Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πίτας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοικτής Θαλάσσης Αρτέμιδος (ΙΟΑΘΑ)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Με περισσότερα στοιχεία...
Σήμερα, 11/01.2015, έγινε η κοπή πίτας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ανοικτής Θαλάσσης Αρτέμιδος (ΙΟΑΘΑ) και η απονομή βραβείων για τη συμμετοχή τους σε αγώνες.
Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Μάρκου ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και διακρίσεις σε όλα τα πληρώματα. 
Και ανέφερε: «Εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο απαράμηλο ζήλο την δράση σας, να χαρήσετε διακείσεις στην πολή μας, και παράλληλα να βοηθάτε, στον βαθμό που μπορείτε -όπως το δείξατε και εφέτος- και με τον δτολισμό με το πολύ όμορφο αυτό καραβάκι, αλλά και με την κοινωνική σας δράση με αυτό το γεύμα το οποίο πραγματικά συζητήθηκε πάρα πολύ και είχε πολύ μεγάλη απίχηση. 
Σας εύχομαι, λοιπόν και πάλι καλή χρονιά και καλά ταξίδια.»

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξεί άλλων και ο Αντιδήμαρχος Αρτέμιδος κ.Λάμπτου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Γιαννάτος Σωτήρης, η Πρόεδρος του ΟΠΠ&Π «Ο Ξενοφών» κ.Μωραϊτη Ιωάννα και η Αρχηγός της Παράταξης ΑΝΑΣΣΑ κα Ραφτοπούλου Άννα.

10 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΔΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΘΕΛΕΤΑΙ.ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΡΕΕΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ? ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ? ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΜΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκδηλωση δεν ειναι δημοτικη (δεν την κανει ο δημος !!)

      Η Εκδηλωση ειναι καθαρα του Ναυταθλητικου ομιλου και αυτος κανονιζει το ποτε θα γινει !

      Ο Ναυταθλητικος Ομιλος δεν ανηκει στον δημο και δεν χρηματοδοτείται απο τον Δήμο

      Η Εκδηλωση ειχε ανακοινωθει απο τον ομιλο στο επίσημο Site του

      Η δημοτικη αρχη ηταν απλος καλεσμενοι οπως και ολοι οι πολιτικοι συνδιασμοι απο οσο ξερω καλέστηκαν

      Εαν μονος σου σκοπος ηταν για να κραξεις την τωρινή διοίκηση τοτε καλα εκανες και δεν ηρθες μιας και το μονο που θα χαλαγες ηταν η διαθεση και η καλη ατμοσφαιρα που ειχαν κουραστει τα μελη το ομιλου για να οργανωσουν την εκδηλωση τους και να τιμήσουν τους Αθλητες τους...

      Για κραξιμο εαν θες υπάρχουν και τα δημοτικα συμβούλια

      Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΘΑΡΑ !!!

      Διαγραφή
    2. Έχετε τρελαθεί ολοι σας? Την κοπή πίτας σε ποιο χώρο τι κάνατε? Σε ποιον ανήκει το κατάστημα που κόψατε την πίτα σας? Σε ποιον ανήκει ο χώρος που φιλοξενείται ο σύλλογος και τα σκάφη σας? Γιατί μπορεί να είναι ιδιωτικά και να κάνει λάθος ο προηγούμενος σχολιαστής που πιθανώς να χαλούσε με την παρουσία του την συνεστίαση σας. Απ' όσο ξέρουμε όλοι μας όλα αυτά είναι δημοτικά και εσείς απλοί χρήστες δημάρχου και προέδρου αθλητικό θέλοντας και παραβλέποντας. Ο σύλλογος αν είχε πάει σε ένα ιδιωτικό κατάστημα δεν είχε κάνεις να πει τίποτα, αλλά σε δημόσιους δημοτικούς χώρους πέφτει σε όλους μας ο λόγος να ρωτήσουμε τα πάντα. Πόσο,Ποιός,Γιατί,Πόσα, μεχρι και αξονική τομογραφία, τα λεφτά μας είναι. Τώρα εσύ που είσαι του συλλόγου και τρομοκρατήθηκες που βγήκαν στον αέρα τα καμώματα σας είναι άλλο θέμα.

      Διαγραφή
    3. Λογικα ο χωρος θα τους εγινε παραχωρηση μετα απο αιτημα που θα κανανε... Αυτο ομως δεν το κανει ''Δημοτικη Εκδηλωση'' !!!

      Ειναι εκδηλωση καθαρα ενός ομιλου που γινεται φανερα αλλα δεν αφορα την Δημοτικη Αρχη

      Αρα Λογικο να μην υπαρχει απο τον Δημο δημοσίευση γιατι δεν ειναι δικη του Εκδηλωση


      Εαν ενα συγκρότημα ζητησει το γηπεδο ποδοσφαιρου για να κανει συναυλία... Δεν ειναι δημοτικη εκδηλωση με την λογικη οτι το γηπεδο ανηκει στον δημο.. αυτη ειναι λογικη δημοτικού


      Ο χωρος ανηκει στον Δημο.. αλλα μπορεί να υπάρχει οσο υπάρχουν οι όμιλοι γιατι ειναι ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ κεντρο και εχει παραχωρηθεί στον Δημο απο το κρατος να λειτουργεί κατω απο συγκεκριμενες προϋποθέσεις ...

      Ανευ ομίλων τοτε σταματα να υπαρχει ο χαρακτηρισμος οτι ειναι Ναυταθλητικο κεντρο !!.. γκρέμισμα και απλη παραλια

      Και οι ομιλοι δεν ειναι μια ομαδα ατομων που κανουν απλός την Πλακα τους..
      Πρεπει να ειναι γραμμένοι στα μητρώα της Ιστιοπλοικης ομοσπονδιας (Εφοσον μηλαμε για τους δυο ομιλους της Λουτσας σε σχεση τον Συγκεκριμενο χωρο ) και πρεπει να τηρούν ολες τις προϋποθέσεις για να μην διαγραφουν και να παρουσιάζουν ΕΡΓΟ κυριως Ναυταθλητικο !!

      Αυτα για αυτους που νομιζουν οτι θα μπορουν να εχουν την βαρκουλα τους εκει χωρις την υπαρξη ομίλων - αθλητικών σωματίων και που τους βλεπουν σαν εμποδιο πολλες φορες αγνοώντας την πραγματικοτητα !!

      Διαγραφή
  2. ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ ΣΟΥ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΕΡΓΙΑΝΙ? ,,,,,,,ΛΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ? Η ΕΣΥ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΨΕΥΤΑΚΟΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΕΣΥ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΕΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΙΤΟΥΛΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ. ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ ΘΑ ΣΕ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο υποστηρίζω , αλλο μου ανήκει !!

      Ολοι οι Δημοι σε ολη την Ελλαδα ειθισται σε τετοιες εκδηλωσεις να δηλωνουν την αμέριμνη συμπαράσταση στα αθλητικά σωματεία

      Άλλωστε λογια ειναι απλα.. δεν χανουν και κατι να τα πούνε

      Αυτο γινοταν και με τους προηγουμενους.. και του προ προηγουμενους.. τους τωρινούς και τους μελλοντικους 'Αρχοντες'' της πόλης

      Αρα μια απλη δηλωση υποστιριξης δεν μπορει να σε κανει να βγαζεις το συμπερασμα οτι ο ομιλος ανήκει στον Δημο !!

      Οι όμιλοι ειναι ανεξάρτητοι ανηκουν στα μελη τους και στην κοινωνια και σε οσους θελουν να ασχοληθούν

      δεν εχουν χρηματική ενίσχυση απο κανεναν Δημο και δεν ανήκουν σε καμια Δημοτικη παραταξη !!

      Εγω σταθηκα στην Αρχικη μου Απαντηση που ηταν καθαρα για το τυπικο..
      Οτι η κοπη της πιτας ειναι μια εκδηλωση που δεν την κανει ο Δημος.. ειναι του Ομιλου που δεν ανηκει στον Δημο αρα οσοι θελανε να ερθουν και ειναι στον ομιλο η παρακολουθουν τα δρώμενα του ειχαν ενημερωθεί η μπορουσαν να ενημερωθούν μιας και ηταν ανοιχτή εκδηλωση για ολους και δεν ειναι δυνατον απο μια ασχετη εκδηλωση να την περνει ο καθενας και με εντελώς λαθος αιτιολογία (σχετικα με την δημοσιευση η μη της εκδηλωσης) να κανει το μικρο πολιτικό του παιχνιδάκι η να βγαλει την χολή του για τους προσωπικούς του λογους.

      Μπορει να ειναι σωστη η λαθος η κριση που γινεται στην τωρινή Δημοτικη διοικηση δεν μενω σε αυτο.. και ουτε με ενδιαφέρει να την υποστηρίξω.. εγω σχολιάζω το γεγονός και μόνο..

      Διαγραφή
  4. Μην χτυπας Ληγμενα.Χωρις την απολυτη συνεργασια της εκαστοτε εξουσιας παιχνιδια καλα δεν εχει.Ο μοναδικος που εχει λογο να κρινει και να βγαλει νικητη ειναι δημαρχος.Θελεις να κανεις νομοτυπο παιχνιδι πρεπει να ειναι ο δημαρχος και καποιοι δικοι του συνεταιρακια στο παιχνιδι.Για να φυγουν η ακομα να περιορισουμε κολ@μπαρα,γυναικες,ουσιες,μονο σφαζοντας τον δημαρχο μπορουμε να τα περιορισουμε γιατι μονο τον δημαρχο μπορει να πιασει ο νομος.Οι αλλοι ζουν κι κινουνται στην νομοτυπη παρανομια σκοτος,δεν μπορουμε οι πολιτες να τους αγγιξουμε και γελανε οταν κινουμεθα εναντιον τους βγαζουν την αδεια δθμαρχου και λενε ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ και οι ενστολοι τα μαζευουν και φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουμε τεραστια διαφορα ηλικιας εισαι πανω απο 70 ειμαι κατω απο 30 αλλη γλωσσα σημερα αλλη η δικη σου.Μην μου κανεις την σφαγμενη κοτα που τρεχει χωρις κεφαλι γιατι εισαι.ΟΛΟ το κακο που εχει η περιοχη μονο οι Δημαρχοι μπορουν να το αλλαξουν τωρα ειναι αυτος ειναι καινουργιος δεν εχει οργανωθει στην μασσα μπουκα,αν τον προλαβουμε τωρα μετα ειναι αργα θα γινει σαν τους παλιους σουλειμαρκ της λουτσας και περιχωρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Η ντροπή, η μιζέρια, η αμορφωσιά κι όλη η κοινωνική αναλγησία στα πολλαπλά σχόλια ενός και μόνου σχολιάστη. Δεν έχει να γράψει τίποτα δεν έχει να πει τίποτα και γράφει κι ξαναγράφει για να απεγκλωβιστεί από την μοναξιά του. Γράφει δεκάδες σχόλια μόνο σε άρθρο που αφορούν σε τοπικά θέματα μόνο της Αρτέμιδος, λες κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν υπάρχει. Μέσα σε αυτά τα δεκάδες σχόλια δεν είδα να γράφει κάτι για το Charlie Hebdo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου