Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΤΙΣ 14/8/15 ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ.
ΕΔΩΣΑΝ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΠΟΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ 15 ΑΝΗΛΙΚΑ
Τα παιδιά πήγαν να δουν τον Τσαλίκη. Πλήρωσαν εισιτήριο 10€ και ζήτησαν να κάτσουν σε τραπέζι.
Όταν έκατσαν ο σερβιτόρος τους είπε ότι υποχρεούνται να πάρουν 3 μπουκάλια αλκοόλ και τους πήγε 3 βότκες διάφορα είδη και το κάθε παιδί πλήρωσε άλλα 6€ (δεν μπορούσαν να τους δώσουν αναψυκτικά όσο έκαναν οι βότκες). Ένα από τα παιδιά μέθυσε...
Τα 4 παιδιά από τα 15 ήταν τα ανιψιά μου.




ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ...
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

19 σχόλια:

  1. Οι γονείς τι ακριβώς κάνουν; Γιατί φέρουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη που επέτρεψαν να βρίσκονται εκεί. Εκτός αν νομίζουν ότι στα club σερβίρουν σουμάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα ενοχληθηκατε??? τοσα χρόνια έκτροπα και κουβεντα δεν ειπατε. Αναμενόμενο να γινόταν και αυτό, γινόταν δηλαδη αλλα τωρα μέθυσαν τα πιτσιρικια και το πήρατε χαμπάρι! Βέβαια για το τι έπρεπε να έχετε ΗΔΗ διδάξει τα παιδιά σας ούτε λόγος, όπως επίσης πως περιμένατε ΣΠΙΤΙ μεχρι να γυρίσσουν τα καμάρια σας. Τόσα χρόνια ανομίας, εκτρόπων και λεηλασίας της περιοχής και του αιγιαλού δεν σας ενόχλησε..τωρα αρχίστε να (ανα)ζητατε τις ευθύνες ΣΑΣ στους "αρμόδιους" φορείς! ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα έχεις την καραφλή μαιμού προστάτη το ρίχνεις στην τρελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μαζεύεται τα παιδιά σας σπίτι και να μην τα αφήνετε να γυρνάνε στα κλαμπ ξημερώματα αν είναι ανήλικα. Οι γονείς φέρουν και αυτοί ποινική ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεε βεβαια κλασικος ελληνας. Το οτι παρατησαν τα ανηλικα παιδια τους οι γονεις δεν βλεπω να το κατακρινει ο κυριος. Γτ αν θες κυριε το παιδι σου να δει τν τσαλικη πηγαινε και εσυ μαζι του.. Μν το παρατας και ριχνεις ευθυνες στους φορεις. Εδω δεν προσεχεις εσυ τα παιδια σου κυριε θα το προσεξουν οι φορεις? Ελεος πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το μαγαζι ειχε αδεια χρησης μουσικων οργανων-γιατι σιγουρα αρκετοι δεν πηγαν για υπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτος τον γονιων που ο θεος να τους κανει γονεις αυτους τους ανθρωπους φταινε και τα κωλομαγαζα που σερβιρουν σε ανηλικους ...η στρατηγικη αυτον τον μαγαζιων ειναι να περνουν τα λεφτα αδιαφοροντας ποσα απο αυτα τα παιδια θα πεθανουν στους δρομους της λουτσας οδηγοντας μεθυσμενα και ειναι πολλα αυτα που πεθαινουν καθε χρονο αρκει αυτοι να βγαζουν λεφτα ....μιλαμε για μαγαζια σαν τον ιπποκαμπο το τρολευ και ολα τα αλλα ..εχουν περασει ενα μυνημα στα.παιδια οτι το να πινεις ειναι μαγκια και δυστηχως αυτο το βλεπεις στη λουτσα σπατα ραφηνα πορτο ραφτη και σε αλλες υποαναπτυκες μορφωτικα περιοχες μιας και τα περισσοτερα παιδια με το ζορι πηγαν δημοτικο το αστειο ειναι οτι δεν ξερουν καν πως να πανε αθηνα χωρις να κανω πλακα φυσικα...και αυτα που πανε μονο με λεωφορειο πανε γιατι το γραφει επανω ....αλλιως κλαψτα χαραλαμπε .....καλα που εχουν παρει gps.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο θέμα των γονέων μην ξεχνάμε οτι υπάρχει μεγάλο ποσοστό παιδιών με χωρισμένους γονείς σε αυτές τις περιπτώσεις ειδικά οι πατεράδες αδιαφορούν λόγω μίσους με την πρώην γυναίκα τους αλλά μην κολλάμε εκεί υπεύθυνοι είναι οι συγκεκριμένοι μπάρμαν αυτοί πρέπει να εντοπιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι τα κοναμανε και σεις μουρμουρατε.
    Αποτελεσμα 1-0...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ RESERVE ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.....ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΟΜΩΣ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ?ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ?ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ 'Η ΚΥΡΙΑ ΕΧΩ ΑΝΙΨΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΒΓΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ.ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΣΕ ΑΝΙΛΗΚΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Σωκράτη τον ιδιοκτήτη του Ιππόκαμπου τον γνωρίζουν προφανώς όλοι είναι απο τους παλιότερους επιχειρηματίες της Λούτσας ίσως ο παλιότερος έχει το μαγαζί καμιά τριανταριά χρόνια δεν έχει ακουστεί απο κανέναν οτι είναι λαμόγιο, ανεξήγητη η περίπτωση τον έκανε τέτοιον ο μουγγός? τα έκαναν οι σερβιτόροι εν άγνοια του αφεντικού? ποιός ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AN META ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΝΟΣ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ Κ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΜΙΑ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΕΥΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΕΜΠΕΛΗ,ΜΟΧΘΗΡΟ,ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΔΑ ΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΤΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ Κ ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΛΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ Κ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.ΣΙΓΑΑΑΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΟΣΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΑΡΧΟΣ άυλος,ανύπαρκτος,φοβιτσίαρης,ανεύθυνος,λαδωμένος μέχρι το μεδούλι έτοιμος για τον φούρνο.Δ.ΜΑΡΚΟΥ ο ΨΕΥΤΗΣ και ΟΛΑ τα Σ@Τ@ στην θάλσσσα της Λούτσας σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απο τον μουγκό όλα να τα περιμένετε μάλλον απείλησε τον Σωκράτη οτι θα φέρει και άλλον αγωγό με σκατά στην Βραυρώνα αν δεν κάνει οτι του λέει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχετε δίκιο για αυτά που λέτε για τον Δημήτρη Μάρκου κάθαρμα μεγάλο αλλά δεν πιστεύω να έχει σχέση με αυτό το περιστατικό, φαίνεται όχι μονάχα εξωπραγματικό ακόμα και εξωγήινο κοντζάμ μεγαλοδήμαρχος σε έναν απο τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής να δίνει ο ίδιος προσωπικά οδηγίες για ποτά σε μικρά παιδιά μάλλον δουλειά των σερβιτόρων ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Epeidi doulepsa sto magazi ekeini tin imera oi gonis twn pitsirikadwn kathodousan ke apolambanan to poto tous afou fugan ta paidia tus ke adiasan ta bukalia pu ixan perisepsei .den nomizo na ediksan enoxlimenoi idietera poy ipian ta pedia tus poto. Den itan mona tus. Ara den katalaabeno giati ginetetai olo ayto to thema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου