Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Τον συνέλαβαν καταδικάστηκε και τον ξανάπιασαν!

Μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη και καταδίκη του στο Ηράκλειο για κλοπή αυτοκινήτου και πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, συνελήφθη για δεύτερη φορά για…
διάρρηξη σε σπίτι. Ξεπέρασε κάθε όριο ένας… αμετανόητος κακοποιός αφού, μόλις ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη και καταδίκη του στο Ηράκλειο για κλοπή αυτοκινήτου και πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη, συνελήφθη για δεύτερη φορά για… διάρρηξη σε σπίτι!




Ο 33χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν έκλεψε το αυτοκίνητο μιας 71χρονης, συγκρούστηκε με ένα άλλο προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου του επέβαλε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 15 μηνών, αλλά άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν χάρηκε για πολύ την ελευθερία του, όμως, καθώς την επόμενη κιόλας ημέρα διέρρηξε το σπίτι μιας 38χρονης και άρπαξε κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ! Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον τσάκωσαν και πάλι, βρήκαν τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στο θύμα και παρέδωσαν τον 33χρονο στην Ασφάλεια που τον παρέπεμψε και πάλι στις δικαστικές αρχές. Η απολογία του στη ανακρίτρια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου