Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Κ.Η.Φ.Η. ΣΠΑΤΩΝ - Ένα νέο ερείπιο μνημείο σπατάλης (Video)

Κ.Η.Φ.Η. ΣΠΑΤΩΝ - Ένα νέο ερήπειο που κόστισε 2.700€/τμ.
Το Κ.Η.Φ.Η. 500 τ.μ. για 25 άτομα στα Σπάτα "είναι έτοιμο", λένε!! Ακόμη, όμως δεν άνοιξαν οι πόρτες του...
Ένα έργο που κόστισε πολύ ακριβά. Μέχρι τώρα κόστισε 2.700€ το τετραγωνικό. Ένα κτήριο που δεν έχει ιδιαίτερα κατασκευαστικά προβλήματα για να δικαιολογείται τόσο υψηλό κοστολόγιο.
Παρόλα αυτά αυτό το "πολύτιμο πετράδι", που θα περίμενε κανείς να φυλάσσεται και να τελειώσει το συντομότερο, δεν μπορεί να παραμένει κλειστό και να ρημάζει. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή. Πρόκειται για ένα ακόμη δημοτικό ακίνητο που παρουσιάζει τόσο άθλια μορφή και κατάσταση.
Ο δήμαρχος, κύριος Δημήτριος Μάρκου, και ο κύριος Γιαννάτος διαβεβαίωναν ότι με τα τελευταία λεφτά, ενάμιση  εκατομμύριο, θα άρχιζε να λειτουργεί τον Μάρτιο που μας πέρασε. Όπως το βλέπετε και μόνοι σας, τα χρήματα εκταμιεύθηκαν αλλά αυτό παραμένει ένα φρέσκο ερείπιο.
Κάθε τόσο, ο Δήμαρχος, φέρνει και νέο προϋπολογισμό για επιπλέον χρήματα, φρέσκα χρήματα. Τελικά, πόσο θα κοστίσει συνολικά αυτό το έργο; Πόσοι ακόμα θα γίνουν πλούσιοι;
Πρόκειται για έργο που θα εξυπηρετεί μόνο 25 άτομα. Είναι, δηλαδή, μόνο για τους συγγενείς του δημάρχου και κάποιων δημοτικών συμβούλων.
Ο Δημήτρης Μάρκου σίγουρα δεν έχει καμία εξήγηση! Εσείς κύριε Γιαννάτο που ήσασταν ο εμπνευστής του έργου με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, την οποία απορρίψατε στις πρόσφατες εκλογές και προσχωρήσατε σε μια παράταξη που σας υποσχέθηκε διαφάνεια και εντιμότητα. Τώρα, με αυτή την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου τι απαντάτε περί διαφάνειας και εντιμότητας; Δώστε μας μια επαρκή και σαφή απάντηση για το "ποιος", "πότε" και "που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα";
Θα μείνει κι αυτό ένα άλυτο μυστήριο σαν τα 500.000€  που "μάτωσαν" το δημοτικό ταμείο από την υπόθεση "Τυράκη";
Μέσα σε ένα χρόνο έχετε κατορθώσει να έχετε τόσο έντονα ζοφερό και σκοτεινό παρελθόν που άλλες δημοτικές αρχές χρειάστηκαν δεκαετίες.
Θα κάνετε πάλι ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο, θα πει μερικά "μπλαμπλά, μπλαμπλά" η κυρία Ζήση και θα ψηφίσετε όλοι "ΝΑΙ".
Κάποιος, εκτός από τον εισαγγελέα, πρέπει να μας δώσει μια σαφή εικόνα για το που εξαφανίστηκαν αυτά τα τεράστια ποσά. Πρόκειται, έτσι κι αλλιώς, για τρελά νούμερα. Στην σημερινή εποχή, όμως, αποτελούν σκέτη πρόκληση.
Περιμένουμε απάντηση από εσάς. Όσο για τον εισαγγελέα... αυτός έτσι κι αλλιώς είναι στο δρόμο σας.
Νομίζω ότι η θητείας σας έχει τελειώσει ήδη! Το μόνο που κάνετε είναι να πολλαπλασιάζετε τα εγκλήματά σας. Είστε μια ακόμη συμμορία που λυμαίνεται τον Δήμο μας.

Την Δευτέρα, 31.08.2015 έρχεται στο Δ.Σ. ξανά συζήτηση για το ΚΗΦΗ. Διαβάστε τις εισηγήσεις για να έχετε "εικόνα" και περιμένουμε τις αποφάσεις...





26 σχόλια:

  1. Λιάνα Οικονομοπούλου30 Αυγούστου 2015 στις 10:46 π.μ.

    Α, ναι...Φταίει ο Γιαννάτος γιατί πρότεινε στο Τοπικό Σπάτων την δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων..Φταίει το Τοπικό Σπάτων που αποφάσισε και εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο επί πρώην Δημάρχου, να γίνει ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων που διαθέτουν σχεδόν όλοι οι σύγχρονοι δήμοι...Φταίει ο Γιαννάτος και το περασμένο Τοπικό Σπάτων, γιατί δεν ασχολιόντουσαν μόνο με άδειες bar, αλλά εύρισκαν και άλλου είδους αρμοδιότητες.! Φταίει ο Δήμαρχος και οι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι γιατί θα έπρεπε , κατά την προοδευτική άποψη του αρθρογράφου σας , να αφήσουν αυτό το "κουφάρι" ατελείωτο .. ! Είχε το Τοπικό, επί Γιαννάτου, καμμιά αρμοδιότητα κατασκευαστική - οικονομική , ή ο νυν Δήμαρχος, επί Χρήστου Μάρκου ; Αντιθέτως ο Πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μάρκου στα ευχαριστήρια για το εν λόγω έργο σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο, επί θητείας του , απέφυγε προκλητικά να αναφέρει ποιός είχε την έμπνευση και ευχαριστούσε άλλους για άλλα...Επί τέλους ας κάνετε μια καταγγελία αληθινή, με ουσία , γιατί κάνοντας την ανατολή ..δύση , διαλύετε καθε αμφιβολία για τις προθέσεις και τις θέσεις σας προς αυτή την Δημοτική Αρχή. Κύριε ή Κυρία αρθρογράφε, ΔΕΝ αγοράζονται ή ΔΕΝ ξεπουλιώνται όλοι...Αν ΕΣΕΙΣ συναλλάσεσθε με τέτοια άτομα , έχετε πρόβλημα και μάλιστα για παρέμβαση εισαγγελέα, γιατί όλα έχουν όρια.
    Συμπληρώνω ,ότι αποδεικνύεται η κακοβουλία σας , νομίζοντας , ότι το ΚΗΦΗ είναι γηροκομείο, όπου θα πάνε να αράξουν οι "ανθρωποι του Δημάρχου".. !! Στο ΚΗΦΗ θα πηγαίνει το παιδί την μάνα ή τον πατέρα, να του κάνει την ένεση , την φυσιοθεραπεία, σε άτομα με altzheimer ειδική συζήτηση και ψυχοθεραπεία και μετά από κάποιες ώρες οι άνθρωποι γυρίζουν στις οικογένειες τους. Είναι η ..Φροντίδα για τους ανθρώπους μας. Αλλά είδα, ότι το θέμα για σας είναι ..και ποσοτικό !!! Για 25 άτομα..! Κύριε ή κυρία προοδευτικέ της "Δυτικής Ακτής" από πότε μετράτε τις ανάγκες και τις αρρώστιες με αριθμούς ; Ποιά δημοκρατία το περιγράφει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι και να κανει ο Γιαννατος δεν θα αποφυγει να απαντησει.Ποια η θεση του για το ΚΕΛ ?Τι θα κανει αν το ΕΜΠ γνωματευσει οτι η δημιουργια ΚΕΛ ειναι η καλυτερη λυση?Θα τον ρωτω συνεχεια...........

      Διαγραφή
    2. Ο Γιαννάτος έχει όνομα και άποψη .Δεν κρύβεται πίσω από ανώνυμα αρθρογραφήματα . Οι τριακονταεείς κατεστημένοι, εγκατεστημένοι σύμβουλοι δυσανασχετουν, Οι προστάτες της απραξίας γράφουν ανώνυμα.Υπομονή .Ψυχραιμία. Μοιρασιά όμως δεν πρόκειται να γίνει. Καταλάβατε ;

      Διαγραφή
    3. ΣΕ αλλα και αλλα ο Γιαννατος απανταει εδω κανει τον κουτο.Ας μας πει λοιπον τι θα κανει αν το ΕΜΠ αποφανθη οτι η εφικτη λυση ειναι το ΚΕΛ στην περιοχη μας ας απαντηση θα τον ρωταω συνεχεια

      Διαγραφή
  2. Ο δήμαρχος της ολοκληρωτικής καταστροφής ποτέ δεν τα έχει κάνει άλλος τόσο πολύ μαντάρα μέσα σε εναν χρόνο.
    Η λύση είναι μια αλλιώς κάθε χρόνο και χειρότερα άμεση κατάργηση του κωλοΚαλλικράτη τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση και διαχωρισμός των Σπάτων με την Λούτσα καμιά άλλη δεν υπάρχει τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για αλλη μια φορα το blog εξαιτιας του μενους του κατα του Δημαρχου ξεφυγε και γραφει αλλα αντι αλλον. Δεν φταει ο Γιαννατος που εισηγηθηκε για το ΚΗΦΗ επρεπε να γινει ρωτηστε τους τους ανθρωπους που το εχουν αναγκη. Καλα εκανε και ειχε πει εξ αρχης οτι υπαρχει υπερτιμολογηση απο το 2013 αλλα τοτε αυτοι που μιλουν τωρα κουβεντα, μονο να τον λενε τρελο ηξεραν. Τα λεφτα ειναι αληθεια πολλα αλλα ρωτηστε αυτους που διαχειριστηκαν το εργο και μην εμπλέκεται ασχετους. Το σοβαρο προβλημα ξεκιναει τωρα που πρεπει να αρχισει να φυλασσεται και να λειτουργησει αμεσα ειδαλως βλεπω να γινεται πλιατσικο απο τους γνωστους αγνωστους οπως στο παρκο στο Μπλανο και στο κλειστο γυμναστηριο κοντα στον Αγιο Πετρο. Εκει ειναι πλεον η ευθυνη του νεου Δημαρχου των Αντιδημαρχων Σπατων του Λαμπρου που ειναι υπευθυνος υγειας και του Τοπικου Σπατων και του προεδρου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγαινει το blog και μπερδευει. τα πραγματα βγαινουν απο κατω οι γνωστοι ανωνυμοι και βριζουν βγαινουν συγγενεις συμβουλων και ανωνυμοι και μιλουν αντι αυτων. Καιρος να σοβαρευτουν ολοι μα ολοι εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει δήμαρχος εμείς η μεγάλη πλειοψηφία που μας ενδιαφέρει η Λούτσα και όχι διοίκηση απο ένα ορεινό απομονωμένο Αρβανιτοχώρι όπως τα Σπάτα απαιτούμε διαχωρισμού, ας ενωθούν τα Σπάτα με την Παιανία ταιριάζουν πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί θ΄ακούσουμε ακόμα!!! Να διαχωριστούν τα Σπάτα, που είναι - λέει - αρβανιτοχώρι σαν την Παιανία, από την .......αριστοκρατική μας Λούτσα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλες πόλεις είναι δεν έχουν σχέση 15 χιλιόμετρα απόσταση δεν είναι λίγο και η Λούτσα βέβαια Αρβανίτες είναι εκτός απο κωλοπεριοχή εγγόνια Σπαταναίων απλά να διαχωριστούν γιατί της κάνουν μεγαλύτερη ζημιά οι Σπαταναίοι δήμαρχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί ηλίθιοι ρατσισμοί είνα αυτοί! Διόλου τυχαίο που στην Αρτέμιδα έχουμε τόσους νεοναζί! Άμα είναι έτσι να σου κάνουμε και σένα ένα τεστ DNA για να δούμε τί φυλή και τί συνομοταξία είσαι!

      Διαγραφή
    2. Πάλι η Χρυσή Αυγή σας πείραξε? Όλα η Χρυσή Αυγή τα κάνει οι άλλοι είναι παρθένες? Ούστ ρε

      Διαγραφή
    3. Δεν αναφέρθηκε στο παραπάνω σχόλιο η Χρυσή Αυγή. Για νεοναζί μίλησαν. Εσύ όμως την ταύτισες ωραιότατα με τη Χρυσή Αυγή! Μπράβο. Σωστότατος!

      Διαγραφή
    4. Καλαλάβαμε η Χρυσή Αυγή είναι ο στόχος σας αλλά για μας και οι Αρβανίτες είναι Έλληνες βορειοηπειρώτες ζητάμε ομαδική αλληλεγγύη με τους υπόλοιπους κάτι που πολλοί με την συμπεριφορά τους δεν κάνουν

      Διαγραφή
    5. Πειράζει που εγώ είμαι χριστιανός και θεωρώ όλους τους ανθρώπους αδέρφια μου, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, φύλου;

      Διαγραφή
    6. Αυτά τα για Αρβανίτες είναι βερεσέ αφού η Λούτσα είναι πολυκοσμική σήμερα αλλά αυτό που λες είναι πολύ ηλίθιο κάνε πρώτα αδέλφια σου τους Έλληνες στην ακραία περίπτωση τον γείτονα σου και ασε για αργότερα τον τσιγκάνο ή τον Πακιστανό.

      Διαγραφή
    7. Αδέρφια μας είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι.

      Εν τω μεταξύ, μέχρι να εκφέρεις γνώμη, μάθε πρώτα την ελληνική γλώσσα...

      Διαγραφή
  8. O κ.Γιαννατος τέως κύριος γενικά κ τελευταία πιά ούτε κύριος του εαυτού του αφήνει την συζύγο του να απαντά αντάυτού?Τόσο μαχητική κωλοτούμπα είναι?Μία απλή ερώτηση μία απλή απλούστατη ερώτηση κ θέλει μιά απλή απάντηση απο τον Γιαννάτο.Ο κ Γιαννάτος την τελευταία ημέρα όπως η κα.Ζήση κ άλλα στελέχη του Χ.Μάρκου άλλαξαν στρατόπεδο κ πήγαν με τον Δ.Μάρκου κ μέχρι εδώ όλα καλώς καμωμένα.Αλλά μετά τα αίσχη του Δ.Μάρκου θέλουμε σαφείς σαφέστατες απαντήσεις κ λογαριασμούς.Ο κ Γιαννάτος είπε προσωπικά ο ίδιος ότι με το 1,5εκτ.€ το ΚΗΦΗ θα τελειώνε κ θα άνοιγε το Μάρτιο του 2015 γιατί δέν τελείωσε κ τελείωσαν μόνον τα χρήματα.Να μας πεί ο Γιαννάτος η νατ απεί στον εισαγγελεα κ να παραιτηθει αν δεν εχει άνομα συμφέροντα.Είναι απλά τα πράγματα κα Λίανα εσύ εκτός απο σύζυγος κ δημότηςδεν έχεις καμία αλλη υπόσταση πολιτική,ή μήπως δεν ειναι υπάρχει καθόλου Γιαννάτος μόνο Λίανα που μιλά μέσω του σαρκίου του κ. Γιαννάτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα κομπλεξικά σχόλια ακόμη! Προσπάθεια να προσβάλουν τον αξιοπρεπέστατο και αγωνιστή Σωτ. Γιαννάτο, επειδή κάποιοι απαίτησαν (με ανοίκειο τρόπο κιόλας) να προκαλέσουν διάλογο με το έτσι θέλω μέσω κάποιου μπλογκ.

      Όσο για τη σύζυγό του, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι δεν είναι η κυρία του κυρίου, αλλά ένα μορφωμένο και αυτόφωτο άτομο, που επιλέγει, προς τιμήν της, να σχολιάζει ε-π-ώ-ν-υ-μ-α στα ιστολόγια, αντιμετωπίζοντας την καφρίλα....

      Κατά τη γνώμη μου, ο Γιαννάτος στη νέα δημαρχ. θητεία έχει κρατήσει μέχρι στιγμής πολύ χαμηλούς τόνους, ίσως για κάποιους λόγους που αγνοούμε. Περμένουμε αρκετά πράγματα από αυτόν λόγω της ακεραιότητάς του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα δεχτεί τα βέλη της κριτικής μας αν δούμε κάτι στραβό.

      Σε κάθε περίπτωση, τα ανώνυμα υβριστικά σχόλια είναι - το λιγώτερο- απαράδεκτα..

      Διαγραφή
    2. Ας απαντηση λοιπον θα δεχθει το ΚΕΛ αν το ΕΜΠ πει οτι η καλυτερη λυση ειναι να γινει ΚΕΛ στην περιοχη μας?ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ?

      Διαγραφή
  9. Η ΣΤΡΙΓΚΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΓΕΡΟΞΟΥΡΑΣ..ΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΤΟΣ ΚΟΩΛΟΤΟΥΜΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ-ΦΕΥΓΑΤΟ-ΧΟΡΤΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ Κ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΓΕΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Κ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛ Κ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΑΡΜΑΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΦΗ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΑΡΓΕΙ Κ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Κ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ?ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΟΧΙ ΤΩΡΑ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΗΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΔΗΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοςδιαβαζει ολα αυτα τα αρρωστημενα; Αυτες τις προβληματικες περιπτωσεις, το μπλογκ να τα σβηνει γιατι ηδη πολλοι σταματησαν να το διαβαζουν

      Διαγραφή
  11. Και ολα αυτα τα ευτραπελα την ωρα που η χωρα καταστρεφεται απο ολες τις πλευρες,οικονομικα-πολιτιστικα-ηθικα-πνευματικα.Η φωτια ειναι ακριβως στην αυλη μας και δεν θελουμε να εννοησουμε οτι πρεπει στοιχειωδως να κατασβεσουμε και να περισωσουμε οτι τελικα μπορει να σωθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλοίμονο αν ο κ. Γιαννάτος κατέβει στο επίπεδό σας και ανοίξει διάλογο μαζί σας. Θα χάσω πάσαν ιδέα για το άτομό του. Θα συνιστούσα δε και στην σύζυγό του να μην απαντά καθόλου. Χάνεις τον καιρό σου κυρία μου. Δεν αξίζει τον κόπο. ΄Εχουμε καταλάβει τον ρόλο τους. Αγνόησέ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Δ.Σ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΑΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΓΕΡΟΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου