Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - 12η Συνεδρίαση του Δ.Σ. "Θολά τα οικονομικά"

Πρώτη δημοσίευση: 16-05-2015
ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - 12η Συνεδρίαση του Δ.Σ. "Θολά οικονομικά"
Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε. Πρόκειται για την 13η που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, στις 19/05/2015, αλλά δεν συζητήσαμε τίποτα για την προηγούμενη η
οποία είχε πάλι αρκετά θέματα που χρίζουν επισήμανσης. Μιλάμε για την 12η συνεδρίαση που έγινε στις 04 Μαϊου.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά επαληθεύθηκαν τα προηγούμενα άρθρα μου σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα δημοτικά θέματα ο Δημήτρης Μάρκου.




Πριν ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός του 2015 είχα επισημάνει ότι πρόκειται για μια συνέχεια του Προϋπολογισμού της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Τελικά αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σε λίγους, μόνο, μήνες είχαμε 2 αναθεωρήσεις και από ότι καταλαβαίνετε θα επακολουθήσουν και πολλές άλλες. Αυτό από μόνο του δείχνει απειρία για να μην πω επιπολαιότητα και έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης των οικονομικών του Δήμου.

Με σόκαρε ένα θέμα που συζητήθηκε και ψηφίστηκε με μεγάλη ευκολία. Πρόκειται για το 3ο θέμα: «Λήψη απόφασης για παραγραφή οφειλών του Δήμου προς τρίτους λόγω παρέλευσης πενταετίας.» Το συνολικό ποσό δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο. Πρόκειται για « διαγραφή από τα λογιστικά βιβλία του Δήμου παραστατικών ύψους 340.887,73€». Αυτό μπορεί να ωφελεί τον Δήμο αλλά πρόκειται για αμοιβές τρίτων για υπηρεσίες και αγαθά που έχει πάρει ο Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος, μάλιστα πρόκειται για "παραστατικά" που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν κόψει τιμολόγια και έχουν πληρώσει φόρο για αυτά τα ποσά. Μπορεί όλο αυτό να υποστηρίζεται από το γράμμα του νόμου αλλά δεν είναι ούτε ηθικό, ούτε τίμιο. Με αυτή την κίνηση ποιος θα κάνει το λάθος στο μέλλον να θελήσει να συνεργαστεί με τον Δήμο μας; Άνθρωποι που ψηφίζουν, ελαφρά τη καρδία, για μια τέτοια απόφαση μπορούν να είναι μόνο μπαταχτσίδες και επιπόλαιοι στις δοσοληψίες τους. Επίσης αυτό δεν ταιριάζει με την ευκολία με την οποία πληρώθηκε χρέος 15ετίας για υπόθεση Δημοτικού Σύμβουλου της Δημοτικής Αρχής χωρίς να ενοχληθεί κανείς.

Και σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε και άλλες αναθέσεις δικηγόρων. Όταν ο Δημήτρης Μάρκου ήταν αντιπολίτευση καυτηρίαζε τον προηγούμενο Δήμαρχο για αυτή την πρακτική που τώρα την ακολουθεί και αυτός.
Μόνο που καλό θα ήταν να είχαμε το σύνολο των Δικηγορικών αμοιβών που εγκρίθηκαν στην διάρκεια των μηνών αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Το 7ο θέμα ήταν πρωτότυπο και είναι χαρακτηριστικό της επιπολαιότητας η οποία χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο! Εγκρίθηκε αμοιβή Δικηγόρου για παράσταση σε δικαστήριο που έγινε πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για υπόθεση του επιδόθηκε στον Δήμο στις 17/04/2015 και στις 24/04/2015 είχαμε Δ.Σ. και μπορούσε κάλλιστα να το φέρει για έγκριση. Εκείνος, όμως πήρε την απόφαση, έκανε την ανάθεση και μας έφερε να ψηφίσουμε ένα τετελεσμένο γεγονός.

Το πρόβλημα γηροκομείο σας το είχα επισημάνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος δήμαρχος. Δεν πέρασαν έξι μήνες και την επιβεβαιώθηκα περίτρανα.

Στο θέμα της "έγκρισης απολογισμού εσόδων - εξόδων οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία “Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»" έγινε η παρατήρηση (και πολύ σωστά) ότι το 70% των δαπανών αφορούν διοικητικά έξοδα και μόλις το 30% ήταν για τον πολιτισμό. Η απάντηση ήταν ότι λόγω κρίσης δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Μόνο που ο κόσμος την περίοδο της κρίσης χρειάζεται τον πολιτισμό. Σε περιόδους κρίσης άνθισαν, στο παρελθόν, τα γράμματα και οι τέχνες. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με 15.000 για τις καλύβες των Χριστουγέννων και με τους χαρταετούς του κ.Τσαντήλα; Αυτός είναι ο ρόλος και το έργο του συγκεκριμένου Οργανισμού; Αυτά τα κάνουν οι απλοί σύλλογοι. Από τον Οργανισμό Πολιτισμού του Δήμου έχουμε απαιτήσεις και όχι λογιστικά μαγειρέματα.

Δυστυχώς άλλη μια φορά φάνηκε καθαρά πόσο κατώτερος των περιστάσεων, πόσο μπερδεμένος, πελαγωμένος αποδεικνύεται ο Δημήτρης Μάρκου. Ακόμα και τα απλά θέματα τα κάνει να φαίνονται ύποπτα για αρπαχτές.

22 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει παραγραφη χρεους,χρεωστας πρεπει να πληρωσεις.Μονο μπαταχτσιδες στηριζουν τετοια πραγματα. Η Ελλαδα διεκδικει το κατοχικο δανειο μετα απο πενηντα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ......ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ...ΕΦΥΓΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΛΟΣ,,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ασχετοι ειναι οι αΝΘΡΩΠΟΙ?ποσες τροποποιησεις ακομα θα κανουν?σε καθε συμβουλιο φερνουν και μια τροποποιηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η λύση είναι μία και μοναδική. Τα Σπάτα..... Σπάτα και.... Αρτέμιδα για την Αρτέμιδα Δλδ... να χωρίσουμε τα "τσανάκια μας". Εάν δεν υπάρξει αυτή η λύση, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε εμείς και να τρώνε οι Σπαταναίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρεσει οτι το παιζεις αγαπητε Συφιφε οτι δεν ξερεις. Αναμορφοσεις προυπολογισμου θα γινουν πολλες ακομα ειναι λογικο το εχει πει πολλες φορες ο Δημαρχος δεκαδες φορες λογο οτι υπηρξε το προβλημσ με τις εισπραξεις της ΕΥΔΑΠ λογιστικο διαδικαστικο θεμα που δεν φταει η σημερινη δημοτικη αρχη. Για το θεμα το διαγραφων ολο το δημοσιο ακολουθει αυτη την τακτικη. Λαθος σωστη την κανουν ολοι παντου. Τα μισα ηταν απο παροχες τυπου και διαφημισεις. Παλι αστοχη η τοποθετηση υπαρχουν δεκαδες θεματα με την τωρινη δημοτικη αρχη αλλα το ολο αρθρο ειναι λαθος και αστοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.22, μέχρι 4 χρόνια πριν , από που ήταν οι δήμαρχοι στην Αρτέμιδα ; Πάντως όχι Σπαταναίοι !!! Πού γυμνάζονται οι ομάδες σας ; Στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Που γίνονται οι πολιτιστικές σας εκδηλώσεις ; Στο Πνευματικό των Σπάτων . Ποιά υποδομή είχε η Αρτέμιδα ; Τα Σπάτα υποβαθμίστηκαν εξαιτίας της Αρτέμιδας Να χαίρεστε τους πρώην δημάρχους σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντος ποτε η Αρτεμιδα δεν ειχε ΤΣΟΜΠΑΝΗ δημαρχο [Β Κουλοχερης] που υπεγραφε στα μαντρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.32 Σκέφτεσαι 50 χρόνια πίσω.Να γιατί μία παραθαλάσσια πόλη, δίπλα στο αεροδρόμιο, καταπληκτικής ομορφιάς, είναι σε αυτά τα χάλια. Πάντως θυμήσου και τους κοινοτάρχες στην Αρτέμιδα επί Λούτσας ...! Να χαίρεστε και τους πρώην κοινοτάρχες σας , μαζί με τους πρώην δημάρχους σας ! ...Και όχι μόνο "προβατάδες" ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ «Σίσυφε» θα σχολιάσω επιμέρους το άρθρο σου, τουλάχιστον στον τομέα που με αφορά, όσο για το υπόλοιπο, θα σου πω απλά πως έχεις ελλιπή ενημέρωση στις τοποθετήσεις σου, τοποθετήσεις που όσο τις παρακολουθώ, χαρακτηρίζονται από εμπάθεια στο πρόσωπο του Δημάρχου και των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, χωρίς να στέκονται στην ουσία, στο έργο, και στις ενέργειες που καταβάλει η νέα δημοτική αρχή για το καλό του Δήμου μας! Μιλάς για έναν οργανισμό ο οποίος από προηγ. Διοίκηση παρέλαβε μεγάλο χρέος, χρέος που προήλθε από την συνένωση έξι Νομικών Προσώπων και με προσπάθεια της προηγ. Προέδρου κ. Μάρκου κατάφερε να μειωθεί σημαντικά. Στον Πολιτιστικό Οργανισμό γίνεται μεγάλη προσπάθεια, προσπάθεια που πλαισιώνεται με κόπο και μεγάλη συμμετοχή εθελοντών. Κρίνεις τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων αναφέροντας «καλύβες» το Χριστουγεννιάτικο χωριό, δεν αναφέρεις τις εκδηλώσεις τις μουσικές που γινόντουσαν καθημερινά τόσο στα Σπάτα όσο και στην Αρτέμιδα, δεν αναφέρεις την μουσικοθεατρική παράσταση που έγινε στα Σπάτα χωρίς καμία συμμετοχή (οικονομική) για τα παιδιά, δεν αναφέρεις τις εκδηλώσεις από τους Συλλόγους του Δήμου μας που πλαισίωσαν και στήριξαν την προσπάθεια του Πολιτιστικού Οργανισμού. Δεκάδες εθελοντές με κόπο, δεκάδες χορηγοί που βοήθησαν, κατάφεραν να δώσουν χαρά και χαμόγελο στα παιδιά, να ζωντανέψουν τις πόλεις μας με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος! Στη συνέχεια αναφέρεσαι στους χαρταετούς του κ. Τσαντήλα. Η κατασκευή των χαρταετών ήταν μέρος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο Δήμο μας, μαζί με τις δύο καρναβαλικές παρελάσεις, τα κούλουμα και τις εκδηλώσεις που τις πλαισίωναν. Φτιάχτηκαν περίπου 500 χαρταετοί με πολύ κόπο από την ομάδα του κ. Τσαντήλα και των εθελοντών και μοιράστηκαν δωρεάν στα παιδιά. Εθελοντές, χορηγοί, στήριξαν όλες τις προσπάθειες με σκοπό να δώσουν στα παιδιά χαμόγελο και βέβαια χωρίς να επιβαρυνθούν καθόλου. Τα παιδιά έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και έμαθαν λαογραφικά στοιχεία από την πλούσια παράδοσή μας. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός διοργάνωσε με επιτυχία το 11Ο Εαρινό Φεστιβάλ Θεάτρου που αποτελεί τα τελευταία χρόνια θεσμό για το Δήμο μας και ετοιμάζεται για τις επόμενες εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Όλοι εργαζόμαστε εθελοντικά, με την αμέριστη στήριξη των φορέων και των Συλλόγων του Δήμου μας, με την σημαντική βοήθεια των καταστημάτων-χορηγών, όσο για τα λογιστικά μαγειρέματα που αναφέρεις, σε διαβεβαιώνω πως όλα γίνονται με διαφάνεια κάτι που αποδεικνύεται στα βιβλία του Οργανισμού.
    Σ ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Ανδρέας Γλαβάς
    Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ξενοφών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΥΣΕ μου θα βγουν και τα δικα σου κουδουνια μην βιαζεσαι.Δηλαδη ολα αυτα τα τιποτα τα θεωρεις ΕΡΓΟ?Εκεινη η ΓΙΩΤΑ θα πρεπει να παρει μεταλιο,σε συγκριση με εσας.Τι κανατε για την αρπαγη του διαμερισματος κ των βιβλιων?το δωσατε στην βατραχινα που εκανε τον Μητσο Δημαρχο και καποιοι οπως και οι προηγουμενοι το χρησιμοποιουν για πολυ προσωπικες ηρωικες στιγμες.Ρε Αντρεα δεν πας να χαθεις στα μαυρα κολομπαρα τα παρανομα που αβανταρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕΕ ΚΑΚΟ...... ΑΝΤΡΕΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΜΕ ΘΟΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΙΣΥΦΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΞΕΦΩ...ΜΕΝΕΣ ΣΕ 7ΜΗΝΕΣ ΠΙΑΣΑΤ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο κοστίζει η ανωνυμία; όσο και η βλακεια σας...! Δεν συνηθίζω να γράφω γιατί δυστυχώς κανείς δεν έχει τα κότσια να γράψει με ονοματεπώνυμο... ολιγομυαλοι και τυχάρπαστοι... Αν γνωρίζετε κάτι μπορείτε να το καταγγείλετε, αν είστε ικανότεροι δεν έχετε παρά να ασχοληθείτε εποικοδομητικα με κάτι εκτός απ το να σχολιάζεται με τη γνωστή βλακεια που σας διακατέχει. Οσο για τα μαγαζιά που λέτε πως συχναζω, όταν με δείτε, να μου το πείτε να ερθω κι εγώ. Θα μπορούσα να γραφω ώρες, αλλα εγώ, δυστυχώς για σας γράφω με όνομα και επώνυμο, εσείς είστε απλά ένας αριθμός, κι αυτός μηδενικός...Σας λυπάμαι, καλή συνέχεια στο ανώνυμο παραλήρημά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΨΙΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΗΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.
      ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΨΙΦΟΔΕΛΤΙΟ.
      ΕΙΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΑΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
      ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΡΚΟΥ.
      ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
      ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.

      Διαγραφή
  13. ...Σε μια κλειστή κοινωνία όπου όλοι είναι ένοχοι, το μόνο έγκλημα είναι να σε πιάσουν...Σε έναν κόσμο κλεφτών, η μόνη αμαρτία είναι η βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΕΕ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.Ο ΓΕΛΛΟΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΛΙΓΚΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΕΕ ΠΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.Ο ΓΕΛΛΟΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΛΙΓΚΑΡΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΦΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λέω να μην απαντήσω αλλά με προκαλείς! Βλέπεις, δυστυχώς για σένα δεν πρόκειται να σταματήσω να μιλάω, θα είμαι εδώ να σχολιάζω, να κρίνω, και να σου υπενθυμίζω τη θλιβερή βλακεια σου. Ότι προσπάθησες να κάνεις προεκλογικά βρέθηκε απέναντι σου, ότι προσπαθείς να κανεις τώρα απλά σε γελοιοποιεί... Θα είσαι πάντα ενας ανόητος, αδαής, ανώνυμος κοντυλοφόρος που θα κοιτάει ικανούς ανθρώπους να παράγουν έργο, κι εσυ με το σινάφι σου απλά θα σκεπάζεται με τη ανωνυμία την ανικανότητα που άθλια υπηρετείτε.... Αλήθεια πόσο κοστίζει να κάνεις τον κομπάρσο και τον υπηρέτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσυ Αντρεα μου το ξερεις καλυτερα απο ολους.Πηρες δεν πηρες 70 ψηφαλακια ζητημα ο κοσμος απεριψε αλλα το αφεντικο της απατης σε πηρε και σε εκανε και Αντιπροεδρο αρπαγης ρε αντε χασου να χαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΕ ΑΝΤΡΕΑ Ο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΜΑΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΓΚΛΑΒΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΟ.ΓΛΑΒΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΜΕ.ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΘΕΑΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ; Η ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΕΣ ΓΕΜΗΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΟΙ ΝΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ;ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΗΤΕ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου