμουνδούρου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε το ίδιο και ο Δημήτρης Μάρκου. 180 € πληρώνει ο Δήμος αποζημίωση κι αγοράσανε με 30 €, που είναι οι μηνύσεις που είναι οι αγωγές των προηγούμενων και φυσικά του Δημήτρη που είναι τώρα υπεύθυνος. Μήπως ο Δημητράκης είναι έτοιμος να αποζημιώσει και τους δικαιούχους των μυκηναϊκών τάφων με αξίες πάνω στο κύμα είναι μόνο θέμα διαπραγμάτευσης πόσα θα βάλει ο Δημητράκης στην τσέπη για να απελευθερώσει και αυτά τα κονδύλια Ή έχει προχωρήσει σε νομικές ενέργειες να πληρωθούν οι δικαιούχοι με την πραγματική αξία? Όλα πλέον είναι ύποπτα και πάρα πολύ περίεργα μετά την εκταμίευση των 420.000 € υπέρ της κυρίας Μπέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δημητράκης ειρωνικός και επιθετικός στον Πουλάκα, αλλά Ο Πούλακας κάτι τέτοιες Μήτσο μάγκιες δεν τις τρώει ούτε στον ύπνο του.Κατραμαδος τριπλή κωλοτούμπα τι κεφαλιά ψαράκι να βάλουν γκολ στον Πουλάκα. Ο Πούλακας σφάζει και τις δύο κοτούλες στο γόνατο" όχι δεν θέλω απαντησή τώρα, να είναι και ο πρόεδρος των εργαζομένων" Ο αγώνας έχει τελειώσει θριαμβευτής απολύτος του αγώνα ο Πούλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία Ραφτόπουλού παίρνει το λόγο και ανοίγει ένα θέμα που είναι" σαν να χτυπά πέναλτι χωρίς τερματοφύλακα" έχω κάνει ερωτήσεις λεει κυρία Ραφτόπουλού εδώ και δύο μήνες κύριε δήμαρχε και δεν μου έχετε απαντήσει........ Αντί να βγάλει αριθμόυς πρωτοκόλλου καταγγελίας στην περιφέρεια και μηνύσεις εναντίον του δημάρχου προσωπικά, κάθεται σαν τυφλωμένο κουνελάκι να φάει την τουφεκιά Και φυσικά ο Δημητράκης της ριχνει ντουμπλέ μην χάσει το θήραμα τυφλωμένο κουνελάκι. Ο Δημητράκης κάνει ότι θέλει και συμπεριφέρεται απαξιωτικά σε όλα αυτά τα ανθρωπάκια γιατί κανένας δεν τολμά να ασκήσει τα δικαιώματα του. Τι να κάνω Δημητράκης να αφήσει τρομαγμένες γαλοπούλες να του αρπάξουν την μπριζόλα από το στόμα? Τα χτυπά τα γαλοπούλα αλύπητα να είναι τρομαγμένα και φοβισμένα γιατί αν πάρουν χαμπάρι τα δικαιώματα του δημοτικού συμβουλίου τελείωσε εκεί που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την απλή λογιστική πράξη 420.000 € που επέτρεψε Ο Δημητράκης με τη Μαρία και το ναυάγιο ΒΑΙΟ να μοιραστούν σε διάφορες τσεπες θα το συζητήσουμε με ησυχία πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά τα δημοτικά συμβούλια όπως πολύ ξεκάθαρα φαίνονται στα βίντεο γιατί όταν είσαι παρών όλο κάτι θα σου ξεφύγει κυρίες στην απομαγνητοφώνηση έχει μόνο όσα ειπώθηκαν me ανοικτό μικρόφωνο. Αυτά τα συμβούλια λοιπόν είναι μόνο για να μαζεύεις αποδείξεις kι όλη μέρα να είσαι στον εισαγγελέα και τν Pακιντζή. Δημοτικά συμβούλια χωρίς αποδεικτικά έγγραφα μόνο λόγια και άμα σου γουστάρει.EEEEEEEE φραγγέλιο που θέλoυν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου