Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Σπάτα, Άρτεμις - Δημήτρης Μάρκου: Τον ξέρετε ή τον μάθατε;

Πρώτη δημοσίευση 03.03.2015
Συμπληρώθηκαν 6 ολόκληροι μήνες δράσης της νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου και την παράταξη «Νέα Εποχή». Η αλήθεια είναι ότι βιώσαμε "Νέα Εποχή" και νέα ήθη.
Στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών είχα γράψει ένα χαμηλών τόνων άρθρο με τίτλο: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» Τότε πολλοί φίλα προσκείμενοι στον Δήμαρχο μας είχαν κατακεραυνώσει και κατηγορήσει. Το μπλογκ μπήκε σε κατάσταση διωγμού μέχρι του σημείο να στείλει "όλο το στρατό του", "όλους τους πραιτοριανούς του" να πάνε ακόμα και σε δίκη την αθώα ρεπόρτερ που δουλεύει στο μπλοκ. Κρύφτηκε πίσω από μια ηλικιωμένη που είναι επαγγελματίας στέλεχος συλλόγων για να εξοντώσει το μόνο πρόσωπο που έχει σχέση με το μπλογκ αυτό.




Πολύ από τους θερμούς υποστηριχτές του έλεγαν και εκόπτοντο ότι ήταν άδικο να κατακρίνουμε έναν δήμαρχο που δεν έχει συμπληρώσει ούτε καν 6 μήνες δημαρχίας.
Ο χρόνος, όμως κυλάει και η ιστορία γράφεται...

Το θλιβερό. λοιπόν, είναι ότι μέσα στο χρονικό διάστημα της δημαρχίας του με τις αποφάσεις, τους χειρισμούς, τις δράσεις και τις πράξεις του επιβεβαίωσε μόνος του αυτό το άρθρο και μάλιστα με "τρομακτική" ακρίβεια.

Θα ήθελα, λοιπόν να ρωτήσω τον Δήμαρχο:
"Τώρα μετά από έξι μήνες της δημαρχιακής σας απολυταρχίας μπορείτε να θυμηθείτε και να μας πείτε -σε εμάς τους κακόβουλους- ένα έργο ή μια πράξη, για το καλό του τόπου, που να φέρει την σφραγίδα σας; Με πολύ θλίψη, τα γεγονότα με ωθούν να απαντήσω: "ΟΧΙ".

Ας κάνουμε, όμως μια μικρή αναδρομή.
Τον πρώτο μήνα της Δημαρχίας του είχα γράψει: «Σπάτα, Άρτεμις - Δ.Μάρκου επιστρατεύει κάθε μέσον για το ΚΕΛ», σχετικά με την επιλογή του Γενικού Γραμματέα με την υψηλότατη αμοιβή. Θα σας θυμίσω κάποια σημεία:
«Τώρα που είναι δήμαρχος, επιλέγει ένα συγκεκριμένο υπάλληλο ο οποίος έχει ένα παρελθόν ενεργής δράσης και συμμετοχής σε κινητοποιήσεις ενάντια στη σύνδεση του αποχετευτικού της Ανατολικής Αττικής (δηλαδή των Σπάτων και της Αρτέμιδος) με την Ψυττάλεια. Επίσης ο συγκεκριμένος μέχρι πρότινος διατέλεσε Ειδικός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής (Επί κ. Ι. Σγουρού). Ήταν, επίσης, Ειδικός Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Χρήστου Στέφανου, συμμετείχε και αυτός (και προφανώς συμβούλευε, ως αρμόδιος Ειδικός Σύμβουλος), στις γνωστές κινητοποιήσεις της Περιφέρειας Αττικής ενάντια στην σύνδεση με την Ψυτάλλεια...
Εξαντλώντας τον νόμο, δεν προκηρύσσει την θέση αλλά "φορτώνει" στον Δήμο τον δικό του άνθρωπο, που είναι δεδηλωμένα ενάντια στην σύνδεση του δήμου μας με την Ψυτάλλεια...για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, χωρίς την διαφάνεια προκήρυξης, επωφελείται από το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος και τον βάζει εγκάθετο...με μια απλή ανακοίνωση...
Και μια ακόμη σκέψη: Πως γίνεται ο Δήμαρχος της παράταξης με κύριο σύνθημά της: "Στηρίζω του νέους ανθρώπους" να επιλέγει για μια τόσο σημαντική θέση έναν τόσο ηλικιωμένο άνθρωπο και καταφανέστατα υπέρμαχου της καταστροφής της θάλασσας μας!!!
Με όλα αυτά, δυστυχώς, το ΚΕΛ στο πλατύ Χωράφι είναι προ των θυρών!!!»
Έβαλε τρεις αντιδημάρχους επί αμοιβή και δύο (άμισθους) που ήταν δημόσιοι υπάλληλοι και υποτίθεται θα πληρώνονταν από της υπηρεσίες τους. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν έγινε και αυτοί πληρώνονται από το ταμείο του Δήμου.

Άφησε να φύγουν από το ταμείο του Δήμου 450.000 € που αφορούσε το στέλεχος της παράταξής του κ.Β.Τυράκη και έφερε το θέμα για "απλή ταμειακή τακτοποίηση" στην τροποποίηση του Προϋπολογισμού, χωρίς να έχει κάνει καμία νομική πράξη που να εξασφαλίζει την αποφυγή αυτής τις υπέρογκης αφαίμαξης. Και δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν το ήξερε και ήταν απροετοίμαστος. Από την στιγμή που στρατολόγησε τον κ.Τυράκη, προεκλογικά στην παράταξή του, ήξερε αυτή την εκκρεμότητα, αλλά μάλλον η "εκταμίευση" του ποσού ήταν μέσα στο πακέτο της συμφωνίας...

Χάρισε  1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες € στον «ΑΓΓΕΛΟ» και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε.
Πήγε 2-3 φορες, αυτοπροσώπως, στο Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος και τους "υποχρέωσε"να δώσουν άδειες σε καταστήματα που είχε προσωπική (ή ανθρωπιστική, όπως την ονόμασε) υποχρέωση, με τον πρόεδρο απλά να αναφωνεί ένα "Ομόφωνα".

Έφτιαξε ένα Προϋπολογισμό για το 2015 που δεν απέχει από ένα κοινό "πατσαβούροχαρτο", "γονατογράφημα" και το αποκαλούμε έτσι αφού το έχει τροποποιήσει, ήδη, 2 φορές. Ακόμη και ο Χρήστος ο Μάρκου εξέφρασε την ικανοποίηση του, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που και το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός είναι "συνέχεια" του δικού του έργου όπως χαρακτηριστικά ανάφερε.
Και να μη ξεχνάμε και ότι επανέλαβε το ίδιο κραυγαλέο και κατακριτέο σφάλμα -για το οποίο είχα γράψει καυστικά- να μην τα περάσει ΠΡΩΤΑ από τις Τοπικές Κοινότητες για έγκριση.

Συνεχίζει να εγκρίνει ποσά για αμοιβές δικηγόρων, υιοθετώντας την τακτική του προηγούμενου Δήμαρχου, αντί να συγκροτήσει στον Δήμο Νομική Υπηρεσία.

Δημοσιοποίησε στην Διαύγεια ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ κατάλογο οφειλετών του Δήμου, που τακτοποίησαν τις οφειλές τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στον κοινωνικό ιστό του Δήμου. Διαβάστε το σχετικό, αναλυτικό άρθρο: «Το Νοικοκύρεμα άρχισε στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος με Ονοματεπώνυμα!» Εντάξει από όλους αυτούς τα πήραμε τα χρήματα, ειδικά από εκείνους που εξόφλησαν. Όπως χρειαζόταν ένας τέτοιος κατάλογος, πολύ περισσότερο χρειαζόταν ο κατάλογος των οφειλετών στον Δήμο οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλουν σημαντικά ποσά. Αυτούς γιατί τους καλύπτει;

Κράτησε στις νευραλγικές θέσεις τα ίδια στελέχη που χρησιμοποιούσε και ο Λουδοβίκος με αποτέλεσμα να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και πρακτικές. 

Τελικά το άρθρο μου: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» ενώ ήταν τόσο ήπιο, ήταν όμως  προφητικό. Το μόνο που βελτίωσε είναι το γεγονός ότι συχνάζει περισσότερο στα καταστήματα του δήμου, ακόμη και σε αυτά για τα οποία εκκρεμεί εισαγγελική παραγγελία να κλείσουν.

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά που θα μπορούσα να γράψω. Σας υπόσχομαι να αφιερώσω ένα άρθρο για τα ποσά που επιλέχθηκαν στον προϋπολογισμό και στις τροποποιήσεις του στο επόμενο άρθρο.

51 σχόλια:


  1. Να και κάτι ευχάριστο πάλι. Μετά από πολύ καιρό ο Σίσυφος ξαναγράφει και λέει πάλι την αλήθεια και για αυτόν τον άχρηστο ανίκανο τεμπέλη δημάρχο. Η φωτογραφία της διαπλοκής είναι απίστευτα χαρακτηριστική. Η Αννούλα. Ο Λουδοβίκος. Ο Ανίκανος Τεμπέλης, όλοι μαζί ενωμένοι στη λεηλασία. Αυτόν τον ανύπαρκτο ανίκανο τεμπέλη δημάρχο έπρεπε να τον έχουνε κάνει πολιτικό πτώμα, αλλά κόρακάς κοράκου μάτι.... Λίγα λες και πολύ ευγενέστατα για αυτό το Ζομπι.Νομιζα οτι σβήσατε το σχόλιο αλλά Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνω με τους χαρακτηρισμους του Δημαρχου.αναφερεις την Αννουλα οτι ειναι στο κολπο,γινεσε αδικος

      Διαγραφή
    2. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ πως βγηκε? Οι ψηφοι ειναι μετρημενοι και ο Μεντορας της Αννας ετρεχε πανω κατω Δημητρη,ρε τι ειμαστε σκυλια σαν και εσας? μεσα σε 10" ξεχνατε?

      Διαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΡΤΑΛΙ? ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΠΟΣΑ ΒΟΥΤΗΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΓΓΕΛΟΣ? 800-900ΧΙΛ.ΕΥΡΩ? ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΥΡΑΚΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕ 150ΧΙΛ.ΕΥΡΩ. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα κολπα αγγελος τυρακι αρπαξε και η χοντρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο συγκεκριμενος αρθρογραφος και το συγκεκριμενο blog εχουν επιτεθει με ακραιο τροπο στο νεο Δημαρχο προεκλογικα πριν καν παλαλαβει τον Σεμπτεμβριο και απο την πρωτη μερα της θητειας του δειχνοντας μεγαλη εμπαθεια. Οσοι παρακολουθουμε τα blog το γνωριζουμε αυτο. Ουσιαστικα πιστευω οτι χασατε με αυτο τον τροπο την δυνατοτητα να εκλαβανουμε σοβαρα την κριτικη σας. Τα Χ σε προσωπα οι ακραιες υβρεις ακομα και για προσωπικα θεματα και στιγμες που δεν σβηστηκαν δεν ηταν αντιπολιτευση ουτε πολιτικη κριτικη. Η εμπαθεια οδηγησε καποιους ακομα και στο να προβουν σε ανωνυμες συγκοφαντικες καταγγελιες υβρεις Τα προβληματα του Δημου και των δυο πολεων ειναι τεραστια. Η δικαστικη διενεξη που εχετε και χασατε πρωτοδικα δεν μας αφορα και σιγουρα δεν μπορουμε να δεχτουμε να μπουμε σαν αναγνωστες στην διαδικασια να διαβαζουμε οτι λαχει εξαιτιας αυτης της διενεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υποχθόνια συνεργασία Δημάρχου-κυρίας (προέδρου) κατά του blog είναι γνωστή και στα νήπια της λούτσας. Να είναι σίγουροι πως το blog θα κρατηθεί και αυτοί θα πέσουν.

      Διαγραφή
  5. Δεν χρειαζεται ανοητε να διαβασεις τιποτα.Δες την ανικανοτητα ανυπαρξια του Ανικανου και βγαλε δικα σου συμπερασματαΟ Λουδοβικος χαθηκε απο αυτον τον αρθρογραφο αν θυμασε.Αυτος θα εξαφανησει και τον Νυν γιατι ο Δημητρης με τον αριβισμο του και το τρελο μισος του στην δημοσιοποιηση των αρπαχτων του και της ιδιαιτερης προσωπικης του ανικανοτητας.Πως δεν μας ενδιαφερει ποσο τιποτενιος ειναι ο Πρωτος Δημοτης του Δημου που δεν κατοικει στον Δημο που ειναι Αρχηγος ποιο αλλο σκουπιδι δηλωμενο και αποδεδειγμενο χρησιμοποιησε να σταματησει το μπλογκ? Ολα μας ενδιαφερουν ακομα και τι ωρα φευγει,τι ωρα τρωει,που τρωει,ολα τα πληρωνουμε εμεις.Δεν εχει ιδιωτικη ζωη μονο Δημοσια.Οτι Λαχει σαν την Βλαχοι ειναι ο Τεμπελης Ανικανος Βλαχοδημαρχος.Μπραβο Σισυφε μεινε στα πραγματικα γεγονοτα και τσακισε και αυτο το ανικανο καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιπεδο πεζοδρομιο. Ετσι δεν μπορεις να στηριξεις τιποτα το μονο που κανεις εκθετης το ευατο σου. Αν οι εξυπνος στην πολη αυτη εισαι εσυ και εμεις οι χαζοι λυπαμαι την πολη. Ευτυχως εισαστε δυο τρια ατομα με τοσο χυδαιο εκφρασολογιο και ξεχωριζεται σαν την μυγα μεσα στο γαλα. Ο νυν Δημαρχος αντιμετωπιζει πολλα προβληματα ιδιαιτερα μεσα στην παραταξη του. Σιγουρα πολλα πραγματα δεν λειτουργουν. Το δυνατο χαρτι ομως ειναι ο ιδιος και αυτο ειναι μαλλον που δεν αντεχεις. Τον Κοτσαλιρο δεν τον γκρεμισες εσυ δεν μπορουμε να μην θυμομαστε την επιθεση στο νεο Δημαρχο και την στηριξη στον Κοτσαλιρο την δευτερη Κυριακη. Τον Κοτσαλιρο τον εδιωξε ο κοσμος που ειχε στηριξει πανω του πολλα. Η προσωπικη εμπαθεια τυφλωνει και ισως δεν καταλαβαινεις οτι με τετοιου ειδους παρεμβασεις μονο καλο κανεις στον Δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Λουδοβικο τον κρεμασε στον τοιχο ο ΣΙΣΥΦΟΣ μαθαμε τα εργα του και τελειωσε με την ψηφο μας.Αυτο το Ανικανο ανθρωπακη εγινε ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ μαζευοντας οποιον ναναι στην παραταξη του "σφηκοφωλια" για να μην παει στο ταμειο Ανεργιας.Το τι προβληματα εχει ο ανυπαρκος δημοσιουπαλληλισκος μεσα στην παραταξη του "νεα συμμορια" πρεπει να μας ενδιαδερουν?πρεπει να δειξουμε κατανοηση σε εναν τεμπελη ανικανο να κανει κουμαντο στην συμμορια του? ΔΗΜΑΡΧΟ για να λιωσει για εμας τους ανωνυμους Δημοτες ψηφισαμε και ΟΧΙ τετοιο Λαμογιο.Σιγα την επιθεση ενα αρθρακι ποσο ανικανος-ανυπαρκτος ητανε επι Λουδοβικου θεωρεις το επιθεση? Εδω ο Μητς ετοιμαζει αλλη λεηλασια τυπου Λουδοβικου θα νοικιασει αλλο κτηριο για Δημαρχειο πρεπει να οικονομοσει πολλα γρηγορα μηπως δεν τελειωσει η πεντατια.Σειρηνες και φωτα θελει να ξερει ο καθε Δημοτης τι ειναι ο Δημαρχος.Αυτα που εχει κανει ,η δεν εχει κανει ειναι αναριθμητα,αυτο το αρθρακι ειναι χαδι,ελπιζουμε σε αγριο ξυκολοκοπημα μεχρι τον πολιτικο θανατο καθε τετοιου ανικανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α;ν ειναι αληθεια,λεω αν, ετοιμαζονται να νοικιασουν το κτιριο της Φ Τσουρη[Diana store] προειδοποιω θα βγουν πολλα στην ΦΟΡΑ.....

      Διαγραφή
  8. χχχχοχαααα την δευτερη κυριακη τον εκανε βλαχοδημαρχο η Αννα με τις ψηφους της και η ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA KREMASOYME AYTON POY GRAFEI TI EKANE O DHMARXOS? H NA KREMASOYME AYTON POY TA KANEI?NOMIZO OTI O DHMARXOS KSEFTYLAS 8ELEI KREMASMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο ΑΘΛΙΟΙ απο τον δημαρχο δεν ειναι γιατι ειναι απλοι σχολιαστες ΟΧΙ δημοσια προσωπα αλητες.Εσυ ρε Πραιτωριανε του Ανικανου γιατι τα διαβαζεις? Ειναι τιποτα που ειναι Ψευδες στο αρθρο ΟΧΙ.Το τι γραφουν οι σχολιαστες ειναι αποτελεσμα των χειρισμων του Ανικανου Λουδοβικου Β" του Αποτυχημενου Φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ."ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΡΑΓΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λετε λετε αποδειξεις εχετε; Εγω ξερω οτι επειδη δεν τα σκαει ο Μητσος σε καποιους εχει αυτον τον πολεμο. Καλο του κανετε οχι κακο γιατι βλεπει ο κοσμος το επιπεδο των ανθρωπων που εχει απεναντι του. Οσο περισσοτερο φωναζουν αυτοι τοσο ξερουμε οτι ερχετε στον Δημο καρθαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H κάθαρση στο δήμο έρχεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και είναι αρκετοί αυτοί που θα λογοδοτήσουν για την κατάντια της Αρτέμιδας. Αυτό είναι σίγουρο.
    Τώρα, όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί που κάνουν μερικοί για το πρόσωπο του δημάρχου, είναι δικαιολογημένοι, γιατί έχασαν τα προνόμια που είχαν και "ξεβολεύτηκαν". Γνωρίζετε τι είναι το ξεβόλεμα? Είναι αυτό που κάνει πολλούς απ' αυτούς που σχολιάζουν, να βγάζουν όλη την κακία και τη ζηλοφθονία τους.
    Καλό όμως είναι, αυτή τη ζηλοφθονία να την καταπιούν, γιατί μπορεί να τους βάλει σε περιπέτειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΚΕΤΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν νομιζω οτι ειναι προσωπικες επιθεσεις στον Δ.ΜΑΡΚΟΥ το ατομο ιδιωτη,αλλα στον Δ.ΜΑΡΚΟΥ τον Δημαρχο φαντασμα.Ας τους στειλει ολους φυλακη,αυτο θελει 10χρονια ας πουμε οτι το εκανε την αλλη εβδομαδα,Τι θα αλλαξει στον Δημο για εμας τους Δημοτες? Τ Ι Π Ο Τ Α. Ενα τιποτα ανυπαρκτος,ανικανος,δημοσιος υπαλληλος ειναι ο Δημητρακης δεν εχει κανει τιποτα σε 9μηνες,δεν εχει σχεδιο να κανει κατι εκτος απο βουτιες στην αρπαχτη.500.000ευρω εδωσε στην στελεχαρα Τυρακη και δεν τον μυνησε προσωπικα να εχει λιγο τρεξιμο ο γερος γιατι να τιμωρηθει δεν προλαβαινει.1,700,000 χαρισε στο "ΑΓΓΕΛΟΣ",μοιραζει αδειες σε μαγαζια μαιμου και και,τι να θυμηθεις?Ολα αυτα μεσα σε 6 μηνες ξεπερασε καθε ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ που εχει περασει απο την περιοχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΖΕΙ.ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ 500 ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ,ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ? ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΈΠΕΙΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗΣ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΨΕ Ο ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ.ΑΜΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΝΤΑΚΑ ΝΤΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΡΑΜΕΝΟΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ.ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΕΑΣ ΣΟΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα τι περιμενατε?Τι πετυχε στην ζωη του ο Δημητρακης?Τιποτα απο οτι λενε το μονο που πετυχε ειναι ναγινει αιτια να χασουν πολλοι σταταναιοι τα λεφτα τους στο χρηματιστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιαυτο και πηρε στα Σπατα 80%. Το μισος σας κανει να λετε οτι θελετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όποια λάσπη και να πετάξουν, όποια συκοφαντία κι αν σκαρφιστούν, όποια ανακρίβεια κι αν πουν, ο δήμαρχος ανεβαίνει συνέχεια στα μάτια των δημοτών. Αυτό σημαίνει ότι μόνο καλό του κάνουν. Γι' αυτό να λέτε περισσότερες ανακρίβειες και συκοφαντίες για το πρόσωπό του για να γίνει ακόμα πιο ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!
    Αυτό δεν είναι μίσος, είναι κακία και φθόνος. Πόσο δυστυχισμένοι άνθρωποι θα πρέπει να είσαστε για να γράφετε τόσα αίσχη. Να ξέρετε μόνο ότι αργά ή γρήγορα όλα θα μπουν στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσυ δεν θελεις να καταλαβεις την ουσιαστικη διαφορα.Ο Δημητρακης μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος,η πολυ καλος Δημοσιος τεμπελης.Ο Δημητρακης Δημαρχος ειναι ενα αδειο τσουβαλι απο σαπιες πατατες.Ο Δημητρακης σου ειναι ανυπαρκος ανικανος αορατος βλαχοδημαρχος.Τι προσωπικο να εχει καποιος με ενα νεκρο? Δεν μενει ουτε στον δημο που ειναι δημαρχος,προεκλογικα ειπε μερικες καλημερες τι εχθρους να κανει,τεμπελης,βλακας,ανικανος,ισως και διαπλεκομενος να εγινε απο τα στελεχη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ Η Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΕΝΕ Η ΖΩΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ,Η ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγω πηγα στην Λουτσα και για πρωτη φορα μετα 10 χρονια ηταν πεντακαθαρη Ας τους να λενε αστους να κοβουν σχολια ο κοσμος βλεπει και δεν γραφει στο μπλογκ της λογοκρισιας μονον οσων δεν βριζουν τον Δημαρχο ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕ παλι Ο γνωστος .........βατραχος Μεχρι να το κοψετε καποιος θα το δει .Αντε γεια περαστικος ημουν ξερω οτι με σβυνετε και το ξερουν και αλλοι πολλοι αν δεν μπορεις να απαντησεις κοβεις ...και σε κοβουμε γραψτε μονοι σας οπως κανετε εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΝΟ? ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ? ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΡΑ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΡΙΞΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ ΝΕΚΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε εξι μηνες το οτι εστω κατι σοβαρο οπως η καθαριοτητα αλλαξε στην Αρτεμιδα ειναι κατι. Βεβαια τα δυσκολα ειναι απο τωρα που θα ερθουν οι παρσαθεριστες και θα βγαζουν οτι βρουν για να ετοιμασουν τα σπιτια. Δινεται μεγαλυτερη βαση στην Αρτεμιδα λογο εκτασεως και τα Σπατα εξακολουθουν να εχουν καθοδικη πορεια. Καποια συμαζεμματα σκορπια εδω και κει χωρις να εχει αλλαξει η εικονα της πολης. Για τους οικισμους τα ιδια. Στην Αρτεμιδα και μονο η σταθεροποιηση της φθινουσας καταστασης θα ειναι επιτυχια μια ανομια και διαλυση 40 χρονων δυσκολα διορθωνεται οταν κιολας τα 2/3 των κατοικων ειναι παραθεριστες και οχι μονιμοι κατοικοι. Τα Σπατα εχουν τουλαχιστον σε επιπεδο εικονας πολης λειτουργιας δομων δημου και καθημερηνοτητας εχουν πληγει ανεπανορθωτα. απο την ενωση. Αυτο που πρεπει να διορθωσει ο Δημαρχος που ειναι αξιος ανθρωπος ειναι αυτο που εχω συναντησει προσωπικα πολλες φορες τελευταια. Ακους συμβουλους και λενε δεν φταιω εγω ο Δημος φταει δεν εχει δεν μπορει δηλαδη αυτοι δεν ειναι ο Δημος. Η αντιπολιτευση ουσιαστικα δεν υπαρχει εχει παραδοση τον ρολο της σε κανα δυο εντυπα. Πληρη αυπαρξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα εσυ αν σου φτανει οτι μαζευτηκε στο καταχειμωνο το σκουπιδι εχεις δικιο.Εμενα ομως δεν μου φτανει και δεν θελω ξανα αλλον βλαχοδημαρχο,σαν ολους μεχρι τωρα.Ειδικα αυτος εδω εχει φτασει σε λαμογιες τον προηγουμενο,σε πεντε χρονια θα μας εχει πουλησει και εμας.Τωρα ετοιμαζει νεο δημαρχειο να νοικιασει απο την Τσουρη,κανενας δεν γραφει ποσα αισχη εχει προλαβει να κανει σε εξι μηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλα λογια αφου τα ξερεις τοσο καλα γιατι δεν πας στον εισαγγελεα. Μηπως ειναι λογια του αερα? Ισως πρεπει να σου εξηγησει καποιος οτι με τοσο μισος που βγαζεις δεν σε πιστευει ευκολα κανενας. Ειτε με μικρα ειτε με κεφαλαια.

      Διαγραφή
  26. A XA XA TΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο τενεκεδενιος που ειναι γιατι δεν γραφει μας λειπει. Θελουμε λιγο τενεκεδενιο. Μας λειπουν τα σοβαρα θεματα που προβαλει. Θελουμε λιγακι γελιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΤΑ 500.ΟΟΟΕΥΡΩ,1,7ΕΚΤ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΕ ΚΑΝΤΙΝΕΣ,ΣΠΙΤΙΑ,ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΛΙΓΑ,ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΜΠΑΞΙΣΙ.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εσύ που γράφεις άλλοτε με μικρά και άλλοτε με κεφαλαία για να μπερδεύεις, τι μυαλό μπορεί να κουβαλάς? Μ' αυτά που γράφεις νομίζεις ότι κάνεις κακό στο δήμαρχο? Πόσο "μικρός" μπορεί να είσαι? Και το μικρό παιδί ακόμα καταλαβαίνει την πονηράδα σου και την κακία σου. Έλεος πια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα πιο τουβλο και απο τουβλο εισαι?Το θεμα συζητησης ειναι αν θα κανουν κακο οι σχολιστες καθε ειδους στον Δημαρχο?ή τι κανει ο δημαρχος για το καλο του δημου? Τα σχολια τα προκαλει η προκλητικη αδιαφορια του δημαρχου να κανει την δουλεια που υποσχεθηκε και καλοπληρωνεται να κανει.Λιγο λογικη δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο 9.58 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΟ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχεις γίνει αντιληπτός πια. Επιβεβαιώνεις τον εαυτό σου με το ότι έχει δίκιο το παραπάνω σχόλιο? Με κάτι σαν κι εσένα έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι. Ξύπνα κακομοίρη............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Να σωθει μια πολη σε αυτο το χαλι μετα απο τοσα χρονια παρανομιας ασυδοσιας που συμμετειχαν δυστυχως σχεδον ολοι οι βουλευτες ο δημος οι κατοικοι δυσκολο αρκετα δυσκολο και κατα την προσωπικη μου γνωμη αδυνατον. Κυρια ευθυνη φερουν οι κατοικοι μονιμοι και παραθεριστες εχουν μεγαλη συμμετοχη ειτε με ενεργειες ειτε με αδιαφορια σε αυτο το χαλι. Οι παρανομουντες που λετε οι εργαζομενοι σε αυτους κατοικοι της πολης ειναι. Ολοι αυτοι που κτιζουν παρανομα ακομα και τωρα οπου βρουν κατοικοι της πολης ειναι. Ολοι αυτοι που επιλεγαν φθαρμενους για να τους κανουνχαρες και να μην βλεπουν τις παρανομιες κατοικοι της πολης ειναι. Ο νεος Δημαρχος οσο και να θελει και να μπορει οταν ειναι μονος δεν εχει δυναμη. Καποιοι γνωστοι αγνωστοι σε αυτο το blog μη παριστανεται τους κριτες απο λογους εμπαθειας ή παραταξιακου συμφεροντος εισαστε και εσεις στην ουρα με τους θυτες. Ολη η περιοχη μια γειτονια ειναι ολοι γνωριζονται που το παιζεται εδω μεσα ολοι αθωοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το τι μπορει και ποσο μσκρια μπορει να το παει ενας δημαρχος το λεει ο νομος.Ειναι απολυτος αρχοντας οτι θελει κανει,αν θελει φυσικα να κατι.Αυτην την απολυτη εξουσια οι δημαρχοι συνηθως την χρησοιμοποιουν για προσωπικο κερδος και ρουσφετια δεν την εχουν εξαντλησει ποτε υπερ του δημοσιο συμφεροντος.Τωρα εδω που ειμαστε με αυτον τον δημαρχο,βρες μια πραξη του θετικη στο εξανηνο της βασιλειας του καμια απλυτως καμια.Αμετρητες ειναι ηδη οι προκλητικα παρανομες και αυταρχικες πολλες φορες πραξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν ειμαστε το ιδιο υπευθυνοι ολοι μας.Η εξουσια εχει το 99% της ευθυνης,για να κτισεις το αυθαιρετο πρεπει να κανει τον στραβο η εξουσια με το αζημιωτο.Να εχεις το ξενυχταδικο και να μην σε πειραζει κανεις πρεπει να εχεις τον δημαρχο καλα μπουκωμενο,για να παρεις την αδεια μουσικης θορυβου δεν πρεπει να την αγορασεις απο τον δημαρχο τζαμπα θα σου την δωσει? Στο παρον τωρα που παντου βλεπεις σκοτεινες αλλες δυναμεις και δεν βλεπεις τον αρχοντα της νυχτας τον δημαρχο.Αυτοσ εγινε δημαρχος με καποιες υποσχεσεις αν δεν μπορει να τις τηρησει γιατι τον πολεμανε τα συμφεροντα,οι ξενες δυναμεις και οι εξωγηινοι ας παραιτηθει,αλλα για να παραιτηθεις θελει καρυδια που αν τα ειχε θα εκανε την ριξη.Ο σημερινος δημαρχος πιο πολυ φοβαται μην χασει τον μισθο του δημαρχου παρα οτιδηποτε αλλο ακι ειναι δεσμιος του φοβου του και της αναγκης του ολες οι αλλες ερμηνειες και εξηγησεις ειναι λουτσεοσπατανεικα κουραφεξαλα.Θελει να κατσει να φαει οσα μπορει να δοκιμασει να βγει αλλη μια πενταετια μηπως συνεχισει να πληρωνεται και τελειωσε η αποστολη του.
    Καλημερα και αφηστε τα σεναρια συνομωσιας και αλλες τετοιες μπαρουγες πιεση στον δημαρχο μεχρι να κανει το νομιμο και αναγκαιο η να παραιτηθει,το καλοκαιρι εφιαλτης εφθασε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η θεωρεια του Ελληνα μεσοαστου που φταινε ολοι οι αλλο εκτος αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτο ειναι φταιμε εμεις που καναμε δημαρχο καποιον που ειναι πολυ χειροτερος απο οτι περασε απο τον τοπο,αλλα εμοιαζε καλυτερος απο τους αλλους υποψηφιους.Τον Κατσαλιρο τον ειχαμε φαει στο κεφαλι,η Αννουλα ουτε για οικιακη βοηθος δεν κανει,την Λια την αντ αυτου του Γλιτσα,την εξ απορητων καλοπληρωμενη του Κατσαλιρου,η τον αρβυλα καραβανα τον Νεοναζι,που τωρα τον αγορασαν οι ΑΝΕΛ.Τι να κανουμε ναι φταιμε εμεις που εχουμε τον βλακα λαμογιο δημαρχο,για αυτο μιλαμε πικροχολα για να μην μας τυχει αλλο τετοιο ζωον στς επομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παντοτε απο το γενικο πλαζ του βρισιματος σου λειπει ενας πρωην δημαρχος. Μην καρφωνεσαι ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παντοτε υπερασπιζεσαι με την ιδια ανικανοτητα το αφεντικο σου τον βλαχοδημαρχο Μητς Ιλ Μαρκ.Ο νυν βλαχοδημαρχος απαλαξε ολους τους πρωην δημαρχους,με κορυφαια λαμογια και επιβραβευση τα 500χιλ.ευρω του Τυρακη,εγω τι να πω οταν ο ανικανος ανυπαρκτος διαταζει? Τον Κατσαλιρο τον εφαγε η καλπη,μερικως τιμωρηθηκε το πτωμα αυτο θα μας μεινει αλλα 4,5χρονια και μονο αυτος και κανεις αλλος δεν εχει καμια ευθυνη για τιποτα.Αν ο ανικανος νομιζει οτι δεν ειναι δικη ρου ευθυνη για τα εγκληματα που γινονται,πρεπει να παει στον εισαγγελεα και να δωσει τον αντιδημαρχο,στελεχος,υπαλληλο,που εκανε κανει την παρανομια.Ο ανικανος ειναι ο αρχηγος της συμμοριας αυτος θα τα φορτωθει ολα.Ο ανικανος εκτελει το προγραμμα του Κατσαλιρου κατα γραμμα μας δουλευεις εσυ και το ανικανο αφεντικο σου.Παρτο χαμπαρι ολα τα φορτωθηκε ο ανυπαρκτος με υπογραμενη απο τον ιδιο την αποδοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει την πλαζ θα την πουλησει το μουγκο και εσυ? ΠΑΖΛ λεγεται

      Διαγραφή
  40. Με τις έννοιες των λέξεων έχεις μεγάλο πρόβλημα, οι λέξεις που χρησιμοποιούνται, ανίκανος, ανύπαρκτος,βλάκας, μουγκός, καράφλας κλπ κλπ, είναι απλά περιγραφικές.Τα μητς ιλ μαρκ,λαμογιο θα μπορούσες να πεις ότι είναι μπόυλινγκ, αν και σε αυτή την περίπτωση Αυτός που αποκαλείται έτσι είναι η υπέρτατη εξουσία στον τόπο. Αν θεωρήσουμε τις λεξούλες μπόυλινγκ, τότε τις πράξεις το δήμαρχου θα πρέπει να τις χαρακτηρίσουμε τρομοκρατία της εξουσίας. Να σκέφτεσαι πολύ πάρα πολύ και να γράφεις λίγα υπέρ του δήμαρχου, είναι τόσο απαίσια προκλητική Η συμπεριφορά του το νομίζω ότι όλα όσα έχουν γράφει για αυτόν είναι πολύ λίγα και πολύ απαλά, έχει την ευνοια του τύπου ακόμα. Ήδη έχει ξεπεράσει τον Κατσαλιρο σε ασχημονίες και δεν τον έχει χτυπήσει κάτω σαν χταπόδι ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ?Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΙΣΟΣ? ΑΝ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ ΟΧΙ.ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μην καρφωνεσται ετσι το ξαναλεω μια μινι ανικανη εσωπαραταξιακη αντιπολυτευση με τον πρωην μη κατανομαζομενο ή κατα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΤΑ.... ΕΙΔΑΝΕ ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.Ο ΠΑΚΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ,ΑΣΕΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΕΣΥ ΠΑΡΤΟ ΕΣΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όλα τα δεινά για την Αρτέμιδα ξεκίνησαν από την εποχή του Κασίμη. Αυτός ήταν ο πρώτος "καταστροφέας" της περιοχής. Τότε που "έπεσαν" λεφτά στο δήμο και μπορούσε να τα αξιοποιήσει φτιάχνοντας τις υποδομές της πόλης, αυτός κοίταξε τι θα αποκομίσει προς όφελός του. Δεν ήταν μόνος του βέβαια. Είχε και τον Πουλάκη από δίπλα, ο οποίος αποτελείωσε την περιοχή. Τότε δόθηκαν οι άδειες για τα νυχτερινά μαγαζιά και την ηχορύπανση χωρίς να νοιάζονται για τους δημότες. Δεν βρέθηκε τότε κάποιος να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, και το πρόβλημα διαιωνιζόταν και με τους επόμενους δημάρχους (Αλτιπαρμάκης, Χρήστος Μάρκου) πάντα όμως από δίπλα ο Πουλάκης.
    Τώρα με το νέο δήμαρχο που απαλαχτήκαμε απ' αυτό τον βραχνά θα δούμε στην πορεία των χρόνων, πως θα γίνει η Αρτέμιδα. Και πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερη, γιατί ο νέος δήμαρχος έχει όραμα για την πόλη.
    Ήδη κάποια πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και έχουμε και πορεία ακόμα.
    Θέλω να ενημερώσω τους δημότες ότι ο Εισαγγελέας έχει καταλήξει για το "πάρτι" που γινόταν τόσα χρόνια στο δήμο. Αναμένεται να αποδοθούν οι ευθύνες. Πολύ σύντομα θα έχουμε μάθει. Και τότε, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ? ΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚΣ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΛΒΑΝΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ,ΑΝ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΑΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΦΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου