Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο. Μ. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Το πρόβλημα της αποχέτευσης και διαχείρισης των λυμάτων στους Δήμους των Β. Μεσογείων αποτελεί χρόνια τώρα, δείγμα του στρεβλού τρόπου της ανάπτυξης, οργάνωσης και διοίκησης στις περιοχές αυτές, όπου ένα θέμα στοιχειώδους υποδομής έχει εξελιχθεί σε «θρίλερ».
Το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση επιδεινώθηκε με την επιβολή προστίμων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ήδη απ’ τον Οκτώβριο, επιβαρύνεται η υπερχρεωμένη χώρα μας με το πρόστιμο ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ εφάπαξ αλλά και με επιπλέον ποινή για κάθε εξάμηνο καθυστέρησης (δηλ. 20.000 € ημερησίως/ Δήμο) μέχρι τη συμμόρφωση.




Το χειρότερο είναι ότι με τη διατήρηση της υπόθεσης σε εκκρεμότητα τόσα χρόνια, χάθηκαν πόροι από το ΕΣΠΑ και τώρα κινδυνεύουν να χαθούν άλλα 160 εκατ. € που έχουν διατεθεί από την Ε.Ε. για τον σκοπό αυτό.
Με άλλοθι την έλλειψη πολιτικών περιβαλλοντικής αντιμετώπισης του αποχετευτικού σε όλα τα επίπεδα εξουσίας (δήμοι, περιφέρεια, κεντρική διοίκηση), δυστυχώς υπάρχουν κάτοικοι που αντιμάχονται το βιολογικό καθαρισμό, με το επιχείρημα της ρύπανσης της θάλασσάς μας.
Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ματαιώθηκε το αρχικό γιγαντιαίο ΚΕΛ, που θα εξυπηρετούσε 11 πόλεις και σήμερα η ΕΥΔΑΠ, η Περιφέρεια και το ΥΠΕΚΑ συμφώνησαν στην κατασκευή ενός ΚΕΛ μόνο για τις ανάγκες των Δήμων Σπάτων- Αρτέμιδος και Ραφήνας - Πικερμίου με προδιαγραφές βελτιωμένες απ’ τον προηγούμενο σχεδιασμό.
Η Κυβέρνηση αποφασισμένη να προχωρήσει το έργο επισπεύδει τη διαδικασία, ενώ ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος, εμμένοντας σε μια άγονη πολιτική «κόντρας», δεν εκπληρώνει την υποχρέωσή του να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.
Η Ο.Μ. μελών Σύριζα Σπάτων-Αρτέμιδας, θεωρεί ότι η επίλυση του χρόνιου προβλήματος του αποχετευτικού, που ταλαιπωρεί την περιοχή μας, αποτελεί έργο ανάπτυξης, υγείας και πολιτισμού, στηρίζει την υλοποίησή του και ζητάει:
α). Ως αντισταθμιστικές «οφειλές»:
  1. 3/θμιο Βιολογικό Καθαρισμό με υπογειοποίηση, πλήρη δυνατότητα αξιοποίησης σε άρδευση κλπ . Σημειώνουμε ότι η διαφορά κόστους 2/θμιου σε 3/θμιο καλύπτεται με ήδη εγκεκριμένο κονδύλι απ’ την Περιφέρεια.
  2. Ευρεία απαλλοτρίωση για μελλοντική επέκταση (για χρήση οικολογικού πάρκου-λυματολάσπης-εγκαταστάσεις αξιοποίησης βιοαερίου κ.ά)
  3. Εκβολή επεξεργασμένου νερού με αγωγό εκροής στη θάλασσα κατά τους χειμερινούς μήνες που το καλοκαίρι, ανακτάται για πότισμα, εμπλουτισμό υδροφόρου ορίζοντα, αξιοποίηση στην πυρόσβεση κ.α.
  4. Διευθέτηση (δηλ. έργο εγκιβωτισμού) του ρέματος Πετρέζας.
  5. Χρηματοδότηση εσωτερικών δικτύων σε Σπάτα & Αρτέμιδα, ταυτόχρονη κατασκευή έργων με το ΚΕΛ ώστε άμεσα να λειτουργήσει το σύνολο του έργου και να εξυπηρετηθεί το μεγαλύτερο δυνατόν ποσοστό κατοικιών.
  6. Επιδότηση της σύνδεσης των νοικοκυριών (όπως έγινε στο Θριάσιο)


β). Ως αντισταθμιστικά «οφέλη» (δηλ αυτά που πρέπει να κερδίσουμε):
  1. συνδιαχείριση των Δήμων από την κατασκευή μέχρι τη λειτουργία του έργου (δηλ. συμμετοχή στις μελέτες, την κατασκευή και τη λειτουργία)
  2. εξασφάλιση κονδυλίου για υλοποίηση των Πράξεων Εφαρμογής για την επίτευξη της ορθής χάραξης του δικτύου.
  3. απόδοση μόνιμου περιβαλλοντικού τέλους απ’ την πλευρά της ΕΥΔΑΠ, (ως φόρου περιβάλλοντος), επειδή το έργο γίνεται στο Δήμο μας.
  4. Δημιουργία δικτύου ανάκτησης νερού (κόκκινη βρύση) για άρδευση, καθαριότητα κλπ


ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΓΗ,
ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ,
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ!!!
  • ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ!!!

1 Φεβρουαρίου 2016

Η συντονιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδας

28 σχόλια:

  1. Η αδικαιολόγητη απόρριψη της έτοιμης,φθηνής,πεντακάθαρης λύσης Ψυτάλλειας προσπαθεί να καλύψει την ολοφάνερη επιλογή εξυπηρέτησης παράνομων κερδοσκοπικών συμφερόντων.Η τεράστια διαφορά κόστους με οποιαδήποτε άλλη λύση καθιστά απογορευτική την έγκριση της από τις κοινοτικές υπηρεσίες.Οι όποιες καθυστερήσεις και πρόστιμα ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι βρίζουν τον δήμαρχο οτι αυτός φέρνει το ΚΕΛ και άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ για το εντελώς αντίθετο οτι αργεί να το φέρει αποφασίστε επιτέλους τι θα πρέπει να κάνει ο δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα να τηρεισει τις προεκλογικες του θεσεις με τις οποιε κερδισε τις εκλογες ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο σας εκτιμα ο κοσμος φανηκε απο την απηχηση που ειχατε στις εκλογες ΟΥΤΕ 10 ο/ο δεν πηρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασυναρτησίες και ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ.
    - Λέει για παράδειγμα στην παράγραφο α.1. ότι : «η διαφορά κόστους 2/θμιου σε 3/θμιο καλύπτεται με ήδη εγκεκριμένο κονδύλι απ’ την Περιφέρεια»
    Μέγα ΨΕΜΑ (παλιό, δοκιμασμένο «τρυκ»). Γιατί τα χρήματα που βάζει η Περιφέρεια προέρχονται από την «Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής», δηλαδή Κοινοτικό χρήμα, το οποίο καλύπτει αποκλειστικά έργο ΚΕΛ 2βάθμιας επεξεργασίας (Οδηγία 91/271/ΕΟΚ & ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ), διαφορετικά η δαπάνη θα κριθεί μη «επιλέξιμη», οπότε εφόσον η ως άνω αρμόδια διαχειριστική Αρχή παρατυπήσει (δηλαδή η κατ’ ουσία Ευρωπαϊκή υπηρεσία εντός της Περιφέρειας Αττικής, έτσι για να το πούμε απλά), τότε ολόκληρη η δαπάνη του έργου θα καταλογισθεί 100 % σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Αυτά λένε οι Κοινοτικοί Κανονισμοί (Δημοσιονομικός Κανονισμός της ΕΕ). Επί του συγκεκριμένου έργου πάντως έχει απαντήσει αρνητικά για 3βάθμιο καθαρισμό ο Ελεγκτής Νομιμότητας με το υπ’ αριθ. πρωτ: οικ.7309/4290/4.3.2011 έγγραφό του προς τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος (βλ. παρ. 4, που λέει συγκεκριμένα ότι «δεν είναι τεχνικοοικονομικά αποδεκτή η κατασκευή έργων τριτοβάθμιας επεξεργασίας»), καθώς και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την από 20.11.2013 επίσημη ανακοίνωσή της. Το «τρυκ» που πλασάρει η ΕΥΔΑΠ (βλ. έγγραφό της 409213/18.10.2012), λέει απλά για τύπο «προχωρημένης τριτοβάθμιας επεξεργασίας» !! Πάντως όλοι οι βιολογικοί καθαρισμοί της χώρας είναι έως 2βάθμιας επεξεργασίας, ανεξάρτητα από κάποιες βελτιώσεις, όπως και της Ψυττάλειας. Τριτοβάθμια επεξεργασία χρηματοδοτείται ως επιλέξιμη κατασκευή – λειτουργία μόνο όπου ο αποδέκτης (θάλασσα, λίμνη, ποταμός) έχει χαρακτηρισθεί δια νόμου ως «ευαίσθητος αποδέκτης» (Ανακοίνωση Ε.Ε. 20.11.2013), πράγμα που δεν συμβαίνει στην περίπτωσή μας. Ας σταματήσουν λοιπόν τα «τρυκ» και τα ψέματα και μάλιστα για ένα έργο που ακόμα δεν έχει καν χωροθετηθεί, τουλάχιστον όπως ορίζει ο νόμος (όχι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του που νομίζουν ότι τα έργα χωροθετούνται με «πραξικόπημα» Φλαμπουράρη). Αυτά και θα επανέλθω, με την σημείωση ότι επιθυμώ να υπογράφω επώνυμα τις παρατηρήσεις μου, αλλά θα το κάνω όταν αντίστοιχα τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράφει επώνυμο πρόσωπο, αντί της επιλογής του άσχετου «κρυφτούλι» πίσω από την πλάτη του πολιτικού φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η τακτική των ανωνύμων πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να "στήσουν" ένα έργο τόσο σημαντικό , πάνω σε παράνομες προτάσεις και ψεύδη, είναι που θα καταστρέψει τον τόπο,άλλη μιά φορά.Ούτε μία πρόταση περί ΚΕΛ του συμβούλου Τσαντήλα, που ακριβώς τις ίδιες διάβασε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο , δεν στηρίζεται σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ από την πολιτεία. Σε αντίθεση με τα πειστήρια επιστημονικών εγγράφων, που παρατέθηκαν στην πολιτεία εκ μέρους του Δήμου.Γι'αυτό μόνο με "πραξικόπημα"μπορούν να χωροθετήσουν στο Πλατύ Χωράφι.Τα δικαστήρια της Ε.Ε όμως υπάρχουν και θα αποφανθούν.Τα συμφέροντα της πόλης μου, σε καμμία πολιτική παράταξη δεν χαρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντα ο Τσαντήλας αυτοαποκαλύπτεται μόνος του.
    Τον είδατε; Το πέρασε και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ζητώντας αντισταθμιστικά τα παραδέχεται όλα.
    Αναρωτηθείτε. Ποια έργα και δοσοληψίες έχουν αντισταθμιστικά ; Μόνο τα επικίνδυνα !! Το ξέρει λοιπόν, το παραδέχεται ότι το συγκεκριμένο ειδικά ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι θα είναι προβληματικό έργο γι’ αυτό ζητά (μέσω του ΣΥΡΙΖΑ) τα γελοία ανταποδοτικά. ΝΤΕΛΑΚΗ – ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ = ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν σας λένε οτι ο δήμαρχος προσπαθεί αλλά δεν μπορεί βγαίνει εκείνος με τα κεφαλαία και τον πλακώνει στα γαμωσταυρίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΤΑ ΓΑΜ....ΙΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ Κ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ.ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ-ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ.ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΑΛΗΤΗΣ.ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΦΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΔΗΜΟΤΗ? ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΦΤΥΣΙΜΟ ΝΣ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ.

      Διαγραφή
    2. Γράφεις να κατεβάσει τους δημότες να κλείσουν Αεροδρόμιο, Αττική Οδό μέχρι να γίνει η σύνδεση με Ψυττάλεια τότε θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο πράγμα ο Ψινάκης, ο Μεθενίτης, ο Πιστικίδης και οι υπόλοιποι επειδή σε κανέναν απο αυτούς δεν πάνε τα σκατά Ψυττάλεια.

      Διαγραφή
    3. Εσύ η εντελώς ανόητος είσαι.ή δεν βγάζεις ποτέ το κεφάλι από τοόν βόθρο.Το ίδιο Βάρος καταστροφής έχουν οι άλλοι Δήμοι με τον δικό μας;στον δήμο μας δεν ειναι η πιό ρυπογόνος βιομηχανιά της ελλάδος,ο δήμαρχος είναι ανίκανος η προσπαθεί να εχεί αυτός μόνος του προσωπικό κέρδος καλά τα λέει και τα γράφει αυτός και ο Δήμαρχος θέλει έξωση με όποιο κόστος.

      Διαγραφή
    4. 9:00 λες πολλές ασυναρτησίες αρχικά το αεροδρόμιο δεν μπορεί να προβληθεί σαν δικιολογία επειδή δεν έγινε τώρα υπάρχει 30 χρόνια όταν έγινε οι Σπαταναίοι πανηγύριζαν. Ο κύριος δήμαρχος είχε βγάλει μέσα στο 2015 τρείς ανακοινώσεις υπέρ της Ψυττάλειας είχε κάνει και προσκλητήρια αλλά σείς με πρώτο αυτόν με τα κεφαλαία τον βρίζατε απο πριν γίνει δήμαρχος. Άν οι κάτοικοι θίγονται τόσο μπορούν απο μόνοι τους να πάνε να κλείσουν δρόμους, αεροδρόμια όπως κάνουν οι αγρότες, καθοδηγούνται απο κανέναν οι αγρότες? Τι άλλο περιμένεις απο τον δήμαρχος να πηγαίνει στα σπίτια και να τους τραβά απο το αυτί να πάνε, δήμαρχος είναι ή παιδονόμος?

      Διαγραφή
  9. Αυτός με τα κεφαλαία , μάλλον έχει κάψει τον εγκέφαλό του από τα πολλά λαμπάκια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και το άλλο που αποκαλύπτεται είναι , ότι δεν μπορούν να χωροθετήσουν χωρίς την γνώμη της τοπικής κοινωνίας. Και αφού έκανε εναλλακτική πρόταση ο Δήμος μας , ούτε τα πρόστιμα μπορούν να μετακυλήσουν στον Δήμο. Η κ. Ντελάκη δε, αν είχε ευαισθησία πολιτική, εφ'όσον προσελήφθη σαν ειδική σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, θα ώφειλε να παραιτηθεί από δημοτική σύμβουλος.Ποιανού συμφέροντα εκφράζει ; Πάντως όχι των δημοτών, μετά από τα ψεύτικα και αίωλα επιχειρήματα - προτάσεις που εκφράζονται μέσω του κ.Τσαντήλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν λίγες ημέρες -29.1.2016- ο εισηγητής στη συγκέντρωση των συλλόγων και της Ομοσπονδίας είπε τα πράγματα όπως έχουν και αυτά πρέπει να γίνουν. Να υπογράψουμε όλοι για την Ψυττάλεια και να απομονώσουμε τους υπονομευτές της ζωής μας. Αρκετά φάγαμε στο κεφάλι το αεροδρόμιο και την αττική οδό, ας έχουν και οι άλλοι στον Πειραιά την Ψυττάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΣΙΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΛΙΓΔΗ ΝΤΙΡΛΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΡΕ ΝΕΦΤΙ Κ ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΑ ΚΑΠΟΥΛΙΑ Κ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χορτασαμε απο ''αριστερους'' του κ@λ@υ..!!!
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ.
    ο εν λογω Δ.Σ τσαντ@λ@ς που ενδιαφερεται για τους δημοτες του Πειραια ..ας μεινει εκει
    και λογω του οτι ειμαστε ολοι στα ''κεραμιδια'' απο την πιεση ..θα πεσουν ''φαπες''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ Γ....Ε ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΛΗΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΨΕΥΤΗΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΚΥΡ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΨΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΤ ΠΕΡΠΑΤΑ Κ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ.ΑΚΟΥ ΚΥΡ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΗ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ Κ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ταμπακιέρα δηλαδή για το ΚΕΛ τίποτα, το μόνο που λες οτι ο δήμαρχος ήταν ληστής απο παλιά βρίζεις τους συνδημότες μας όμως τώρα τους λες οτι είναι βλακόμουτρα επειδή ψήφισαν για δήμαρχο έναν ληστή κι'άν τον ξαναψηφίσουν;

      Διαγραφή
  15. Ρεεεε το γκειμ ις οβερ τα παλια κολπα με που ξερατε τελειωσαν μην γραφετε για αλλητες σαν τον Δ.Μαρκου γιατι θα φατε κ πραγματικο ξυλο εκτος απο το λεκτικο ειναι αγρια η εποχη κ αγρια συμμορια αυτη του Δ.Μαρκου θελει προσοχη δλδ χαθητε απο παντου θα σας φανε ζωντανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΛ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΝΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟΟΣΟΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΕΧΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τον κατηγορείς τον κύριο δήμαρχο και για άλλα εκτός του ΚΕΛ αυτά τα άλλα όμως μόνο εσύ τα λες δεν έχουν ακουστεί πουθενά αλλού όπως στα κανάλια παράδειγμα όταν ακουστούν τα ξαναλέμε μέχρι τότε θα τον λές κύριο δήμαρχο επειδή είναι 50 χρονών, επιστήμονας, δήμαρχος σε έναν απο τους μεγαλύτερους δήμους, συνήγορος του καταναλωτή έχει λοιπόν όλα τα προσόντα για κύριος.

      Διαγραφή
  17. Με αυτα και τα αλλα με τα λαθη σκοπιμα η απο ανικανοτγτα του δημαρχου και των συμβουλων του το ΚΕΛ θα γινει και αυτους θα τους παρει ο διαολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑ ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΩ Κ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ? ΣΤΝ ΝΕΑ ΛΟΥΤΣΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ Α ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΠΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ?Ο ΣΥΥΓΕΝΗΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ? ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ 1ΕΚΤ.€ ΓΙΑ ΤΟ ΚΗΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ? Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ 1ΕΚΤ€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΞΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑ 200ΧΙΛ.€ Κ ΤΟ ΕΚΟΨΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΚΟΜΑ? ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ Η ΣΧΟΛΙΟ? ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΑΠΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ Κ ΤΑ 50ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Κ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ?ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ Κ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ "ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ?" ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ? ΑΝΙΚΑΝΟΣ?ΤΕΜΠΕΛΗΣ?ΒΛΑΚΑΣ? ΑΝΟΗΤΟΣ? Η ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΔΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟΧΑΡΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ" ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ Ή ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΦΕΛΗΜΕΝΕΣ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΟ Η ΤΟ ΛΕΤΕ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΦΟΝΙΑ,ΛΗΣΤΗ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιά παραλία πούλησε? Την παραλία ολόκληρη 20 χρόνια έχουν κάνει κατάληψη τα μαγαζιά με τις ξαπλώστρες, ο Δ.Μάρκου τα έκανε όλα σε 1 χρόνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ Ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ Ή ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΧΙ 20-30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΤΙΜΑ Ο ΔΗΜΟΣ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΑΡΠΑΧΤΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ 7 ΠΛΗΡΩΣΑΝ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.ΑΚΟΜΑ Κ Ο ΝΟΝΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΑΡΌΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΧΑΡΤΠΑΙΧΤΗ Κ ΤΗΝ ΘΕΟΥΣΑ ΝΑΙ Κ Η ΘΕΟΥΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΖΕΥΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ-ΟΜΠΡΕΛΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΠΛΩΝΕ Σ/Κ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ Κ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Κ ΓΕΜΙΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΛΗΣΤΗΣ.Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 1ΧΡΟΝΟ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΗΤΕΣ 50ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΑΧΟΡΤΑΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι ο χοντορς με την χοντρη μυριστηκαν ψητο να γεμισουν τις σαβουροκοιλιες τους.....α ρε λαμογια που ρημαξατε τον τοπο για την οικονομα....αλλα απο χοντρο ανθρωπο τι περιμενεις...

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου