Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ - Συνεχίζεται το όργιο της ξαπλώστρας και τον Σεπτέμβριο

Πρώτη δημοσίευση: 3-10-15
ΑΡΤΕΜΙΣ - Στνεχίζεται το όργιο της ξαπλώστρας και τον Σεπτέμβριο
Φωτογραφία: Giatrakos
Το όργιο της Ξαπλώστρας και της νομιμοποίησης της αυθαιρεσίας και καταπάτησης της Β1 ζώνης συνεχίζεται παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου για εφαρμογή των νόμων και της τάξης. 

Δεν είμαι ενάντια στον Καταστηματάρχη. Eκείνος κάνει ότι μπορεί και μπράβο του για να εξασφαλίζει την λειτουργία του καταστήματός του. 
Ερωτηματικά γεννώνται για την τακτική του Δημάρχου που αυθαίρετα υπόσχεται και προκλητικά αναιρεί.
Πήγε στον Εισαγγελέα, σε τηλεοπτικό κανάλι, υποσχέθηκε, άφησε να περάσει το καλοκαίρι για όλες τις παραλίες της Αρτέμιδας και τώρα..."Παραχωρεί Δημοτικό Χώρο"




Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν ενοχλείται. 
Η πολύπαθη Β1 Ζώνη έχει υποστεί κάθε αυθαιρεσία. Άλλη μια φορά.
Στα Σπάτα σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.
Ο Αντιδήμαρχος - Πρόεδρος κ. Τούντας Αντώνιος εισηγούμενος το 3ο θέμα ημερήσιας διάταξης είπε τα εξής:
Μας διαβιβάστηκε το υπ’ αριθμ. πρωτ. 30938/23-9-2015 έγγραφο της Δ/νσης Εσόδων & Περιουσίας, το οποίο έχει ως εξής:
“ΘΕΜΑ :«Παραχώρηση Δημοτικού χώρου»
Με τις ανωτέρω α΄ σχετικές αιτήσεις του κ. Κάια Καγιόπουλου Φίλιππου –Ιωάννη , νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης Εκκεντρον Ντιζάιν «Τρόλεϊ καφέ» , μας ζητείτε η παραχώρηση Δημοτικού χώρου έμπροσθεν του καταστήματος Κ.Υ.Ε. με τον διακριτικό τίτλο ΤΡΟΛΛΕΙ ΚΑΦΕ , το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Αρτέμιδος &
Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
Από το Πρακτικό της υπ’αριθ.10/28-09-2015 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ) του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος Αριθμός Απόφασης 033/2015 Αγ. Σπυρίδωνος, εκτάσεως τριακοσίων (300) τετραγωνικών μέτρων προκειμένου να προβεί σε ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων.
Η συγκεκριμένη περιοχή έχει χαρακτηριστεί με στοιχείο Β1 και τελεί υπό καθεστώς ειδικής προστασίας (κυρηγμένοι αρχαιολογικοί χώροι, προστατευόμενες περιοχές, ευπαθή οικοσυστήματα ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και πολιτιστικού ενδιαφέροντος). Η υπηρεσία σε συνέχεια των διαδικασιών περί αιγιαλού και παραλίας για το 2015, ενήργησε σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 5 της ΚΥΑ ΔΔΠ0005159/ 586ΒΈΞ2015/07-04-2015 όπως τροποποιήθηκε με την ΔΠΠ0006856/728ΒΕΞ2015/08-05-2015 και εξασφάλισε την σύμφωνη γνώμη των κατά περίπτωση αρμόδιων φορέων.
Κατόπιν των ανωτέρω σας αποστέλλουμε συνημμένα τα σχετικά έγγραφα και παρακαλούμε όπως τα θέσετε υπόψη των μελών σας, για την λήψη σχετικής απόφασης”.
Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής αφού έλαβε υπόψη της τ’ ανωτέρω και ύστερα από διαλογική συζήτηση
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει την παραχώρηση Δημοτικού χώρου έμπροσθεν του καταστήματος Κ.Υ.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΤΡΟΛΛΕΙ ΚΑΦΕ», το οποίο βρίσκεται επί της Λ. Αρτέμιδος & Αγ. Σπυρίδωνος, εκτάσεως τριακοσίων (300) τετραγωνικών μέτρων προκειμένου να προβεί σε ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 033/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου