Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ψηνάκης - με Δυσμενή μετάθεση ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων

Ψηνάκης - με Δυσμενή μετάθεση ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων
Μετά και την επίσημη απάντηση του Δήμου Μαραθώνα στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, και την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το ΔΣ
των Εργαζομένων για το θέμα της αλλαγής κλειδαριών των γραφείων του συνδικαλιστικού φορέα έρχεται η "καμπάνα" για τους φέροντες αντίθετη άποψη στον Δήμο Μαραθώνα.

Ο Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Φορέα των Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνα  Δημήτρης Κελαϊδής μας ενημέρωσε ότι δέχθηκε επίσημη ειδοποίηση-γνωστοποίηση για την μεταφορά του από τον Μαραθώνα στην "εξορία" του Βαρνάβα 20 και πλέον χλμ μακριά από το σπίτι του!




Είναι πλέον φανερό ότι ο νέος Δήμαρχος είναι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει "χτυπήματα κάτω από την ζώνη", όπως λέμε, για να περάσει τα δικά του θέλω και να εξασφαλίσει ότι όλοι θα χορεύουν με τους δικούς του ρυθμούς.

Το έγγραφο της μετάθεσής του θα το βρείτε εδώ, και αναμένουμε τις κινήσεις του Συνδικαλιστικού Φορέα του Δήμου αλλά και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς όχι μόνο ένας από τους συναδέλφους τους μετατίθεται 20 χλμ μακριά, αλλά ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, κίνηση η οποία ερμηνεύεται ιδιαίτερα αρνητικά στους κύκλους των εργαζομένων καθώς κυριαρχεί η ανασφάλεια.


Στο Βαρνάβα μετατίθεται ο Πρόεδρος των εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα μετά από απόφαση της Διοίκησης Ψηνάκη - marathonlife.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΧΙ 20 ΑΛΛΑ 30 ΚΑΙ 40 ΧΙΛ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΥΣΜΕΝΗΣ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΕΛΑΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΟΡΙΑ? ΗΜΑΡΤΟΝ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου