Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Ο Απάτσι Σπάτων, Αρτέμιδος»

Πρώτη δημοσίευση: 2/12/2015
Στην 31η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 27ης Νοεμβρίου 2015 με θέμα την συζήτηση των αιτημάτων των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας, συνέβησαν πράγματα και θαύματα.
Από τη μία οι εισφορές των παιδιών και των σωματείων του Δήμου μας για τον αθλητισμό και τον Αθλητικό οργανισμό Σπάτων - και  από την άλλη θέμα για τις αποφάσεις, με τα έξοδα και τις κινήσεις που κάνει ο Δήμος σχετικά με τη δημιουργία του ΚΕΛ. 
Έχουμε ένα ανεκδιήγητο πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού (Σωτήρη Γιαννάτο) που συμπεριφέρεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά για πολύ σημαντικά
θέματα που απασχολούν τον Δήμο…
Όταν είχε έρθει προς ψήφιση το θέμα της ανάθεσης της μελέτης του ΚΕΛ στο ΕΜΠ, (την άνοιξη) ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, είχαν απαιτήσει να ψηφιστεί και να ανατεθεί η μελέτη αξίας 60.000€ (περιττό έξοδο), παρότι του λέγαμε ότι δεν χρειάζεται τέτοιο έξοδο γιατί πρόκειται για καθαρά πολιτική απόφαση. 
Προχθές, την Παρασκευή, αναίρεσε τα όσα είχε προηγουμένως πει και πράξει, και εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι «πρέπει να πάρουμε μια απόφαση "πολιτική" όπως τόνισε, για την σύνδεση με την Ψυτάλλεια "χωρίς να περιμένουμε την γνωμοδότηση του Πολυτεχνείου και σιγά τα έξοδα που έχουν γίνει» (60.000€ - σε εποχή κρίσης)". 




Όταν ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στο θέμα των χρεώσεων του Αθλητικού Οργανισμού και είπαμε ότι με τις χρεώσεις που έχει καταλογίσει στα σωματεία τα οδηγεί στον μαρασμό (ένα ποσό συνολικά της τάξης των 5.000€ - ποσό μηδαμινό σε σχέση με τις 60.000€ που δόθηκαν για την μελέτη), ο δήμαρχος μας γνωστοποίησε ότι ολόκληρος ο προϋπολογισμός του αθλητικού οργανισμού θα πρέπει να πληρώνεται από τα 600 παιδάκια που αθλούνται στο Δήμο μας….!!!!!!! Διαίρεσε τον προϋπολογισμό του οργανισμού με τα παιδιά και έβγαλε το ποσό 180€ περίπου το χρόνο στο καθένα για να συνεχίσουν να αθλούνται.!!!!!!! Δηλαδή ο αθλητικός οργανισμός, τα γήπεδα, οι εγκαταστάσεις θα συντηρούνται από τους μαθητές, και τους γονείς τους!!!!!!. Αδιαφόρησε για το γεγονός ότι πάρα πολλές οικογένειες αδυνατούν να πληρώνουν, εν μέσω κρίσης, τα ποσά που προκύπτουν, για να περνάει ο Γιαννάτος "ζωή χαρισάμενη" και να έχει πετυχημένη προεδρία. 
Όταν οι γονείς του έλεγαν ότι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν και τα παιδιά θα οδηγηθούν εκτός αθλητισμού στις καφετέριες και στα ναρκωτικά, γελούσε περιφρονητικά. 
Σοκαριστικός, αποκαρδιωτικός και προσβλητικός τρόπος. 

Εν τω μεταξύ, πονηρά πονηρά, πέταξε τις ομάδες και τους μικρούς αθλητές έξω από το γήπεδο γιατί του υποσχέθηκε η ΑΕΚ ότι θα του χαρίσει αλουμινένια τέρματα, και νέα περίφραξη, όπως είπε. Προφασίστηκε, πως δεν το επιτρέπει να παίζουν τα παιδιά και οι ομάδες του δήμου μας , ο γεωπόνος – συντηρητής του γηπέδου. Επειδή είμαι γεωπόνος γνωρίζω πολύ καλά , ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει έτσι απλά ο γεωπόνος – συντηρητής του γηπέδου την άθληση των παιδιών και των ομάδων. Κάποιος σημαντικός λόγος υπάρχει. Μήπως το γήπεδο έχει υποστεί σκληρή επαγγελματική χρήση ποδοσφαιρικής ομάδας και έχει καταστεί ακατάλληλο και μας το κρύβουν, όπως εύκολα φαίνεται από τις φωτογραφίες;
Σε ερώτηση μου για το εάν υπάρχει σύμβαση μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας ΑΕΚ ΠΑΕ και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κος Σωτήρης Γιαννάτος και ο Δήμαρχος Σπάτων απάντησαν πως δεν υπάρχει τέτοια σύμβαση τώρα, πως θα συναφθεί σύμβαση κάποια στιγμή και θα μας παρέχει υλικοτεχνική υποδομή η ΠΑΕ ΑΕΚ. Εν τω μεταξύ έχει βγει σε διαγωνισμό ο Δήμος, στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για προμήθεια αυτών των υλικών.
Αυτές οι αστειότητες ακούστηκαν και καταγράφηκαν στο Δ.Σ. Ευτυχώς που είχε πάρα πολλούς γονείς, τα άκουσαν και τρόμαξαν από την συμπεριφορά του. Είναι ντροπή ο δήμαρχος, ένα τόσο ευαίσθητο πόστο στη δημοτική αρχή, να το εμπιστεύεται σε ένα τέτοιο άνθρωπο.

Μετά από 14 μήνες δημαρχίας του  Δημήτρη Μάρκου το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να προσπαθούν να αγοράσουν πανάκριβα οικόπεδα, να ξεπουλήσουν την παραλία μας και να μας αναγκάζουν να μεταναστεύουμε για μπάνιο εκτός του δήμου μας. Τα παιδιά να πηγαίνουν να αθλούνται σε γήπεδα και στάδια σε άλλη περιοχή εκτός του Δήμου μας, αναγκάζοντας γονείς άρον, άρον να φεύγουν, γεμάτοι απογοήτευση και να πηγαίνουν σε γειτονιές που έχουν Δήμαρχο.
Είναι απαράδεκτο ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού και κάποιοι αντιδήμαρχοι να αλαλάζουν σαν τρελαμένοι ινδιάνοι, εναντίων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και γονέων που ήρθαν να υπερασπιστούν την περιουσία του δήμου. Είναι αποκαρδιωτικό ο δήμαρχος υπερασπιζόμενος την τακτική τους να λέει «θα κάνω αυτό που εγώ θεωρώ σωστό και αν δεν σας αρέσει μη με ξαναψηφίσετε» ισχυροποιώντας την άποψη "ότι φάμε και ότι πιούμε και ότι ………….. στην πενταετία μας".
Είναι κρίμα να ασχολούνται μόνο να βγάζουν ωραίες φωτογραφίες και αφίσες.

15 σχόλια:

  1. Ωρε λαμογιες που εχουν γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ "ΞΕΝΟΦΩΝ"ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? Ο ΝΑΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑΝΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 200€ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΦΙΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΜΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΗΣΤΕΙΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΗΤΕΣ.ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΗ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΗΣΤΩΝ?ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιαννατος ειναι τρελος ρε παιδια τι ασχολειστε με αυτον? Περιμενω να δω τι θα κανει με το ΚΕΛ θα το ψηφισει και θα ξευτηλιστει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φαγανε-φαγανε-φαγανε

    ειναι τοσο βλακες που βαζουν μπροστα γυναικες και κορες να γραφουν στο fb να κανουν like μεταξυ τους και να πιστευουν οτι ειναι και αγαπητοι, σε καιρο οικονομικης δυσκολιας αυξανουν συνδρομες απο την μια και απο την αλλη χωρις διαφανεια κατασπαταλουν τα χρηματα ΜΑΣ,ποσταρουν φωτογραφιες πιστευοντας οτι κανουν εργο ,ολοι μαζι λαμογια-επιορκοι-ψυχακιδες-νυφες.Καποιοι βεβαια εχουν αποστασιοποιηθει και η απουσια τους ειναι ΗΧΗΡΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΥΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://yperdiavgeia.gr/search/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/organization_id:53455

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oti και να κανετε παλι δημαρχος σπαταναιος θα εκλεγει κορﴨιδα ε κορο ϊδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος και να είναι ο Δημήτρης Μάρκου έχει αποδείξει οτι είναι με διαφορά ο καλύτερος, αλήθεια αυτό το blog ασχολείται γενικά με την Ανατολική Αττική όπως ισχυρίζεται ή μονάχα με την Λούτσα και τον δήμαρχο της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εξαιρετικός άνθρωπος ο κύριος δήμαρχος φέτος μας έφτιαξε και το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ τωρα τραβα πληρωσε τον λογαριασμο για τα στολιδια και μην ακουσω κιχ για την αυξηση στα τελη. μια και απο την τσεπη σου ειναι ολα

      Διαγραφή
  10. εχετε καταλαβει κυριοι οτι μιλατε για δημοσιο χρημα? κυριε Μαρλαντη τι κανετε για αυτο ? οι υπολοιποι συμβουλοι? οταν ειναι σε γνωση σας οτι οι διαδικασιες δεν ειναι συνομες ειστε ολοι συνυπευθυνοι!αυτα για τωρα μετα θα μιλησουμε για ΑΔΑ και μετα για το πως ενα 'εργο' 'σπαει' ωστε να γινεται με προχειρους διαγωνισμους.3 προσφορες[μαϊμου] αυτα για τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ!!!!!
    ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...
    ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πιό σημαντικά ρυπογόνος Δήμος είναι των Σπάτων λόγω Αεροδρομίου,Το Μεγαλύτερο Λαμόγιο ΟΛΩΝ των Εποχών και ΟΛΗΣ της χώρας είναι ο Δημήτρης Μπινίαρης η και Μάρκου ψευδ'ωνυμο.Ο τύπος πάντα ψάχνει το ΛΑΜΟΓΙΟ το βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΄Ελα βρέ," ο μπαμπάς της ", κόψε τα σχόλια, σε καταλάβαμε ποιός είσαι ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου