Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή των Mad VMA

Από τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας δεν θα μπορούσε να λείπει και η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τιμά με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια τον
θεσμό αυτό και παρά τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος και τον προβληματισμό της, αποφάσισε να είναι το βράδυ της Δευτέρας στα Mad Video Music Awards.




 “Οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Δεν μπορεί τίποτα να μας σταματήσει σε αυτό”, εξήγησε η ίδια παραλαμβάνοντας το βραβείο “Best Female Adult”.



“Θα πρέπει να συμπεριφερθούμε με απόλυτη ψυχραιμία μέσα στον πανικό που μας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό”, συμπλήρωσε η Δέσποινα στέλνοντας στη συνέχεια το δικό της μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στα Mad Video Music Awards 2015

“Την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι όρθιοι δυνατοί και πάνω απ' όλα ενωμένοι γιατί αυτός ο τόπος μας χρειάζεται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως έθνος και ως κράτος”, είπε κλείνοντας.



Λίγο νωρίτερα, η Δέσποινα παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show στη σκηνή του Tae Kwon Do παρόλο που ένα μικρό απρόοπτο (δες εδώ) της χάλασε τη διάθεση.

A photo posted by MAD VMA by Coca-Cola (@madvma) on


Φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σκηνική της παρουσία και πριν δεις παρακάτω το βίντεο με την εμφανισή της δες εδώ τις λεπτομέρειες για το look της!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου