Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Σύνδεση Αρτέμιδος και Σπάτων με τον σταθμό προαστιακού/μετρό Παλλήνης

Σύνδεση Αρτέμιδος και Σπάτων με τον σταθμό προαστιακού/μετρό Παλλήνης
Μετά από διεξοδική συζήτηση που έγινε στα γραφεία του ΟΑΣΑ μεταξύ του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος, του Δ/ντη
Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΑΣΑ και του Δ/ντη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, εξετάστηκαν όλοι οι εναλλακτικοί τρόποι διασύνδεσης λεωφορειακής γραμμής με σταθμό του προαστιακού/μετρό.




Ο σταθμός της Παλλήνης, σαν απόσταση είναι 1.300 μ. πιο μακρυά από τον σταθμό της Κάντζας.
Εκτιμάται ότι μετά την ολοκλήρωση των έργων της γέφυρας στη Λ. Σπάτων θα χρειάζεται κανείς ακριβώς τον ίδιο χρόνο για να προσεγγίσει και τους δύο σταθμούς.
Το δρομολόγιο για σύνδεση με την Κάντζα μέσω της οδού Παπαγγελάκη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί απαιτείται διαπλάτυνση(της οδού Παπαγγελάκη) και αποζημιώσεις των ιδιοκτητών, πράγμα το οποίο δεν είναι δυνατό γιατί βρίσκεται εκτός των ορίων του Δήμου μας και συγκεκριμένα στο Δήμο Παιανίας.
Η διασύνδεση με τον σταθμό της Παλλήνης αναμένεται σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ στις επόμενες 15 μέρες.

Αξίζει να συμπληρώσουμε το σχόλιο της κας Ελένης Φράγκου σχετικά με το θέμα:
«Το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων από το 2012 με ομόφωνες αποφάσεις του είχε ζητήσει την τροποποίηση του εν λόγω δρομολογίου. 
Τώρα με την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου μας Δημήτρη Σπ. Μάρκου επιτέλους γίνεται πραγματικότητα αυτή η τροποποίηση. 
Σιγά σιγά όλα τα θέματα δρομολογούνται. Λιθαράκι λιθαράκι. Τα πολλά και μεγάλα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης μας οι ελλείψεις χρημάτων και προσωπικού επιβάλουν την αυστηρή ιεράρχηση των προβλημάτων και την προσπάθεια επίτευξης του εφικτού. 
Συνεχίζουμε! »

dmarkou.blogspot.gr

37 σχόλια:

  1. Το 305 περνάει χρόνια τώρα από το σταθμό Παλλήνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ21 Μαρτίου 2015 στις 10:50 μ.μ.

    Η δική μου εκτίμηση είναι οταν φύγετε για τον εισαγγελέα όλοι σας και έρθει ένας δήμαρχος μέ ένα δημοτικό συμβούλιο, όχι τόσο πεινασμένο και σκεφτεί λίγο τον τόπο του τότε όλα θα αλλάξουν. Για Παλλήνη υπήρχε πάντα, τι έρχεστε τώρα τεμπέληδες να μας δώσετε Αυτό που υπήρχε. Είναι πολλά τα πέντε χρόνια για να γλιτώσετε μόνο με φυλακή, μήπως η φυλακή είναι το τελευταίο καταφύγιο σας από την οργή των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφορά την γραμμή 319 Σπατα- Δουκισσης Πλακεντίας που εκανε κύκλο 1,5 ωρας μεσω της Μεσογείων. Δεν αφορα το 305 που ηδη περναει απο την Παλληνη και κενενας δεν εχει ζητησει να αλλαξει. Για το 319 υπηρξαν εκατοντάδες υπογραφες. Για να γινει παρακαμψη στην ΚΑΝΤΖΑ μεσω Παπαγγελακη εχουν αντιδρασει οι κατοικοι δεν δεχονται αν δεν διαπλατυνθει ο δρόμος που ανήκει στο Δημο ΠΑΙΑΝΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. Αλλο ενα σχόλιο που αντι να επιχειρηματολογει καποιος μονο βριζει. Ετσι δεν ασκηται κριτικη. Οτι θέλει λεει ο καθενας

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε οτι θελουμε λεμε ακομα,γιατι και αυτο παιζεται με τον αρχιφασιστα τον ΑΝΙΚΑΝΟ.Αυτο το κοπροσκυλο κανει οτι θελει για να κονομησει ο αρχιτεμπελαρος,εμεις δεν μπορουμε να λεμε?εμας αφορα και δεν βγαζουμε λεφτα σαν τα κοπροσκυλα του αλητοδημαρχου του ανυπαρκτου τεμπελη.

      Διαγραφή
  3. Προς τα ως ανω σχόλια: Φαντάζομαι οτι εννοούν οτι θα είναι μια γραμμή τύπου express, γιατί το 305 κάνει το γύρο των μεσογείων πριν φτάσει την Παλλήνη ή στο Νομισματοκοπείο...
    Αλλιώς όντως δεν έχει νόημα...
    ..και θα πρέπει να έχει και μια "α" συχνότητα, συγκεκριμένη, ώστε να ταιριάζει με τα δρομολόγια του Προαστιακού...
    Ας δούμε πρώτα την ολοκληρωμένη πρόταση και μετά ας κράξουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν φιλε σχολιαστη την εκανες εσυ την δουλεια θα την εκανες ετσι σωστα οπως περιγραφεις και θα ειχε λειτουργησει την πρωτη εβδομαδα που θα ειχες αναλαβει αυτην την εργασια.Εδω μιλανε τα τεμπελικα ρεμαλια οι ανικανοι,λογια για να δειξουν οτι δεν τρωνε μονο αλλα μιλανε καπου καπου.Αν ειχανε οποιο σχεδιο θα το ειχαν δωσει στην δημοσιοτητα μηπως καποιος το διαβασει και πει μια καλη κουβεντα για τους αχρηστους επικινδνους χειροτεροι και απο τον Κατσαλιρο.Βγηκε το τσιρακι του ανικανου να μας πει μετα απο ενια μηνες γκαστρομα στην δημοτικη αρχη,οτι αυτη το παλευει απο το 12 και τωρα ειναι δικη της η επιτυχια και επιτελους αυτη καταξιωθηκε,και θα λυσουν ενα σοβαρο προβλημα με σαλιο,που ειναι λυμενο.Εγω θα σιωπησω και θα ακολουθησω την προτροπη σου να δουμε την πραξη,αλλα αν η πραξη ειναι αυτη η σαλιοκολλημενη που ξερω θα ειναι αργα πια για σκετο κραξιμο,δωσε μου και μια αυστηρη ποινη για τους αλητηριους αυτους.Αν ακολουθησουμε την δικη μου τακτικη τους κραζουμε συνεχεια απο την αρχη και ισως δεν μπορεσει να ξεγελασει ο ανικανος και η σπειρα του τον κοσμο παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΠΕΙΡΑΣ,ΤΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ,Η ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΒΓΗΚΕ ΤΟΝ ΤΣΟΚΑΡΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΡΓΟ? ΣΤΙΛΙΑΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΗΜΑΡΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δειλός απειλεί όταν αισθάνεται ασφαλής.
    Η κακολογία είναι το ξαλάφρωμα της κακοβουλίας
    Κακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους.
    Κάποοι πιστεύουν ότι να αποφύγεις την κριτική, μην κάνεις τίποτε, μη λες τίποτε, μην είσαι τίποτε.
    Ήθος ανθρώπω δαίμων.
    Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους.
    Και σταματάω εδώ γιατί όταν παραπονιέσαι για το κακό, το διπλασιάζεις. Όταν το περιγελάς, το εξουδετερώνεις.
    Δεν πτοούμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πτοηθεις κυρα Λενη και πως?Ο βλακας και ο τεμπελης ειναι ανικητοι και τα δυο τα εχεται σε υπερβολικη ποσοτητα πολλοι συμβουλοι του ανυπαρκτου δημαρχου.Εσυ Λενιω βγηκες να μοστραρεις και να σφετερεστης και το ελαχιστο του ανικανου δημαρχου.Το πρωτο σχολιο σας στελνει εκει που ανηκεται στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ εμεις απλα το αναλυουμε λιγο παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι αχρηστη τεμπελα και γελοια,πηγαινε στο καρναβαλι ρε μασκαρα μια ολοκληρη ζωη,ντυσε και ζομπι τον νεκρο δημαρχο να παρεται ολο το χειροκροτημα,γιατι το χρημα το αρπαξατ ηδη.Ρε ουστ παλιοτομαρα τεμπεληδες ασεβης.Δεν ειμαστε οι Σπαταναναιοι σκατοκεφαλοι που κανεις παρεα,ειμαστε οι νεοι Σπαταναναιοι που σας βλεπουμε σαν κοινωνικη ντροπη που ειμαστε στον ιδιο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΕ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ.ΔΛΔ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΕΠΙ ΚΑΣΙΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΛΑΠΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΡΕΞΟΥΝ,ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ Η ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λετε ρε τεμπεληδες ανικανοι,ανυπαρκτοι,ψευτες,η καταρα του δημου? Αχρηστοι τεμπεληδες η μοναδικη νεα λυση ητανε να εχει λεωφορειο μετεπιβασασης απο την βορεια πυλη του αεροδρομιου μεχρι τον σταθμο καντζα,ή παιανιας χρονος διαδρομης 15λεπτα,χωρισ κινηση φαναρια και 80-90λεπτα ταξιδι στα βομβαρδισμενα μονοπατια.Αντε να πατε να κανεται κανα γλεντι με τα λεφτα μας τεμπεληδες.Ειστε 6μηνες δ.αρχη και μονο ληστειες και αλητειες κανετε.Ο βλαχοδημαρχος θα μοιρασει αβερτα αδειες στα ξενυχταδικα,χωρις να πληρωνουν τα τελη στον δημο,αλλα στον βλαχοδημαρχο και τα τσιρακια του.Εδωσε ο ανικανος βλαχοδημαρχος εδωσε αδεια θορυβου σε δηθεν γαλακτοπωλειο που θα πουλα γαλα σε καρεκλες με οινοπνευματδη και νταπα ντουπα.Μονο τα κουδουνια σας λειπουν να γινεται σαν λεπροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΦΤΙ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΛΟΥΠΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ωραιο ειναι οτι βγαινει γυναικα δημοσια επωνυμα και τους λεει δειλους και οτι δεν φορανε πανελονια. Και αυτοι την επιβαιβεωνουν και εξακολουθουν και βριζουν ανωνυμα. Ευτυχως που ο Μητσος τους εχει απεναντι αυτους γιατι αν τους ειχε μαζι του εκει θα υπηρχε προβλημα. Προσεχε λιγο το συντακτικο κανεις τα ιδια λαθη συνεχως και καρφωνεσαι ειτε μικρα γραφεις ή καφαλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αριστογειτον ο οποιος απουσιαζει τελευταια ελεγε οτι ο Μητσος καποιους τους εχει παρει στον χαβαλε τους παταει και σκουζουν. Ηξερε μαλλον οτι στην μικρη μας κοινωνια δεν υπαρχουν ανωνυμοι οποτε ξερει ποιοι και γιατι σκουζουν.Η πλακα ειναι οτι του εχει παρει στον χαβαλε και αλλη οπως η κορη του σκουρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα λογια ειναι πολλα και τα περισσοτερα ψευτικα απο την δημοτικη αρχη της απολυτης ανυπαρξιας.Το τι λεει ο καθε σχολιαστης ειναι απλα πληροφορια,το τι κανει η δεν εχει κανει η δημοτικη αρχη ειναι το ουσιαστικο,και η δημοτικη αρχη ειναι ανυπαρκτη χωμενη στην προσωπικη της ικανοποιηση.τα ψεμματα της.την αυθαιρεσια της και την χυδαια συνεχιση της πολιτικης Κατσαλιρου.Η πραγματικοτητα ειναι σκληρη και ο δημαρχος ανικανος ανυπαρκτος ψευτακος,ουτε καλος ψευτης δεν μπορει να ειναι.Οσο για την δημοτικη συμβουλο τη σπειρας Κασιμη την ξερουμε τι σουσουμι ειναι.Λογια λογια καθολου εργο,τεμπελης ανικανος,ανυπαρκτος,ο δημαρχουλης παρολιγο ανεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι πολέμιοι του δημάρχου και της δημοτικής αρχής έχουν δίκιο γιατί στηρίζονται στην ανυπαρξία και ανικανότητα του σημερινόυ δήμαρχου.Οι Υπερασπιστές του ανύπαρκτου δήμαρχου αντίθετα προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία του και την ανικανότητα του με θεωρητικές εξηγήσεις το μέλλοντος.Ο Δημήτρης Μάρκου είναι έξι μήνες δήμαρχος το τι μπορεί να κάνει και τι πρέπει να περιμένουμε από αυτόν το έριξε και το απέδειξε απολύτως τίποτα. Ίσως να φταίει ότι για πρώτη φορά στη ζωή του μεσήλικας πλέον πρέπει να πάρει αρχηγικές αποφάσεις. Όλη του τη ζωή εκτελούσε αποφάσεις κάποιου ανώτερου ίσως αν είχε και εδώ προϊστάμενο να είχε καλή απόδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φενεται εντονα οτι καποιοι ζουν ακομα σε προεκλογικη περιοδο και πεντε χρονια τις επομενες εκλογες προσπαθουν να δρομολογησουν εξελιξεις. Τιποτα δεν ειναι αθωο εδω μεσα. Ο Δημαρχος ευτυχως ή δυστυχως θα κριθει στο τελος αυτης της πενταετιας για οτι εχει κανει ή δεν εκανε. Η κριτικη που του ασκηται απο πριν ακομα αναλαβει απο τοσο νωρις γιατι καποιοι πιστευαν οτι τον Δεκεμβρη που περασε θα ξαναειχαμε εκλογες μονο εκθετει τους αντιπαλους τους οπως και το συνεχη βρισιμο. Δεν μπορουν να γραψουν ουτε δυο σειρες χωρις να βρισουν. Αυτο τους καιει δεν θελει κανενας τετοιους ανθρωπους γινονται απεχθεις αμεσως. Τον Δημαρχο βγαινουν λιγοι και τον στηριζουν δημοσια και επωνυμα βγαινουν ομως η αντιπολιτευση ομως που ειναι η επωνυμη δημοσια παρουσια της μονο καποιοι εχθροι που τον βριζουν ανωνυμα δειλα και χυδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι φιλε μου ο δημαρχος και ο καθε εκλεγμενος κρινεται καθε στιγμη και για ολες τις πραξεις του και ανικανοτητες τεμπαλιες καθε στιγμη.Αυτο το εργο το ζησαμε με τον Κατσαλιρο και την συμμορια του αυτον τον τον αχρηστο ψευτη,λαμογιο,τεμπελη,φασιστα,θα τον τελειωσουμε αυτον και την συμμορια του αυτο το καλοκαιρι.Ειναι πειναλας νεκρος επτα μηνες δεν ξερει καποιος οτι εχουμε νεο δημαρχο,ολοι νομιζουν οτι ειναι ενας ακομα ΜΑΡΚΟΥ πεινασμενος τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω.Τον αλητη τον ψευτη δημαρχο τον στηριζουν τα συνηθη λαμογια,γιατι δεν εχει εργο να τον στηριξουμε.Τωρα ποιοσ εστω μεθυσμενος δεν ξερει οτι το λεωφορειο παι Παλληνη? Δειξε ενα νεο εργο που εκανε ο ψευτης? δειξε μας κατι που εκανε ο ανικανος για τον τοπο? Αρπαξει λεφτα και φοβεριζει ολους που θα του πανε κοντρα.Να γραψω και ονομα και παντα ρε λαμογια αλλα θελω ολα τα λεφτα που εχουν αρπαξει ο ψευτης και η συμμορια του,ουτε λιγο ουτε πολλα 6εκτ σε επτα μηνες.Αντε μου και στο διαλο ταισμενοι απο τον αχρηστο.Βρισιμο ειναι λες πραγματα που δεν ισχυουν,καραφλας ειναι ,ψευτης ειναι,ανικανος ειναι,ανυπαρκτος ειναι,απλες περιγραφες ενος αχρηστου λαμογιου ειναι.Σιγα να μην βρισουμε το τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για το λεοφωρειο πραγματικα δεν εκανε τιποτα απλως πηγε και ζητησε να γινει οπως παλια η διαδρομη. Αυτο το τοσο απλο που δεν εκανα αλλοι γραφοντας τους πολιτες. Τωρα για τον εντονο εκνευρισμο σου που σε κανει να βριζεις τοσο υπαρχουν πολλες θεραπιες.Το να υπαρχουν ενας σε τοσους χιαλαδες πιστευω οτι ειναι λιγο περιμενα περισσοτερους. Τωρα να σου λεει γυναικα επωνυμα εμμεσως προσεχε μη σκισεις το καλτσον σου αστο καλυτερα δεν το σχολιαζω παραπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρίζω
    ρήμα αμετάβατο (ρήμα)
    λέω άσχημα λόγια.Εγραψα κατι τετοιο?Ολες οι λεξεις που χρησιμοποιω ειναι μονο περιγραφικες γιατι δεν υπαρχει λογος να βρισεις ενα πτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφου εσυ εχεις βρει εργο καλο του Ανικανου γιατι δεν μας το παρουσιαζεις να σταματησω να ειμαι εκνευρισμενος με τον Ανικανο.Αν η ψεμματαρα για το λεοφωρειο ητανε μια ατυχης παρουσιαση δεν θα εδινε κανενας σημασια,γιατι θα υπηρχανε εργα θετικα που θα υπερκαλυπταν μια αστοχια.Αλλα μετα απο επτα μηνες αποτυχιας,λαμογιας,μασσας,αυταρχισμου,ερχεσαι να μας πουλησεις και φυκια,μηπως και αυτα που γραφω ειναι λιγα?Μηπως επρεπε ολοι οι δημοτες να τον φτυσουμε στην πλατεια? Περιμενε το Πασχα ειναι κοντα θα δεις ποσες αδειες εχει δωσει σε ξενυχταδικα με προσωπικο αζημιωτο και ελα να μου πεις τι λαμογιο ειναι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καταλαβαινω οτι ουσιαστικα το μοναδικο blog που εχει παραμεινει προς τιμη του που ασχολειται με τα τοπικα θεματα περναει την περιοδο κρισης του ενος σχολιαστη του που δεν ξερει να ξεχωρισει μεταξυ του κανω κριτικη και βριζω προσπαθωντας να νιωσει μεσα απο την ανωνυμια του οτι κατι κανει. Το μονο που κερδιζει ειναι να απαξιωνει οχι μονο τον ευατο του αλλα και το blog και την ανυπαρτη αντιπολυτευση. Το βασικο προβλημα ειναι αυτο οτι δεν υπαρχει αντιπολυτευση. Οι συνεδριασεις του Δημοτικου Συμβουλιου δεν ειναι τιποτε αλλο απο κλειστου τυπου συναντησεις που οτι ειπωθει εκει μονο 10-20 ατομα το γνωριζουν το λεγομενο μονιμο ακροατηριο που οι μισοι ειναι και τοπικοι συμβουλοι και συγγενεις. Οι τοπικες εφημεριδες ασε καλυτερα λιγο να τις παρακολουθησει ενα ανθρωπος με μεση νοημοσυνη καταλαβαινει αμεσως το παιχνιδι που παιζεται. Υπηρχε μια ελπιδα με τα blog αλλα και εδω το παιχνιδι χαθηκε γιατι και αυτα αρχισαν να λειτουργουν σαν τις εφημεριδες και το δυνατο τους οπλο τα σχολια γεμισαν γραφικους τυπους. Το θεμα ειναι λοιπον ειναι οτι ουσιαστικα ολοι αυτοι που παρακολουθουμε χρονια τα blog χασαμε την δυνατοτητα ενημερωσης ειτε απο την εκτος τοπου και χρονου θεματολογια ειτε γιατι καποιοι τα χρησιμοποιουν πλεον απλως σαν επικοινωνιακα μεσα εξαγωγης των αλλου τυπου προβληματων τους. Υπαρχουν πολλα θεματα και πολλα προβληματα στις πολεις μας δυστυχως δεν ειμαστε ουτε αξιοι να τα προβαλουμε και να τα συζητησουμε. Δεν ειμαστε αξιοι να υπαρχει μια συνεη και δημοσια πιεση της αντιπολιτευσης αλλα καποιου επιπεδου για να εχει αποτελεσμα. Μεσα σε ολο αυτο το χαλι η δημοτικη αρχη αυτο που εχει να αντιμετωπισει μονο κσι που ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της ειναι τα εσωτερικα της προβληματα. Ως παλιο αναγνωστης χρονια αυτου του blog το συμβουλευω οτι πρεπει να ξεφυγει απο την λογικη της εντονη αντιδικιας που περισσοτερο προσωπικο χαρακτηρα εχει και να μπει στην λογικη υπαρξη του που ειναι η κριτικη και ελεγχος. Να πιεσει πρωτα απο ολους την αντιπολυτευση να αποκτησει δημοσια φωνη και παρουσια σε σοβαρα θεματα και οχι για παρτερια και μου ειπε του ειπα. Εχουμε να δουμε σοβαρο αρθρο μηνες την ιστοσελιδα του δημου την παρακολουθουμε και εμεις τα επισημα site το ιδιο δεν εχετε κατι παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντιπολιτευση θα κανει ο Κατσαλιρος? ΓΙΑΤΙ? Ο Μητσακος εφαρμοζει πιστα το προγραμμα του και ελπιζει να ξεχασουμε τι αλητης ειναι.Η Ραφτοπουλου τον εκανε δημαρχο ταπωσε και τον Καρφακια να μην μιλαει και της χαλαει την αρχηγια.Η Λια δεξι χερι ποδι και τσεπη του Κατσαλιρου.Ο Μητσαρας με το αλλο του χερι την καμπουρα βατραχινα προεδρο,μελος,σε ολους τους συλογους πηγε την ρεπορτερ στα δικαστηρια,γιατι να ξανασχοληθει με τις αλητειες τους?Το BLOG περιμενεις για να σκοτωσεις τον τεμπελη λαδωμενο βλαχοδημαρχο? Εχει εργο εχει κατι που να δικαιολογει την παρουσια του,το αξιωμα,τον μισθο που κλεβει,γιατι ουσιαστικα ολοι αργομισθια εισπρατουν.Το BLOG αν το παρακολουθουσες κανονικα εχει πολλα αρθρα με αποψη για τα καμωματα της δημοτικης αρχης και φυσικα ολα ειναι αρνητικα γιατι ο βλαχοδημαρχος ειναι ανικανος,ανυπαρκτος,βλακας και τεμπελης.Η αντιπολιτευση ποιον και γιατι να μας ενδιαφερει? Δεν εχουν λογο υπαρξης,ανοητα ανθρωπαρια ειναι χωρις καν λογικη και καμια εξουσια.Μονο ο βλαχοδημαρχος και οι βουτες εχουν μεινει για σχολιασμο.εχεις εσυ κατι αλλο να σχολιασεις? Ριχτο στον τοιχο και να δεις που σε πονα και που σε σφαζει,αλλα τα πεινασμενα τσακαλια και βλαχοδημαρχος σκοτωνονται ακομα με την μοιρασια,αυτο μονο γινεται στον δημο μονο αυτο σχολιαζουμε.Ολοι δεν εχουν ονειρο να πολιτευθουμε απλα σχολιαζουμε αυτα που μας ενοχλουν,και βλαχοδημαρχος εχει γινει πανουκλα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όπως είπε και ο σχολιαστής των 11.09 μ.μ. υπάρχει ένα άτομο σ' αυτό το blog που έχει γίνει αντιληπτό από όλους, γράφοντας άλλοτε με μικρά κι άλλοτε με κεφαλαία γράμματα για να παραπλανήσει τους αναγνώστες βρίζοντας χυδαία τον δήμαρχο. Είναι πλέον βέβαιο ότι αυτό το άτομο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας γιατί με το να βρίζει έτσι χυδαία και με τις ίδιες πάντα εκφράσεις τον δήμαρχο, χαίρεται, ικανοποιώντας τον κομπλεξισμό του.
    Τα περισσότερα σχόλια είναι δικά του και απορώ πως του επιτρέπεται από το blog να βρίζει τόσο χυδαία.
    Δεν είναι δύσκολο όμως να εντοπιστεί και να του επιβληθούν κυρώσεις. Γιατί το βρίσιμο δημόσια είναι ποινικό αδίκημα.
    Σχολιάζει τον δήμαρχο που είναι μόλις 7 μήνες στη διοίκηση του δήμου, και καταδικάζει ό,τι προσπάθεια κι αν κάνει.
    Είμαι ένας απλός δημότης της Αρτέμιδας, η οποία έχει πάρα πολλά προβλήματα, κι αντί να κάνει έναν εποικοδομητικό διάλογο για το πως θα λυθούν, βρίζει ανελέητα τον δήμαρχο.
    Είπαμε όμως. Μπορεί να χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας, αλλά όλα έχουν κάποια όρια.
    Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα πρέπει να πάρει θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτο που λες θα βοηθησει τον δημαρχο κι την παρεα του να συνεχισουν τα αισχη τους και οχι τον δημο και τουσ δημοτες.Μηπως πρεπει να ξεκινησει ο εισαγγελεας με τα 500.000ευρω που χαρισε ο δημαρχος στον Τυρακι,το 1,700,000 ευρω του ΑΓΓΕΛΟΣ,τις εντελως παρανομες αδειες που μοιραζει στην παραλια με το αζημιωτο? Η τον εξωδικαστικο συμβιβασμο με αεροδρομιο,χωριο,μην καθομαι και γραφω μεχρι αυριο ποσα θεματα στελνουν τον δημαρχο στο σκαμνι και ποια ειναι προσφορα του για να μην τον κραζουν ΟΛΟΙ εσυ μου φαινεσαι υποπτος η ο δημαρχος ο ιδιος εισαι,η καποιο καλοταισμενο τσιρακι του.Εισαγγελεας γιατι καποιοι βλεπουν την ρεμουλα και την ανικανοτητα και την εκθετουν δημοσιως? Δημαρχος ειναι ας παραιτηθει και θα τον ξεχασουν ολοι,αλλα πως να αφησει τα 3,800ευρω τον μηνα,για να μας κοροιδευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις αποδείξεις γι' αυτά που γράφεις δημόσια?
      Δεν είμαι ο δήμαρχος, ένας απλός δημότης που τυγχάνει να είμαι δικηγόρος.
      Αυτά που γράφεις είναι τόσο σοβαρά που αν θέλει ο δήμαρχος μπορεί να σε "τυλίξει" σε μια κόλλα χαρτί.

      Διαγραφή
  25. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.ΕΔΩ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΑΥΤΟΙ ΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ.ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΣΕ ΠΕΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα ιδια και τα ιδια ελεος το ιδιο ατομο οπως λεει και παραπανω ο ιδιος σχολιαστης με τα ιδια ακριβως λογια με λεξιλογιο μερικες εκατονταδες λεξεις μονο ασυντακτα κειμενα. Εμεις λεμε οτι θελουμε αντιπολυτευση ουσιας και αυτος ξαναλεει τα ιδια. Η εμονη ειναι συνεχης. Βαρεθηκαμε πραγματικα τι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΦΥΓΕ ΑΠΟΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ.Η ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ Η ΒΛΑΚΑΣ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ.ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1000 ΑΡΝΗΤΙΚΑ,0 ΘΕΤΚΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ,ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ.Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ,ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ ΑΠΛΑ.ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ.ΑΝΤΕ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το θεμα σας ειναι τι κανει καλο στον δημαεχο,η τι καλο θα κανει ο δημαρχος σου για τον δημο.Ο δημαρχος και να παει στον αγυριστο θα βαλουμε αλλον αναλωσιμος ειναι,αλλα να μας κανει αναλωσιμους ο υπαλληλος μας δεν ειναι πολυυυ χοντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΦΛΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΠΤΑ ΕΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Δ,ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Η ΤΡΥΠΙΑ ΚΙΛΟΤΑ.ΠΑΕΙ 9 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ,ΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.Η ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σβηνεται συνεχως οσα σχολια δεν βριζουν το Δημαρχο εδω και μερες. Μονο οταν βριζεις μενεις εδω μεσα. Σας εχει στοιχισει που βγηκε στην φορα το παιχνιδι που παιζουν καποιοι εδω μεσα. Τα δηθεν υβριστικα σχολια δηθεν ασχετων πολιτων που ουσιαστικα ειναι ολοι μπασμενοι και παιζουν παιχνιδια. Ο Παπαρωφ με τον Μπανκμαν και απο πισω ο γαβ γαβ. Ζητω στο γκοτζιλα που σας εδωσε! Ξερω οτι θα ξανασβησεται αφου εισαι μαλλον και εσυς στο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΩΜΑ,ΓΙΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατι ειναι καποιος με τον ψευτη εκτος απο την στενη κλικα του? Εκανε κατι για τον δημο του? Ασε μας ρε σαλταρισμενε ουτε η Νικολουλη δεν θα τον βρει,γιατι ειναι αυλος χωρις ιχνη,περιμενει να παρει μονο τον μισθο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου