Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αρτέμιδα: Του ζήτησε δουλειά, τον ύπνωσε και τον λήστεψε!

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 73χρονος άνδρας στην Αρτέμιδα εξαιτίας της καλής του της καρδιάς!
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του notioanatolika.gr, όταν μια τριαντάχρονη γυναίκα που υποστήριξε ότι την έλεγαν Χριστιάννα, εύσωμη με ξανθιά μακριά μαλλιά και λευκό πρόσωπο, του χτύπησε την πόρτα λέγοντάς του ότι έρχεται μια κοινή φίλη του, ζητώντας του δουλειά.

Ο 73χρονος της απάντησε ότι δεν μπορούσε να της δώσει δουλειά αφού δεν θα έχει να την πληρώσει λόγω της οικονομικής του κατάστασης όμως μπορούσε να της προσφέρει ένα πιάτο φαγητό.




Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και την ώρα που έτρωγαν κατόρθωσε να ρίξει στο ποτό του άνδρα υπνωτικό. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να ζαλίζεται και να έχει τάση προς εμετό.

Αυτό ήταν και το τελευταίο που θυμόταν αφού μετά λιποθύμησε για να συνέλθει μερικές ώρες αργότερα και να διαπιστώσει ότι η γυναίκα του είχε κλέψει το πορτοφόλι του με πλήθος προσωπικών εγγράφων του αλλά ακόμη κι ένα μπλοκ επιταγών!

Το απίστευτο στην όλη ιστορία ήταν ότι η κλέφτρα πήρε μαζί της και τα ποτήρια αλλά και το μπουκάλι με το ποτό προφανώς για να μην υπάρχει πρόσβαση της αστυνομίας σε γενετικό υλικό της, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για σεσημασμένο άτομο.

Σημειώνεται ότι παρόμοιες ληστείες με υπνωτικό στα ποτά των θυμάτων από γυναίκες δράστιδες είχαν σημειωθεί περί τα μέσα Νοεμβρίου στη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο, όμως εκείνες είχαν συλληφθεί και είχαν οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου