Κυριακή 26 Απριλίου 2015

To «έκαψαν» στον Παντελίδη οι ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες Ευρώπης

To «έκαψαν» στον Παντελίδη οι ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες Ευρώπης
Μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί της πανίσχυρης Σαμπαντέλ οι γοργόνες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους τον τίτλο
Συγχαρητήρια και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός - Δώρο πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ένα γλέντι μέχρι πρωίας γιόρτασαν οι πολίστριες του Ολυμπιακού την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης μετά τον συγκλονιστικό τελικό κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου Σαμπαντέλ το απόγευμα του Σαββάτου.




Με το 10-9 στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» επί της πανίσχυρης ισπανικής ομάδας τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό τίτλο. Η νίκη των ερυθρολεύκων αποκτά μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι το νικηφόρο σερί της Σαμπαντέλ κρατούσε από το 2012 αλλά με όπλο την άμυνα και κορυφαίες τις Σάουθερν και Διαμαντοπούλου οι Πειραιώτισσες πήραν τη νίκη και σήκωσαν την κούπα





Και πού καλύτερα να γλεντήσουν τον τίτλο, έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του  Len Trophy από το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Φουρέιρα.

Με χορούς, λουλουδοπόλεμο και σαμπάνια από το κύπελλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης ξέδωσαν μετά το τέλος μιας κοπιαστικής σεζόν υπό τους ήχους των επιτυχιών των δύο τραγουδιστών.





Η τεράστια επιτυχία της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έφερε ενθουσιασμό στο Λιμάνι.

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης μετέφερε τα συγχαρητήριά του, καθώς και ότι θα ανταμείψει τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης με χρηματικό πριμ, συνεχίζοντας να ενισχύει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη.

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιορτάζει ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας και εύχεται ανάλογες επιτυχίες στην συνέχεια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού συνεχίζει να δοξάζει την Ελλάδα και καλό θα είναι όλοι να παίρνουν μαθήματα από την ενότητα, την δύναμη και τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων, όλων των αθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, του μεγαλύτερου και ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου, του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.». 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου