Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Βραυρώνα - σκουπίδια κατ' επιλογή

Βραυρώνα - σκουπίδια κατ' επιλογή
Όταν ανέλαβε η Νέα Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Μάρκου ήταν μπροστά μας το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας.
Με εξαίρεση ορισμένα, μεμονωμένα σημεία του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος, όλη η περιοχή της Αρτέμιδας ήταν υποδειγματική στην αποκομιδή των σκουπιδιών και είχε μια καθαρή και νοικοκυρεμένη εικόνα.
Το καλοκαίρι, όμως ήρθε και για άλλη μια φορά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τους είναι υποχρεωμένοι να ζουν κοντά σε μεγάλες εστίες μόλυνσης και αφόρητης δυσοσμίας, αποτέλεσμα της ανικανότητας και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στην απαιτητική περίοδο του καλοκαιριού.




Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, στην αρχή της θητείας του είχε δείξει ότι έχει την γνώση, την θέληση και του κουράγιο να μπορεί να ανταπεξέλθει και στην διάρκεια το καλοκαιριού. Είναι πραγματικό μυστήριο η σημερινή εικόνα της καθαριότητας. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κάτι συνέβη και δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως θα ήθελε.
Το φαινόμενο αυτό δεν μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού, διότι έχουμε κατά καιρούς ανακοινώσει πεντάμηνες προσλήψεις για τον τομέα της καθαριότητας για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δυστυχώς, για τους κατοίκους, το πρόβλημα παραμένει και έχει την ίδια εικόνα που είχε πάντα.
Τελικά καμία Δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να τιθασεύσει αυτή την μάστιγα. Ακόμη και Κανονισμό Καθαριότητας έχει ψηφίσει η σημερινή Δημοτική Αρχή αλλά οι εικόνες δείχνουν ότι αδυνατούν να τον εφαρμόσουν.

Το μόνο εντυπωσιακό που παρατηρήσαμε φέτος είναι ότι υπάρχουν μερικά επιλεκτικά σημεία (με λίγη κοινή λογική όλοι μας καταλαβαίνουμε τα κριτήρια επιλογής τους) που οι κάδοι είναι πάντα άδειοι και το περιβάλλον πεντακάθαρο.
Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε:





Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στις 20/07/2015, Δευτέρα μεσημέρι...

2 σχόλια:

  1. Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Κ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΑ ΜΠΑΞΙΣΙΑ.ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΗ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΧΟΡΤΑΣΕ Κ ΠΑΧΥΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ? ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
    ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙ ΧΟΡΤΑΣΕ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ Κ Η ΠΕΙΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ Ο ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
    ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ+ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ=ΛΟΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παίζεται με τίποτα ο άνθρωπος, δήμαρχος Λούτσας που μάλλον δεν πατάει καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου