Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ το πιο ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ: ΚΕΛ










ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ θα συζητηθεί το ΘΕΜΑ του ΚΕΛ

16 σχόλια:

  1. Αν νομιζει ο δημαρχος οτι θα κορο'ιδεψει του δημοτες και θα περασει το θεμα ΠΛΑΝΑΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.Να βγει και να πει καθαρα[αλλαξα γνωμη ειμαι υπερ του ΚΕΛ]και οχι να μας κορο'ιδευει.Ουτε νομιζω οι συμβουλοι θα δεχθουν να τους κορο'ιδεψει .Εβαλε τον Ποθουλακη μπροστα [ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ]Δεν θα σας περασει λεβεντες μου,ολαος ειναι εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως 4:43 μμ είσαι του Υπουργείου ή της ΕΥΔΑΠ και προβοκάρεις για να προκαλέσεις σύγχυση και διάσπαση για να μην προχωρήσει η μελέτη με το Πολυτεχνείο; Τα ψέματά σας τα πιστεύει μόνο όποιος δεν διαβάσει τα κείμενα. Εγώ τα διάβασα και παρόλο που δεν έχω ψηφίσει τον νυν Δήμαρχο συμφωνώ και τον συγχαίρω. Είμαι από αυτούς που δεν πίστευα ότι θα προχωρούσε σε αυτή τη διαδικασία για επιδίωξη της λύσης Ψυττάλεια, τώρα τα έγγραφά του με διαψεύδουν. Είναι στο σωστό δρόμο και όποοι τώρα τον πολεμούν προβακάρουν γιατί εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα ή μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες. Αυτή είναι η αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Διάβασα τα κείμενα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και αναφέρονται στην τελευταία πρωτοβουλία του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για το αποχετευτικό και προσωπικά με καλύπτουν απόλυτα, σε βαθμό που προβληματίζομαι γιατί στα σχόλια παρακάμπτονται τα όσα αναφέρονται σαφώς (στα κείμενα αυτά) και γιατί δεν ψήφισαν την πρόταση αυτή του Δημάρχου όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
      Επισημαίνω συνοπτικά ότι αναφέρομαι :
      1) Στο σχέδιο διαβιβαστικού προς το Πολυτεχνείο (3 σελίδες) με το αναφερόμενο σ’ αυτό συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 34 σελίδων (ακολουθεί δηλαδή ως αναπόσπαστο τμήμα του διαβιβαστικού προς ΕΜΠ), που ψηφίστηκε χθες 2.4,2015 από το Δημοτικό Συμβούλιο (Ιστορική απόφαση του Δήμου που αναφέρεται στην για πρώτη φορά έναρξη διαδικασίας συγκεκριμένης έρευνας για τεκμηρίωση της λύσης Ψυττάλεια)
      2) Στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στοιχείων τεκμηρίωσης για συνεργασία με το ΕΜΠ στο αντικείμενο έρευνας: [Διαχείρισης των λυμάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) «Ψυττάλειας» της ΕΥΔΑΠ ΑΕ].
      3) Στις παραγράφους (α), (β), (γ), (δ), (ε) και (στ) του ως άνω ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, που δίνουν στο ΕΜΠ τα ντοκουμέντα για στήριξη της λύσης Ψυττάλεια, καταλήγοντας στη σαφέστατη διατύπωση :
      «……να περάσουμε στην επόμενη φάση συνεργασίας, με σύνταξη μεταξύ μας (και με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, αν το επιθυμεί), μιας «Προγραμματικής Σύμβασης, Διαδημοτικής Συνεργασίας» (κατά τα άρθρα 99 και 100 του Ν. 3852/10), με προτεινόμενη διαχειριστική υποστήριξη της εν λόγω σύμβασης, όσον αφορά την χρηματική συνδρομή του Δήμου μας, μέσω του ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΕΛΚΕ) του ΕΜΠ»
      4) Στο υπ’ αριθ. 36032/13.10.2014 έγγραφο του Δημάρχου (συνολικά 14 σελίδων) με συνολική απάντηση προς το ΥΠΕΚΑ
      5) Στο από 25.9.2014 Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος
      6) Στα υπόλοιπα συνημμένα στοιχεία
      Νομίζω ότι αντικειμενικά η Δημοτική Αρχή κινήθηκε σωστά για πρώτη φορά, παίρνοντας σαφή θέση με απόφαση για Ψυττάλεια, πράγμα που καμία έως σήμερα δεν έχει κάνει, γι’ αυτό θα πρέπει στο θέμα αυτό να έχει την στήριξη όλων των δημοτών (Θετικό σημάδι ότι η πρωτοβουλία του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε και από την παράταξη του πρώην Δημάρχου, κ. Χρ. Μάρκου, όσο και από την παράταξη του ΔΗΡΙΖΑ, δηλαδή κα Ντελάκη και Τσαντήλα)


      Διαγραφή
    3. Μια απλη παρα πολυ απλη σκεψη κανω.Γιατι το Δ Σ δεν ψηφισε την Πεντακαθαρη θεση της ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ που ελεγε ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΥΤΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ τοσο απλα

      Διαγραφή
  2. Ας μην ξεχνα ο δημαρχος[οψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρωνται]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερώτηση:
      Η Ραφτοπούλου τι ψήφισε το 2012 (μήπως ναι στο Πλατύ χωράφι;)
      Μήπως τώρα δεν δικαιούται να ομιλεί;

      Διαγραφή
    2. Το μελλων του δημου δεν εξαρτατε απο το τι ψηφισε Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ πριν τρια χρονια αλλα απο το τι θα κανει ο δημαρχος τωρα αν το ΕΜΠ επιλεξει λυ ση δημιουργιας ΚΕΛ μεσα στο δημω με απορροη στην θαλασσα

      Διαγραφή
  3. ΚΑΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛ ΞΥΛΟ,ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΚΕΛ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΟΧΟΥΣ.ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοοοοοοοσο επειγων ηταν το θεμα .Δεν το πιστευω.Απλα ο δημ;ρχος ειπε δεν το περναω τωρα το θεμα; του ΚΕΛ θα ξεχαστει μεσα στις γιορτες.Δυστυχως για αυτον το ΚΕΛ θα ειναι α πολιτικος του θανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως δεν ξέρετε να διαβάζεται; Που βλέπετε το πρόβλημα ή μήπως είστε από αυτούς που δεν θέλουν καθόλου αποχέτευση και θέλουν μόνο τους βόθρους;
    Ή είστε με την Ραφτοπούλου που το 2012 ψήφισε συνεργασία με το Πολυτεχνείο για την υλοποίηση της απόφασης 87/2012 που έλεγε για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και τώρα που για πρώτη φορά τίθεται θέμα από το Δήμο για μελέτη τεκμηρίωσης της πρότασης για Ψυττάλεια, η κυρία αυτή με διάφορα τερτίπια καταψήφισε δείχνοντας για μια ακόμα φορά το πολιτικό της ήθος. Προσοχή, συμπολίτες, μην παγιδεύεστε από προβοκάτορες γιατί θα χάσετε μια ακόμα ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τώρα θα παίζουμε τα "παιχνίδια" της Μπάρμπη;
    Έ όχι πια ......
    -Επειδή το θράσος (ορισμένων) στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος έχει ξεπεράσει κάθε όριο, καλά θα κάνουν να μη ξεχνούν ότι κάποιοι έχουν καλό αρχείο και μνήμη
    Αξίζει και θα αναφέρω λοιπόν το απόσπασμα της ψηφοφορίας από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος (απόφαση 206/10.9.2012) που αφορούσε τη λήψη απόφασης για ενίσχυση και επιστημονική στήριξη από το Πολυτεχνείο της απόφασης 87/2012 για ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες τι ψήφησαν οι τότε (2012) δημοτικοί σύμβουλοι και τι ψήφισαν οι σημερινοί (2.4.2015) Δημοτικοί Σύμβουλοι για την επιστημονική στήριξη του Πολυτεχνείου στη λύση σύνδεσης του αποχετευτικού μας δικτύου με την Ψυττάλεια.
    Καμαρώστε και την κα Ραφτοπούλου με το μεγάλο ΝΑΙ για επιστημονική στήριξη της λύσης Πλατύ χωράφι το 2012, όντας τότε δημοτική σύμβουλος του Δημήτρη Μάρκου. Έτσι για να καταλάβετε όλοι σας γιατί προβοκάρει σήμερα την πρόταση του νυν Δημάρχου για επιστημονική στήριξη του ΕΜΠ στη λύση Ψυττάλεια (βλέπετε τα γραπτά μένουν, διαβάστε και το απόσπασμα)
    ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
    ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
    Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
    Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
    Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
    Ψηφίζουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
    ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
    ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
    ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
    ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
    ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
    ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
    ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
    ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
    ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
    ΖΗΣΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
    ΚΑΣΙΜΗΣ: …… ψηφίζω παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
    ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
    ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
    ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
    ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
    ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
    ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
    Ευτυχώς αυτή η απόφαση ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
    - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η τότε συμπολίτευση του Χρ. Μάρκου, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (τότε γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος, μετέπειτα Πρόεδρος και στη συνέχεια υποψήφια Δήμαρχος το 2014)
    - Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αννα της Λουτσας αν πει κατι θα την πιασουμε στο στομα μας καταλληλα.Τωρα ο προβολεας ειναι μονο πανω στον Δημαρχο.Το πιο σοβαρο θεμα μετα το αεροδρομιο και τα ξενυχταδικα ειναι το ΚΕΛ αν δεν εισαι ξετσιπωτος αργομισθος σαν τον Δημαρχο δεν το φερνεις για ξεπετα να αρπαξεις το χρημα της μελετης,αλλα το συζητας σε μια ειδικη συνεδριαση μονο αυτο το πολυ σοβαρο θεμα και μαλιστα ανακοινωνεις την ειδικη συνεδριαση ενα μηνα πριν.Ο Λαος λεει της νυχτας τα καμωματα ο Δημαρχος αρπαζει λεφτα.Δεν ειναι θεμα για προχειροτητες και φτηνη πολιτικη ειναι καιριο θεμα και πρεπει να ειναι οι Δημοτες ενημερωμενοι πολυ καιρο πριν ποτε θα συζητηθει η ποιοτητα ζωης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως νομίζεις 10:20 μμ οτι τρώμε κουτόχορτο; Η έρευνα θα δοθεί στο Πολιτεχνείο και τα χρήματα θα μπουν στον λαγαριασμό του Πολυτεχνείου, οπότε μην ανησυχείς θα τα διαχειριστή Δημόσιος οργανισμός, όχι ο Δήμος και όχι ιδιώτες μελετητές ή μηχανικούς σαν αυτούς που κάνουν τους φακέλους για τα παράνομα μαγαζιά (βλ. αδελφό και αδελφή, για παράδειγμα)
    Μήπως θέλεις να προχωρήσω και σε άλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν οπως λες διαβασες τηνεισηγηση κσι το παραρτημα ο δημαρχος που το εφερε αρπα κολα να τα αρπαξει θελει πολυ ξυλο.Τοσο μεγαλο θεμα με τοσες σελιδες και μυστικα θελει πολυ χρονο ακομα και ειδικος για να το καταλαβει πληρως αν το καταλαβει.Αρα ο δημαρχος μοναο να τα αρπαξει θελει παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τετοια απαξιωση των θεσμων ? το θεμα μπηκε κατεπειγων προ ημ συζητησης χωρις καν να περασει απο τα τοπικα συμβουλια.......και προσεξτε οι προεδροι των τοπικων συμβουλιων συμετειχαν στην ψηφοφορια..τοση παρανομια...φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O 9.36 κ.Συνήγορος, μήπως μπορεί να μας πει γιατί ψήφισαν παράνομα οι : Κατσούλης και Κατσής, πρόεδροι των τοπικών χωρίς την έγκριση των τοπικών συμβούλων ;Ακυρη λοιπόν η απόφαση του συγκεκριμένου θέματος.Ξεφτιλίσατε όλους τους τοπικούς αφού μόνο για ψηφοκουβαλητές τους είχατε.Γιατί αφού όλα είναι τοσο αθώα και καλά ,γιατί δεν ενημερώσατε την συμπολίτευση και όλοι οι σύβουλοι είναι στα κάγγελα; Αφού ψήφισαν χτυπιώντουσαν γιατί ψήφισαν,Για γέλια ή για κλάματα για την τύχη μας ; Πόσο ύποπτο είναι όταν οι υποστηρικτές του Πλατιού χωραφιού Κατσαλίρος και Ντελάκη υπερψηφίζουν !!!!Εγώ τι βλέπω πίσω από όλα αυτά συνήγορε; Ενα κελ στο Πλατύ χωράφι , ένα κελ στο νεκροταφείο Ραφήνας, έναν αγωγό Ραφήνας στον Αγιο Νικόλα , και έναν αγωγό Σπάτων πιθανόν στο Κορωπί.Αποτελέσματα άσχετων και ύποπτων χειρισμών .Πολλοί χαλιφηδες στην θέση του χαλίφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου