Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο Δημήτρης Μάρκου έχει υπογράψει την χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι

Σας παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα: 
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗΣ
Στην Αθήνα, σήμερα 9 του μηνάς Δεκεμβρίου του έτους 2015 και στο Γραφείο της κας Περιφερειάρχη Αττικής, Συγγρού 15-17, 7ος όροφος, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: (5ος κατά σειρά είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου... Το έγγραφο καταλήγει:





Το έργο αφορά στην αποχέτευση της περιοχής των Βορείων Μεσογείων και συγκεκριμένα των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος. Περιλαμβάνει, τους κεντρικούς και βασικούς συλλεκτήρες της περιοχής που θα εξυπηρετήσει από το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ, τα έργα επεξεργασίας και διάθεσης των λυμάτων, καθώς και το δευτερεύον δίκτυο των αγωγών αποχέτευσης.
διαβάστε το αναλυτικά τις υπογραφές στο:




ΣΧΕΔΙΟ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
«ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ»
Σε αυτό το Πρωτόκολλο Υπέγραψε, μεταξύ των άλλων και ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος κ.Δημήτρης Μάρκου για κατάρτιση σχεδίου δράσης (action plan) για την επίλυση του χρόνιου και επείγοντος προβλήματος του ΚΕΛ, πριν το τέλος του 2015 για χωροθέτηση στο "Πλατύ Χωράφι" με την υποχρέωση να εισαχθεί το θέμα στο Δημοτικό








10 σχόλια:

  1. Βάλτε ένα δικηγόρο να σας εξηγήσει τι εννοεί το έγγραφο.Αφού είναι έτσι γιατί δεν προχωράει η ΕΥΔΑΠ; Ποιός την εμποδίζει;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΟΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ Τ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΠΑΤΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΡΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΝΟΜΑ Κ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ.ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ Κ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγαλε κι άλλα έγγραφα για τη συμμορία Μ_αρκούδων...γδύστους Πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ Κ ΑΞΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ?ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΒΕΖΙΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΨΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεξαρτητα του σοβαρων λαθους της υπογραφης σε αυτο το εγγραφο που θα πληρωνει για πιλλη ακομα οτι ερμηνεία. και να προσπαθεί. να δωσει με την επιστολη του στον Πρωθυπουργο ξεκιναει μια νεα προσπαθεια για Ψυτταλεια. Δυσκολα τα ομως πραγματα καθως εχουν δρομολογηθει ηδη τα πραγματα για Πλατυ χωραφι και στην μαχη αυτη θα ειναι ουσιαστικα μονος με μονο στηριγμα τον Συμπαραστατη του Δημοτη. Η υπολοιπη παραταξη απουσιαζει επιδεικτικα με τα συγγενικα προσωπα καποιων να εχουν αναλαβει δημοσια πολιτικο ρολο σε μια προσπαθεια που μονο ζημια κανει γιατι κανει ακομα ποιο φανερη την απουσια ή αδυναμια των συγγενων τους. Δυσκολα τα πραγματα Δημητρη ολοι εναντιον σοβαρα λαθη παραταξη σε σιωπη- απουσια και τα δυσκολα ερχονται. Για το καλο της πολης καλη επιτυχια στην νεα προσπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTO EINAI ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η υπολοιπη παραταξη δεν απουσιαζει χωρις λογο. Οπως η κοινωνια ετσι και παραταξη του Δημαρχου ειναι χωρισμενη στα τρια οι περισσοτεροι αδιαφοροι εαν θα γινει Ψυτταλεια ή Πλατυ Χωραφι λιγοι ξεκαθαρα υπερ Ψυτταλειας και λιγοι υπερ Πλατυ Χωραφι. Τα συνεχη ομως λαθη του Δημαρχου εχουν ενισχυσει κατα πολλη τη ομαδα των αδιαφορων και εχουν κανει ποιο προσεκτικους τους περισσοτερους απο την ομαδα που στηριζει την Ψυτταλεια. Ενω ξεκινησε σωστα με την αποφαση 330/2015 υπερ Ψυτταλεια λιγο καθυστερημενα βεβαια υπογραφει με Πιστικη το Εγγραφο που ελεγε Πλατυ χωραφι και μετα το αλλο για Λαγκαθελα χωρις να γνωριζουν οι συμβουλοι τιποτα και χωρις να τους και υστερα τιποτα το εμαθαν οι συμβουλοι του απο το Internet. και τον Πουλακη. Φερνει μια επιστημονα να κανει μελετη την ιδια που ηθελε να φερει και ο Κοτσαλιρος με την προοπτικη να βοηθησει την συνδεση με την Ψυτταλεια και αυτη δηλωνει επισημα παντου οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με την Ψυτταλεια. Περνει το ΔΣ αποφαση για Λαγκαθελα για αποφυγη των προστιμων και ως πλανο β και τωρα ξανα λεει να παρει αποφαση για Ψυτταλεια δηλαδη τα προστιμα δεν υπαρχουν ποια? Αυτα και αλλα πολλα εχουν κανει τους συμβουλους του να απέχουν επιδεικτικα. Απο την αλλη ομως κανουν ολοι μαζι το λαθος αντι να στηριζουν τον συναδελφο τους τον Γιαννατο καθε φορα που μιλαει γελανε και ειρωνευονται οπως κανουν και με τον Τυρακη μειωνοντας το κυρος του ομως εκτειθονται και αυτοι γιατι ο κοσμος τους χρεωνει οτι ενω γελανε μαζι τους τους εχουν σε σοβαρες θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΚΑΣ.Ο ΓΕΡΟΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Κ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι αύτο το ανθρωπάκι που θέλει να τον λένε Δήμαρχο είναι μόνος του ένα βρωμερό ΚΕΛ έχει τόσα εγκλήματα στο παρελθόν του που είναι απόλυτα εκβιάσιμος απο ολους άρα γιά να σωθεί κ το ΚΕΛ θα κάνει όπου του πούν κ τεμενάδες σε Δούρου κ όλο το συνάφι αρκεί να μην τον χώσουν μέσα είναι αναξιόπιστος ακόμα κνα τον βρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε γιατί τον ψήφισαν δήμαρχο ηλίθιοι είναι οι Λουτσιώτες;

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου