Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

H Νατάσα Καραμανλή με σeξι μπικίνι και άψογη σιλουέτα στην παραλία [photos]

H Νατάσα Καραμανλή με σeξι μπικίνι και άψογη σιλουέτα στην παραλία [photos]
Τα βλέμματα όλων τράβηξε η σύζυγός του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο.
Ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή μαζί με τα δύο τους παιδιά, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, έφτασαν την περασμένη εβδομάδα στο Νησί της Αποκάλυψης με το πλοίο της γραμμής και παρέμειναν εκεί για αρκετές ημέρες, παρέα με την οικογένεια του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Βαληνάκη.




Χαλαρός, ευδιάθετος και με καλή παρέα, ο Κώστας Καραμανλής πέρασε πολλές ώρες στις παραλίες του νησιού, μένοντας εκεί μαζί με όλη την οικογένεια μέχρι αργά το απόγευμα. Προτιμούσε περιοχές όπου δεν υπήρχε συνωστισμός, όμως δεν δυσανασχετούσε ακόμη και τις ώρες αιχμής, όταν γέμιζε η παραλία με κόσμο, και πολλοί που τον αναγνώριζαν έσπευδαν να του μιλήσουν και να ζητήσουν την άποψή του για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές.

Οσον αφορά τη Νατάσα Καραμανλή, κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνισή της στην παραλία. Το ένθετο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά, μάλιστα, εξασφάλισε φωτογραφίες από τις σπάνιες εμφανίσεις της με μαγιό. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού σε μία από τις εξόδους τους στην παραλία, εμφανίστηκε με ένα φούξια εμπριμέ μαγιό, με πιο έντονα χρωματικά τελειώματα και δεσίματα, που κολάκευε την τέλεια σιλουέτα της.

Οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν το αψεγάδιαστο κορμί της, με την ίδια να απολαμβάνει τις παραλίες της Πάτμου, αφού με την παρέα της κολυμπούσε για αρκετή ώρα.

Δείτε φωτογραφίες:





4 σχόλια:

  1. Καλά έκανε και καλό θα ήταν να αφήσουμε τα κουτσομπολιά η γυναίκα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλ δεν θα σχολιαζουμε επειδη ειχε-εχει προβληματα υγειας....και αλλοι εχουν προβληματα και δεν εχουν ουτε την οικονομικη ανεση ουτε τις γνωριμιες της κυριας με συνεπεια να πεθαινουν σαν το σκυλι.Αμεσως να θιχτητε μην σας χαλασει το ιμαντζ.....Και στο κατω-κατω θετικα σχολια γραφει το αρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕ ΤΩΡΑ! Δεν θα λυπηθουμε την κυρα Τασια που παντρευτηκε τον ασφαιρο για να την κανει απο νηπιαγωγο γιατρο χειρουργο μεσα σε χρονο αστραπη.Δεν πηγε να δει στην κρεβατοκαμαρα με ποιονκοιματε γιατι με τον μπουχεσα ΔΕΝΝΝ.Αυτη βγηκε δημοσια ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ εχει ΦΑΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ εγινε γιατρος απο το δημοτικο,μηπως ειναι και λιγα ?Δημοσιως εκανε εμφανιση δημοσια κ κοσμια την σχολιασαν αν κ θελει κραξιμο η κυρα Τασια η Στασα οπως την λεει η οικογενεια της.Ουστ το λαμογιο επαρχιωτακη θα μας το παιξει κ ταλαιπωρημενη απο το μετρημα των κλεμμενων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην την λυπηθούμε εντάξει αλλά το τι χρώμα μπικίνι φοράει τι μας ενδιαφέρει τι νόημα έχει και φυσικά θα έχει σώμα άψογο ακόμα δεν την έχουν πάρει τα χρόνια έχει μεγάλη διαφορά απο τον μπουχέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου