Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Νέο ριάλιτι: Εχεις 8 λεπτά για να φέρεις μία πόρνη στον ίσιο δρόμο

Πρωταγωνιστής ένας αστυνομικός που έγινε... πάστορας!Οκτώ λεπτά έχει στην διάθεσή του ένας Αμερικανός πάστορας, πρώην αστυνομικός, για να πείσει πόρνες να παρατήσουν το αρχαιότερο επάγγελμα και να μπουν στον ίσιο δρόμο. Αυτή είναι η ιδέα του νέου προκλητικού reality που ξεκινά στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο A&E, υπό τον τίτλο: «8 Μinutes».
Oκτώ επεισόδια έχουν ήδη λάβει το πράσινο φως για να βγουν στον αέρα. Πρωταγωνιστής είναι ο Κέβιν Μπράουν, πρώην αστυνομικός, ο οποίος ξαφνιάζει τις ιερόδουλες τις οποίες επισκέπτεται ως πελάτης στα ξενοδοχεία και εν συνεχεία τους αποκαλύπτει τον πραγματικό του σκοπό. Για να τις πείσει, ο Μπράουν βάζει τα δυνατά του λέγοντάς τους ότι μπορεί να τους προσφέρει μία ζωή χωρίς να εμπορεύονται το σώμα τους. Ομως ενώ εκείνος προσπαθεί να τις φέρει στον ίσο δρόμο, ο χρόνος πιέζει αφού έχει στην διάθεσή του μόλις οκτώ λεπτά για να τα καταφέρει.
Η διεύθυνση του τηλεοπτικού δικτύου A&E εμπνεύστηκε από ένα άρθρο της εφημερίδας «LA Times», που δημοσιεύτηκε πέρυσι, το οποίο είχε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρώην αστυνομικό που αποφάσισε να γίνει πάστορας δημιουργώντας ένα δίκτυο εξάρθρωσης της πορνείας στην περιοχή του, το Orange County. «Εμείς απλά σκεφτήκαμε να βάλουμε μία κάμερα όταν προσέγγιζε τις πόρνες για να τις πείσει να αλλάξουν επάγγελμα», υποστηρίζει ο παραγωγής του reality, Τομ Φόρμαν.
«Επί είκοσι χρόνια προσπαθούσα να συλλάβω τις πόρνες της περιοχής μου και τώρα συνειδητοποίησα ότι θέλω πραγματικά να τις βοηθήσω», είπε. Ο Μπράουν που προσπαθεί να βάλει στον ίσιο δρόμο τις ιερόδουλες, είναι ένας πρώην συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος αποφάσισε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του να τα αφιερώσει στην Εκκλησία. Με την εμπειρία του ξέρει πού να βρει τις κοπέλες που βγάζουν χρήματα κάνοντας σεξ με αγνώστους.
Αρχικά, τους κλείνει ραντεβού τηλεφωνικά και όταν βρίσκεται απέναντι τους, στο ξενοδοχείο όπου δουλεύουν, τότε ο Μπράουν εξηγεί στις κοπέλες ότι δεν τις πλησίασε για να να κάνει σεξ μαζί τους αλλά για να τις βοηθήσει. Η πρώτη αντίδραση των κοριτσιών είναι να ξεσπούν σε κλάματα και, εν συνεχεία, υπάρχουν αυτές που υποστηρίζουν ότι σε όλη τους τη ζωή περίμεναν έναν άνθρωπο για να βγουν από το αδιέξοδο, ενώ υπάρχουν και άλλες που λένε:
«Κάνω αυτό που κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο». Καμιά, πάντως, δεν θυμώνει μαζί του και καμία δεν τον πετάει έξω από το ξενοδοχείο. Όπως ο ίδιος δηλώνει, μέσα σε οκτώ λεπτά, οι ιερόδουλες μπορούν είτε να πειστούν ότι ο Μπράουν θέλει πράγματι το καλό τους, είτε ότι θέλει να τις «ψαρέψει» γιατί είναι αστυνομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου