Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Όποιος θέλει ΚΕΛ στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος να το πληρώσει από την τσέπη του

ΚΕΛ Δημήτρης Μάρκου anatakti
Επειδή δεν μπορεί να σας απαντήσει κανένας, εκτός από ειρωνικά σχολιάκια, θα σας
απαντήσω επί της ουσίας της προτάσεώς σας. Αναφέρομαι στο άρθρο σας με θέμα: «Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ: "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ"»





Εσείς κύριε Τούντα είστε μεσίτης στο επάγγελμα και μάλιστα επιτυχημένος. Μέχρι τώρα πουλούσατε και αγοράζατε ακίνητα για λογαριασμό άλλων. Τώρα ήρθατε να κάνετε τον πολιτικό μεσίτη στον Δημητράκη Μάρκου;
Αυτό το ανθρωπάκι -ο θυρωρός που έγινε Δήμαρχος- μαζί με εσάς και όλους τους υπόλοιπους της κλίκας του φτάσατε στο ανώτατο σημείο των προσδοκιών σας να γίνετε Δημοτική αρχή ενός Δήμου που ο Δήμαρχος δεν είναι κάτοικος. Ήδη έχετε γράψει Ιστορία με τους πιο μελανούς πηχυαίους τίτλους. Η "εγκληματική" σας δράση κατά των δημοτών εξελίσσεται ταχύτατα. Μέσα σε 15 μήνες- προλάβατε να καταστρέψετε ότι δεν κατάφερε κανείς τα περασμένα 70 χρόνια. Με επικεφαλής αρχηγό ένα απολύτως τίποτα, τον Δημήτρη Μάρκου, λεηλατήσατε τα οικονομικά του Δήμου, πουλήσατε το καλοκαίρι την παραλία σαν χωράφι ιδιόκτητο, ξεπουλήσατε το δημοτικό Γήπεδο των Σπάτων σαν κληροδότημα κ.α.

Μοναδική δέσμευση της παράταξής σας ήταν «ΟΧΙ ΚΕΛ» κάτι που έδιωξε "στο πυρ το εξώτερο" τον Λουδοβίκο οποίος είχε κάνει συμφωνία για ΚΕΛ και μάλιστα με προδιαγραφές. 
Τώρα έρχεται ο τιποτένιος αρχηγός σας, ζητάει Δημοτικό Συμβούλιο για να εξασφαλίσει απόφαση για Σύνδεση με την Ψυτάλλεια, για μια ακόμη φορά -το προεκλογικό αποτέλεσμα δεν του ήταν αρκετό. Για να αποδείξει ότι είναι εντελώς ανίκανος αλλά ικανός απατεώνας, πάει μετά από μερικές μέρες και βάζει την υπογραφή του για κάτι που του έχει απαγορευτεί ρητά και ξεκάθαρα από την τοπική κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει. Υπέγραψε για την κατασκευή ΚΕΛ στην Αρτέμιδα. Μπορώ να φανταστώ μόνο μια απλή εκδοχή κινήτρου αυτής της πράξης, την εξασφάλιση των θέσεων και των αμοιβών για τον ίδιο και την κλίκα του. 
Μόνος του ομολογεί και παραδέχεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το θέμα είναι απλά πολιτικό. 
Και ρωτάω εγώ: "Ναι κύριε Δημήτρη Μάρκου, θυρωρέ! Ζήτησες αναβάθμιση από θυρωρός να γίνεις πολιτικός. Πολιτικός δηλώνει και ο υπερήλικας γιατρός της κλίκας. Αυτός ήταν και ο λόγος που σας ψηφίσαμε. Να λύσετε το πολιτικό πρόβλημα και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αναβαθμισμένοι.
Να κάνουν ρουσφέτια, απατεωνιές και να παίρνουν μισθό το ξέρουν όλοι. Εσείς υποσχεθήκατε ότι ξέρετε και είστε πιο ικανοί από τους προηγούμενους και μπορείτε να σταθήτε στο ύψος των περιστάσεων πολιτικά και όχι υποτακτικά.

Άρα με την λογική που μας αναλύετε ό,τι έχει γίνει στην διάρκεια των 15 μηνών το χρωστάτε ΜΟΝΟ εσείς, κανείς άλλος. Ακόμη και την αμοιβή του ΕΜΠ εσείς πρέπει να την πληρώσετε από την τσέπη σας γιατί δεν έχει να κάνει με πολιτική. 

Η πρότασή σας είναι πολύ ρεαλιστική και πάρα πολύ σωστή! 
Προτείνετε τη σύσταση μιας παράνομης και παράτυπης επιτροπής γιατί -από ότι φαίνεται- δεν έχουμε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή. 
Το γεγονός ότι χρειάζεται μια τέτοια επιτροπή φανερώνει την ανικανότητά σας να εκπληρώσετε την αποστολή σας που σας χρεώθηκε με όλες τις ψήφους που αναφέρετε. 
Επομένως αυτή η ανικανότητά σας σας αφήνει ΜΟΝΟ μια επιλογή, αυτή της παραίτησης σας. Οι Δημοκρατικές διαδικασίες δεν χρειάζονται επιτροπές, μόνο εκλογές και μην μας μιλήσετε για δημοψήφισμα γιατί η λαϊκή εντολή που έχετε είναι πολύ νωπή.

Τα 100 εκατομμύρια που "καίγεστε" να εισπράξετε, συνοπτικά, με την κατασκευή ενός άχρηστου οικοδομήματος, αν είχαμε κανονικό Δήμαρχο που δεν κοιτάει να ασχολείται με τις πενταροδεκάρες από τις ξαπλώστρες και τα γήπεδα, θα τα είχε ήδη απορροφήσει για κατασκευή δικτύου και σύνδεση με το ΚΕΛ της Ψυττάλειας και θα ήταν  a priori λύση/εκβιασμός και πολιτική κίνηση ενός Δημάρχου που έχει το σθένος και το ανάστημα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου του.

Κύριε Τούντα έχετε καταλάβει εν τέλει, όπως και όλος ο κόσμος, ότι ο Δημήτρης Μάρκου είναι εντελώς ανίκανος και άχρηστος για τα πάντα και ψάχνετε τρόπο να τον ξεφορτωθείτε; Αν δεν μπορείτε να τον εξαναγκάσετε σε παραίτηση υπάρχει η λύση που γνωρίζετε καλά από τον επαγγελματικό σας στίβο -όποιος αθετεί συμβόλαιο παραδίδεται στην δικαιοσύνη.

Η Δημοκρατία έχει λύσει όλα αυτά τα διλήμματα των Μάρκου, Γιαννάτου, Λάμπρου, Τούντα και άλλων. Ας σταματήσει επιτέλους ο Δημήτρης Μάρκου τις υπεκφυγές, τα κροκοδείλια δάκρυα. 

Ήξερα απόλυτα ποιος είναι και προσπάθησα να σας προειδοποιήσω, ακόμη και προεκλογικά. Τώρα το μάθατε και εσείς.

Οι λύσεις είναι στα χέρια σας και τα χρέη είναι όλα δικά σας. Μη τολμήσει κανείς να χρεώσει τους Δημότες, ούτε Ευρώ.

17 σχόλια:

  1. Μραβο ρε φιλε τους τα λες καθαρα και ξαστερα αλλα που καταλαβαινουν τα προβατα............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος σαμποτάρει μόνιμα τη δημιουργία αποχέτευσης στην περιοχή μας να πληρώσει τα πρόστιμα από την τσέπη του λέω εγώ. Δεν φτάνει που πληρώνουμε τα βοθρατζίδικα όλοι σαν του μαλάκες, έχουμε και τη Ανατολική Ακτή να κάνει μόνιμα προπαγάνδα και να τρομάζει τον κόσμο.
    Μήπως εκπροσωπείτε καμιά εταιρία βοθρατζήδων τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΜΙΖΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ.ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΣΟΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ 6-14 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ 100ΜΥΡΙΑ€ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΑΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Κ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ.ΝΤΙΡΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ-ΕΛ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ Κ ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΒΟΘΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΠΛΥΣΟΥ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ.

      Διαγραφή
    2. Οχι θα αφήσει τον Ψευτοδήμαρχο να αρπάξει τα 100εκτ.€ να ρίξει τα λύμματα στην θάλασσα.Ο απατεώνας αυτός ο ψευτοδήμαρχος έπρεπε εδώ και καιρό να είναι στον εισαγγελέα αλλά δεν υπάρχει Αντιπολίτευση υπάρχει μόνο η Ανατολική Ακτή κ βασικά ο "Σίσυφος"
      που όπως τελείωσε τον άλλον απατεώνα τον Χ.Μάρκου τελείωσε και αυτόν τον απτεώνα Δ.Μάρκου. Ο Δ.Μάρκου δεν έχει πια δικαίωμα να λέει ότι ειναι ψευτοδήμαρχος του τόπου ένας ληστής κατακτητής είναι που ήρθε να λεηλατήσει και να καταστρέψει ότι είχε γλυτώσει απο τους άλλους επιδρομείς.

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο τα πρόστιμα είναι και η συνεχιζόμενη περιβαντολογική καταστροφή όσο δεν υπάρχει ΚΕΛ ο δήμαρχος έχει τα κότσια και ενδιαφέρεται να διαλύσει τα καρκινώματα ας προχωρήσει είμαστε μαζί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΣΥ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ?ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΙΡΟ? ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΕΩΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙΚΕΛ ΜΟΝΟ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΗΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ ΛΗΣΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΆΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ? ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ? ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΟΤΣΙΑ

      Διαγραφή
    3. Η κυβέρνηση όμως που ήρθε όταν έγινε δήμαρχος ο Δημήτρης Μάρκου απαγόρευσε άλλες συνδέσεις με Ψυττάλεια

      Διαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ Γ@μω της φωτογραφιες ειναι αυτη που βάλατε του Μπινιαρη,μουγκο,απατωνα,οτι να πεις λιγο ειναι για αυτο το κουτσουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κυβέρνηση κάνει την δική της κονόμα κ ο θυρωρός πρέπει να κάνει την δική του? Ο Δ.Μάρκου ειναι κοτουλα να παει στο κοτετσι της μην την πνιξει το σκατο.Η γενικη κονομα τι λεει μας ειναι αδιαφορο τι λεμε εμεις κ τι κανει ο υπαλληλος ψευτοδημαρχος? ας μας κατεβαζε να κλεισουμε το αεροδρομιο την αττικη οδο δεν ξερω κατι που να του κοστισει τον μισθο του κ την συνταξη του.Πρωτα παει ο αρχηγος κ πισω του οι σκυλοι ΕΜΕΙΣ με κοτουλα λυτατη αρχηγο τι ηθελες? Τον μισθο θελει η κοτουλα κ την αγρια μασσα φοβαται κ μην τον διωξει η δημαρχινα ενα τρομοκρατημενο κουναβι ειναι βρωμαει κ ζεχνει ο ξεβρακωτος ξεφτιλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣΕ ΡΕΕΕ ΤΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΑΙ Κ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΓΙΝΕ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ? ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ.ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΗΦΗ,ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ 500 ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΚΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@Θ#Τ3 ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ "Ανώνυμε" φίλε. Αν και δεν απαντώ σχεδόν ποτέ σε εκφραστές και "ρήτορες" απόψεων - λογικών σαν τις ανώνυμες δικές σας. Είπα να κάνω τον κόπο και να απαντήσω στην δική σου,(όποιος θέλει Κ.Ε.Λ. στον Δήμο μας να το πληρώσει από την τσέπη του). Για έναν και μοναδικό λόγο: οτι κάθησες δεν ξέρω πόσο και έγραψες ασχολούμενος με τα της τοποθέτησης μου. Αγαπητέ φίλε "Ανώνυμε" παρότι η γραφή σου δεν διαφέρει καθόλου απο τους "γνωστούς ""ανώνυμους" της ιστοσελίδας αυτής και δεν πιστεύω να έχεις αντίρηση, μια ματιά μόνο φτάνει. Εχω να σου πω τούτα : η κριτική έχει αποτέλεσμα μόνο όταν παραβάλει - αντιπαραβάλει επιχειρήματα.Με ύβρεις και συκοφαντίες το μόνο που πετυχαίνει κανείς είναι να αυτογελιοποιείται. Θα σου αναφέρω δε ένα απόφθεγμα που μου είχε πει κάποτε κάποιος θυμόσοφος γέροντας όταν ήμουν αρκετά νέος. Μου είχε πει : αγόρι μου τον χαρακτήρα και το ποιον του ανθρώπου καμία ταμπέλα στο κουτελό του δεν το αναγράφει ή αναφέρει. Οι πράξεις του και ο λόγος του τον χαρακτηρίζοτυν και τον κατατάσουν στην θέση του,στην θέση που του ανήκει.Παρότι λοιπόν είχες την ευγενή καλοσύνη να με αποκαλείς Κύριε Τούντα, διαβαζοντας σε, δεν διέγνωσα κανένα ιδιαίτερο επιχείρημα. Το μόνο σωστό που αναφέρεις και πρέπει να δεχτώ είναι τούτο: ότι μια τέτοια επιτροπή δεν θα είχε καμία ουσιαστική νομιμότητα ώστε να εγγυάται τις όποιες δεσμέυσεις της (όπως να πληρώσουν το 10% κ.λ.π). Θέλω όμως να σε ενημερώσω, ότι η πολιτική μια και βλέπω σε ενδιαφέρει , καθόσον ασχολείσαι με αυτήν (τα κοινά),δεν στοιχειοθετείται και δεν εκφράζεται με την ΣΤΑΤΙΚΗ έννοια της κάθε λέξης ή της κάθε πρότασης. Αλλά με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ. Δεν γνωρίζω αν με αντιλαμβάνεσαι, θαρρώ πως ναι.Μια και χρησιμοποίησες την λέξη "apriori". Προσωπίκα δεν έχω να σου προσάψω τίποτε άλλο, διότι επαναλαμβάνω ότι το κείμενο σου, η "πρότασή σου" τουλάχιστον προς εμέ δείχνει μια στοιχειώδη ευγένεια. Το μόνο που με λυπεί όπως και γι "όλους" τους 5-6 γνωστούς "ανώνυμους", είναι η φοβερή σας εμπάθεια και το μένος σας προς τον πρώτο πολίτη της πόλης μας Σπάτων -Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου ΔΉΜΑΡΧΟ,είτε το θέλετε ευτυχώς για εμάς , είτε δεν το θέλετε δυστυχώς για εσάς. Και τέλος, φυσικά έγω προσωπικά έχω και όνομα και επώνυμο και αυτό είναι Ιωάννης Τούντας Δημ. Σύμβουλος Σπάτων - Αρτέμιδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι γραφεις το πιστευεις?
      εσυ δεν εισαι που σε καφε τσακωθηκες με τον Στ... για την ψυτταλεια?
      τι αλλαξε σε λιγες μερες?
      η προμηθεια ?
      εισαι γνωστος φιλε μου και το μονο επιχειρημα για σενα ειναι το χρημα..
      φιλε μου εισαι γνωστος και συ και η ''ασταθεια'' που εχεις και αυτος ειναι ο λογος που κανεις δεν σε περνει στα σοβαρα
      αλλα γραφε διοτι εισαι διασκεδαστικος









      Διαγραφή
  9. ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΨΕΥΤΗΣ,ΛΑΜΟΓΙΟ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ? ΛΑΜΟΓΙΟ,ΨΕΥΤΗ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΛΗΣΤΗ,ΜΟΥΓΚΟ,Κ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ [ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ] ΕΙΝΑΙ 18ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΝΑΝ ΕΡΓΟ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ?ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΚ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΑΕΙ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΜΠΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΝΤΑΣ ΑΝ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ ΚΕΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΙ ΕΚΕΙ.ΞΕΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΗΤΕΙΑ ΨΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Κ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΔΕΝ ΦΟΑΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άχρηστο οικοδόμημα ο βιολογικός καθαρισμός και η αποχέτευση στον τόπο μας.
    Καμία ελπίδα. Στο μπλογκ γράφουνε γουρούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΑΙΣΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ.ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤ/ΤΟ ΠΑΣ Κ ΠΡΟΑΓΟΑΡΖΕΙΣ ΒΕΝΖΙΝΑ?ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤ/ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ?ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ+ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ+ΝΤΕΛΑΚΗ+ΔΟΥΡΟΥ+ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ.ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΤΑΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΧΙ ΠΙΑΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΜΟΡΙΕΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Χ.ΜΑΡΚΟΥ,ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ-ΝΤΙΡΛΑ-ΝΤΕΛΑΚΗ-ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου